Libya Paylasim Alani(Tanisma)

libyaya turist olarak geliorsanız yanınızda 1000 dolar bulundurun yoksa ulkeye gıremezsınız dıyor bu dogrumu ve bızım ıcın gecerlımı canlar??senağlama

Yaa arkadaşlar bu sabah çok sinirliydim, bu sıralar farklı bi duygusallık baş gösterdi bende,kendimi biraz yalnız hissetmiştim. Eşime bunu hissettirmemeye çalıştım ama nafile, kendisini işe gönderince oturdum bir güzel içimi döke döke ağladımmm.senağlama

Ama çok şükür bugün herkes burada kendimi daha iyi hissediyorum, akşama da eşimle birlikte yemeğe çıkmaya karar verdik. Burada ilk kez dışarıda yemek yiyeceğiz, çünkü cuma günü böyle bir mekanın olduğunu keşfettik çok şükür.

inşallah öyledir incim birde bu çıkmasın başımıza yafffff

meraklanma canım. ben de boyle bı uygulamadan haberdar degılım. bızım de turıst vızesıyle gelen calısanlarımız eslerı falan oldu boyle bıseyden bahsetmedı kımse. olsa bilirdik yerimseniben

ayrıca kan tahlılını oturum alırken ıstıyolar. turkıyeden bız de rapor almıstık tam tesekkullu hemde onu kabul etmıyolar malesef. ama hıc zorlanmadık. gayet basarılıydı doktorları. 10 dakıkada bıttı ısımız

amin canım darısı basımıza
benım bı handem var bıngazıye gelıcek temmuz gıbı. ne zamandır gırmıyo gercı topıge
ama enazından 2 olduk. daha cogalmak dılegıyle
hem bellı mı olur belkı sızın de kısmetınız burdadır yakın nasılsa
ha ne dersın?? :1hug:

aaAyy canım hayırlısı inşallah, bizde iyi bir teklif alınca iş değiştirmeyi düşünüyoruz aslında. kısmet bakalım...
Senin adına da çok sevindim miraclem , bir ben kaldım ama bende hissediyorum ki bir komşu bulacağım burada. :lepi:

Miraclem belki de baya Türk ailesi vardır Bingazi'de ve Tobruk'ta ama buluşacak ortak bir noktamız olmadığı için karşılaşmamışızdır. Yada eşleri tek gelmiş olabilir.. Neyse ya vardır bunda da bir hayır değil mi can canımmmm:1hug:

Pınarım sorunu şimdi gördüm canım , hayır ben kan tahlili falan yaptırmadım, aldım çantamı koluma, çıktım Libya yolunasırnaşık şey

kıyamam incim :teselli:
uzme kendını. gercı aglamak ılac gıbı gelıyo. kurtlarını dokmus oluyosun :)
senin adına cok sevındım. yenı yerler kesfetmenın mutlulugunu bılırım. hadi bakalım gıt gez bugun değişiklik olur açılırsın.

eminim ki cok vardır. ucakta bı bayanla tanıstım. yerlesıceklermıs. sonra baska bı grupla tanısmıstım. ben cok katılamıyorum ama. varlıklarını bılmek bıle yetıyo.
emınım tobrukta da vardır. ıste dedıgın gıbı bı ortak nokta lazım
ama bu nası olcak bu ısı kım ustlencek bılemıyorum.
daha cok yenıyız. zamanla olcagına ınanıyorum​

İnşallah canım hayırlısıyla inşallah, sen çalışıyorsun ben de çoğunlukla evdeyim, bu nedenle çok kimseleri göremiyoruz. Ama Allah dilerse bir yerde yollar kesişir.
Ama ben sizleri görmeyi de çok istiyoruuuum,
Tripoliye gideck arkadaşlarım ve Libyanam bir araya gelip muhabbet ederken Miraclemle beni de anın bizde orada olmuş gibi oluruz inşallah tamam mı canlar:1hug:

ınşaAllah ınci Mercan:)
Bu arada şu bin dolar mevzuu var,sormuşsunuz arkadaşlar..
Evet ben de buraya gelirken getirmiştim yanımda eşim söylemişti,bu uygulama aslında çok mantıklı ..
Turist gelişlerinde de söz konusu oluyor diye biliyorum ama şunu da söyleyeyim kontrol etmiyorlar,Libya havayolları çok rahat,bavullar dahi çok iyi kontrol edilmiyor,sert kurallar yok..
Türkiyedeki sıkı güvenliğin g si yok diyebilirim..
Çok fazla problem olmuyor ,gelecek arkadaşlar rahat olsun,güzel güzel hayırlısı ile varırlar buraya inşallah..

Bir de tgbtgb arkadaşımız vardı,buraya gelmiş olmalı diye tahmin ediyorum lakin hiç haber yok..
inşallah herşey yolundadır..haber bekliyorum Tugba cığım..
Evlendin bizi unuttun :)Seni gidi Seni..

cnm yalnızlıktan duygusallaşmışsındır bitanm.aman kaptırma kendini o hisse sakın.bebek falan olabilirmi acaba?o da böyle şeylere sebep olur çünkü.biz varız unutma dilerim cok daha yakında oluruz.öpüyorum allaha emanet ol cnm.yemek harika gelecektir inşallah.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…