Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Geçmiş olsun gülümm, Benden de iyilik canım Elhamdlillah. Bizde Tobruk tan ayrılıyoruz canım, dua edin lütfen hayırlısı olsun.... öpüyorumm..

Aslında pekte hop diye sayılmaz glazemim, zaten düşünüyorduk iş değiştirmeyi. Bakalım ksmet nereye olacak..
Pınarım hepimiz için hayırlısı olsun canıma.s.

ınci_Mercan,dualarımız sizinle,hakkınızda hayırlısı olsun.
Hanuna nerelerdesin hoşgeldin arkadaşım,Libyaya gelirsen bize de beklerim.
Pınar,Allah muvaffak etsin,umarım güzel sonuç alırsın sınavından.
Glazem,keyifli gezmeler dilerim size.
B_miracle,özlendin bilesin..
Tgbtgb,arkadaşım dualarımdasın..
SibelSema ablacığım,haberinizi bekliyorum
Avestam karar verdin mi :) ,umarım en iyisi olur sizin için de

Not:Editor umuzden rica ettim,yaşadığımız ülkeler bölümüne Libya da eklendi,bilginize.

iyi günler

Son düzenleme:
LıBYANACĞM SEKLINDE BIR MSJ CNM.COK TESEKKUR EDRIM IYI DILEGIN ICIN OPUORM CNM ALLAHA EMANET OLopuyorumnanaktan

gunaydınnnn pınarcım. gunaydın hepinizeee....
lıbyanam ben de ozledim:1hug: fırsat buldukca gırmeye calısıyorum
ıncı mercan hayırlısı olsun hakkınızda. bu ıhtımalı bılmedıgımız ıcın "hop dıye" verılmıs bı karar gıbı geldı bıze :) umarım bıngazıye gelırsınız
hanuna gelısın temellı mı bır surelıgıne mı?
eger gelırsen bıngazıye tanısmak ısterım. durumun kesınlesınce haberdar et olurmu

bu arada glazem hayırlı olsun
umarım yenı evınızde yeni hayatınızda cook ama cookk mutlu olursunuz
trıpolı gozlemlerını beklıyoruz yerimseniben

kıyamam size canlarım benm.en azından aksamları serın oluyormus ama degılmı.ırakta gece gunduz yanardı hiç serinlik çıktığını hatırlamam mayıstan sonra...-tatlicadiarzu-

Merhaba güzellerim, hayırlı dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlara.s.

Memnun değildik işten kuzularım, ha olur ha düzelir diye bekledik, demek ki buraya kadar nasipmiş rızkımız Tobruk'ta, Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler....

evet cnm
aksamları bogucu degıl hava. sabah erkenden de oyle
gerci biz ofisteyiz aksama kadar klımayı calıstırıyoruz ama yıne de bı sersemlık halı oluyo
asıl sahada calısanların ısı zor

Allah bütün çalışanlara kolaylıklar, sabırlar versin.. Bunlarada hamdolsun..
Bende bir heyecan var şimdi canlarım Türkiye ye gidececiz diye, annelerimi, babalarımı göreceğim diye... İstanbulun güzelliğini içime çekeceğim diye,,, ama sizede bakmadan geçemiyorum:1hug: Azıcık işimi yapıyorum azıcık size bakıyorummm.:dance:

herkese günaydınlar....gününüz güzel ve huzurlu geçsin.dün hava çok sıcaktı gerçekten ama akşam suk el talata gittik serinlemişti hava.hava böyle olunca insanın sürekli uyuyası geliyor.11 de kalktım hiç yaptığım bişey değildir.gerçi 7 de kalkıp kocamla kahvaltı yaptım o gitti bende direk uyumaya :) tripoliye gelecekler için söylüyorum ince ve hafif şeyler getirin.yoksa boğulursunuz sıcaktan.çalışanların allah yardımcısı olsun gerçekten ama bugün hava daha serin gibi duruyor bakalım ilerleyen saatlerde nolucak.

Glazem bende aynen senin gibi yapardım, eşimin kahvaltısını hazırlar ve onu gönderince tekrar yatardım, yapacak pek bişi olmuyor sabahın 6.30 unda :sm_confused: ben 5.30 da kalkıp 6.30 a kadar kitap okurdum birde, daha da uykum gelirdi sonra ohhh 10.30- 11 e kadar uyuuu:1rolleyes:

b_miracle,kolay gelsin,tahmin edebiliyorum yoğunluğu ve haklısın sahada çalışanların işi çok daha zor,sıcaklar başlıyor fokurdayacağız yakında,gündüzleri fırsattan istifade son son çıkıyorum,sabah da arkadaşlarla buluştuk kahvaltı yaptıkopuyorumnanaktan
Öğleden sonra tekrar çıkacağım,alışverişe..
ınci Mercan,buraya gelirsen lütfen önceden haberleşelim,bekliyoruz sizi,unutma anlaştıkvereliniortak gelişmeleri bildirirsin,kolay gelsin,topiğe fazla uğrayamıyorum.Türkiyemize kocaman selam.turkbayragi
Pınar sıcak oluyor evet,lakin gönüllerimiz serin olsun,yeter ki.
ınsanoğluyuz sıcak olur sıcaktan soğuk olur soğuktan dem vururuz.
haksız mıyım? :ecrin_bebek:
O yüzden en güzeli her halukarda tadını çıkarmak,tevekkul bizden taktir Allah'tan.Ben burada sıkılmıyorum mutluyum ailem var,kucaklayacağım sıcacık bir yuvam var çok tatlı arkadaşlar var..Sıkılan yok mu var tabi,hani bülbülü altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş ya o hesap..
Hepimiz şanslıyız Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..
Ukrayna'da donmuştum resmen burada da yanıyoruz:1rolleyes: nasip..Ortasını buluruz inşaAllah..
Glazem,ne güzel alışmışsınız.
iyi günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…