Libya Paylasim Alani(Tanisma)

yani aslında yanımda tahminen olur o para ama ya o anda tedarık edemezsem dıye bır sorıım dedım.cıkarır adamın onunde sayarmısım ben bır dolar bır dolar bın taneyı sen geç san soru yok dermiş:roflol:sırnaşık şey:dance:

sorma cnm o muhteşem özellikli doktorlardan ıraktada vardı mr gibi gözleri vardı bir bakışta teşhisi koyar bir torba ilacı da verir yollarlar seni:roflol::sm_coolişman olursun hastayım dediine.

şimdi ben çıkıorm biraz alışveriş olayına girip oradan eve gideceim inşallah akşam açabilirsem görüşürüz.açamazsam yarın inşallah.hepinizi öpüyorum kocccccamannnnnnnŞeniz

Kitap aldım dün kızlar,Libyaca-Türkçe sözlük yeni gelmiş 2009 basım..
onu bakıyorum şuan:) Gerçi pratik herşeyden önemli , en güzeli bol bol muhabbet etmek Libyalı arkadaşlarla..

Aaa Pınarım bebek mi acaba dediğin gibi ama zannetmiyorum,hiç bir belirti yok:1rolleyes:
Yalnızlıktan aslında ama böyle hissetmek istemiyorum, geldi geçti işte çok şükür. Para konusuna gelince, süper bir taktik olur busırnaşık şey, arada mavişinde lafa karışınca, saymayı baştan alırmışsın:roflol:

Kitap aldım dün kızlar,Libyaca-Türkçe sözlük yeni gelmiş 2009 basım..
onu bakıyorum şuan:) Gerçi pratik herşeyden önemli , en güzeli bol bol muhabbet etmek Libyalı arkadaşlarla..

kozmik bacım benim hiç durup dinlenmezmisin maşallah.hayırlısıyla öğrenirsin inşallah bizlere de öğretirsin.allaha emanet ol Şeniz

off super geyıık oldu bu yawwwww.bebek konusunda da hayırlısı cnm.benım bırlıkte calıstıım avukat hatun da yenı hamıle bı gorsen herseye küsüyor herkesten alınıyor gozler hep dolu dolu,boooyle sarsıyor onsanı mınıck sey dun lıbyanamda bırsey oldu bana dedı oyle sımdıde sana denk geldı bak.o hissin geçmesine sevindm.senin çalışma imkanın varmı incim.kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar eve yeni geldik,dışardaydık..Hava çok güzel şuanda..
Bu arada İnci kuzum,ee hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
yarın görüşmek üzere..

Hayırlı sabahlar güzellerr :dance:

Ayy canlar beni heyecanlandırdınız şimdi, varmıdır acaba bebek, ama bu haller bazı dönemlerde de oluyor biliyorsunuz:çok üzgünüm: bir kaç gün sonra haber veririm artık:teytey:
Hayat ne kadar güzell sevdiğiniz yanınızda oluncaa.. dün harika bir akşamdı, Libişiminde dediği gibi harika bir hava vardı, ilaç gibi geldi doğrusu:sm_cool: . Kızlaaar sizde eşinize kavuşun hayırlısıylaa...

Aaa Pınarımkonu bebiş olunca, soruna cevap vermeyide unutmuşum.. Canım burada çalışmayı düşünmüyorum, zaten mesleğime uygun işte yoktur sanırım.2 katlı 2 daireli bir evde oturuyoruz burada, eşimin ofiside hemen alt katımda :) o buradayken başka bir mekana çalışmaya gitmek istemem. Kısmetse Türkiye ye dönünce ama bebişimizde olursa inşallah baya ara veririm çalışmayaa.s
Sen de şimdi 2 kere düşünürsün, memur olmak için çoğu bayan uğraşır, sen bunu başarmışsın maşallah. Türkiye ye dönünce artık bu imkanın olmayabilir.. Haklısın ama zaman geçiyor işte bak, insan sevdiğiyle vakit geçirmek istiyor. Ne diyeyim inşallaaaaahhh hayırlı kararlar alırsınız.a.s.

bekliyoruz hayırlı haberlerını cnm ınsallah.yemek güzel gectı demek allah ıcıne sındırsın mutlulugunu daım etsın ınsallah.Şenizguzel duan ıcınde tesekkur ederm.bol öpücük****************

ben kadrolu memur degılım buro memuruyum sozlesmelı aslında cok buyuk bırsey deıl ama yınede kolayca olmaz bırdaha.ıraktan dondugumuzde de cok zorluk cekmıstık.ben ondan korkuyorum cnm.esımde oyle bır evde calısıyor 3 katlı alt kat ofısmış ust katta da bır mudur ve kendısı kalıyor.ben oraya gelırsem pastacılık yapmayı dusunuorm libyanamla da konustm nasıl olur ortak acalım dıekaydirigubbakcemile..basta saka olarak basladı bu fıkır ama sonradan cıddıleşti.ben oraya gelsemde bos durmayı ıstemem ıse yaramayı destek olmayı sevıorm.hayırlısı bakalım nasıl olur.hepsı hayal ama burada pastacılık kursuna fln gıtmeyı bıle dusunuorm allah nasıp ederse.işleri ilerletir pastacılar kralı olurmuşum:dance::roflol::lepi:

neredesiniz canlar dün ne güzel coşmuştuk bugün ses seda yok burada.ne oldu feth işi???

Tünaydın Libyalılarımşakkıdı
Nassız iyisiiiz inşaAllahkaydirigubbakcemile3
İnciMercan ,kuzum ,katılıyorum sana büyük bir kariyer atağı,iş hayatı sevdası,full çalışmalar ve sempozyumlar ile yol alırken kucağımıza Rabbimizden kanatsız bir melek geldi,o andan itibaren gözüm birşey görmedi,annelik okulunda başbakanız daha güzeli var mı dimikaydirigubbakcemile3 Bunu samimiyetle söylüyorum insanın tadıp tadabileceği en harika duygu,hiçbir şey ile kıyaslanmaz..Tabi ki sosyal hayat devam etmeli,insan sürekli gelişen ve değişien bir varlıktır,öğrenmeden eğlenmeden olmaz ..
Hem annelik hem iş kadınlığı,dengesi kurabilmek ise fevkalede tabi..Allah cümlemize yardım etsin,utandırmasın kararlarımızın arkasından duralım hep inş..

Pınar kuşu,dimahhh imzamı gısgandı heee beng beng bengg bengggggg furdim senukötükedihüso
:roflol: kıskangıccc kıskangıc öööö:dilcikar: :tomato: :roflol:

Çok cici olmuş canım güle güle kullan bebişlerin olduğu hangi kare kötü ki..
Ben de Miya Ceylinin fotoğrafları ile yaptım başta daha sonra sildim çok kocaman oluyorlar çünkü..

eeee imzanın fikir anası olduğum için bi tabak sarmayı hakettim zannımca-tatlicadiarzu-

Ballı rus pastasını da unutmadım Pınarcık,şuan değişik rusça tariflerden çeviri yapıyorum arkadaşlar da verdi iki üç tarif..en güzelini vermek istiyorum..
Çok zahmetli bir pasta ama süper.
Bu arada süt konserves buldunmu var mıymış canikom

Elektiriklerimiz kesildi can can.. Ya valla olur mu olur bu pastacılık işi, ikinizde maşallah becerizsiniz bu işi ben inanıyorum. Ah canım çalışarak işe yaramak da güzelde, iş ve ortam olmayınca olmuyor işte... Biz zaten burada durmayı düşünmüyoruz artık (eşim işinden pek memnun değil) ama kısmet tabi hayırlısı olsun,belki yıllarca kalırız belli olmaz.

Eee hadi bakalım güzel hayaller bunlar, inşallah nasip de olur. Eğer gıda mühendisi diplomasına ihtiyacınız olursa seve seve veririm:roflol:

Libişim bu sabah anneciğinin eti puf tarifini denedim, tam dolaba koydum laaaank elektrik kesildi. Ama arada bir bakıyorum da hala akışkan bir yapıda,, yaa ne zaman katılaşacak kuzum buuuu, 1 gece beklet demişsin ama ben dayanamayıp 3 te 1 ini yedim

Birde jelatini frambuaz aromalı aldım tam şurup gibi oldusırnaşık şey, sonrada Pınarımın tarifini deneyeceğim..eee buldum bitkisel jelatini durmak yok..

Amaaa merak ettim bak şimdi bu konserve sütü, bende de bir kutu var , siz ne için kullanıyorsunuz kuzuuuummm... Amma soru yağmuruna tuttum haaa

ıŞLERı BÜYÜTTÜK ıNCıM SÜPER YAW SENDE GıRERSEN BU ıŞı FABRıKASYONA BıLE DÖKERıZ.15-20 DE MISIRLI ıŞÇı BULDUKMU OOOOOH delikafadulden:roflolEĞMEYıN KEYFıMıZE BıZ SADECE FıKıR YÖNÜNDEN YARDIMCI OLURUZ ARKADAŞLARA NASIL PATRON MODUNA GıRDıM HEMEN??

BAAK NASIL DA PASTACI OLDUK HEPİMİZ BU SİTE ADAMI PASTACI YAPIO WALLAHİ..:sm_cool:NEYSE İYİ İYİ BAK HEP TECRÜBE BUNLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…