Libya Paylasim Alani(Tanisma)

allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsn.libyanam ne güzel anlatıyorsun inanki imreniyorum bakalım rabbim vuslatımızı ne zamana yazmış ne zaman bitecek hasretimiz...hepinizi kucaklıyorum sevgiyle :1hug:allaha emanet olun kardeşler...

bu hafta sonu misafirim var allah nasip ederse 10-12 kişi kadar.çay mönüsü hakkında fikirlerinizi bekliorm hamarat bacılarım.

OOoo pınarım baya kalabalk olacaksınız yanii, ah biz hanımlar bayılırız biraraya gelmeye.. Şimdiden kolay gelsin canım. Valla süper tarifler var nette ben arşivlemiştim, ordana bakarım senin için inşallah ..

Güzellerimmmm biz yarın Ankara'ya doğru yol alıyoruz inşalllahhhh.a.s.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

cnm benım guzel kardesm dılerım rabbım hayırlar nasıp eder sıze.hayırlı yolculuklar.içimden bir ses tripoli olacak diyor ama hayırlısı bakalım.allaha emanet birtnmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:1hug:

ARKADAŞLAR TOPıKıMıZN 100. SAYFASI VATANA VE MıLLETE HAYIRLI VE DE UĞURLU OLSUNalkisalkisalkis

inci mercanım da sımdı ıcokk uzaklarda daha dogrusu sıze uzak bana yakın.keşke gormek mumkun olsaydı..opuyorumnanaktan

Merhabalar bayanlar,
Geriye dönük 100 sayfayı okumak bayağı bir zor oldu ama bitirdim sonunda,dolayısıyla hepinizi biraz tanıyor sayılırım artık.Ben kısmetse 2 ay sonra Tripoliye geleceğim.Ben dediysem ben,eşim ve şu an 21 aylık olan oğlum.Oğluş için verdiğim arayı bitirerek tekrar çalışmaya başlamak istiyorum ama tabi en büyük sıkıntım oğluşu kime bırakacağım.Oralarda çalışan anneler napıyor,bakıcı bulmak kolay mı veya var mı,yoksa türkiyeden mi birilerini bulmak lazım.Kimi bulursam bulayım elbette bir süre annemin gözetiminde olacak ama insanın evladını bırakması çok zor,ben gözüm gibi bakıyorum ona.Ne dersiniz bu sorunumu çözebilir miyim oralarda?
Hoşçakalın.

a.s.hayırlısı olsun cnm dılerım hersey yolunda gıder.ben yerınde olsam en az bır altı ay gozlerdım sagı solu o esnada mumkunse bır yakının ılgılensın evladınla.gercekten evlatlarımız canımızdan ote.allaha emanet.dılerım rabbımın ıcıne sındıreceği kişilerle tanışır kısa zamanda sorunlarını cozersın.sorularına ben dısarıdan bır goz olarak cevap verdım mutlaka asıl almak ıstedıgın cevapları oradakı arkadaşlarım verecektır.tekrar hayırlı olsun dıyorum cnm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba canlaaarrra.s.

Ankara'dan herkese selamlar.. İyisiniz maşalllah yine okuduğuma göre sırnaşık şey Sizler için bugün Ankara'yı yaşayacağımmmmmmmmmmmm:1hug:

daisy01 kardeş, senin içinde hayırlı olsun canım. Allah kolaylık versin..

Pınarım inşallah hayırlısı olsun hepimiz için, ben de seni görmeyi isterim ama kısmettt canım. Mavişini öpüver benim için.a.s.

Pınarım inşallah hayırlısı olsun hepimiz için, ben de seni görmeyi isterim ama kısmettt canım. Mavişini öpüver benim için.a.s.

hayırlısı bebiş.mavişi öperm yerine.sizin tripoli işi ne oldu cnmcm senı cok ozledm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug::asigim:

incim nasılsn ne oldu trıpolı ısınız dıye sordm cnm ama sanırım gormedın sen.ınsallah hayırlısı olur ama ınsallah hayırlısı trıpolı olur dıorm ben.

Galiba sayfanıza pek uğurlu gelmedim,artık nerdeyse hiç yazışma olmuyor aranızda,benim şansıma(
Ben bakıcı işini nasıl araştıracağım bir fikriniz var mı?
Sevgiler

herkese günaydınlar.bu aralar biraz yoğundum.ev işleriyle.yemekti temizliktii çarşıydı derken kendimi biraz unuttum.çok hastayım.2 gündür yatıyorum.boğazım şişti.
daisy01 sana tavsiyem burdaki insanlara güvenme.kendi yanında getir bakıcını.yada annen bakıcaksa anneni de getir.burdakilere güvenim hiç yok.neden dersen güya müslümanlar temizlik imandan gelir lafı onlar için söylenmemiş.çok pisler ve çocuk bakmasını bilmiyorlar.caddede ve binamızdaki çocukları gözlemledim hepsi şımarık ve terbiye denen bişey yok.burdakiler biraz lüks yaşıyolar nasıl diyeceksin herşeyleri var çocuklara en pahalı şeyleri alıyolar ne isterlerse alıyolar.düzen yok ve daha çok şey.şimdi libyalılar beni sınır dışı edecek daha fazla konuşmayayım.çocuğunu yalnız bırakma tavsiyem.hatta yalnız annenle dışarı çıkmasınlar.nolucağı belli olmaz yabancı bir ülkedesiniz.paranoya değilim ama burdaki insanlar durdan duraktan anlamaz.kendi kafasına estiğini yapıyor.yanında kocan varsa sana çok iyi davranıyorlar ama yalnız ol bakalım neler olcak.geçen gün saray kafeye gidiyorduk.trafik çok fazlaydı iki genç sarktılar bana resmen kocam yanımda olduğu halde ve yanımızda bir arkadaşımız daha vardı.korkup kaçmasalardı herhalde kocam hapisteydi şimdi.ondan burdakilere güvenim sıfır.arabayı üstüne sürecek kadar da cesaretliler.trafikte çok dikkat edin.gelmeden sana bunca kötü şeyler söylemek istemezdim ama bunlar gerçekler((

Galiba sayfanıza pek uğurlu gelmedim,artık nerdeyse hiç yazışma olmuyor aranızda,benim şansıma(
Ben bakıcı işini nasıl araştıracağım bir fikriniz var mı?
Sevgiler

öyle düşünme cnm benim olurmu hiç..sadece biraz sohbete girmeye başlamışız herhalde farkında olmadan biliyorsun topikte bu yasak bunun için profil mesajlarını kullanıyoruz sıklıkla.sende yazabılırsın oradan..bakıcıyla ılgılı olarak dedıgm gıbı ben ızmırdeym sana cok faydam olmaz ama nacizane tavsıyem kendın emın oluncaya kadar bu fikri rafa koyman.zaten annenle gıdecektın sanırım bu yuzden gozlemleyecek fırsatın olacaktır.bende gittiğimde eger calısacak olsam bıle emın olana dek aılemden bırınden başkasına guvenemem ılk etapta.sen sımdıden stres yapma bunun ıcın allah buyuk emınım dıledıgın gıbı bırılerıyle karsılastıracaktır senı..gonlunu ferah tut guzel dusun guzelı cagır cnm...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…