Glazem hoşgeldiniz,kolay gelsin sana,yakını diyebilirim buyrun bekleriz..
O temizlik hiç bitmez burada arkadaşım:) Kum olur her yer elinde toz bezi ile gezersin:)
şimdiden çökerttim hatunu bana bak yaaa :)))))
Şaka bir yana evet burada temiz ev bulmak zordur genelde evler pasaklıdır güzelleştirmek Türklere kalır doğruya doğru şimdi:)
İnci,Pınar sizlere de merhabalar kocaman...
Glazem,seni anlayabiliyorum işlerini hale yola koy rahatça yerleş bir nefes al sonra haberleşiriz ,şimdi belki sıkışıksındır biraz..Geldiğini duyduğuma çok şaşırdım ve sevindim..
Haberleşemedik hiç..
İhtiyacın olan birşey olursa mutlaka yardımcı olmak isterim seve seve..
yarın arkadaşlarda buluşacağız,istersen buyur gel,tanışırız hem
sevgiler [/B][/QUOTE]
hoşbulduk canım.günaydın ilk başta.ev temizliği hiç bitmiyor dediğin gibi.ama hemen hemen bitirdim sayılır.saolsun kocacım da yardım ediyor akşamları eve geldiğinde.:)sonrada yorgunluktan uyuya kalıyor kaydirigubbakcemile3.ben halimden çok memnunum kocamın yanındayım bundan daha iyisi can sağlığı.benim için onla dünyanın neresi olursa olsun.bu arada evimiz yakınsa çok memnun oldum.evimin 50 m ilerisinde almadar diye bir alışveriş merkezi var.manav,fırın hemen yakın.bide çok yakınıızda bir okul var yani ben öle sanıyorum.evimiz küçük tam istediğim gibi şirin.temizliği kolay yani.ev eşyalı.almak için zamanımız yoktu bir koşturmayla geldim anlatamam buraya.kayseriye tatile gittim termal oteldeyim kocam aradı geliyorsun cumaya diye.ben 7 saatlik yoldan sonra eşya topladım ertesi gün kendimi libya'da buldum.şimdi diyeceksin gelecektin tatile niye gittin.umudu kesmiştim.gelemem diye düşünüyordum ev meselesi hallolmamıştı daha.neyse kısmetmiş geldim.bu arada ben daha hiç kocamsız dışarı çıkmadım.bilmiyorum hiçbiryeri sadece evimiz etrafı dışında.çağırdığın için çok teşekkür ederim.ama bilmediğim için gelemem bide kocam tek izin vermez daha kaydirigubbakcemile.belki öğrenirsem ilerde tek gelebilirim.bu arada yazmışsın arkadaşlar türkiyeye gidiyor diye onları yeri doldurulmaz eminim ama bence bizde iyi arkadaş olcaz gibi geliyor kaydirigubbakcemile5. kendine çok iyi bak görüşürüz....