Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Miracle,mucizem özlüyorum seni daha sık gel yaa masum bakan kedicik smili
Pasta cafe açmamızı bekleme,buyur gel uçakla hoooppp bir saatcik ne var ya Hu..
Bugun bizim grubumuzdan bir arkadaşımız daha Türkiyeye yolladık:/ çok samimi olduğum sevdiğim bir dost.. Hamile olduğu için gitti..
10 aile çok sık görüşüyorduk,toplantılarda gezilerde..Gelirken 3 aile dostumuz ile geldik zaten
bazı sebeplerden dolayı 8i gitti kaldı 2..
O arkadaşlarım da okullar kapanınca gidecek..
Biz kaldık:) Yeni,tatlı ablalarımızla kardeşlerizle tanıştım Bingaziden de bil fiil görüştüğüm 2 arkadaşım var ..Mucizemle de yüz yüze görüşürüz inşaAllah:)
Yeni gelecek olanlar da var,hem buradan hem ayrıyeten haberleştiğimiz..
ınşallah güzel olacak :)

Glazem hoşgeldiniz,kolay gelsin sana,yakını diyebilirim buyrun bekleriz..
O temizlik hiç bitmez burada arkadaşım:) Kum olur her yer elinde toz bezi ile gezersin:)
şimdiden çökerttim hatunu bana bak yaaa :)))))
Şaka bir yana evet burada temiz ev bulmak zordur genelde evler pasaklıdır güzelleştirmek Türklere kalır doğruya doğru şimdi:)

ınci,Pınar sizlere de merhabalar kocaman...

Glazem,seni anlayabiliyorum işlerini hale yola koy rahatça yerleş bir nefes al sonra haberleşiriz ,şimdi belki sıkışıksındır biraz..Geldiğini duyduğuma çok şaşırdım ve sevindim..
Haberleşemedik hiç..
ıhtiyacın olan birşey olursa mutlaka yardımcı olmak isterim seve seve..
yarın arkadaşlarda buluşacağız,istersen buyur gel,tanışırız hem
sevgiler

iyide cnm jöle pişirilerek hazırlanmaz ki zaten.sıcak suyla karıştırılır sadece.seni kocaman öpüyorummm..üzerinde arapça yazıyordu kesin yapılışı ya da sen pasta heyecanıyla unuttun ama boşver şöyle düşün hepimizin yüzünde bir tebessüme sebep oldun eksik olma cnm benım..emınım harıka seyler yapacaksın daha vakıt cok bırtanem.

glazemciğm hayırlısı olsn cnmcm umarım mutlulugun daım olur.yuregın daım bayramda olur ınsallah.temızlık ıcınde allah yardımcın olsn cnm.bende dun karar verdım gelmeye bakalım hayırlısı oumuzdekı zaman neyı gosterecek.rabbım hayırlısını nasıp etsın

:1hug:
incim benim canım insanın kanını kaynatıyorsun.tası taragı toplayıp hemen yola cıkasım gelıyor.:1hug:

Pınarım benim ki biraz akıcı olduğu için koyulaşması için biraz pişirdim zaten , anca topladı kendini sırnaşık şey ..
Libişim gidenlerin yerine yenileri geliyor ve daha fazle kişi tanımış oluyorsun ne güzel, ama alışmışsındır onlarada değil mi?

Evet,güzel arkadaşım aynen dediğin gibi.
Biz daha önce başka bir ülkede yaşıyorduk ..
Orada eşimin üniv.den samimi olduğu 2 arkadaşı daha vardı ,onlar da aile kurdular gurbetteki ilk arkadaşlıklarımız daha doğrusu unutulmayacak dostluklarımız öyle başladı..3 arkadaş,inanılmaz güzel anılarımız oldu 2 sene boyunca..Buraya da beraber geldik o açıdan hiç zorluk çekmedik,her yeniyi beraber yaşadık her nimeti beraber tattık..Kişi iki cihanda sevdikleri ile beraber dir gerçekten..
Birisini geçen ay uğurladık diğer arkadaşım da bugün gitti,öğlen uçağı ile..Kötü olduk olmaz mıyız,sıkı sıkı sarıldık,gerçi tel.de msn de. Türkiyede görüşüyoruz ve görüşeceğiz inşaALlah yine ama beraber olmak gibi olmayacak. hayırlısı olsun..
Bir de üst katımda kankam var:) bir süreliğine Türkiyeye gitti,okullar kapanınca gelecek..Kahvaltılarımızı beraber yaparız çayımızı beraber yudumlarız müzeleri gezeriz sahile çıkarız akşamları lunaparka yeşil meydana gideriz..
Onlar da yeni evli,bizim atom karıncamızı sık sık yukarı kaçırır severler :) O gelince zaten hep beraber oluyoruz..Heyecan ve sevinçle bekliyorum..
Arkadaşlık hususu benim için en kıymetlimdir,ailem ve arkadaşlarım..
Bu dünyanın tadını nasıl alırız onlar olmasa..
Yeni arkadaşlarımızın da başımızın üzerinde yeri var tabi ki..

Pınarım Dee hadiiii, mavişinde nasıl heyecanlanır babaya gitme hazırlıklarında ayyyyyyyy senağlama Ay bana bir heller oldu sürekli ağlayasım geliyor, bebiş babadan ayrı kalmasın, Libyanaya yeni arkadaşlar gelsin, glazem çok yorulmasın, miraclem arada bir buraya baksın, pastalar güzel olsun, haksız yere zulmedenler Allah tan bulsun, açlıktan kıvrananlara merhamet edilsin, karşı evin tadilatı bitsin de bende pencerelerimi açabileyim ühüüü ühhüüüü senağlama

İnci Mercan,sanırım bugünlerde senin içine koca bir melek ve 24 saat aşırı hassaslanan,ağlayabilme potansiyeline sahip,duygu bombası kaçtı..

aman Allahım kendimi bir an Ekşi Sözlük yazarı sandım..
ee öyle yim zati :-tatlicadiarzu-

full time Online terapi verilir..
muracat:Tripoli Libyanasınaniknaniksırnaşık şey
:roflol:

incim toplumsal yalnızlıgımızla,pilates kullanımının darlıgına da aglayacakmısın??kaydirigubbakcemile3
maviş dun dıyorkı anne babamın yanına gıdelım ne yapalım kızım dıyorum gıdınce sandalye yokmu orada oturalım dıo koptum gulmekten kuzucuum bıryerde oturmayı o şekılde algılıor demek...:ecrin_bebek:

libyanam boş bir ev tutsak mesela orada ev eşyalarının fiyatları nasıl uygunmudur.yani boş ev daha yüreğine göre bulur belki insan eşyayı da kendıne gore beğenır.bu konuda bılgın varmı??

Ben geen Glazem arkadaşa da söylemiştim boş ev tutabilirsiniz diye..Yanlız vakti dar olanlar için eşyalı ev daha mantıklı tabi..

Bizim şuan oturduğumuz evin eşyaları bize ait daha önce öğretmen arkadaşlar oturuyormuş satın almışlar demirbaşları biz de onlardan aldık gerçi çoğunu değiştirdik ama sağlık olsun:)
3bin dinar a ortalama ve güzel bir ev döşeyebilirsin sıfır eşyalarla bana bu daha mantıklı geliyor hem herkesin kullandığını kullanmıyorsun kendin eskitiyorsun..
Boş evler haliyle daha uygun,bizim hemen yanımızda vardı ama tutuldu çok da güzeldi..
tertemiz...
Eğer düşünürseniz bakayım tekrar..

hanicğm şirketiyle bir görüşsün ben sana ona göre bilgi vereym olurmu cancğzm ama sana yakın olmayı bir bilsen nasıl ıstıorm.allahtan hayırlısı baklm bacım dükkan bak sen dükkan pastacı dukkanıkaydirigubbakcemile3

libya güzelleri benim mesai 5 te biter fırsat olursa evden açar bakarım yazdıklarınıza olmadı yarın allah nasıp ederse.hepinizi çooook öperm allaha emanet olun aman gonulden uzak olmayın cnlarım gonlum sizsiz ıssız çünkü...

Kolay gelsin Pınar can...

Çıtır of Tobruk la beni baş başa bırakıyorsun şimdi ağlayıp duracak beni de ağlatacak..
çabuk gey üffennkaydirigubbakcemile3

geldim işte libyanamm :1hug:
ılla pastane olmasını beklemıom tabıkı de cok ıstıom gelmeyı.
hatta onumuzdekı haftalar ıcın kendımce bı plan yaptım esımle paylasmadım ama henuz kaydirigubbakcemile3
gelırız belkim gezmeye :sm_confused:

pınarcım sky4call dıe bı program var. programı ınternetten yukluyosun. sonra kart satın alıyosun. tabı kartı esın burdan alıcak. kullanıcı adı ve sıfre kartın ıcınde. dakıkası 20 kurusa falan gelıyo. 10 dınarlık kart alınca epey gıdıyo. bıde voıp raıder dıe bı program var onda sabıt hatlar bedava. onu da bılgısayarına ucretsız olarak kurup kredı kartıyla kontor alıyosun. nasıl yapıldıgını tam bılmıyorum bız onu kullanmıyoruz ama o da avantajlı aslında. sadece kredı kartıyla ugrasmak falan belkı zor olabılır.

incim napsak da senın yuzunu guldursek bısı gelırmı elımızden :uhm:

Can canlarım beni düşündüğünüz için teşkürrr ederriiimmm.
Korkmayın kuşların çabuk topluyorum kendimi, gittim az önce içimi rahatlatacak bişiler okudum şimdi daha daha iyiyim:dance: bakın das bile ediyorum..hopbidik hopbidik, bılgılik bıngıliiikkk...kaydirigubbakcemile3

Libişim :1no2: ağlamayacağımm, bak eğleniyorummmkaydirigubbakcemile2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…