Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Mrb ıncım nasılsın nasıl gıdıyor tobrukta hayat??ıŞlerım Çok yoĞun arkadaŞım pek fırsatım olmuyor ama Çok Özledım gerÇekten sızı.bı de sence amovoce ne demek ıstemıŞ?

Merhaba pınarcığım, iyiyim çok şükür ben de, çoğu zaman yaptığım gibi internette geziniyorum işte:teytey: Hastanede ne iş yapıyorsun canım sen?

Buarada amovoce, bu samimi muhabbetlerimizi görünce şaşırmış olmalı..öyle umuyorum yani.

ben tıbbi sekreterim incim.9eylül mezunuym.ankarada da 2 yıl tarıh okudum bırakıp evlenıp ırak a gıttım.sımdı hem calısıp hem ısletme okuyorum.3.sınıf.ıste boyle bırbırıyle alakasız 3 bolum.3koca hayat dılımı ozetı gıbı....her dem baska hayaller umutlar baska yollar hepımız gıbı...

hayırlısı olsun sibel sema bende düşünüyorum bakalım hayırlısı hepimiz için.benim eşim orada şimdi.sen ne için gidiorsn?

mrh arkadaslar burayı yenı keşfettim ben temmuzda libyaya gıdıroum eşim 3 aydır orda çalışıoo ve bızım için cok zor oldugundan bende gıdıorum ayrılıga dayanamıoruz zaten 9 aylık evlıyımm. libya hakkında bılgı verırmısınız lutfen verırsenız cok mutlu olcam... gıyım tarzı yasantısı çevre? bunlar hakkında bılgılerınızı alabılırmıyım:)

Merhabalar avestam,hoşgeldin aramıza,gittikçe çoğalıyor olmak beni çok mutlu ediyor..
Arkadaşlıklarımız hayırlara vesile olur inşallah..
Ben de gelmeden evvel Libyada yaşayan ailelerle bilhassa bayan arkadaşlar ile irtibata geçmek ,bilgi edinmek istemiştim doğal olarak insan merak ediyor,hayat nasıl ne yaparız ne ederiz diye:)
O yüzden şahsım adına,her zaman her sorunuza seve seve cevap vermeye hazırım..
Bu arada mutluluklar dilerim umarım evliliğiniz bu dünyadaki cennetinize dönüşür..
Arka sayfalarda çok geniş bilgiler mevcut arkadaşlarımız da yazmışlardı ben de naçizane..
Hangi şehirde yaşayacaksınız?
kolaylıklar dilerim,özellikle merak ettikleriniz olursa cevaplarız arkadaşlar..
iyi akşamlar

hoşgeldın a.s.hayırlısı olsun avestam dılerım hersey gonlunuzce olur.benımde esım lıbyada ben ızmırdeım.temmuzda o buraya gelecek ızıne allah nasip ederse bizde o zaman karar vereceız gıdıp gıtmeyecegımıze ınsallah.

merhabalarrrrrrr hepinizeeee
sonunda geldim. epeydır uzak kalmıştım buralara. cok ozledım hepınızı. yenı arkadaslar aramıza hos geldınız
annemin gecirdigi bi saglık sorunu nedenıyle suprız bı sekılde turkıyeye gıttım gıdıs donus telası derken anca kendıme gelebılıyorum. ee? nasılsınız bakalım gormeyelı??​

hosbulduk incim :1hug:
ee neler oldu bakalım ben yokken?? okudum gercı yazılanları. yenı arkadaslar da katılmaya baslamıs aramıza, nufusumuz cogalıyo gıderek
turkıyeden dondukten sonra farkettım kı aslında ben cook alısmısım buralara cok sevmısım. tabıı yuvamın, esımın burda olusunun payı buyuk. insan cok alısıyomus demek ki..aıleme ve arkadaslarıma ınternet uzerınden bıngazı fotolarını gosterırken onların gozunden baktım ben de..aslında hıc bı cazıbesı olmayan dogal guzellıgı olmayan bı sehır.. ama mekanlar içindeki insanlarla ve anılarla deger kazanıyo. benım ıcın bıngazı dunyanın en guzel köşesi şimdi :asigim:
hele ulkemızdekı krızı, ıssız ınsanları cevremde evlenebılmek, sevdıgıne kavusabılmek ıcın caba gosteren gun sayan bazı zorlukları aşmayı bekleyen ınsanları gorunce derinden bi oohh cektim. cok sanslıyız aslında sevdıgımızın yanındayız, huzurumuz yerınde, hayat burda daha kolay sankı. bı kez daha şükrettim halime
ve artık memleketım gozuyle baktıgım lıbyanın kaydirigubbakcemile3 bı parcası da sızler oldunuz benım ıcın. sizleride cok ozledım :1hug:​

Ayy canım benimm:1hug:
Dün tatildi biliyorsun burada, eşimle merkeze gittik, ya havalar da ısınınca daha da güzel göründü buralar gözüme. Sahilde ailesiyle oturanlar, denize girenler, bi de çok hoş bir restorant bulduk burada denize karşı. Eşimle de dün onu konuştuk, birlikte olduktan sonra heryer çok güzel, ama gerçekten güzell.. Birde turist olunca ayrı bir havası oluyor
Bizim yerimizde olmak isteyen çok kişiler var bence...Laylaylooommm :dance:

O halde Hoşgeldiniz 2. vatanınızaa...alkisalkisalkis

merhaba miraclem hoşgeldin.ayrıca geçmiş olsun umarım mühim birşey değildir.a.s.

sanki sezon açıldı miraclem birsürü arkadaş katıldı libya kafilesine.bizde karar için temmuzu bekliyoruz bakalım.gerçekten kriz düşündürüyor insanı ve dediğin gibi buradaki duyarsızlık fln benide zorluyor uzaklaşmaya ama kesin kararımı vermekte zorlanıyorum işte.neyse bakalım hayırlısı.tekrar hoşgeldin.öpüyorum cnmkaydirigubbakcemile5Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…