Forumda herkez sorusuyla başbaşa kalmış,enteresan Libya ya giden konuşamıyor herhalde!!!...Libya da internet bağlantısının biraz problemli olduğunu duyuyorum ama bu derecemi anlayamadım...Herkeze sorularıyla iyi günler diliyorum(((
Merhaba arkadaşlar.. Turkcem iyi deyil insAllah yazdiklarimi anlarsiniz.
Arkadasar oncelikle hepinize tesekkur ediyorum o kadar guzel anlatmissiniz ki,libyayi.
Sabirla 107 sayfayi okudum ..Hic bir yerde bu kadar guzel bilgiler bulamadm .Sabirla ayni sorulari dafalarla cevaplamissiniz.Libyana ,Inci_Mercan_,- Allah razi olsun.
inci _mercan simdi Kahiredeyiz insAllah bir aya kadar Tobruka gideceğiz..
Hoşgeldin arkadaşım.merhabalar,
vaktim kısıtlı, detaylı yazamayacağım ama girmişken selam vermek istedim hepinize.nasılsınız arkidişlerim? umarım görüşemediğimiz sürede herşey yolunda gitmiştir.
libyanacığımın tahmın ettiği gibi yoğunluktan dolayı giremiyorum epeydir. evde internetimiz yok hala.
libyaya gidenler sustu biz de sorularımızla başbaşa kaldık diye sitem etmişsiniz ama ben elimden geldiğince bingaziye gelecek arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım. ama genelde tripoliye geliniyor. sirte veya tobruk hakkında ise hiçbir fikrim yok. yanıltıcı bilgi vermektense susmak tercihimdir. şimdiye kadar sadece bir kişiye yanıt veremedim çünkü mesajı epey geç gördüm.
sevgili ajla şu an bingazidesindir sanırım :s ama bundan sonrası için ihtiyacın olursa daha sık uğramaya çalışıcam.
hepinize sevgiler.. kalın sağlıcakla
merhaba
ben de libya'da sirte de yaşıyorum. arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum k.k. ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?