Merhabalar avestam,hoşgeldin aramıza,gittikçe çoğalıyor olmak beni çok mutlu ediyor..
Arkadaşlıklarımız hayırlara vesile olur inşallah..
Ben de gelmeden evvel Libyada yaşayan ailelerle bilhassa bayan arkadaşlar ile irtibata geçmek ,bilgi edinmek istemiştim doğal olarak insan merak ediyor,hayat nasıl ne yaparız ne ederiz diye:)
O yüzden şahsım adına,her zaman her sorunuza seve seve cevap vermeye hazırım..
Bu arada mutluluklar dilerim umarım evliliğiniz bu dünyadaki cennetinize dönüşür..
Arka sayfalarda çok geniş bilgiler mevcut arkadaşlarımız da yazmışlardı ben de naçizane..
Hangi şehirde yaşayacaksınız?
kolaylıklar dilerim,özellikle merak ettikleriniz olursa cevaplarız arkadaşlar..
iyi akşamlar
hosbulduk incim :1hug:
ee neler oldu bakalım ben yokken?? okudum gercı yazılanları. yenı arkadaslar da katılmaya baslamıs aramıza, nufusumuz cogalıyo gıderek
turkıyeden dondukten sonra farkettım kı aslında ben cook alısmısım buralara cok sevmısım. tabıı yuvamın, esımın burda olusunun payı buyuk. insan cok alısıyomus demek ki..aıleme ve arkadaslarıma ınternet uzerınden bıngazı fotolarını gosterırken onların gozunden baktım ben de..aslında hıc bı cazıbesı olmayan dogal guzellıgı olmayan bı sehır.. ama mekanlar içindeki insanlarla ve anılarla deger kazanıyo. benım ıcın bıngazı dunyanın en guzel köşesi şimdi :asigim:
hele ulkemızdekı krızı, ıssız ınsanları cevremde evlenebılmek, sevdıgıne kavusabılmek ıcın caba gosteren gun sayan bazı zorlukları aşmayı bekleyen ınsanları gorunce derinden bi oohh cektim. cok sanslıyız aslında sevdıgımızın yanındayız, huzurumuz yerınde, hayat burda daha kolay sankı. bı kez daha şükrettim halime
ve artık memleketım gozuyle baktıgım lıbyanın kaydirigubbakcemile3 bı parcası da sızler oldunuz benım ıcın. sizleride cok ozledım :1hug:
sanki sezon açıldı miraclem birsürü arkadaş katıldı libya kafilesine.bizde karar için temmuzu bekliyoruz bakalım.gerçekten kriz düşündürüyor insanı ve dediğin gibi buradaki duyarsızlık fln benide zorluyor uzaklaşmaya ama kesin kararımı vermekte zorlanıyorum işte.neyse bakalım hayırlısı.tekrar hoşgeldin.öpüyorum cnmkaydirigubbakcemile5Şeniz
merhaba arkadasım bende temmuzu beklıorum galıba gıdecem ama bılmıorumm ya sen pekı ne dusunuorsun cnm nasıl bır yermıs bana hıcte ıyı anlatmadılaroff kafam cok karısık yardım edersenız cok sevınecemm :teselli:
avestam yüksek hayal kurmak büyük düş kırıklığını da beraberinde getirir biliyorsun.bu nedenle ben çok gözümde büyütmüyorum eşimin ve arkadaşların anlattığı kadarıyla türkiye deki koşulları aramamamız mümkün değil.ancak birlikteyken cehennemi cennet eden bir adamla evliysen düşünmemek lazım herhalde kalanını.ben orada kalışımızın sürekli olup olmayacagına gore karar vereceım ınsallah.cunku burada bır ısım var ve eger yakın zamanda gıdıp gerı donecek olursak buradakı ısımı yenıden bulamayabılırm.ve netıcede buradakı duzenımız de bozulmus olur bu nedenle eger kalıcı olacaksa oraya gıtmeyı dusunuorm ama tabıı takdır rabbımın.o ne yazdıysa onu yasayacaıza.s.:teselli:.senın ıcınde hayırlısını dılıyorum hepımız ıcınde.umarım kısa zamanda bu durumdan kurtulursun çünkü kararsızlık insanı tüketen birşey.
Pınarcığım, tariflerin güzel olmuş, ilk defa gördüm bibere peynir doldurulmasını:1rolleyes: ellerine sağlık gülüm.
Sibelsema ve avestam nereye gelecek bakalım, glazemden de haber alamadık, inşallah gelmiştir Libya ya, yoksa 24 ünde vize süresi doluyordu.
merhaba miraclem hoşgeldin.ayrıca geçmiş olsun umarım mühim birşey değildir.a.s.
sanki sezon açıldı miraclem birsürü arkadaş katıldı libya kafilesine.bizde karar için temmuzu bekliyoruz bakalım.gerçekten kriz düşündürüyor insanı ve dediğin gibi buradaki duyarsızlık fln benide zorluyor uzaklaşmaya ama kesin kararımı vermekte zorlanıyorum işte.neyse bakalım hayırlısı.tekrar hoşgeldin.öpüyorum cnm
merhaaba arkadasım yanlıs anlamadıysam sen lıbyadasın suan ben de temmuzda gelecem buyuk ıhtımal ama cok kararsızım yada bana cok yanlıs anlattılarr benım esım orda calısıoo elektrık muhendısı onsuz yapamıorum oranın gıyım tarzını, yasam tarzını anlatırsan sevınırım bu arada ben bızımkının hangı sehır oldugunu bılmıorum ogrenın ce yazacam :) :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?