Canım, benim yok henüz ama inşallah Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip eder. Snin var mı :):ecrin_bebek:
Miraclem ne güzel özetledin, hadi bakalım avestamı da alıyoruz buralara geliba:roflol:sengözlerimebaksanab
Annennin sağlığının iyi olmasına çok sevindim:Saruboceq: Türkiye de akrabaların arkadaşların etrafına toplanıp 'hadi bize Libya 'yı anlat dediler mi?'sırnaşık şey
Arkadaslar cok tesekur edıorum okadar guzel konusuosunuz kı anlatamam tamamen rahatladım sİzİ cok sevıyorum gercekten.. Buarada eŞİme sordum trİpolİ dedı. Ordaymıs İŞİ... Ama ben orda tek ne yapacam ben alısmısım arkadaslarla gezmeye kahve ıcmeye keske hepımız aynı yerde olsaydım umarım burdan bana yakın bırını bulbılırımmm.. Varmı trİpolİde olan :)
Tünaydınlar tünaydınlar!
Arkadaşlar nasılsınız,önceki sayfaları okumadım henüz yanlız Tripoli muhabbetlerini görünce hemen yazayım dedim:)
Avestam gözünüz aydın hayırlısı olsun çok sevindim:) Tripoli Libyanın kalbi,sıkılacağını pek sanmıyorum hele ki okula giden çocukların olduğu için çok tatlı arkadaşlarla tanışacağını umuyorum,burada anneler sık sık görüşür,toplantılar ,çaylar düzenlenir ben de yardımcı olmaya ,arkadaşlık etmeye hazırım seve seve...
Bebeği olan var mı demişsin parmak kaldırıyorum var var var!
:)
1 buçuk yaşında kızımız var Allah bağışlasın evlatlarımızı....
B miracle nirdesin nen,uçtun gettün yemek yicem diyeee daha gelmek yok tüüü
inci mercan Sen nasılsın kuzum..
ne güzel ya Hu şuan ki duruma bakın
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Libyana, avestam, b_miracle+, inci_mercan
yaşasın Libya tamamdır hatunlar,tekrar geri aldık demek ki.p
B miracle nirdesin nen,uçtun gettün yemek yicem diyeee daha gelmek yok tüüü
AAaa inanmıyorum ya:roflol: Ben seni Sibel Sema ablamız ile karıştırdım arkadaşım çok pardonmerhaba arkadasım tesekur ederım tavsıyelerın ıcınn sızın sayenızde cok rahatladımm gercektenn... bıde benım bebegım yokkk :) senağlama ınsalla olur...... libyanacım arkadaslıgına cok ıhtıyacım olabılırr.. ınsalla senınle tanısıp yuzyuze oturup konusabılırız msn kullanıomuusnuzz burdan yazısmak cok zor sankı :) hihoyyyt :sm_cool: :dance:
Libyanam bende iyiyim :dance: Çoğalıyoruz,ama sen ev sahipliği yapacaksın artık yeni arkadaşımıza... Senin bunu hakkını vererek yapacağını biliyoruz, Libyanamız çok yaşa Libyanamız çok yaşa:lepi:
Mucizem,ayy iveyd yaaa
dışarı çıkmıştım değil mi utanan Liby smilisi:) hem suÇlu hem güçlüyüm..
2 saat kaldım dışarda acayip sıcaktı..
Olsun ben cenii cevvoLummm cen hiç gitmee
hepinici çok ceoLum...
:)
Bu arada MİSAFİR imiz kim o LA Kii abbouV
Pınarcığım, tariflerin güzel olmuş, ilk defa gördüm bibere peynir doldurulmasını:1rolleyes: ellerine sağlık gülüm.
Sibelsema ve avestam nereye gelecek bakalım, glazemden de haber alamadık, inşallah gelmiştir Libya ya, yoksa 24 ünde vize süresi doluyordu.
AAaa inanmıyorum ya:roflol: Ben seni Sibel Sema ablamız ile karıştırdım arkadaşım çok pardonO da aramıza yeni katıldı geçen gün bayağı konuştuk 3 tane evladı var,Allah bağışlasın o da buraya gelecek inşaAllah..
Tamam şimdi anlaşıldı kaydirigubbakcemile5
Tabi ki ben seve seve arkadaşlık ederim sana yanlız minik bir atom karıncamız var ablası,ham ham ham yiyebilir senikaydirigubbakcemile3 ben her ortama ayak uydururum adaptasyon zorluğu çekmedim çekmem de Allahın izni ile..
Sorumlu olduğunuz minik bir can olunca hayatın merkezi o oluyor işler ona göre ayarlanıyor
Yani şuanda iç ve dış işleri bakanımız Miya hanım:roflol:
Tamam görüşürüz inşallah gülüm..
Bu arada temmuz gibi biz Türkiyeye gidebiliriz,15 günlüğüne,henüz kesin değil ama.
İnşallah denk gelir de tanışırız gitmeden...Ev meselesini ne yapacaksınız*
Wowwww coştum şimdi İnci Mercan cığımsositososito:teytey::sm_cool:
Çok teşekkür ederim,güvenini boşa çıkarmayız inşaAllah..
Hepimizin Libyada olduğu bir vakit buluşalım ya Hu ne tatlı olur..
Tam ortasını bulalım Libyanın tam ortası neresi acep-tatlicadiarzu-
B miraclem,mucizem ..
:* öpücük..
Pınarcığım iyiyiz çok iyiyiz sağolasın..
Bıcı bıcı yaptık mislendik ohhh Kitap okuyor şimdi Miya Ceyliş ...O kadar hoşuma gidior ki bu hali bıdı bıd bıdıdıdıı sallıyor birşeyler hihihi
Elimizde kitap görüyor hep istiyor..
ınşallah okumayı sever okumak aşktır yaşamaktır bunu bilir bunu söylerim hep..
Yemek yiyeceğiz birazdan buyur maz mısınız:)
Tamam tarifi yollayacağım inşallah cankuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?