Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Ciddi misin 4 bin gözle bekliyorum o zaman seni..
:*
mucizem..

kandırmak yok ama..
pata kütelerim sonra..

Bak ne diyeceğim gülüm,haftaya benim çok sevdiğim bir arkadaşım oraya geliyor,daha önce burada çalışıyordu eşi program değişti Bingazide devam edecek..
Görüşmenizi çok isterim dünya tatlısı bir arkadaş..
Sen de bal kaymak
oohhhh şeker fışkırır her yerden

:)
Ağlamak Rahmettir..
Gülmek çok basit aslında,güldürmek de..
Ağlamaksa,gönül insanlarının işi..
Allah büyük dertlerden ağlatmasın yeter ki..
Mutlulukltan ağlayalım:)

vovvv ne tür dans ediyorsun çıtırım..
eşlik edeyim..

rap hastasıyım,eskiden break dance olaylarına sarmıştım ,bir ara folklore daldım,horon zaten kanımda var gürcü olduğum için

her telden çalarız yani..

Ama ney ve keman hastasıyım onu demeden geçemeyeceğim..
nasheed dinlemeyi de inanılmaz seviyorumm

aff yine çok konuştum
biri beni sustursun yauv

yok cicim kandırmıyom dur bakalım esıme acıcam bugun ne dıcek.
gercı reddetcegını sanmıorum yeterkı bı gun tatıl bulsun :asigim:

canım ınan cok ısterım ben de
bır ıkı bayan var burda cok sık gorusemesek de
ama artık bende daha cok vakıt ayırcam. yenı bı arkadas cok cok ıyı olur benım ıcın
saol canım senın kadar tatlı olamasam da :1hug:
sen bızı bulusturuver
esının calıstıgı sırketle gelıyo burya demı

susma hep konuş sen, böyle çok daha güzelsin
hadi gel dans edelim senle, benimle biraz kilo verirsin

ağlamak yok yüreğim, sızlamak yok yüreğiiiimmm
hadi kalk Tripoli ye bizde gidelimmmm

Söz müzik: TARKAN ALTUN delikafadulden

Hayır,farklı bir şirkete geçtiler,onların projesi bitti..
Görüştüğümüz de ona da söyleyeceğim,çok istiyorum buluşmanızı inşaAllah..
Çok cici,çok candan bir arkadaş..

Tamam gülüm tatil olursa inşallah beklerim..
burada tatil olmuyor ki üüüüüü

:roflol:

vay vay vay Tarkan Altun bacı buralarda harcanıyosun sen ya

İşte yüzyılın dörtlüğü!
yeni akım,canavar gibi bir tarz!

pop fentezi :roflol:

not:Bi kerem ben zayıfım en Naomi CampeL ından:dilcikar:

yalandan kim ölmüş-tatlicadiarzu-

teşkürleeeer teşkürleeeer :hooray:siz varsanız bende varımmm, desteklerinizi bekliyorum efeeemmm...

Yauwfff kafiye olsun diye şettirdiydiiimmm yafrummm:jeyyar:... Yoooosam ihtiyacın yok bilirim...şiker şey seniiii

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

var var olmaz mı..
acilen kilo atmam gerek,Türkiye turuna kadar..
kotlarım tuniklerim daralmış iyice
iki ekran daha büyüdüm zannımca..-tatlicadiarzu-
Rekor seviyedeyim şuan..
Doğumdan sonra hepsini vermiştim buraya gelince yine aldım
sanırım emzirmenin etkisi büyük sık sık acıkıyorum
ee yapmayı da servis etmeyi de inanılmaz seviyorum olacağı bu işte:)
ekmeğimi azalttım,kepekli takılıyorum..

Kızçem de ben de dombiğiz en pıtışından:roflol:

Oy oy oy maşallah,
Üzülme be can verirsin işte, emziriyorsun sen.(ama bunun arkasına çok sığınma ) EE yapıpta yememek haksızlık olur, tadına bakarsın olmuş mu diye tabağın dibi görünür:1shok:
Bende ekmek yemiyorum ( şeyy yani az yiyorum valla ufacııık -tatlicadiarzu-) Hiç sorma şu panolon olayınııı, üst kıyafetler idare ediyor ama elimde uygun pantolon kalmadııı, eteklerinde fermuarını bozdum hihiii. ama ben biraz paçayı kurtardım gibi, tabi onun hamilelikten sonra anlayacağız değil mi?naniknanik

Fermuar canavarlarıyız bizsositososito
Etek kullanamıyorum çok fazla,pantolon tercihimdir çok daha rahat o yüzden zırt pırt yenilenmesi gerekiyor.

evet yırttın ,ben hamileyken çok kilo aldım normalde de iştahlıyımdır doğruya doğru
ayrıca yüz yapım kemikli olduğundan zayıf lığı da çok sevmiyorum herşeyin ortası güzel
zaten bana kilo aldıran şahıs,Aşk ın ta kendisidirklava:
balık eti sever,zayıf savar:roflol:

:roflol::roflol:

Aslında makbuluda o zatensırnaşık şey Ben bekarken 45-46 idim, ama her gören bira kilo al derdi, bende istiyordum ama olmuyordu işte, dedim herhalde benim yapım bu, hareketliyimdir de, buraya gelmeden önce:bbo:
Meğer bal gibim de alınıyormuşsırnaşık şey Hemde bir anda..
Ama daha iyi oldu benimde yüzüm kemikli, şimdi daha iyi görünüyor banada. Demek ki hareketsiz kalınca ve bu arada tatlıyı da abartınca, bilgisayar maşında olunca çoğunlukla... bummmm, sırnaşık şey Bende onuniçin dikkat ediyorum ya Libişim biliyorum ki hamilelikte kendimi durduramayacağım, bari şimdiden biraz küçülelimmm:roflol:

45 mi:1shok:
boyun kaç çıtırım? ben en az 53 oldum dha aşağısına inemezdim uçardım herhalde...Annemler o halimle bile kilo al gülüm derlerdidelikafadulden
Aslında hamileliğin başlarında inanılmaz hassas ve dikkatliydim kalori hesapları yapacak derecede obsesif konuma gelmiştimkaydirigubbakcemile3 eşim hazırlardı sağolsun günlük ihtiyaclarımı alırdım yanında demir vitamin gayet güzel gidiyordu aşırı birşey yemedim sonra Türkiyeye gittik tatile,7 aylık hamileydim o zaman..
Aman Allahım k validemler annemler halalarım görümcem teyzemler komşular
vallahi abartmıyorum herkes birşeyler tıktı ağzımakaydirigubbakcemile3 sarmalar çiğ börekler pideler baklavalar - size de ikram etmek nasip olur inş.
şiştim de şiştim hatta havaalanında duraklarda bile teyzecikler yediklerinden ikram ederdi hamişsin sen canın çeker diye:roflol:
kendimi tuttum tuttum son iki ayda 14 kilo daha aldım aldığım hiçbir kitap ve materyal işe yaramadı yani:roflol:

normali 15 kilodur üstü fazladır..
bebişimiz de 4 kilo doğdu işte

bacılar ben geldım kızcemle annecık parka gıtmısler ısten geldım kımse yok dedım bı bakıım bacılar ne yapmıs bı de ne gorıım geyıgın dıbıne ınılmışşş.ayrıca kılo mevzuuna bir son nokta koyun arkadaşlar yaram büyük gocuntum çooook daha buyuk 2 ayda 8 kılo verdım ama devede kulak o gornce anlayacaksınız ben bır mıllı felaketimmmmmmm.

kızçem geldi ben çıkıorum ki çocuk teknolojıden nefret etmesn hepınızı opuorm.allaha emanet olun.o uyuduktan sonra gırmeye calısırm.

159 cm canım.
Demek insan kendi kendine başara biliyor dengeyi kurmayı ama, analar, komşular, akrabalarr.. birde hamile olman daha da harekete çeçiriyor herkesi.. vaww 2 ayda 14 kilo inanırım valla.. Ama çok zayıfta hoş olmuyor zaten. Ceylişinde iyi doğmuş maşallahkaydirigubbakcemile3 Ben hep yiyorum ama kilo almıyorum diye rahat takılırdım, arkadaşlarım bana imrenirdi oooo sen ye nasıl olsa 47 nin üstüne çıkmıyorsun diye.. ama ankara migrostayız, eşime dedimki gel şu akıllı tartılarda bir bakalım kilomuza bir çıktım 52, yağ oranı tam sınırda.. abooowww dedim. inan o basküle çıkana kadar görememişim kilolandığımı. tamam çok değil belki ama birden almak insanı korkutuyor, yağ dokusu oluştu bir kere artık daha rahat almaya başlarımşakkıdı. ben 20 dk içerisinde çorbamı, yemeğimi, tatlımı yiyen biriydim.. Sağlık olsun.

Pınarııımmm, canım benim biz öncekiyle sonrasını konuşuyoruz gülümmm, takılma boşver. Bekarken zayıf kalmak marifet değil önemli olan çocuktan sonra, maşallah sizeee.. ben o zamanların gerisinde olduğum için azıcık kaygılandım bu da geyik oldu iştesırnaşık şey Zaten biz birbirimizi göreceğiz inşallah benbuna inanıyorum, o zaman hep birlikte bir ortalama buluruz canlar yerimseniben

Bana o akıllı tartılardan hiç bahsetme cancağzım:roflol: yemin ediyorum aynen biz de yeni evliyiz,İstanbul-Olivium da,yemeğimizi yedik hadi dedik tartılalım,o an ki surat ifademi görmek isterdim:roflol: yani ben ben değildim:1rolleyes: hemen indim ,makinadan çıkan kağıdı da imha ettim:roflol:yok yok dedim bu doğru değil ..
kilo sorunsalını Pınar bacımızın talebi üzerine noktalıyoruz ok..
:1ninca:

Mutfaktaydım...
Atom karıncam uyuyor,yemeklerim hazır sayılır lahana dolması yapıyorum bir de salatam kaldışakkıdı
gel de kilo olayına girmekötükedihüso
klava:

Tamam sustum

Ben o kağıdı hala cebimde saklıyorum Tamam tamam susutuuukkk.:sm_confused:

Oo maharetli eller yine boş durmamış, bizde meyvamızı yiyeceğiz şimdi... kolay gelsin gülümmmmm. acep misafirimiz kim ki, o da mı gelmeyi düşünüyor yoksa.. İddasına girerim , gelirse Tripoli ye gelir

ben geldım.eşimle konustuk o cıktı sımdı toplantıları varmış.muhasebe müdürleri gelmişti ona söylemiş bizi o da demişki biraz sabır et herşey istediğin gibi olacak.hayırlısı bakalım.daha once de soyledıım gıbı bu ıs allah ızın verırse en erken agustos eylul cıvarı olacak gıbıme gelıyor hayırlısı.sıcaklar da bıtmıs olur hem ne dersınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…