ben geldim buradayım libyaya geleceım içinde mutluyum a.s glazemım tatlı tatlı anlatınca cok ozendım.bız de esımle hıc yalnız kalmadık bılıyormusunuz.ırakta onun aılesıyleydık.burada da annemle bırlıkteydık derken hıc ucumuz olamadık.rabbım bıze orada nasıp edecek bunu ınsallah.ılk etapta annemı getırmeyı dusunmuorm buradakı evımızı dagıtmayalım hem annem orada bıraz uyum problemı yasayabılır dıye boyle dusundum.hayırlısı bakalım.gercekten oraya gelmek ıcın sabırsızlanıyorum..sızler nasılsınız??
Suk Mahari delikafadulden
Zaten bizlerin burada iki adresi vardır,Suk El Mahari ve Suk el Talate:)
İki günde bir ve çoğu akşam oradayız..
Türklerin mekanı:sm_cool:
Tamam ben şimdi anladım yerinizi,karşınızda türk restoranı varsa yakınlarınızda Libya devlet okulu ve biraz ötesindeki ana yol caddesinde Müsteşve yani hastane var..
Çok güzel bir yerden bulmuşsunuz evi,tam şehrin göbeği,zamanla alışırsın sık sık keşfe çıkarsın etrafi.
yerimseniben
evimizin yeri güzel bende beğeniyorum tam dediğin yer burası.bir gün buluşalım suk el mahari de.ancak öle buluşabiliriz herhalde.yakın olduğuna sevindim.inşallah görüşürüz.optum kocaman...
Herkes adına çoookk sevindim.. Herkesi bir mutluluk hetecan sarmış ne güzella.s.
:çok üzgünüm: Bende gelmek, görmek istiyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?