Libya Paylasim Alani(Tanisma)

bu arada marketin ismini öğrendim suk el mahari miş.:) hayırlı dileklerin için çok teşekkür ederim amin.allah kimseyi eşinden çocuğundan ailesinden ayırmasın.

Suk Mahari delikafadulden
Zaten bizlerin burada iki adresi vardır,Suk El Mahari ve Suk el Talate:)
ıki günde bir ve çoğu akşam oradayız..
Türklerin mekanı:sm_cool:

Tamam ben şimdi anladım yerinizi,karşınızda türk restoranı varsa yakınlarınızda Libya devlet okulu ve biraz ötesindeki ana yol caddesinde Müsteşve yani hastane var..

Çok güzel bir yerden bulmuşsunuz evi,tam şehrin göbeği,zamanla alışırsın sık sık keşfe çıkarsın etrafi.

yerimseniben

Son düzenleme:

canım benim seni de bekliyoruz.bir an önce gel de kocana kavuş.hasretliğiniz bitsin sizin de.evi dağıtmama kararın çok iyi.bencede annen sıkılabilir biraz burda.ama sen ilk gel alış sonra anne de gelir gezdirirsin onu da.hem türkiye de kalmak için bir ev şart bizim yok.yazın gidicez annem antalya'da kayınvaldemlerde gelcek ama otelde kalmayı düşünüyoruz.herkes bir eve sığamayız diye:)tatil yapcaz hep birlikte yuppii.
kızın da özlemiştir babasını.gelin hadi artık.....

Herkes adına çoookk sevindim.. Herkesi bir mutluluk hetecan sarmış ne güzella.s.

:çok üzgünüm: Bende gelmek, görmek istiyorum sizi

İnşaAllah Glazem,sen dilediğin zaman haber verirsin bana uyar..
Programı ona göre ayarlarız..

Pınar,benim üst katımda oturan,kankam dediğim arkadaşın annesi de gelmişti buraya 2 ay kadar kaldı sürekli dışardaydık onu gezdirdik,canı sıkılmasın diye her şeyi yapmaya çaalıştık harika vakit geçirdik yanlız teyzeciğimiz yine de Türkiyeyi özledi,komşuları,sohbetleri,balkon muhabbetleri:)
belli bir yaştan sonra gurbet ağır gelebilir,çekilmez diye düşünüyorum bu benim nacizane fikrim.
orada da kurulu düzeniniz olması gerçekten daha mantıkLı
Gerçi ben annenin de gelmesini isterim tanışmak isterim olmazsa benim anneciğimle beraber gelsinler:)
sıcaklar biraz dinince o da gelecek inşallah,canım ...Süper olur..

Herkes adına çoookk sevindim.. Herkesi bir mutluluk hetecan sarmış ne güzella.s.

:çok üzgünüm: Bende gelmek, görmek istiyorum sizi

ınci arkadaşım ,gülsün yüzün hani ne demiştik Uveys El Karani nin hikayesindeki gibi,gönül gözü ile sevmek ve hissetmek bambaşka oluyor...
Mesafeler asla buna engel diye samimi söylüyorum lüften inan bana..
Bence Allahın izni ile siz de buraya geleceksiniz,bir bildiğim var da konuşuyorum:jeyyar:
Dip dibe olup da selamlaşmayan türkler de var burada Nuray ablamız var 30 senedir yaşıyor sık sık görüşüyoruz,o anlatıyor:bazen gurbette türk türkü sevmez diyor,yanından geçerler türkçe konuştuğunu duydukları halde transit olayı..-tatlicadiarzu-
gerçi bizim başımıza gelmedi bilakis ne zaman eşimle çıksak mutlaka bizi duyan bir iki kişi yanımıza geliyor,güzel bir muhabbet başlıyor markette de çok arkadaşla tanıştık ve hala görüşüyoruz..O kişinin iyi niyetine bağlı yani,ben arkadaşlığı çok seviyorum havada karada denizde nerde olursa olsun ..kaydirigubbakcemile3 seviyeli ve saygılı gönüldaşlıkları tek geçerim..

Yanlız şu var bu sefer de biz gidebiliriz kotamızı doldurupkaydirigubbakcemile3
Pınar,Glazem hanım ve sana devrederiz bayrağıkaydirigubbakcemile5

Temmuz ağustos da belli olacak burada devam edip etmeyeceğimiz ,umarım hayırlısı olsun..

her halukarda sizleri tanıdığım,hissettiğim için kendi adıma mutluyum neticede bu kısa sürede çok şey paylaştık ,aile gibi olduk..

Evet Libişim öyle tabi, gelemesekte, göremesekte burada güzel arkadaşlarımız oldu, belki yüzyüze görüşmek hiç nasipte olmayabilir ama bu şekilde de mutluyuz.. Herşeyde vardır bir hayır, biz selamlaşmayı buradan başlattık,birlikte çay içeceğimiz günlerde olacak inşallah.:1hug:
Biz buraya geleli neredeyse 5 ay olacak canlarım, havalarda çok güzel oldu, cıvıl cıvıl kuş sesleri geliyor dışarıdan, ne olur kusuruma bakmayın, aslında ben böyle suratı asık biri hiç değilimdir, ama bazen gönül dostu yakından paylaşmak isteyince bir an bu duruma giriyorum. Güzel güllerim benim, eşim etkilenmesin diye onunla bunları çok sık konuşmuyrum, zaten o da benim için elinden geleni yapıyor Allah razı olsun. Size açıyorum içimi... Şu bilgisayar ekranıyla bir bütün oldum valla:roflol:

İnanın siz bir araya gelecek, görüşeceksiniz diye çok seviniyorum... Libişim inşallah hayırlısıyla sizde tekrar orada olursunuz, tabi yinede hayırlısını diliyorum.. Biz seni Libyayla bir bütün kıldık, sanki Libyanasız Libya olmazmış gibiimmmmnaniknanik

Tabi ki burası kaliteli bir kadın platformu ve ben şuna inanıyorum ki sanal ortamın soğuk ve güvensiz yüzünü dahi ,tüm sıcaklığı ve gerçekliği ile eritiyor..
Muhatablarımıza da bağlı bu..
Burada ,birbirmize içimizi dökmeyeceğiz de kime dökeceğiz.
Ağlayacağız güleceğiz hayat ı yaşayacağız..
Tabi ifrat ve tefridi unutmamak kaidesi ile..

ne güzeldir ki bu topikteki arkadaşların seçilmiş olduğunu düşünüyorum,ciddi söylüyorum,tabi ki topik dışı hakikaten çok sevdiğim,gözümü gönlümü açan dostlarım da var lakin demek istediğim burada hepinizin yüreği kocaman,hassas ve hanımefendi kişilikler olduğunuzu seziyorum,seviyeli ve samimi muhabbetler oluyor..Arı duru terazi burcu olarak çok seçici yim,ama sevdim mi tam severim:)

Allah utandırmasın...

ınci m,çok teşekkür ediyorum,hayırlısı ise,görüşürüz hepimiz..

Bakalım o zaman ki ELEKTRıK durumu nasıl olacak:)

Kim kimden yüzde kaç çarpılacak hihi:)

Bilmukabele can canlarımmma.s.:1hug:

İnşllah bence güzel bir Elektrik akımı doğacak ortaya, yakıp kavuracak Tripoliyi sırnaşık şey Ekranlardan koparamıyorsa bizleri, öyle olacaktır umuyorum yani.. Ayyy bide Libya'dan da koparamazsa daha da yandık, analarımızın vay haline:roflol: Onunda bir çözümü var, ilk buluştuğumuz noktaya geri döneriz yani kk ya.:enbuyukkk:

Yani herkes yurdışı macerasını yaşayıp memleketlerine geri dönünce yada farklı ülkelere giderse...Başka yerlerde buluşmak nasip olmazsa yine KK...sengözlerimebaksanab]

Güzeller ben mercimek köftesi ve yalancı su böreği yapmak üzere evimin en işlek ve vazgeçilmez bölümüne gidiyorum Celine Dion eşliğiyle....layyy laaaayyy hımmm hımmm hımmm :dance: görüşmek üzere...

Kolay geLsin,şipidik şipidik yüzen gurbaaam:)
Celine e selamlar,ona söyle my heart will go on..

Arada gelip bakmadan da duramıyorum sizeeee..:1hug:

Sağol Libişim , onun da selamı var sana, o da sana şöyle söylüyor 'because you loved me' sengözlerimebaksanab

:)
Arkadaşlar arada bir diğer topiklere de beklerim oralarda buluşalım.
oyunlar oynayalım,okuyalım öğrenelim öğretelim,hatta ve hatta
okuduğumuzu anladık mı cevap verelim
ihihih:)

Pınar kuşum geldin mi

Yine kaçtım yanınıza, Libişim bunları yapacağımız topikler var mı sahiden:dance: Onlar neler acep bu güzel bayan bu konuda da yardımcı olabilir mi bu şip şip kurbayakaydirigubbakcemile3

Olmaz mı gülüm..
Kk yı keşfe çıkmak istersen yardımcı olabilirim:)
hatta sohbet bölümünde sözleşip görüşebiliriz hepimiz.
Eğitim ve Kadın,Kk Vitrin,El emekleri,Mutfak,Sağlık,Bebişler,Oyunlar,Edebiyat,Komik videolar,Dijital işleme fotolar hepsine bayılıyorum yetişemiyorum:)
chat messenger teknik destek bölümleri gifler,ifadeler,photoshoplar moda..
aklına gelen herşey..

minik mandalar ben geldim yoksunus nerdesinisss yafffff.maviş uyuyor bir gireyim dedim ama bacılar keşifte..neyse bakalım maviş uyanmadan gelırsenız gorusuruz ınsallah.optm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…