Merhaba sevgili modernstyle,
İyi gidiyodu aslında ama 2 gundur bayagı soguk. ben de cok usuyen bırıyımdır. kazaklar ve kalın hırkalarla gezıyorum. Turkıye kadar soguk degıl buralar. Denız kenarı oldugu ıcın sert ruzgarı var kışın. Bir de bol bol yağmur.. Sabahları ve geceleri epeyce soğuk oluyor ama öğlen güneşli. Cok kalın ve bogazlı olmayan kazaklar ve mont getırmenı tavsıye ederım.
Ne zaman gelıyorsun, bellı oldu mu?
Merhaba b_miracle;
bilgi için teşekkür ederim sana..vize işlemleri bu hafta başlıyor hayırlısı ile.sanıyorum ay sonu yada yeni yılın ilk haftası orada olacağım.ilk defa geleceğim için açıkçası ne getirecğimi bilemedim.oyüzden de yaşayan bilen birinden hava durumu hakkında bilgi edinmek istedim.ankara da kış yavaştan kendini göstermeye başladı bugün çok soğuktu mesela gün içinde yer yer yağmurda yağıyor tabii.senin mesajınla artık aşağı yukarı ne getireceğimi belirledim:1rolleyes: bu arada bu soğuk hava ne zamana kadar dewam ediyor bingazi de ..hani onu da yazarsan pek bi sewinirim..umarım sorularımla sana daral getirmemişimdir.güne atfen soğuk ankaradan sıcak selamlar ve sevgiler..tebessümle bye..:teytey::teytey:
Merhaba arkadaşlar,
az önce birşeyler yazdım ama hepsi kayboldu, belki de bir karısıklık oldu bu yazdıklarımla benzer bir mesaj olabilir alt alta.
Gamze hastane konusunu eşime soyledim o da arastırıyor bir yandan.
Bebek olunca sozkonusu iyice arastırıyoruz mecburen, ufak oldugu bir donem üstüne üstlük malesef bu zamana geldi iş teklifi kabl etmek zorunda kaldık.
Miracle bingazi ve libyayla ilgili ne varsa anlat sen lütfen birşeyler ogrenince daha bir hayal edebiliyorum en azından.
Bingazi sirteye ne kadar sürer ki, tripoli uzak.
Bingazi ye geliriz en azından arada belki.
Libyana yok bugunlerde, o kesin birşeyler yazardı yoksa.
Selamlar.
Selam b_miracle ben Meammar Arabi firmasına ait bi iş için gelicem (taşeron firmayız da biz)bakalım.hayırda şerde Allahtan tabii ama umuyor ve diliyorum kendim dahil giden yaşayan herkese Allah yardım etsin.uzak diyarlarda yaşam zor ne de olsa..sağlıklı mutlu günler.tebessümle bye..
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. aranıza yeni katıldım. inanın aradığım butun bilgileri burada buldum sizlerin sayesinde. nişanlım şu anda askerDE ocakta dönecek ve mart gibi libyaya gitme ihtimali yüksek. orada 3-5 ay kaldıktan sonra o ülkenin yaşama koşullarına göre karar verip evlilik tarihimizi belirlemeyi planlıyoruz. verdiğiniz bilgilerde yola çıkarak kendi kendime dedim kii demekki ailece coluk cocuk yasanılabılecek biryer. bir sorun yok. okuduklarıma göre cok buyuk problem yasayan yok sanırım. Bilgi veren arkadaşlara tekrar tesekkürler.
merhaba arkadaşlar ve özellikle gamzeu. çünkü eşim 1 ay bense 2 ay sonra sirteye geliyoruz ve bil bakalım neden :) üniversite inşaatına :). Araştırırken sitede yazılarınızı gördüm ve üye oldum şimdiden tanışmak istedim.
hayırlısı olsn cnm..
çok teşekkür ederim. heyecanlıyım, korkuyorum, seviniyorum, üzülüyorum hiç bilmediğim bir yer ve hiç tanımadığım insanlar ve ben bunu hiç sevmem aslında bu yüzden size çok ihtiyacım var. öğütlerinize, bilginize, paylaşımlarınıza...
şimdiden teşekürler:sinifsinif:
:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?