Bu arada Glazem,o daleal com a hiç bakmayın..Aylar önce birkaç arkadaşı oraya yönlendirdim,lakin fiyatlar güncellenmemiş site yenilenmiyor ve çoğu ev yok..
Önceki gün arkadaşlar bizdeydi,bayağı kalabalıktık,bu ev meselelerinden konuştuk yine..
15 senedir burada olan bir abla var buraya gelmeden önce ona tel açıp ev soruyorlar ama diyor ki çoğu geldiğinde beğenmiyor,hayal kırıklığı oluyor..neden ?
Çünkü Türkiyedeki evler gibi sanıyorlar...
Onlarca ev gezip yine baştakini tutuyorlar,eee yani aza tamah etmeyen çoğu buulamıyor..
Yardımcı olabileceğimiz birşey varsa ,ne ala..
buraya yazmışsınız,yeni gördüm uğrayamadığım için..
Öyle durumlarda arkadaşlar profile yahut özele yazarsanız siz de,en kısa zamanda döneriz inşallah..
canım hoşgeldin kendini çok özlettin.ilk başta benm sorunum evin iyiliği veya kötülüğü değil ben ev araıyorum çünkü evimiz yok.bundan önce şirket bir ev verecekti 3 ay oyaladılar bizi.sonrada başkasına verdiler.24 üne kadar bir ev bulup gelemezsem vizem yanıyor.herşeyi baştan alıcaz demektir bu.neyse herşey için teşekkür ederim.tanıdığınız birileri varsa ev için yardımcı olcan çok sevinirim.görüşürüz hayırlı günler dilerim
Anlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun ,geç olsun güç olmasıncanım bizim şirket çok cins saolsunlar hiç bir iş yapmıyorlar bize de yaptırmıyorlar.evi şirket buluyor biz gidip bakıyoruz.dediğim gibi bizi çok oyaladılar.yoksa beğenmemzlikle alakası yok bana kalsa bir odada bile yaşarım ki yaşadım da zamanında.eşimle üniversitedeyken öğrenci evinde bir göz odada kaldım.benim için önemli olan kirası da değil.sadece ev olması.bu arada eşyasız ev olmaz canım çünkü biz libyayı bilmiyoruz ve zamanımız da kısıtlı.çok çok teşekkür ederim canım.inşallah dua edin en kısa zamanda ev bulayım da geleyim.dualarınız bile yeter.kendinize iyi bakın:)))
Libyana evet haklısın, burada kira olayı fazla yok sanırım, o nedenle evler pırıl pırıl. İngiliz,Fransız,Alman mezarları var, havası güzel ve sakin yer burası. Ama mrkezi yerde olup arkadş ve komşularımın olmasını bende isterdim. Tripolideki gibi aktif bir hayatın olmaz burada. Bir kere orada Türk okulu var bu çok güzel. Eminim ki hepimiz için neresi hayırlısı ise oradayız.
Bende çok sevindim Libyanam, inanın haytımda belli bir yer aldınız. Böyle güzel insanlar tanıdığıma çok memnunum. Düşünceli, duyarlı..
Ben bayılırım okumaya, burada daha da çok vaktim oluyor. Hatta eşime bir defter aldırdım gelirgelmez, okuduklarımdan notlar tutmaya başladım tarihlendirerek. Çocuklarıma göstereceğim bunları derim :) Belli akşamlar eşimle birlikte okuyup yorumlarız çok şükür. Libyanam öğrenilecek çok şey var ve öğrendikçe ne kadar az bildiğimi görüyorum. Doğru bilgiler önemli,“Doğru bilinci doğru bilgi kurar” der islamoğlu üç Muhammed kitabında. “İnsanlar pirince benzer.Kitaplar da öyle.Hiç kimsenin baştan sona tüm yaptıkları iyi ve doğru degildir.yine vahy müstesna hiç kimsenin tüm yazdıkları baştan sona iyi ve doğru değildir.Bazen pirincin taşını,bazen de taşın pirincini ayıklayınız.Ne bu pirinç taşlı diye kaldırıp çöpe atınız.Ne de taşıyla birlikte pişiriniz.İkisi de adaletsizliktir der(islamoğlu). Düşüncenin tersini de okumakta yarar var.
Dediğin gibi biz anayız(inşallah bende olurum) bizim eserimiz olacak yavrularımız. Öyle bir eser bırakmalıyız ki arkamızda, şu ahlak çöküntüsünün yaşandığı ve cahilliğin hoş gösterildiği zamanda doğruları yaşayıp doğruları anlatacak fertler olsun inşallah Allah ın izniyle bunu başarabiliriz.
Martı Jonathan' ı son sınıfta okudum çok tatlı bir kitaptı, o kitaptan sonra martılar bile değişti gözümde, gerçekten dedim insan isteyip azim edince onun gibi sınırların ötesini görebilir mi... neden olmasın ki insan sürekli kendini yenileyip yükseltebilecek bir canlı, tabi tam terside geçerli ama Allah bu durumdan bizleri korusun.
Teşekkür edrim canım özlediğim bir muhabbetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?