İnşaAllah İnci Mercan:)
Bu arada şu bin dolar mevzuu var,sormuşsunuz arkadaşlar..
Evet ben de buraya gelirken getirmiştim yanımda eşim söylemişti,bu uygulama aslında çok mantıklı ..
Turist gelişlerinde de söz konusu oluyor diye biliyorum ama şunu da söyleyeyim kontrol etmiyorlar,Libya havayolları çok rahat,bavullar dahi çok iyi kontrol edilmiyor,sert kurallar yok..
Türkiyedeki sıkı güvenliğin g si yok diyebilirim..
Çok fazla problem olmuyor ,gelecek arkadaşlar rahat olsun,güzel güzel hayırlısı ile varırlar buraya inşallah..
Bir de tgbtgb arkadaşımız vardı,buraya gelmiş olmalı diye tahmin ediyorum lakin hiç haber yok..
inşallah herşey yolundadır..haber bekliyorum Tugba cığım..
Evlendin bizi unuttun :)Seni gidi Seni..
meraklanma canım. ben de boyle bı uygulamadan haberdar degılım. bızım de turıst vızesıyle gelen calısanlarımız eslerı falan oldu boyle bıseyden bahsetmedı kımse. olsa bilirdik yerimseniben
ayrıca kan tahlılını oturum alırken ıstıyolar. turkıyeden bız de rapor almıstık tam tesekkullu hemde onu kabul etmıyolar malesef. ama hıc zorlanmadık. gayet basarılıydı doktorları. 10 dakıkada bıttı ısımız
Kitap aldım dün kızlar,Libyaca-Türkçe sözlük yeni gelmiş 2009 basım..
onu bakıyorum şuan:) Gerçi pratik herşeyden önemli , en güzeli bol bol muhabbet etmek Libyalı arkadaşlarla..
Aaa Pınarım bebek mi acaba dediğin gibi ama zannetmiyorum,hiç bir belirti yok:1rolleyes:
Yalnızlıktan aslında ama böyle hissetmek istemiyorum, geldi geçti işte çok şükür. Para konusuna gelince, süper bir taktik olur busırnaşık şey, arada mavişinde lafa karışınca, saymayı baştan alırmışsın:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/yurtd...rika/124829-libya-paylasim-alanifotograf.html işte bu cnm bak bi çok güzeller
Hayırlı sabahlar güzellerr :dance:
Ayy canlar beni heyecanlandırdınız şimdi, varmıdır acaba bebek, ama bu haller bazı dönemlerde de oluyor biliyorsunuz:çok üzgünüm: bir kaç gün sonra haber veririm artık:teytey:
Hayat ne kadar güzell sevdiğiniz yanınızda oluncaa.. dün harika bir akşamdı, Libişiminde dediği gibi harika bir hava vardı, ilaç gibi geldi doğrusu:sm_cool: . Kızlaaar sizde eşinize kavuşun hayırlısıylaa...
Aaa Pınarımkonu bebiş olunca, soruna cevap vermeyide unutmuşum.. Canım burada çalışmayı düşünmüyorum, zaten mesleğime uygun işte yoktur sanırım.2 katlı 2 daireli bir evde oturuyoruz burada, eşimin ofiside hemen alt katımda :) o buradayken başka bir mekana çalışmaya gitmek istemem. Kısmetse Türkiye ye dönünce ama bebişimizde olursa inşallah baya ara veririm çalışmayaa.s
Sen de şimdi 2 kere düşünürsün, memur olmak için çoğu bayan uğraşır, sen bunu başarmışsın maşallah. Türkiye ye dönünce artık bu imkanın olmayabilir.. Haklısın ama zaman geçiyor işte bak, insan sevdiğiyle vakit geçirmek istiyor. Ne diyeyim inşallaaaaahhh hayırlı kararlar alırsınız.a.s.
Libişim bu sabah anneciğinin eti puf tarifini denedim, tam dolaba koydum laaaank elektrik kesildi. Ama arada bir bakıyorum da hala akışkan bir yapıda,, yaa ne zaman katılaşacak kuzum buuuu, 1 gece beklet demişsin ama ben dayanamayıp 3 te 1 ini yedim
Birde jelatini frambuaz aromalı aldım tam şurup gibi oldusırnaşık şey, sonrada Pınarımın tarifini deneyeceğim..eee buldum bitkisel jelatini durmak yok..
Amaaa merak ettim bak şimdi bu konserve sütü, bende de bir kutu var , siz ne için kullanıyorsunuz kuzuuuummm... Amma soru yağmuruna tuttum haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?