Libya Paylasim Alani(Tanisma)

MavıŞın resımlerıne bakınca aklıma bır arkadasımın bu fotolara bakınca yaptıgı su yorum geldı:ben bu bebısın annesını tanırım annesının annesını de tanırım bunlarda gulumsemek kalıtsal demıŞtı hakıkaten mutlu bır bebıŞım var allaha Çok ŞÜkÜr.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Maşallahhhh, güler yüzlü olmak bir nimettir gülüüümmm. İnşallah büyüyünce de hayata hep gülümser, aman aman yesin teyzesi mavişini..

:)
Gülümsemek en güzel sadaka mahiyetinde..
Rabbim hiçbirimizin yüzünden gülücükleri kalbinden şefkati eksik etmesin..
Mavisu Sidre ablamızın da tabi
küçük ablamız:)
hatta bıdık ablamız hihi

Libyana kardeş, ben bu puflardan bir kasesini dondurucuya koydum,, eee doğal olarak dondusırnaşık şey dondurma oldui tamda bu renkte:icecream: Tatlıların yanında süper bir ikram....sengözlerimebaksanab

ı love you too fındıkım..
ı love everybody:j

Güneş gözlüklerimi atom ve moleküllerine ayırdı benim minik kedim..
inşaAllah burada güzel bulurum..
ıncim orada türk markaları var mı?
konfeksion olarak..
Burada çoğu var ..

me, too can can:1hug:

Evet var canım ama birkaç tanesine rastladım..
Ama ben nasıl foto eklendiğini bilmiyorum ,önce onu öğrenmem lazım, bir karıştırayım bakayım..

Resim nasıl eklenir linkinden bakabilirsin incicik,yardımcı oluruz seve seve:)
ben derim ki burada da fotoğraflar çekip ekleyelim topiğimize önceden çok sık çekerdim makinemi bekliyorum daha lakin telefonumun da çözünürlüğü iyi prof. makinalar gibi değilse de güzel..

evet saat 4 buçuğa geliyor ne çabuk zaman geçti bugün:)
benim yemeklerim hazır ama acıktık,madem öyle mama yiyeLim biz de:)
görüşmek üzere bıdıklar

Sağol libişim, tamam bende bol bol foto çekeyim buralarda, Tobruk'a gelecek arkadaşlara fikir de olur hem.
Canım ya dondurma gibi dedim ama kaseden kaşık kaşık yiyice öyle. Ama benim gibi şekil vermeye uğraşırsan elinde erir... beceremedim yani, hoş olmadı görüntüsü.Ama sırf rengini görmen için ekerim, püüüfff:1no2:

Allah Allah neden ki ıncim..
Erken mi çıkardın dolaptan acaba,bir gece en az 12 saat dokunmayacaksın öylece bekleyecek..
belki de jelatinden kaynaklanıyordur ellerine sağlık ,tadı güzeldir yine de..

Bilmiyorum canım ya çok ta heveslenmiştim. Galiba jelatini az koydum, jelatinli ilk tarifimdi bu. bardaktayken jelleşme olmadı. Benim pufum kaşıklık oldu sırnaşık şey

35 gram jelatin ya,gülüm
yani bir çorba kaşığı 20gram dersek
dolu dolu bir buçuk çorba kaşığını suda eritmen gerekiyor..
ö.m bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…