Libya Paylasim Alani(Tanisma)

libyanam incitanem tuana da merak salmıs glıtter e hepımızı bastan cıkardın ama olmazkı cnmdelikafadulden

bu arada ben galıba oraya gelmek konusunda kararımı verdım allah hayırlı etsın.esıme de soyledm bundan sonra buna gore arastırmalarını yap dıye dualarınızı eksık etmeyın canlarrr.bu arada libyanam bıryere kıpraşma sakınnnn

İncim Pınarım haklı geçmiş olsun
jole ile yapmışsın:)
ben de diyorum Allah Allah ne arar burda Foster jelatin hem de öyle kutu ile..
Gelatin dessert Jöle demek yavrum ya..
şimdi mutfağa baktım da bütün Foster Clarksları inceledim aralarında gelatin dessert ler de var ve ben onları jöle diye aldım..
Jelatin çok az miktarlarda satılan,nadir bulunan ve aktar maddesidir..
olsun acaba nasıl oldu öyle
ellerine sağlık yaa
Allah iyiliğini versin e mi:)

evet Pınarcıgım ya hepimiz glitter olacağız:)
3 ümüz telif haklarını satın alalım bari
şaka bir yana hepimizde anlamı ve güzelliği farklı
ne güzel oh

Ayy öldümmm gülmektennn yaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
Jelatin üretiminin her aşamasını bilirim ama piyasada nasıl satıldığını bilmem, al işte teorik mühendis böyle olurrrr.-tatlicadiarzu-
Babylondan baktım tam dediğiniz gibi pasta jolesi, neyse bende jöleli tariflere bakayım bariii . Ama sevindim ya çünkü bu tarifi tutturamadım zannettim.:bbo:

:roflol:
Allah iyiliğini versin senin çıtırım ne diyim kaydirigubbakcemile3 Olur böyle şeyler ben de haşhaş diye hurma ezmesi almıştım iştedelikafadulden
Emme velakin karizman çizildi bak şimdi tüüü bi de Boğaz Mühendisi olacak:roflol: koptum inan ki..Şaka bir yana iyi gitti akşam akşam hem sen yırttın hem ben..
tarif garanti,sen de garantisin hata Jöle de imiş demek-tatlicadiarzu-
Bak çok hoş 2008 model jöleli tariflerim var haaaaanım:roflol: inan ki ben de sabah jöle ile ne yapsam diye düşündüm evde her çeşit meyve jölesi dolu..
eklerim yapınca,istifade edersiniz efem dilerseniz..
Sizden de anne tarifleri ,ankara tarifleri ,halis mulis memleket yemekleri bekleriz efem
offf Allahım sen bilirsin gül gül gül bittim:roflol:
çok yaşayın kızlar e mi

bu arada az oncekı mesajımı kımse gormedı herhalde gelmeye kara verdım ınsallah demıştimsenağlama

:tomato: Durun durun dedim ya ben teorik mühendisim, Yapılışını bildiğim için hep kaçmışımdır ondan, işte %100 bitkisel buldum ya gözüm bişi görmedi, ee aklımda da sizin tarifleerrr

Ne bilim yaa gelatin yazısını görünce atladım hemen, ay bide farklı bişi buldum diye sevindim Tobruk'ta. Ay birde Hiç bir yerde yok burada var aromalı jelatin:roflol::1rolleyes: %100 bitkiselde yazıyor ya paket paket alacaktım püüüffffffffffsırnaşık şey
Bunu hiiççç unutmam artık.

Aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy pınarımmmmmmmmmm
Aaaaaaayyyyyyyyy çok sevindim yaaaaaaaaa. Tüylerim kalttı (o da niyeyse artık)kaydirigubbakcemile3
Ya canım benim ay biz de mi gelsek ne....

keşke be cnm ben burada yaptıgımız bu sohbetlerın ete kemıge burunmus halını hayal bıle edemıyorum rabbım hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah.

inşallah eşime dedim araştır bi diye yine en iyi ihtimalle ağustosu bulur gibi görünüyor.

şöyle düşündüm ben çalışıyorum,hani çalışıyor ne için mutlu bir aile olmak için çocuğumuza güzel bır hayat hedıye etmek ıcın.pekı bız sımdı ne yapıyoruz bırı anya da bırı konyada cocuk baska bı alemde bız oyle aılemıyız bız sımdı dedım.çocuğun en ihtiyacı olduğu döneminde ne ben yanındayım ne babası.temeli sağlam olmayan bir yapının ayakta kalması imkansız diye düşündüm bilmem nasıl düşündüm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…