orada yabancı bir bayan olarak ne tür çalışmalar yapabileceğimi bilmek isterim. Mesala bir bilgisayar tamirciği ile ilgili bir dükkan açma. Yada bilişim ile ilgili firmalarda iş bulabilir miyim? Onların Türk Telekom gibi kurumları var mıdır?
Bir de hayat ucuz denmekte ama ev kiraları hiç de ucuza benzemez. Ve libya da yaşamak zorunda olursak Sebha da kalacağız. Kimse Sebha hakkında bilgi vermemiş.
Hayat arkadaşımla resmi nikah yaptırmadık. Bu şekilde onun yanına gidebilir miyim?
merhaba gamze libyana ve diğer arkadaşlar, iyi bayramlar herkese,
eşim 2 haftadır sirtede.
henuz gezemedi şehri. iş yerinden şu ana kadar memnun.
yalnız bebegin aşıları için altı aylık olmasını bekleyelim diyoruz ama, sizlere sormak istedim belki daha once anlatmışsınızdrı ama geriye donup cok okuyamadım bebekten vaktim olmuyor.
soyleki aşılarını yaptırabilecek bir yer bulabilirmiyiz kızımın. altı aya kadar beklemek cok zor olacak arı kalmak oldukça kotu.şu an iki aylık ve altı aya kadar ozellikle her ay asılar var turkiyede.
bilgilerinizi paylaşımlarınız beklerim.
gamze sirteye bişr aksilik olmazda gelirsem tanışmak gorusmek isterim.
selamlar. herkese bayram guzellikler getirsin dilerin
merhabalar
eşim Libya Tripoli Meammar Arabi firmasından iş teklifi aldı.Bu firma ile ilgili bilgisi olan var mı? ayrıca beraber orda yaşamayı düşünüyoruz ama burada okuduklarıma göre kiralar oldukça yüksek. Libyana daha önce Aşkabatta da yaşadığını yazmışsın.iki şehir arasında bi karşılaştırma yapsan hangisini tavsiye edersin.Acil karar vermemiz gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
merhabalar
Tripoli, Sirte her gecen gun yenı yatırımların yapıldıgı gelısmekte olan bır sehır.saglık hızmetlerının de buna paralel olarak gelısmekte oldugu umudundayım. henuz bebegım olmadıgı ıcın hangı tur asılar gereklıdır, turkıyedekı ası uygulamasıyla buradakı aynı mıdır bılemeyecegım. gamzeu arkadasımız bu konuda sana yardımcı olabılır belkı.
miracle merhaba
sen hangi şehirdesin, bulundugun sehirde sağlık kuruluşu ası yapan bir yerler varsa o da işimize yarar diye dusunuyorum.
Libyana oralarda mısın ,sen tripoli de biliyor musun nasıl, aşı işlerini tripolide çözebilir miyiz ?
tesekkurler.
gorusme k uzere.
miracle merhaba
sen hangi şehirdesin, bulundugun sehirde sağlık kuruluşu ası yapan bir yerler varsa o da işimize yarar diye dusunuyorum.
Libyana oralarda mısın ,sen tripoli de biliyor musun nasıl, aşı işlerini tripolide çözebilir miyiz ?
tesekkurler.
gorusme k uzere.
site üyelerine merhaba;
ben de vize çıkar çıkmaz kısmetse iş için Bingaziye gideceğimbu ay içinde ..bu siteyi daha doğrusu forumu net de libya dahası bingazi ile igili ne var ne yok tararken buldum..ee hani yani fena da olmadı değil.we fakat okuduğum kadar ile herkes çok pesimist.ewt ''bülbülü altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş'' sözü çok doğru ama arkadaşlar kimse yerinden yurdundan anlamsız boş yere ayrılmıyor ki..(iş,eş,para,kariyer neye sayarsanız sayın yani..)ne olursa olsun nötr olmakda fazla beklenti ve hayal içinde olamamakda fayda war..iyi düşün karşılığı iyi gelsin düsturunda yola çıkmakda bi zarar yok..sizi bilmem ama ben böyle düşünüyorum..
ilk intro mesajı çok uzun oldu sanırım her neyse..siz bingazide yaşayan, bilen bayan x arkadaş(lar) ewt sizden ricam değerli tecrübe ve fotolarınızı biz libyayı (özellikle bingaziyi) görmemiş ve tabi bilmeyen arkdaşlara objektif anlatmanız..tüm msjlar için şimdiden tşkler..sevgi ve sevdiklerinizle mutlu günler'.... dilerim
site üyelerine merhaba;
ben de vize çıkar çıkmaz kısmetse iş için Bingaziye gideceğimbu ay içinde ..bu siteyi daha doğrusu forumu net de libya dahası bingazi ile igili ne var ne yok tararken buldum..ee hani yani fena da olmadı değil.we fakat okuduğum kadar ile herkes çok pesimist.ewt ''bülbülü altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş'' sözü çok doğru ama arkadaşlar kimse yerinden yurdundan anlamsız boş yere ayrılmıyor ki..(iş,eş,para,kariyer neye sayarsanız sayın yani..)ne olursa olsun nötr olmakda fazla beklenti ve hayal içinde olamamakda fayda war..iyi düşün karşılığı iyi gelsin düsturunda yola çıkmakda bi zarar yok..sizi bilmem ama ben böyle düşünüyorum..
ilk intro mesajı çok uzun oldu sanırım her neyse..siz bingazide yaşayan, bilen bayan x arkadaş(lar) ewt sizden ricam değerli tecrübe ve fotolarınızı biz libyayı (özellikle bingaziyi) görmemiş ve tabi bilmeyen arkdaşlara objektif anlatmanız..tüm msjlar için şimdiden tşkler..sevgi ve sevdiklerinizle mutlu günler'.... dilerim
upss arkdaşlar daha ilk mesajda out mu olduk yoksa çok pardon..:1no2: her neyse sanıyorum ''yaşa ve gör'' moduna girdikten sonra daha sağlıklı bi msj geçebilirm..susmakda bi erdemdir ya hani ben susuyorum..şimdilikk:)
not: cvp werme nezaketinde bulunan üyelere merci çok..
herkesin günleri aydınlık olsun
upss arkdaşlar daha ilk mesajda out mu olduk yoksa çok pardon..:1no2: her neyse sanıyorum ''yaşa ve gör'' moduna girdikten sonra daha sağlıklı bi msj geçebilirm..susmakda bi erdemdir ya hani ben susuyorum..şimdilikk:)
not: cvp werme nezaketinde bulunan üyelere merci çok..
herkesin günleri aydınlık olsun
yanlıs anlasılmak ıstemem, konunun muhatabı olarak acıklama geregı duydum :))
akıl akıldan ustundur. herkes kendı penceresınden yansıtır muhakkak..
bıngazıden ıkıncı bır bakıs acısı herkesın ısıne gelecektır.
guzel kesıflerınızı merakla beklıyoruz...
sevgiler a.s.
yok canım out olduğun falan..sadece o kelimeye takıldım ben kendi adıma..cidden ben eşimden sonraki yalnızlığımı ıssızlığımı hep burada törpüledim..çok fedakar ve iyi niyetli arkadaşlarla tanıştım bu sebepten belki direk savunmaya geçtim..kimseyi yargılamak kimsenin haddine değil..öyle bir gayem de yoktu zaten..senin içinde hepimiz içinde hayırlısını diliyorum.. .a.s. kaydirigubbakcemile5
bugünlerde duygusalım çok.....
Pınar hanım;duvar yazınızda dikkatimi çekti..beynimdeki tümör büyümüş diye hani...çook geçmiş olsun..kendinize dikkat edin amman ihmal etmeyin :1no2:..iyi haftalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?