Kusura bakmak ne demek Pınar gardaş
olur mu öyle şey..
Tünaydın Libyalılarımşakkıdı
Nassız iyisiiiz inşaAllahkaydirigubbakcemile3
İnciMercan ,kuzum ,katılıyorum sana büyük bir kariyer atağı,iş hayatı sevdası,full çalışmalar ve sempozyumlar ile yol alırken kucağımıza Rabbimizden kanatsız bir melek geldi,o andan itibaren gözüm birşey görmedi,annelik okulunda başbakanız daha güzeli var mı dimikaydirigubbakcemile3 Bunu samimiyetle söylüyorum insanın tadıp tadabileceği en harika duygu,hiçbir şey ile kıyaslanmaz..Tabi ki sosyal hayat devam etmeli,insan sürekli gelişen ve değişien bir varlıktır,öğrenmeden eğlenmeden olmaz ..
Hem annelik hem iş kadınlığı,dengesi kurabilmek ise fevkalede tabi..Allah cümlemize yardım etsin,utandırmasın kararlarımızın arkasından duralım hep inş..
Pınar kuşu,dimahhh imzamı gısgandı heee beng beng bengg bengggggg furdim senukötükedihüso
:roflol: kıskangıccc kıskangıc öööö:dilcikar: :tomato: :roflol:
Çok cici olmuş canım güle güle kullan bebişlerin olduğu hangi kare kötü ki..
Ben de Miya Ceylinin fotoğrafları ile yaptım başta daha sonra sildimçok kocaman oluyorlar çünkü..
eeee imzanın fikir anası olduğum için bi tabak sarmayı hakettim zannımca-tatlicadiarzu-
Ballı rus pastasını da unutmadım Pınarcık,şuan değişik rusça tariflerden çeviri yapıyorum arkadaşlar da verdi iki üç tarif..en güzelini vermek istiyorum..
Çok zahmetli bir pasta ama süper.
Bu arada süt konserves buldunmu var mıymış canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?