Libya Paylasim Alani(Tanisma)

canım ben burada bıtkılerını alıp ısveç şurubu diye birşey yapıyorum.birçok şeye faydası var bir araştır istersen internetten.eger senın derdıne de derman olacaksa seve seve getırırım gelırken.rabbımın bır mucizesi ben elma sirkesiyle yapıyorum onu böyle yaranın üzerine dök iyileştiriyor.dişin ağrıdığında pamukla koysan hem ağrısı geçiyor hem çürüğü bir nebze de olsa iyileştiriyor.hele mide rahatsızlıklarına bire bir.bir bak sen bana cevap ver olurmu?

Aayyyyyyyyy canım benim, düşünmen bile yeter:1hug: Tamam şimdi bakıyorum, inşallah faydası olur. Buarada mide ağrısına iyi gelmesine de çok sevindim çünkü azıcık ayaklarımdan üşüyeyim, ağrıdan ölecek gibi oluyorum. ben bir araştırayım onu. Çok çok teşekkür ederim.a.s.

AA şimdi hatırladım bende şifalı bitkilerle ilgili yazı vardı. Ona baktımda şimdi bu isveç iksiri var ama reçetedeki otları alkollü kanyaka koyunuz diyor. Sen sirkeyi nasıl kullandın pınarım. Amma hastalığa faydası varmış Allah'ın izniyle.

ben bıryerde okudum drog yapmak ıcın kanyak gıbı elma sırkesıde kullanılabiliyor
ısvec surubununda bununla yapılabıldıgını okudum ve yaptım hakıkaten ıse yaradı.
allahın bir lütfu

Allah razı olsuuuuun canım senden,bunu görmeme vesile oldun. Okuyunca çok etkilendim, bunu bulan doktor tam 104 yaşında vefat etmiş ama attan düşerek. Gerçekten bir mucize.Kullananlar baya memnun.Evet canım şimdi okudum elma sirkesi de kullanılabiliyormuş. Sen isveç şurubu olarak aldın ve elma sirkesiyle kendin karıştırdın değil mi, yani içindeki bitkileri ayrı ayrı alıp hazırlamadın?

Canım burada da var mı bir bakayım, bulup kullanmaya başlayacağım. Haberdar ederim gelişmelerden:dance: yupiiii

Hayırlı sabahlar canlaaaaarrrr :)

Hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, evsizlere yuvalaarrr, çocuksuzlara çocuklar diliyorum Allah'tan.

:dance:

sendende allah razı olsun bitnm allah oyle ıstemıs.gercekten etkılı bırsey.ben bıtkılerı tek tek almaya kalksam aktarın o gramları tam olarak tutturması zor olur gramları cok muhım cunku.bu nedenle ısvec surubu bıtkılerı dıye ozel olarak satan bırkac marka var burada ben onu alıyorum bır kutunun ıcınde ayrı ayrı paketlerde bıtkıler var.bunların hepsını buyukce bır cam kavanoza bosaltıyorsun.uzerıne 1,5 litre elma sirkesi eklıyorsun ve 15 gun drog olması ıcın beklıyorsun.sonra kullanacagın kadarını suzup kalanını yıne oylece bırakıyorsun.gıttıkce etkısı daha da etkınlesıyormus.yalnız sunu soylıım cok keskın acı bır tadı var.ama şifa niyetine içilebiliyor.sen bulamazsan ben sana ulaştırmaya çalışiim.sen nasıl olabileceğini söyle yeter cnm.kaydirigubbakcemile5

ayrıca güzel duaların için de allah razı olsun cnm.bugün ben biraz daha iyiyim ama 19 mayıs diye bir spor yaptım evde anlatamam boya sonrası temızlık,camlar,perdeler,yerler,ütüler,çamaşırlar derken süper spor oldu.yemek yemeyi bile unutmuşum ki pek unuttuğum birşey deildirkaydirigubbakcemile3 yani geisini sen düşün artık.yorgunluktan bayılmak üzereyim.yarında görev bizi bekler allahın izniyleneyse allah sağlık huzur versinde ben kalanına razıyım.

incim ben ciddiyim bak sen sana nasıl yollayabilirim onu yaz hemen muhtemelen orada bulamazsın.hiç vakit kaybetmemiş ol.optm allaha emanet.

AAyy Pınarım,arkadaşım benim, inan ne diyeceğimi şaşırdım. Çok mutlu ettin beni, şu satırlları yazmış olman bu içten teklifi yapman, çok duygulandırdın beniiiii.Allaaaahhh razı olsun, karşına herzaman senin gibi güzel yürekli insanları çıkarsın inşallah.senağlama

Canım seni hiç yormayayım, işlerin güçlerin var, teklif etmen bile şurubun buraya gelmesi gibi oldu güülüüümmm. Allah nasip ederse haziranın sonu gibi Türkiye'ye gidebiliriz, o zaman bakarım canım.
Tekrar tekrar teşekkür ederiiimmmm:1hug:

BANA ZAHMET OLMAZ CANCANIM NE ZAHMET OLACAK.AMA ILLAKI GELINCE ALIRIM DERSEN SEN BILIRSIN.YINE DE FIKRINI DEISTIRIRSEN BEN YOLLARIM SANA.DOSTLAR ARASINDA BU KUCUK SEYLERIN LAFI OLMAZ CNM.kaydirigubbakcemile5

Pınarım, sağolasın:asigim:. Ellerim şuanda çok kötü değil ama yaklaşık 3 günde bir yeniden başlıyor (hamdolsun). Şimdilik ilaçlarla idare edebiliyorum, merak ettiğim şu idi 'acaba tamamen iyileşebilir mi '. Bir de Rabbim izin verirde hamile olursam ilaç kullanmak istemiyorum. Bakalım bir ay Suriye'li doktorun verdiği bu ilaçları kullanayım. 1 ay sonra Türki'yeden bu şurubu alıp kullanmaya başlayacağım inşallah. Ama gidemesek ve de ellerim daha derinleşirse senden bunu o zaman isterim canım, çok teşekkür ederim.
Artık buna vesile olan seni anar dururum:1hug:
Bugün de iyiyim çok şükür... Siz nasılsınız, mavişin, annen nasıl oldu? Bugün işe nasıl gidebildin, dün hem hastalık hem temizlik.. İnşallah daha da iyisindir. Tez zamanda iyileşinde inşalllah, şu cıvıl cıvıl Türkiye zamanlarını kızışınla gezerek,oynayarak geçirin.:dance:

GeÇmıŞ olsun rabbım Şıfalar versın sanada cnm.allaha Çok ŞÜkÜr ıncım dÜn dÖktÜĞÜm terle mıkropları da attım mavıŞle annemde ıyıler Çok ŞÜkÜr.ınŞallah dedıĞın gıbı olurda babasıda gelınce aılecek gÜzel bır tatıl geÇırırız hayırlısıyla.ama bır korkum var o da Şu:ben ÇalıŞtıĞım hastanede sÖzleŞmelı olarak ÇalıŞıyorum ve bu yıl 3 ayda bır Şırket deĞıŞtırdıler bu da hak kaybına neden oluyor yıllık ızın tazmınat gıbı...ıste bu nedenle yıllık ıznımı esım allah ızın verırse buraya geldıgınde kullanamazsam cok uzulecegım.ıste boyle kardes ama allahtan hayırlısı degılmı oyle de olsa ondada bır hayır vardır muhakkak.allaha emanet ol guzel yureklı kardesım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…