Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Oooo ne öz bir şiir bu böyle :asigim: Eşin şanslı bir erkek...
Demek ki eşlerimiz aynı burçtan, 2 gün öncede benim eşimin doğum günüydü .
Sen döktürürsün yine en güzellerini, tariflerini görebilecekmiyiz pekisengözlerimebaksanab Rabbim eşine hayırlı ömür versin, yazmış olduğun şiirdeki gibi hep sevgiyle yanyana olun, bebişiniz daha da artırsın mutluluğunuzu. Birlikte en güzel zamanlarını görün yavrunuzun, bir ömür boyu övünün (bu duayı öğrenciyken,yaşlı,yalnız yaşayan bir komşu teyzemiz vardı,o ederdi bana nişanlandığımı duyunca..' Allaaaaaahhh, nişanlınla bir ömür övün dur' derdi. Bende size 'Allaaaahhhh, birbirinizle bir ömür övünün'diyorum tekrara.s İki cihan mutluluğu versin.

Boğa burcu mu yani eşinde,inanılmaz güzel,müthiş nasipdarız şükürler olsun:teselli:
Eşinin de doğum günü kutlu olsun mutlu olsun seninle senelerce:Saruboceq:
Rabbim cc saadeti dareyn versin huzuru,aşkı eksik etmesin sizden çok güzel ya Hu:)
Ben monuyu düşünmüyorum gülüm,o kolay kısmı da şöyle bomba bir sürpriz olsun istiyorum bakalım 3 günüm daha var..
Komşu teyzeciğinden de Allah cc razı olsun ne güzel demişkaydirigubbakcemile3

Glazem,can o evi sordum maalesef tutulmuşsenağlama tam merkezde olduğu için boş kalmıyor.
Evet ,incimizin dediği gibi gelişmelerden haberdar edersin e mi?
tekrar diyorum sizin için burada yapabileceğim birşeyler olursa seve seve..
ev konusunu araştırmaya devam edeyim istersen?

Libyanacığım, sağol canım. Boğa burcu bir erkek için süper özellikler taşıyor,değil mi ya sengözlerimebaksanab Buarada senin burcun ne? Böyle hamarat,akıllı bir kadının burcunu merak ettim doğrusu

Hıımm anca anladım sürpriz olayını kafamçokkarıştı. Daha 3 günün varmış, kızışınla güzel bir sürpriz bulursunuz umarım. kaydirigubbakcemile5

Evet ,boğa burcu erkeği tek kelime ile mükemmel bir eş ve baba tabi bütün eşler babalar değerlidir mizaç ve karakter meselesi lakin bu burçta olanların alışkanlıkları,hayata bakış tarzları,reislikleri efelikleri süper ya..Belki de ömür yoldaşlarımız olduğu için bize öyle geliyor
neyse enaniyet olmasın:)

Ben teraziyim sen canım?

Belki de dediğin gibi eşlerimiz olduğu için öyle geliyordur bize ama benim çevremde gördüğüme göre boğa erkekleri (ablamın eşi de boğa) evine ve ailesine daha bir düşkün, umarım doğru kelimeyi bulmuşumdur. Başkası ne der diye düşünmeden daha çok kendi ailesini düşünür...

Ben koçum canım. Terazi insanlarını çok severim, sıcaktır,uyumludur, ne koşulda olurlarsa olsunlar hayattan zevk almasını bilirler,zevkli insanlardır. annem ve teyzem terazidir capcanlıdırlar maşallah. Bence sende öylesin sengözlerimebaksanab

Canlar ben geldım ama ne gelıŞ hafta sonu ÜstÜmden kamyon geÇtı...evde hepımız hastaydık oylekı dun atesten tıtremeye basladım ben artık.bır yandan boya ısı bır yandan temızlık yetıstırelım dıye tukettık kendımızı.ne olur dua edın bugÜn ıŞe geldım ama nefes almaya mecalım yok...hepınızı Çok Özledım melekler...

Merhaba kızlar libyana ,miracle ,glazem ,pınar,inci konuyu baya aktıf hale getirmişsiniz uzun bir sure yoktum tekrar olamyıcam temmuz sonrası tekrardan görüşmek üzere kendınze ıyı bakın...guzel gunler gecırmenız dleklerımle...

Ahhh Pınarcım, Allah acil şifalar versin canım hepinize. Dualarım sizinle ama Sizde dikkat edin kendinize, iyice ilerlemesin senağlama . İnşallah bize sağlıklı haberlerini ver tez zamanda..

Merhaba hanuna, tanıştığımıza sevindim. İnşallah Temmuz sonunda, daha da iyi tanırız birbirimizi..

Allah'a emanet olun canlar...

Miniklerim çok geçmiş olsun dualarımız sizinle,tez zamanda bomba gibi olursunuz inşaAllah:Saruboceq:
Hanunamsenağlama nerdesin sen,özlettin resmen arkadaşım.
yerinde iyi ol da,bekleriz biz gelmeni..
measselam

kaydirigubbakcemile2

MERHABA HANUNA ISMINIZI COK OKUDUM AMA SIZINLE TANISMAK BIR TURLU FIRSAT OLMADI TEMMUZDAN SONRA GORUSMEK UZERE INSALLAH.a.s.

İNCİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞIM.ÖĞLE TATİLİNDE BİRAZ GÜNEŞTE OTURDUM SANKİ BİRAZ DAHA İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR.EN AZINDAN EKLEMLERİM AĞRIMIYOR ŞİMDİ.MAVİŞLE ANNEMDE DAHA İYİYMİŞ ŞÜKÜRLER OLSUN.İŞTE BÖYLE SEN NASILSIN?kaydirigubbakcemile5

Miniklerim çok geçmiş olsun dualarımız sizinle,tez zamanda bomba gibi olursunuz inşaAllah:Saruboceq:

ALLAH RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM.DEDİĞİM GİBİ BİRAZ DAHA İYİYİM BURNUMU SAYMAZSAK-tatlicadiarzu-İŞTE BÖYLE.SEN NASILSIN.

BıRDE ORADA HAVALAR NASIL.YANı BıRıSı ORAYA GELMEK ıSTESE YANINDA NELER GETıRMELı BıR FıKıR VERıRSENıZ SEVıNECEıM..HEPıNıZı ÖPÜYORUM ALLAHA EMANET OLUN

Şuanda hava Tripolide çok güzel,eşin de söylemiştir zaten:)
dün arkadaşlar ile dışardaydık Yeşil meydanı ve ıki eylül caddelerini gezdik,sıcaktı tabi lakin arada bir esiyordu Allahtan..
Bu ay böyle geçer önümüzdeki aylarda yanarız,kafamızı çıkaramayız gündüz evden,ancak akşamları..
incecik giyinmek gerek ve açık renk,yoksa insan dayanamıyor bu sıcağa 40lara 50lere çıktığı oldu..
düşünün..
eriyoruz,buhar olup uçacağımı sanmıştım geçen yaz,yudum reklamındaki bebiş gibi..
öyle böyle değil..
Akşam başlıyor hayat burada ..
geçen yaz havuz kurardık sık sık evin içine,plaj havası verdik resmen ..ee napalım sudan çıkmazsak dayanamayız bu sıcağa,civciv gibi şıpıdık şıpıdık..
Ceyliş içindi tabi ama arada bir ben de nasiplendim:*

:)
Evet birkaç fikir var aklımda canım..
Aslında ofise gidebilsem çok iyi olurdu lakin bu seçeneğirafa kaldıracağım sanırım
çiçek ve çikolata yollayacağım inş. bu tabi surprızden sayılmıyor
ayrıca bulursam meyve sepeti yollarım süper olur

Waawww güzel bir fikir, çok gurur duyacak bence eşin sengözlerimebaksanab Hadi bakalım şimdiden kolay gelsin sana canım.

Merhaba sibelsema, sen hangi şehrine geleceksin Libya'nın. Ben Tobruk'tayım, Libyana ise Tripoli'de (Libyanam senin yerine de cevap vermiş oldum lütfen kusura bakma :1hug:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…