İnşaAllah Glazem,sen dilediğin zaman haber verirsin bana uyar..
Programı ona göre ayarlarız..
Pınar,benim üst katımda oturan,kankam dediğim arkadaşın annesi de gelmişti buraya 2 ay kadar kaldı sürekli dışardaydık onu gezdirdik,canı sıkılmasın diye her şeyi yapmaya çaalıştık harika vakit geçirdik yanlız teyzeciğimiz yine de Türkiyeyi özledi,komşuları,sohbetleri,balkon muhabbetleri:)
belli bir yaştan sonra gurbet ağır gelebilir,çekilmez diye düşünüyorum bu benim nacizane fikrim.
orada da kurulu düzeniniz olması gerçekten daha mantıkLı
Gerçi ben annenin de gelmesini isterim tanışmak isterim olmazsa benim anneciğimle beraber gelsinler:)
sıcaklar biraz dinince o da gelecek inşallah,canım ...Süper olur..
İnci arkadaşım ,gülsün yüzün hani ne demiştik Uveys El Karani nin hikayesindeki gibi,gönül gözü ile sevmek ve hissetmek bambaşka oluyor...
Mesafeler asla buna engel diye samimi söylüyorum lüften inan bana..
Bence Allahın izni ile siz de buraya geleceksiniz,bir bildiğim var da konuşuyorum:jeyyar:
Dip dibe olup da selamlaşmayan türkler de var burada Nuray ablamız var 30 senedir yaşıyor sık sık görüşüyoruz,o anlatıyor:bazen gurbette türk türkü sevmez diyor,yanından geçerler türkçe konuştuğunu duydukları halde transit olayı..-tatlicadiarzu-
gerçi bizim başımıza gelmedi bilakis ne zaman eşimle çıksak mutlaka bizi duyan bir iki kişi yanımıza geliyor,güzel bir muhabbet başlıyor markette de çok arkadaşla tanıştık ve hala görüşüyoruz..O kişinin iyi niyetine bağlı yani,ben arkadaşlığı çok seviyorum havada karada denizde nerde olursa olsun ..kaydirigubbakcemile3 seviyeli ve saygılı gönüldaşlıkları tek geçerim..
Yanlız şu var bu sefer de biz gidebiliriz kotamızı doldurupkaydirigubbakcemile3
Pınar,Glazem hanım ve sana devrederiz bayrağıkaydirigubbakcemile5
Temmuz ağustos da belli olacak burada devam edip etmeyeceğimiz ,umarım hayırlısı olsun..
her halukarda sizleri tanıdığım,hissettiğim için kendi adıma mutluyum neticede bu kısa sürede çok şey paylaştık ,aile gibi olduk..
Hayırlı sabahlar güzellerim..
:roflol:Ay mavişim güldürdü beni yine sağolsun,.. Dikkat et kendine hastalık yine başlamadan gülümmm.[/QUOTE
hafif boğaz ağrım var ama iyiym cok sukur ıncım.sen nasılsın?nasıl gıdıyor lıbya da hayat??opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?