Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Pınar Senden beklediğim karar buydu ...
Çok sevindim arkadaşım..
çoookk

Pınar Senden beklediğim karar buydu ...
Çok sevindim arkadaşım..
çoookk

çok saol cnm benım.içim boyle daha rahat oluyor.allah yuzumuzu kara cıkartmasın ınsallah.ama şunu cidden söyliim senın orada olmanın bu kararda etkısı gercekten var cnm.hayırlıysa senın ıcınde dılerım allahtan orada kalırsın.ve guzel bır dostlugu paylaşırız.incim sen miraclem hanunam kızlar....sıze teşekkür yaradana şükür bacılarımm.kaydirigubbakcemile5:asigim::1hug:

Ayy biz bu kadar sevindik bilmem eşin ne duygular yaşamıştır...
En doğru kararı vermem için dua ediyorduk Allah ta kabul etti çok şükür...a.s

hayırlısı bakalım cnm umarım ev vs..konularını şirket çözerde bunu düşünmek zorunda kalmayız.allah cümlemizin yardımcısı olsun.

gunaydınlaaarr hepınıze :1hug:
gun ıcınde cok gıremıyorum bır ıkı kez anca kontrol edebılıyorum
dun yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum. neden mi?
cunku biz de eşimle ankarada okuduk ve hayatımızın en guzel yıllarını orda gecırdık :1shok:
bu işin sırrı ankaradaymış yanii kaydirigubbakcemile3
demek ki şimdi napıyoruzzz.. libyalı olmak ısteyen arkadaslar bı sekılde yolunuzu ankaradan gecırıyosunuz. eger hayatınıza dair bole bı planınız yoksa derhal uzaklasıyosunuz ordan naniknanik

pınarcım kararına cok sevındım.
aıle butunlugunu korumak adına gosterdıgın cesraetten dolayı tebrık edıyorum senı
ınanıyorum kı bundan sonra her sey cok daha guzel olcak sızın ıcın
bu arada msnden rahat gorusemıyoruz demıssın ya ınternet uzerınden arama yapılabılen programlar var. ordan cok rahat bı sekılde gorusulebılıyor.

libyanam gel tamam de şu işe. acın sole guzel bı cafe de tum tatıl olan cumalarımızda trıpolıye kacalım. gozumuz gonlumuz mıdemız bayram etsın.
ne dersin ha ? yerimseniben

incim hadi hayırlısı haberlerını beklıyoruz :ecrin_bebek:​

Günayyydınn Günaydınnnnnnnnnn Güzeller...:dance:
Miraclem hakikaten ya ne dir bu Ankara geçmişi, vay vay vay ee okuduğunuz, tanıştığınız, yada akrabası ankara da olan kızlarım,,, neymişş Ankara'yı özleyip gelince İncinin evine misafir olmaya geliyormuşsunuz OKEY mi sengözlerimebaksanab

Bu arada güzellerim, yok ya ben size o haberi veremeyeceğim henüz galiba:sm_confused:

MİRACLEM VERDIK BU KARARI RABBİM YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMASIN ARTIK İNŞALLAH CNMCIM.AMA UMARIM BIRLIKTE DE BIRSEYLER PAYLAŞABİLİRİZ.GERCEKTEN HAYAL EDIYORUM BEN BUNLARI.ANKARA MESELESI DE GERCEKTEN NE ENTERESAN BIR TESADUF OYLE DEGILMI??COK MUTLUYUM SIZLERI TANIDIGIMA CNM ARKADASLARIMM:1hug:

Ayrıca mıraclem o bahsettıĞın programlar nasıl oluyor yanı ınternetten mı yukleyecegım yoksa bıryerlerden mı satın almam gerekır bu konuda bılgı verırsen sevınırm.cnm Şımdıden teŞekkÜrler.

GUNAYDIN CNM GEÇ BİR GÜNAYDIN ÇÜNKÜ ÇOK YOĞUNDUM.HASTA EVRAKLARIYLA UĞRAŞTIM BOLCA.ANKARA MEVZUSUNDA AZ ÖNCEDE SÖYLEDİM ENTERESAN BİR TESADUF.BIRBIRIMIZLE BIR ORTAK NOKTAMIZ DAHA OLMUŞ OLDU ÇOK DAHA GÜZEL PAYLAŞIMLAR İÇİN.BEN ZATEN HEPİNİZİ SANKİ EPEYDİR TANIYOR GİBİYİM BU DA TUZ BİBER OLDU.ÇOK ÖPÜYORUM CNM ALLAHA EMANET OL.Şeniz

Ayrıca o gÜzel haberı senın ıÇın hayırlı olan vakıtte verdırecek rabbım ınŞallah.duayla cnm

İnşallah canımcım,.
Buarada dünkü yanlış tarif beni bugünde çok zor duruma düşürdü:1shok:
Ee dedim bari boşa gitmesin rulo pasta yapayım, dün yaptığımdan dayanamayıp 1 kase götürdüm ama jöle olduğunu öğrenince o bana çiğ geldi yiyemedim pişirdim:roflol krem şantili karışımı ilk pişirende ben oldum galiba püüüfff hi ih). E bide farklı rulo şekli yapayım dedim bu defada bu krema (yani pişmiş krem şantili, bisküvili jöle:roflol:) az geldi , uğraştım birde puding gibi bişi yaptım. Ay şekil güzel oldu ama tadına bakmaya korkuyorum canlar,tam 8 tane oldu birde inşallah yemek işkence olmaz.

Ya gördün mü sende miraclem dikkatsizliğimin sonunu..kaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı günler.libyadayım sonunda.çok mutluyum.bir evimiz var.çok şirin.cadde üstü almadar diye bir yerde.tam keşfedemedim ama yeri iyi.manav,fırın,market çok yakın.tek başıma çıkmadım dışarı ama inşallah o da olcak.3 gündür ev temizliyorum.libyalılar alınmasın ama çok pisler bir sürü eşya aldık evimize.internetim de dün akşam bağlandı.sevgili kocam bağladı.eşimle çok mutluyum birlikte olmak çok güzel bişey.dünyanın hiçbir yeri beni bu kadar mutlu edemezdi.onla olsun neresi olursa olsun:) libyanacım inşallah senlede görüşürüz.geldim hemen yazıları okumaya daldım.çok güzel şeyler yazmışsınız.mutlu ve sağlıla kalın....

Tekrar hoşgeldiiiiiiim, yupiiiiiii... :dance:
Ooo merkezi bir yerdesin yani, hadi bakalım tadını çıkarın birlikte mutluluğun..:1hug:

sengözlerimebaksanab Kısmet, inşallah.. Libişim sizde hayırlısıyla belki tekrar Tripoli de yeni işe başlarsınız, bizde geliriz inş,Pınarımda zaten kararını verdi, eee miraclemde atlar hafta sonları 1 satte gelir.. Veeeeeee işte budur buluşma... Tripoli gardını al kadınlar kulübünün hatunları geliyorrrr:lepi:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…