merhaba arkadaslar benım esımde yaklasık 8 aydır lıbyada bende nasıp olursa ramazan bayramında orda olucam oncelıkle hayırlısı 3 aydır arastırıyorum nerdeyse herseyı okudum sızın yazılarınız benı cok aydınlattı tesekkur ederım sımdıden aranıza benıde alırsanız seınırım allaha emanet olun
arkadaşlar uzun zamandır ben bakamıyorumm buraya .bişey sormak istiyorumm benim eşimde 8,5 aydır libyada şimdi izne gelmek istiyo yalnız pasaportu tropolideymiş o yüzden gelmesi uzadı oda çok sıkılıyo libya biraz zorluk çıkarıyomuş heralde böyle bir olay başına gelen varmı ne yapmamız gerekir bir bilgisi olan yardım ederse sevinirimm şimdide herkese teşekkür ederimm
arkadaşlar merhaba bısey sorucam sızlere lıbyada hastane ortamı durumu nasıl ben gelmeyı dusunurken safra kesemde taş cıktı ve kararsız kaldım arada agrılarım oluyo ordakı hastaneler hakkında bılgılendırırsenız cok sevınırım bırde bebek asıları orda yaptırılıyormu bebegımın ocak ayında asısı varda Allah razı olsun sızlerden ıyıkı varsınız yoksa kıme danısıcaktım
cok tesekkur ederım arkadasım allah razı olsun merakımı gıderdın sımdılık cok agrım olmuyor ama arada bır tutuyor tabıkı hayırlısı olsun rabbımden annenede gecmıs olsun dıleklerımle allaha emanet ol ınsallah
Arkadaşla merhaba Libya daki son durumlar hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz ben orda doğdum oralyım ama uzun zamandır türkiye deyim ve yakında tekrar oraya gideceğim ülkemi çok özledim ama uzun zamandır uzak kaldım bana yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?