Libya Paylasim Alani(Tanisma)

:)
Allah ağlatmasın çıtırım..
evet bol bol recim yap bebiş gelince hepsi rafa kalkacak çünkü..
ben de hergün rejime başlıyorum kendisi ile çok haşır neşiriz,severim keretayı lakin çok nazlı birşey hemen küsüp gidiyor)

Oburiksim ben oburiks oburiks oburiks
pastalar börekler burnuma
gelir mis gelir mis..

nasıl ama
güfte ve beste by Libyana..

Pınar cık
bu mesajımı okumadın zannımca?:jeyyar:

evet cnmcm ben okumadm bu mesajı hakkaten kıskangıçım ben ewet ewetsositososito
çok teşekkür ederim sayende yazılarım renklendi.annelik konusunda soyledıklerıne kesınlıkle katılıorm.anlatılmaz yaşanır cinsten birşey.sözleri nakşeden cnm dostm benım.yüreğine sağlık senin kocişinle bebişinle hep mutlu huzurlu sağlıklı ol
inşallah:Saruboceq:

ayrıyetten dolma tencereyle senın olsun cnm.biraraya bir gelebılsek hayırlısıyla neler yapacaım ben sızeeeee

çok teşekkür ederim inci bacım eksik olma.bu arada ellerın nasıl oldu.ilaçlar işe yaradı mı?

Amin ecmain..
bu arada aklıma ne geldi..
Sidrenin kulaklarını deldirdiniz mi ve deldirdi iseniz ne zaman?
ben pek tasvip etmiyorum şuanda annem de aynı düşünüyor isterse kendi takar büyüyünce küpe diyor:)
ama bilemiyorum kararsızım zaten deldirmeye karar versek burada olmaz kesinlikle Türkiyede olur..

1 yaşında deldırdık sidrenin kulaklarını teyzesı cok agladı ama hıc unutmam.eger kupe takmayacaksan bosver bence buyuyunce kendı yapsn.ama kupeler de cok yakısıo bı dusun ama kesınlıkle turkıye de yap.guven olmaz oralara

bu arada ıvır zıvır zevklerımız benzıyor o dedıgın seyden ırakta cok yedım ben pırınc patlagı gıbı bırsey var ıcınde dıılmı?

Hamdolsun iyi canım, eğer hamileysem diye verdiği hapı kullanmıyorum şimdilik. Ama eldivensiz bulaşık yıkamaya başlayınca onlarda başlıyorsırnaşık şey... Kızlar siz böyle anlatın anlatın anneliği bizde sabırsızlıkla bekleyelim.. Sanırım hamile değilim, boşuna heveslenmeyeyim. Bende bebiş muhabbetlerinize katılmak istiyoruuuummmm

Yaa bende ki de mantık işte, dün kebap yemek için öğlen sadece salata yedim.. Eşim bana çok güler bir dilim kek yerim, sonra koştururum evde ama neden biliyormusunuz bir dilim daha kek yiyebilmek için. Yemek yemeden dururum ama tatlısız olmuyor canlar yaaaaaaaaa:sm_confused:

Pınarcık Allah iyiliğini versin bence yemek ve iştah konusunda beni geçemessin ama hihihi
kiloyu boşver ..
Evet içinde crunchlar var o topcukların süper diimi:)

ınci kuşu:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bende ankarada okudum bu arada 2yıl aynen armada kızılay sakarya sıhhiye dılı olsada konussa.eşimle de orada tanıştık zaten.balgat yurdunu bilirsiniz.

Evet gercekten muazzam o topcuklar ben crunch u da cok severım zaten.benı gorunce anlarsın hangımız daha hırlı.

Vay be Ankara da ortak noktamız çıktı hatuşlar hoppidi hoppidi..
Pınar sultan,siz hala karar veremediniz değil mi Tripoli hususunda..

Ayrıca mutlaka elma kromu denemenızı tavsıye edıyorum.Şeker konusunda cok yardımcıoluo bırde tatlı bırsey yedıkten sonra dereotu cıgnersenız tatlı ıstegınız azalıyor.yoksa kısır bır dongu yedıkce daha fazlasını ıstıyorsunuz.

Vay be Ankara da ortak noktamız çıktı hatuşlar hoppidi hoppidi..
Pınar sultan,siz hala karar veremediniz değil mi Tripoli hususunda..

LİBYANAM HANI TEMMUZDA ALLAHIN IZNIYLE BURAYA GELDIGINDE KARAR VERELIM DIYE DUSUNUYORUZ.ŞİMDİLİK RAFTA.HİÇ KIYAMIYORUM NE KIZIMA NE DE KOCİŞİME AMA MECBURUZ BUNA ŞİMDİLİK.İŞİN DURUMUNA BAGLI BIRAZ.ŞİRKET GÜVENİLİRMİ ONA DA BAĞLI.YADA İŞ SUREKLIMI GIBI KRITERLERIMIZ VAR.AMA RABBIM BILIR TABI.:1hug:GERCEKTEN SIZINLE TANISMAYI COK ISTIYORUM AMA

Ben arkadaşlarımın buraya gelmesini çok istiyorum tabi ki ama herkesin belli bir hayatı ve kriterleri mevcut..
Kaldı ki herşey nasip ,kesinlik yok bu işlerde..
Siz gelirsiniz biz gideriz belki
Rabbim dualarımızı kabul etsin
gönlümüzü coştursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…