Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Ah Pınarım seni seniiii..sırnaşık şey Nasılda yaptı hemen planıı
Size başırılar dilerim bu konuda canlarım, 2 ortak yeter ben size dışarıdan yardımcı olayım eğer gerekirsee...Vayy be arkadaşlarıma bakın siz alkisalkisalkis Eeeee o zaman tarifleri nette paylaşmayacakmısınızzzkötükedihüso:roflol:

arkadaşlar ırakta çok sık elektrik kesintisi olurdu.hatta yanlış söyledim nadiren elektrık verintisi olurdukaydirigubbakcemile3 libya da böyle birşey yok değil mi? ırakta bazen gunde 3 saat ancak olurdu genel elektrık onun dısında 8 saat kadar da muvalıde dedıklerı mahalle jeneratorlerı vardı kac amper ıstıyorsan o kadar satın alırdın aylık.

:)
ınci ellerine sağlık,ben akşamdan yapıyorum sabaha kadar süper oluyor ama hiç dokunmuyorum tabi
kendimi frenleyip ,ayağıma prangalar takıp ihiih:)

aBOoouv durun hele yav..
biraz daha pişmek gerek Mevlana misali..
hamdık piştik yandık olalım ki tadı çıksın bu işlerin...
Buradaki arkadaşlarımız eşimin dostları öğretmenlerimiz sağolsun söylüyorlar hep ,neden pasta cafe açmıyorsunuz diye:)
müşterilerimiz hazır yani..
Eee hayırlısı bakalım burada kalıp kalmayacağımız dahi belli değil ki..
Ayrıca Dili de süper öğrenmek gerek,ticarette yutulmamak ve tökezlememek için..
eee hem Kayserili eşim,işin erbabı burda:roflol:

Pınar Tripolide elektrikler çok sık kesilmiyor ,toplasak 3-4 kere gitmiştir...

ınci mercan,canım nerden buldun frambuazlısı ole vay be:) burada yok sanırım ...markası var mı?

Bu arada süt konservesine Gushonka diyoruz biz,Ruslar çok kullanır..HARıKA pastalar yaparız onu kullanarak..
Kullanmadan evvel 1 -2 saat kaynatmak gerekiyor..

Libişimm, dolaba baktım da katılaşmaya başlamış çok şükür, benim derince bir kabım yok, takımdakinide geçen gün kırdım.., ben de kaselere koydum, daha derin olduğu için geç katılaşacak tabi. Ama bu arada bir kasenin yarısını daha bitirdimm:sm_confused:

Bende çok şaşırdım dün yemek dönüşü aldım, hatta sadesi yoktusırnaşık şey Ananaslı,mangolu, limonlu .....Markası foster clark's bak bakalım bulamazsan ben sana göndermeye çalışayım.

Bu arada verdiğin tarifteki bardak ölçüsü, su bardağı ölçüsü değil mi?

işin şakası be cnm biz kiiiiim fabrikatörlük kim.sadece küçük bir pastacı hayalim var ama ne yalan söliim.allah nasip ederse..elektriklere sevindim.ben esıme de sorsam olur bu soruları ama.bız gorusurken dunyayı unutuyoruz.bu şeyler aklımıza bile gelmiyor.birde msn de ses kesik kesik geliyor birşey anlayamıyoruz.telefonla da fazla uzatamıyoruz.işte bende bacılarıma soruyorum ondan.kusuruma bakmayın olurmu

aa süper burada Foster Clarks tan başka marka yok neredeyse ama nasıl oldu da ben bulamadım Jelatin yaa hayret üzerinde ne yazıyor canım?
çok sevindim valla...
Evet su bardağı ölçüsü gülüm..
bu arada puding ne kullanıyorsun custard powder Clarks mı?
ben onları pek sevmedim ayrıyeten kendin ekliyorsun ya şekeri ..
o yüzden hand made pudding yapıyorum..
Bir de bulursan Zıneb marka hurma ezmesi var,geçen gün yanlışlıkla onu almışım,ne yapsam ne yapsam dedim brownıe yapayım süper oldu...:)

bayılıyorum tarif üretmeye..

çok tşk ederim FosterClarks ı değil de kendini gönder müümkünse:)

Kusura bakmak ne demek Pınar gardaş
olur mu öyle şey..

Pınar cık
bu mesajımı okumadın zannımca?:jeyyar:

Aaaaaaaaay Pınarımm tabi soracaksın, boşversen eşinle bunları konuşma zaten, Tripoliyi görmüş gibi oluyoruz zaen Libyanam sayesindealkisalkisalkis

Libyanam yaa mümkün olsada gelseeeem, inan çok çok çok isterim,kızlarda oradayken. Kısmet...Canım burada hiç hazır puding denemedim. Jelatinin üzerinde de markasının hemen altında 'gelatin dessert' yazılı sadece. Tabi bir de %100 bitkisel olduğu...Ama frambuaz aromalısı şurup tadını verdi bence, ya da şuruplar hep frambuaz aroması kullanıyorlar:roflol: Hımmm hurma ezmesini de denemeliyim. Teşekkür ederim canım. Eğer istersen sana bir şekilde gönderbilirim bu aromalı gelatinler, eşimin Tripoli de ki arkadaşı bazen gelir buraya...

Ben tekrar araştırayım haberleşiriz olur mu çıtır kurabiyem..
:)
Evet bence de bütün şuruplar frambuazlı süper tespit ..

Bingazide olsan uçakla bir saat hopp atlayıp geliriz birbirmize Ama Tobruk daha uzakta kalıyor..
Türkiyeye ne zaman gideceksiniz inşaAllah,tatile? belki orada görüşebiliriz

Tamam canım.. Çıtır kurabiyem haa bayıldım buna ama artık çıtır değilim biraz kek kıvamına geldim :roflol:
Haziranın sonu yada Temmuz başı gidebiliriz, görümcemin düğün tarihine bağlı yani:1rolleyes: Bu arada Türkiye'de nerede yaşıyorsunuz Libişim..Biz Ankara'dayız. Kendi ailem İstanbul'da.. Kısmet ya güzelde olur inşallah.
Evet ben hepinize uzağımmm Olsun ama bunu burada hiç hissetmiyorum. Pınar ve miraclemle görüşürsünüz belki.. ama dur ya bu kısmet işi bir bakmışsın bizde oraya iş için gelmişizz:1hug:

ızmit ve Kayseri de takılıyoruz canım:) ıstanbulu da fethetmeden dönmüyoruz tabi:)
Ankarayı çok seviyorum 1 buçuk sene kadar orada yaşadım..Etlik te oturduk..Armadası,Ataturk orman çiftliği dondurması,karanfil sokağı,Anıtkabri,Çankayası,Simit kafeleri,Kızılay meydanı daha onlarcası..:)
Çok seviyorum ya Hu,bak nasıl özlemişim..Havası bambaşka,bürokrasi ve düzen şehri,hayranım yapısına..
Halamlar hala oradalar,ziyaretlerine gitmeyi düşünüyoruz inşaAllah..
Gönülden dua edersek ve nasipse neden olmasın görüşürüz ya

Çıtırcığım,maltesers diye minik çikolatalı gofret toplar var burada ve ben hastasıyım:)
Sen de seviyor musun,denk geldi mi hiç? kırmızı pakette acaip leziz..
Bir de krem çikolata olarak maestro feci güzel..
*bayan boğazdan tavsiyeler..

Aaaaa çok sevindimmm, :dance::teytey: Olur mu olur vallaaa, Ayyy öyle anlattın ki, ben de çok özledim.

Ankara'da yaşamak güzel, İstanbul'u yaşamak güzel..

Nasıl güldürdün beni, sandalyem sallandı:roflol:
Bayan boğazdan , boğazına düşkün bayanlara tavsiyeler diyelim en iyisi biz sırnaşık şey

Ayy markette gözlerim bunları arayacak, ama olmaz ki yaaaa, gaza geliyorum halbuki ben rejime başaldım. Yemek sınırlı, tatlı sınırsız banaa:roflol: Bir de gıda mühendisi olacağımm tüüüüüüü bana.

Pınarım, ne yapıyorsun, işler yoğunlaştı galiba, sende bizim obirizitemize katılmak istemez misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…