Oooo ne öz bir şiir bu böyle :asigim: Eşin şanslı bir erkek...
Demek ki eşlerimiz aynı burçtan, 2 gün öncede benim eşimin doğum günüydü .
Sen döktürürsün yine en güzellerini, tariflerini görebilecekmiyiz pekisengözlerimebaksanab Rabbim eşine hayırlı ömür versin, yazmış olduğun şiirdeki gibi hep sevgiyle yanyana olun, bebişiniz daha da artırsın mutluluğunuzu. Birlikte en güzel zamanlarını görün yavrunuzun, bir ömür boyu övünün (bu duayı öğrenciyken,yaşlı,yalnız yaşayan bir komşu teyzemiz vardı,o ederdi bana nişanlandığımı duyunca..' Allaaaaaahhh, nişanlınla bir ömür övün dur' derdi. Bende size 'Allaaaahhhh, birbirinizle bir ömür övünün'diyorum tekrara.s İki cihan mutluluğu versin.
Belki de dediğin gibi eşlerimiz olduğu için öyle geliyordur bize ama benim çevremde gördüğüme göre boğa erkekleri (ablamın eşi de boğa) evine ve ailesine daha bir düşkün, umarım doğru kelimeyi bulmuşumdur. Başkası ne der diye düşünmeden daha çok kendi ailesini düşünür...
Şeniz
Ben koçum canım. Terazi insanlarını çok severim, sıcaktır,uyumludur, ne koşulda olurlarsa olsunlar hayattan zevk almasını bilirler,zevkli insanlardır. annem ve teyzem terazidir capcanlıdırlar maşallah. Bence sende öylesin sengözlerimebaksanab
Miniklerim çok geçmiş olsun dualarımız sizinle,tez zamanda bomba gibi olursunuz inşaAllah:Saruboceq:Canlar ben geldİm ama ne gelİŞ hafta sonu ÜstÜmden kamyon geÇtİ...evde hepİmİz hastaydık oylekı dun atesten tıtremeye basladım ben artık.bır yandan boya ısı bır yandan temızlık yetıstırelım dıye tukettık kendımızı.ne olur dua edın bugÜn İŞe geldİm ama nefes almaya mecalİm yok...hepİnİzİ Çok Özledİm melekler...
Hanunamsenağlama nerdesin sen,özlettin resmen arkadaşım.Merhaba kızlar libyana ,miracle ,glazem ,pınar,inci konuyu baya aktıf hale getirmişsiniz uzun bir sure yoktum tekrar olamyıcam temmuz sonrası tekrardan görüşmek üzere kendınze ıyı bakın...guzel gunler gecırmenız dleklerımle...
Ahhh Pınarcım, Allah acil şifalar versin canım hepinize. Dualarım sizinle ama Sizde dikkat edin kendinize, iyice ilerlemesin senağlama . İnşallah bize sağlıklı haberlerini ver tez zamanda..
Merhaba hanuna, tanıştığımıza sevindim. İnşallah Temmuz sonunda, daha da iyi tanırız birbirimizi..
Allah'a emanet olun canlar...
Merhaba kızlar libyana ,miracle ,glazem ,pınar,inci konuyu baya aktıf hale getirmişsiniz uzun bir sure yoktum tekrar olamyıcam temmuz sonrası tekrardan görüşmek üzere kendınze ıyı bakın...guzel gunler gecırmenız dleklerımle...
Ahhh Pınarcım, Allah acil şifalar versin canım hepinize. Dualarım sizinle ama Sizde dikkat edin kendinize, iyice ilerlemesin senağlama . İnşallah bize sağlıklı haberlerini ver tez zamanda..
Merhaba hanuna, tanıştığımıza sevindim. İnşallah Temmuz sonunda, daha da iyi tanırız birbirimizi..
Allah'a emanet olun canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?