merhaba kızlar gorsellıgı merak edenler ıcın arama motoruna unalgurgen yazarsanız orda lıbya nın sehırlerı ıle resımler yazılar bulabılırsınız gorusmek uzere
inşallah öyledir incim birde bu çıkmasın başımıza yafffff
inşallah öyledir incim birde bu çıkmasın başımıza yafffff
Oh Oh Tripoli türkler tarafından fethedilecek, ya biz türkler ne sıcak ne uyumlu insanlarız maşallah.. Ayy biraz şımartalımkendimizi sengözlerimebaksanab bişicikler olmaz. Miraclem darısı başımızaaa..
Ya yok mu Tobruk ' a gelen, börekler açarım size, kekler yaparım, şarkılar söylerim..:sm_cool: Şaka bunlar tabiki herkesin rızık kapısı bellidir. Ama gelenlerede kapımız açıktır. (acaba misafirimizi tobruk konusunda heyecanlandırmışmıyımdırr:roflol:)
Yaa arkadaşlar bu sabah çok sinirliydim, bu sıralar farklı bi duygusallık baş gösterdi bende,kendimi biraz yalnız hissetmiştim. Eşime bunu hissettirmemeye çalıştım ama nafile, kendisini işe gönderince oturdum bir güzel içimi döke döke ağladımmm.
Ama çok şükür bugün herkes burada kendimi daha iyi hissediyorum, akşama da eşimle birlikte yemeğe çıkmaya karar verdik. Burada ilk kez dışarıda yemek yiyeceğiz, çünkü cuma günü böyle bir mekanın olduğunu keşfettik çok şükür.
Miraclem belki de baya Türk ailesi vardır Bingazi'de ve Tobruk'ta ama buluşacak ortak bir noktamız olmadığı için karşılaşmamışızdır. Yada eşleri tek gelmiş olabilir.. Neyse ya vardır bunda da bir hayır değil mi can canımmmm
Yaa arkadaşlar bu sabah çok sinirliydim, bu sıralar farklı bi duygusallık baş gösterdi bende,kendimi biraz yalnız hissetmiştim. Eşime bunu hissettirmemeye çalıştım ama nafile, kendisini işe gönderince oturdum bir güzel içimi döke döke ağladımmm.senağlama
Ama çok şükür bugün herkes burada kendimi daha iyi hissediyorum, akşama da eşimle birlikte yemeğe çıkmaya karar verdik. Burada ilk kez dışarıda yemek yiyeceğiz, çünkü cuma günü böyle bir mekanın olduğunu keşfettik çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?