Libya Paylasim Alani(Tanisma)

hatunlarrr tam cuma modundalarrrrr.kımsecıkler yokkkkk.pekı bakalım oyle olsn ıyıce eglenın rahatlayın canlarımmmm.sızı cok sevıyorummm.ama fazlada ozletmeyın tamammı yarında sabahtan açıköğretim sınavım var duanızı eksık etmeyın olurmu

Merhaba canlarrr,
nasılsınız bakalım, bugün Libyalı bir aile bizi evine davet etti :teytey: Yeni girdik eve, çok güzel bir gündü benim için, anlaştık bir şekilde..Bende onları evime davet ettim. Onlarda birlikte alış verişe çıkalım, yüzmeye gidelim dediler bana:teytey:

cnm bunun cevabını özeline yazdıma.s..

incim senin adına çok sevindim cnm kardeşim allah içine sindirsin inşalallah.daim olsun bu mutluluğn.nasılsn diycğm ama gerek yok mutlusn işte çooook şükür.yine de nasılsın?

bu arada eşim oraya gelmekle ilgili acele etme dedi bana yani aynen dediğim zamanlarda olabılecek eger olursa ınsallah.ısyerınde bazı guvensızlıklerı var onları atlatmadan olmazmıs.hayırlısını yazsın rabbım ne hızlı hayaller kurmustum halbukı rabbım hayırlı zamanda kavustursun ozleyen yureklerı ınsallah.

Pınarım çok şükür iyiyim canım, ama kendimi yorgun hisediyoruma.s Çoluk çocuk baya kalabalık bir gündü..:dance:

Eşinin vardır bir bildiği canım, azıcık daha sabredin sonra inşallah hayırlı zamanda gelirsiniz..

hayırlısı bakalım ıncım.gercekten coşku ve heyecanla beklıyorum.rabbım cumlemıze hayırlı yazılar yazsın.aslında bırazcık kursagımda kaldı sevıncım dıyebılırım ama rabbımın var bır bıldıgı mutlak bızı bır serden korumak ıcın gecıktırıyor bu hayrı.bir nakış gibi işlenmiş kaderlerimize isyan etmeye kimin hakkı var.bunda da muhakkak bır hayır var..allaha emanet ol bacım.

Biz seni hiçbir yere bırakmıyoruz.nereye daha böyle alışmadan birbirimize.kaçmak yok öle.inşallah gitmezsiniz ama sizin için hayırlısı neyse allah onu versin.herkes kendini düşünüyor tabii bu konuda.sizin dileğiniz neyse o olsun.nerde nasıl mutlu olacağınıza inanıyorsanız allah onu versin.bizde seni tanımaktan mutluyuz ama daha görüşücaz sen bana burda neler yapılır öğreticen kaçmak yok kaydirigubbakcemile3

kısslar hayırlı günler dilerim herkese.dün cumaydı bildiğiniz gibi tatil günü.sefgili eşim evdeydi.biraz çalıştırdım onu çamaşır makinesini yeni çözdük de :) sonra yeşil meydana gittik saray cafeye götürdü kocacım beni.güzel yermiş.epey türk vardı orda hatta şaşılıcak derece fazlaydı.gezdik geldik evimize.film izledik.izlemeyenler için tavsiye edebilirim benjamin button. güzel bir filmdi bence.herkese bol mutluluklar diliyorum....

merhaba canlarım ben bugun sabah sınava gıttım geldım.sımdıde hazırlanıyoruz kızımı bıraz gezdıreceğim.sınemaya goturecegım inşallah gorsenız bır heyecanlı ki.ilk kez sinemaya gidecek ne de olsa.opuyorum hepınızı allaha emanet olun canlar.

sınav sonucu 3 hafta sonra belli olacak inşallah.hayırlısı bakalım.ıyı dıleklerınız ıcın teşekkurler.mavısle sınemaya abımın hanımı ve kızıyla gıttık sınemada sadece bız ve bır kız vardı.salonu kapatmışız.mavi filmi izlerken ekranın hareketını anlayamadı sureklı etrafına bakıp bız nereye gıdıyoruz anne dıyordu.sesten korktu bırazcık ama sonradan alıstı.bakalım bundan sonra bırdaha gıtmek ısteyecek mı?hepınızı opuyorum allaha emanet olun.sanırım yıne hasta oluyorum ben hertarafım ağrıyor inşallah çok kötüleşmem.

Hayırlı sabahlar güzellerim..
:roflol:Ay mavişim güldürdü beni yine sağolsun,.. Dikkat et kendine hastalık yine başlamadan gülümmm.

merhaba kızlar nasılsınız herkes de bır telaş devam edıyor...guzel gunler dılıyorum temmuz ortası bıngazi de olabılme ıhtımalım var :)yenı resımlerle yorumlarla gorusmek uzere
bu arada lıbya turızm ajentesi web sıtesı yapmıs orda bıraz ulke bılgılerı ıle ılgılı yazılar ve resımlerde bulabılırsınız .. Libya Travel Guide: Important Points to Remember Before Visiting Libya:
sevgıler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…