Libya Paylasim Alani(Tanisma)

oo hemde nasıl sorma herkes bısı soruyo lıbyayla ılgılı. her bı ayrıntısını anlattırdılar bana kaydirigubbakcemile3 gormus kadar oldular yanı emınım

canım lıbyana trıpolıde. senı trıpolıden sorumlu bakanımıza sevk edıyorum sırnaşık şey

Tünaydınlar tünaydınlar!
Arkadaşlar nasılsınız,önceki sayfaları okumadım henüz yanlız Tripoli muhabbetlerini görünce hemen yazayım dedim:)
Avestam gözünüz aydın hayırlısı olsun çok sevindim:) Tripoli Libyanın kalbi,sıkılacağını pek sanmıyorum hele ki okula giden çocukların olduğu için çok tatlı arkadaşlarla tanışacağını umuyorum,burada anneler sık sık görüşür,toplantılar ,çaylar düzenlenir ben de yardımcı olmaya ,arkadaşlık etmeye hazırım seve seve...
Bebeği olan var mı demişsin parmak kaldırıyorum var var var!
:)
1 buçuk yaşında kızımız var Allah bağışlasın evlatlarımızı....
B miracle nirdesin nen,uçtun gettün yemek yicem diyeee daha gelmek yok tüüü

inci mercan Sen nasılsın kuzum..
ne güzel ya Hu şuan ki duruma bakın
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Libyana, avestam, b_miracle+, inci_mercan
yaşasın Libya tamamdır hatunlar,tekrar geri aldık demek ki.p

merhaba arkadasım tesekur ederım tavsıyelerın ıcınn sızın sayenızde cok rahatladımm gercektenn... bıde benım bebegım yokkk :) senağlama ınsalla olur...... libyanacım arkadaslıgına cok ıhtıyacım olabılırr.. ınsalla senınle tanısıp yuzyuze oturup konusabılırız msn kullanıomuusnuzz burdan yazısmak cok zor sankı :) hihoyyyt :sm_cool: :dance:

Libyanam bende iyiyim :dance: Çoğalıyoruz,ama sen ev sahipliği yapacaksın artık yeni arkadaşımıza... Senin bunu hakkını vererek yapacağını biliyoruz, Libyanamız çok yaşa Libyanamız çok yaşa:lepi:

B miracle nirdesin nen,uçtun gettün yemek yicem diyeee daha gelmek yok tüüü

bı saat sonra geldıgımde de sen kanatlanmıstın kuşum dışarı cıkmak uzere sırnaşık şey
ben hep yazamasam da gozum hep uzerınızde ona gore kaydirigubbakcemile3
bı arkadasın daha oldu boylece. sızın nufusunuz artıyo ne guzel
darısı bızım basımıza

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
b_miracle, avestam, inci_mercan+, Libyana+, pinaripekci+
ratıngımız artıyo

Son düzenleme:
AAaa inanmıyorum ya:roflol: Ben seni Sibel Sema ablamız ile karıştırdım arkadaşım çok pardon O da aramıza yeni katıldı geçen gün bayağı konuştuk 3 tane evladı var,Allah bağışlasın o da buraya gelecek inşaAllah..
Tamam şimdi anlaşıldı kaydirigubbakcemile5
Tabi ki ben seve seve arkadaşlık ederim sana yanlız minik bir atom karıncamız var ablası,ham ham ham yiyebilir senikaydirigubbakcemile3 ben her ortama ayak uydururum adaptasyon zorluğu çekmedim çekmem de Allahın izni ile..
Sorumlu olduğunuz minik bir can olunca hayatın merkezi o oluyor işler ona göre ayarlanıyor
Yani şuanda iç ve dış işleri bakanımız Miya hanım:roflol:
Tamam görüşürüz inşallah gülüm..
Bu arada temmuz gibi biz Türkiyeye gidebiliriz,15 günlüğüne,henüz kesin değil ama.
İnşallah denk gelir de tanışırız gitmeden...Ev meselesini ne yapacaksınız*

Wowwww coştum şimdi İnci Mercan cığımsositososito:teytey::sm_cool:
Çok teşekkür ederim,güvenini boşa çıkarmayız inşaAllah..
Hepimizin Libyada olduğu bir vakit buluşalım ya Hu ne tatlı olur..
Tam ortasını bulalım Libyanın tam ortası neresi acep-tatlicadiarzu-

Mucizem,ayy iveyd yaaa
dışarı çıkmıştım değil mi utanan Liby smilisi:) hem suÇlu hem güçlüyüm..
2 saat kaldım dışarda acayip sıcaktı..
Olsun ben cenii cevvoLummm cen hiç gitmee
hepinici çok ceoLum...
:)
Bu arada MıSAFıR imiz kim o LA Kii abbouV

bız de senı cooookk sevıyoruzzz canımmmm :1hug:
burası henuz ıyı cok sukur. bunaltıcı bı hava yok
gızlı bı hayranımız var desene kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsn avestam tripoli de sıkılmayacaını düşünüorm bende.bi kere libyanam orada daha ne ister insan.kaydirigubbakcemile2bende gelecek olursam allah izin verirse tripoliye geleceim inşallah.hep beraber libyanamn dedii gibi feth ederiz oraları.benimde 3 yaşında bir sıpacıım var teyzesi ellerinden öper mavisu.sen gönlünü ferah tut.allahtan hayırlısı ınsallah.hele burada calısmıorsan hıc dusunme be cnm.yoluna ısık tutabıldıysek ne mutlu bıze.

çok teşekkür ederim incimma.s.

libyanam sen nasılsın ceyliş nasıl?
bu arada dün bahsettiim tarifi bekliorm müsait olduun da olurmu tatliş...cokacimcoook

B miraclem,mucizem ..
:* öpücük..

Pınarcığım iyiyiz çok iyiyiz sağolasın..
Bıcı bıcı yaptık mislendik ohhh Kitap okuyor şimdi Miya Ceyliş ...O kadar hoşuma gidior ki bu hali bıdı bıd bıdıdıdıı sallıyor birşeyler hihihi

Elimizde kitap görüyor hep istiyor..
ınşallah okumayı sever okumak aşktır yaşamaktır bunu bilir bunu söylerim hep..

Yemek yiyeceğiz birazdan buyur maz mısınız:)
Tamam tarifi yollayacağım inşallah cankuş

TESEKUR EDERIM ARKADASLLAR UMARIMM COK GUZEL VE HAYIRLI OLUR BIZIM IICINN.. EV ISINI GALIBA ŞİRKET KARSILICAKCNM BIZIMKINI INSALLA yerimseniben NEGUZEL LİBYADA TEKK KALMICAMA COKKK SEVINIORUM YAAAAAA ARTIKKK sırnaşık şey sırnaşık şey hihoyyyt

ay teyzesi yer onu tahmin edebiliorm o sahneyi ben.mavisu da tersten gazete okurdu yavrum.birde namaz kılıolar eltimin kızıyla bir gör bööle pısı pısı die ölürsn.allaha emanetlaer cnm.benim yerime kokla o minişi olurmu..afiyet olsn cnm.:asigim:Şeniz

Son düzenleme:
avestam bi topik daha var libya resimleri var onda bir ara bak o da fikir verir.izmire benzetiorm ben biraz.

merhaba kızlar gorsellıgı merak edenler ıcın arama motoruna unalgurgen yazarsanız orda lıbya nın sehırlerı ıle resımler yazılar bulabılırsınız gorusmek uzere

Oh Oh Tripoli türkler tarafından fethedilecek, ya biz türkler ne sıcak ne uyumlu insanlarız maşallah.. Ayy biraz şımartalımkendimizi sengözlerimebaksanab bişicikler olmaz. Miraclem darısı başımızaaa..
Ya yok mu Tobruk ' a gelen, börekler açarım size, kekler yaparım, şarkılar söylerim..:sm_cool: Şaka bunlar tabiki herkesin rızık kapısı bellidir. Ama gelenlerede kapımız açıktır. (acaba misafirimizi tobruk konusunda heyecanlandırmışmıyımdırr:roflol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…