Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Hayırlısı olsun Pınarııımm, belki o kadar uzamaz..hımmmm eğer kısmette varsa bu yıl buranın sıcağını görmek, kaçış yookk:bbo:sırnaşık şey

ben yıne kacıorm optm.hepınıze hayırlı aksamlar..yarın gorusuruss allahın ıznıyle.allaha emanet olun.

Sızlerle blogumu paylaŞmak ıstıyorum.duayla...
ıÇım tıtreye tıtreye karar verdım..yenı bır dÜzen kurmaya..kızımla babamızın yanına gıdecegız ınsallah...koŞtum yoruldum durdum dÜŞÜndÜm baktım elde ne var...babası kılometrelerceeee uzakta ben yanıbaŞında gurbette sÖzÜm ona kızımız ıÇın bırŞeyler yapıyoruz??pekı yaptıĞımız Şeyın manası ney? Mavısu yu daha gÜzel okullara yollamak,mavısuya daha gÜzel cıcıler almak,mavısu ya daha gÜzel bır gelecek saĞlamak....eĞer bugÜn onun yanında deĞılsek bunların hepsı boŞ...ÇÜnkÜ ÇocuĞum yanıbaŞındakı hasretın hesabını soracak bana...onun ıÇınde bugÜn bızım yarattıĞımız boŞluĞu hıÇbırŞey dolduramayacak..annesı gıbı her gÜlen yÜze her bakıŞa aldanıp yara alacak sonra yavrum...o boŞluĞu doldurma Çabasıyla...ben karar verdım arkadaŞımın dedıĞı gıbı gÜl yetıŞtırmek ıstıyorsan toprak olacaksın...ben gÜl bahÇesı ıstıyorum rabbımın ıznıyle...kokusuna doyum olmasın bakan gÖzÜnÜ alamasın Öyle bır gÜl bahÇesı...bu nedenle kendımı gÜnlÜk hayatın tutsaklık zıncırlerınden arındırma Çabasındayım...benım hayattan bekledıklerımı bana verebıleceĞını dÜŞÜnmÜyorum artık bu dÜzenın...benım sol kaburgamın altında hala sıcaklıĞını hıssettıĞım dırenen bır yÜrek var ÇÜnkÜ...ınsan kalmak ıÇın dırenen...dualarınızla kendı menzılıme varmak dıleĞıyle...

Merhaba canlar..

Pınarım olması gerektiği gibi düşünmene çok sevindim canımmm:1hug: , Vuslat İMKANI varken ayrılık neden olsun.. Dünya zamanı gelip geçiyor işte, gelecekte bu imkanlar olacak mı bilebiliyormuyuz. O kuzucuk anlattığına göre babasının yokluğunu derinden hissediyor.. Sen çalışabilmek için Türkiye de eşinden ayrı kalmaya razı oldun, ama o şu anda onun bilincinde değil ki onun görebildiği gerçek şu 'babam yanımızda değil' . Belki bir zamn kreşi bile çare görmek istedik, ama babadan ve annneden öğrenecek o hayatı... Bence çok güzel, temiz bir toprak olacaksın, baba da istediğin zaman seni besleyecek bir su kaynağı... Ne sen su kaynağından uzak ol ne de mavişimiz yeterli verimliliği olmayan topraklarda büyüsün....yerimseniben.. Her çocuk bir şekilde büyür ama bizler Allah ın izniyle öyle güzel insanlar yetiştirmeye çalışalım ki, yaptıkları bize ve insanlığa hatta hatta kendisine iki cihan da da hala fayda verecek fertler olsun.. Ben bu konuda da sizlerden fikr almaya ve paylaşmaya çok memnun oluyorum.. :1hug:

Şu anda gÖzyaŞlarıma hakım oalmıyorum ıncım.uzun zamandır set koyduĞum,ama artık benım bıle baŞetmekte zorlandıĞım bır duygu selı.allah razı olsun cnm hepınızden..

Ağla gülüm ağla ama mutluluktan ağla:teselli:
inşallahh yanlış kelimeler yazmıyorumdur bu satırlara..:1rolleyes:
Bu kararı aklına , gönlüne koyan Allah zaten, ve şu zamanda da seni yalnız bırakmayacaktır gülüüümm..
Hadi bakalım neşelen biraz, bak ben bugün bombaaa gibiyim, yatarken aklımda siz, kaltkığımda siz, ya ne yaptınız bana böyle, eşim bile biliyor sizi muhabbetimize misafir oluyorsunuz bazen (bilmesi gerektiği kadar tabi) ...Hadi bakalım bana bir gülücük at...

Gül yetiştirmek için toprak olmak lazım..

Her anı duya duya doya doya derinden bir muhabbetle yaşamak lazım...
Tadını çıkar Pınar Sultan:)
Gülmek de ağlamak da insan işi,dün dedik ya ağlamak rahmettir diye..
Allah cc gülen yüzlerinizi soldurmasın..

ınci merhabalar çıtır..
içine kaçan melek hala faaliyette zannımca
mujx

Glazem hoşgeldiniz,kolay gelsin sana,yakını diyebilirim buyrun bekleriz..
O temizlik hiç bitmez burada arkadaşım:) Kum olur her yer elinde toz bezi ile gezersin:)
şimdiden çökerttim hatunu bana bak yaaa :)))))
Şaka bir yana evet burada temiz ev bulmak zordur genelde evler pasaklıdır güzelleştirmek Türklere kalır doğruya doğru şimdi:)

İnci,Pınar sizlere de merhabalar kocaman...

Glazem,seni anlayabiliyorum işlerini hale yola koy rahatça yerleş bir nefes al sonra haberleşiriz ,şimdi belki sıkışıksındır biraz..Geldiğini duyduğuma çok şaşırdım ve sevindim..
Haberleşemedik hiç..
İhtiyacın olan birşey olursa mutlaka yardımcı olmak isterim seve seve..
yarın arkadaşlarda buluşacağız,istersen buyur gel,tanışırız hem
sevgiler [/B][/QUOTE]

hoşbulduk canım.günaydın ilk başta.ev temizliği hiç bitmiyor dediğin gibi.ama hemen hemen bitirdim sayılır.saolsun kocacım da yardım ediyor akşamları eve geldiğinde.:)sonrada yorgunluktan uyuya kalıyor kaydirigubbakcemile3.ben halimden çok memnunum kocamın yanındayım bundan daha iyisi can sağlığı.benim için onla dünyanın neresi olursa olsun.bu arada evimiz yakınsa çok memnun oldum.evimin 50 m ilerisinde almadar diye bir alışveriş merkezi var.manav,fırın hemen yakın.bide çok yakınıızda bir okul var yani ben öle sanıyorum.evimiz küçük tam istediğim gibi şirin.temizliği kolay yani.ev eşyalı.almak için zamanımız yoktu bir koşturmayla geldim anlatamam buraya.kayseriye tatile gittim termal oteldeyim kocam aradı geliyorsun cumaya diye.ben 7 saatlik yoldan sonra eşya topladım ertesi gün kendimi libya'da buldum.şimdi diyeceksin gelecektin tatile niye gittin.umudu kesmiştim.gelemem diye düşünüyordum ev meselesi hallolmamıştı daha.neyse kısmetmiş geldim.bu arada ben daha hiç kocamsız dışarı çıkmadım.bilmiyorum hiçbiryeri sadece evimiz etrafı dışında.çağırdığın için çok teşekkür ederim.ama bilmediğim için gelemem bide kocam tek izin vermez daha kaydirigubbakcemile.belki öğrenirsem ilerde tek gelebilirim.bu arada yazmışsın arkadaşlar türkiyeye gidiyor diye onları yeri doldurulmaz eminim ama bence bizde iyi arkadaş olcaz gibi geliyor kaydirigubbakcemile5. kendine çok iyi bak görüşürüz....

Ayy libişim merhaba, o duygu selinin nedeni o değil sanırım canım yaa, Ama inşallah bellidir vakti, ya ben rüyamda bir erkek çocuk gördüm ve bana dedi ki 'anne sen bana 10 kasımda hamile kaldın'fisfisfis Ama bu sıralar baya aklıma takmıştım belki de ondandır..

Hayırlara çıksın inşallah. Eee sen bugün arkadaşlarınla buluşacaktın değil mi? Ne güzel..

Glazem,bu tip düşünceye sahipsen olay tamamdır,bunu can-ı gönülden söylüyorum,hani laf olsun torba dolsun hesabı değil
Eğer hakikaten eşimin elini tutunca gözlerine bakınca ona sarılınca herşeyi unutuyorum gözüm dünya metasını görmüyor albesine kapılmıyor diyenlerdensen heryerde mutluluk sizi bekliyor inşaAllah tecrube ile sabittir:asigim:
Onun gelişini dört gözle beklemek,geldiğinde güler yüzle karşılamak halini hatrını sual etmek, ve tabi ki onun da size karşı sevgisini tazeliyor..
Ne güzel,en taze günlerinizdesiniz şuanda,baştan nasılsa öyle gider tadını çıkarın ve daima sımsıkı sarılın inşallah..
Bizim 3 sene olacak ve inanır mısın hala aynı heyecanı yaşıyorum Allah cc eksik etmesin yuvalarımızdan saadeti..

Evet,ilk zamanlar ben de tek çıkmazdım şimdi kızım var yanımda ne de olsa istediğim gibi çıkıp geziyorumŞeniz çok şükür,son derece anlayışlı babamız da,mutluluğumuz için elinden geleni yapar.Bu arada Kayseriyi özledim selam etseydin bizden:teytey:

Tamam canım sen işlerini ayarla ,ailecek de bekleriz akşam yemeğine yahut tatil olduğu bir cuma günü beraber dışarı da çıkabiliriz..
Sen ne zaman hazır olursan,ok..

İnci evet can,akşama buluşacağız:1hug:
bekleriz

Glazem Almadar alışveriş merkezi tam olarak neredeydi gülüm inan çıkartamadım eşime sorayım,Almadarı biliyorum ama market hangisini diyorsun acaba.
Suk Talate yi demiyorsun değil mi?
Biz Türk okulunun yakınlarındayız ..

İnci bacım
10 kasım mı:1shok:

bu tarih benim için önemlidir
dikkatimden kaçmış..

Aaaa neden acabaaa Libişim inşallah senin için iyi bir anısı vardır cankuşum?
Glazem oh oh eşinle ayrı kaldığın zamanların acısını çıkar bacımalkisalkisalkis

libyanacım valla adını bilmiyorum tam olarak zaten iki tane alışveriş merkezine gittim birisi summa inşaatını geçince büyük bir yerdi.diğeride bizim evin burdaki.kocacığıma sorayım bir neydi adı diye.okulun adını hiç bilmiyorum.ayy ne kötü bir şey bilmemek.ama daha geleli 4 gün oldu.karşımızda bir lokanta var türklerinmiş öle dedi kocam.bide hastane var ama açık değil herhalde.restorasyon yapıyorlarmış.

ben geldim buradayım libyaya geleceım içinde mutluyum a.s glazemım tatlı tatlı anlatınca cok ozendım.bız de esımle hıc yalnız kalmadık bılıyormusunuz.ırakta onun aılesıyleydık.burada da annemle bırlıkteydık derken hıc ucumuz olamadık.rabbım bıze orada nasıp edecek bunu ınsallah.ılk etapta annemı getırmeyı dusunmuorm buradakı evımızı dagıtmayalım hem annem orada bıraz uyum problemı yasayabılır dıye boyle dusundum.hayırlısı bakalım.gercekten oraya gelmek ıcın sabırsızlanıyorum..sızler nasılsınız??

incim inşallah hayırlı haberlerını ulaştırırsın bize içime doğuyor yakın allah hayırlı etsın

İnci benim için biraz hüzünlü bir anısı var ama umuyorum senin için harkulade bir tarih olur:Saruboceq:
El hayru fi ma vaka..
Allahın izni olan herşeyde hayır vardır ve ben hepsine razıyım,zahmette rahmet vardır..:1hug:
Allah saadetinizi daim etsin...Eşinle bir ömür diz dize olun ,muhabbetiniz hiç yaşlanmasın
..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…