Libya Paylasim Alani(Tanisma)

hayırlısı olsun cnm bnm..izmirden libyaya giden yollarda yalnız değilsn...nasipse bizde gideceğiz..eşimden haber bekliyorum bende..opuyorumnanaktan

Sen benden önce gidersin.sen oraları öğrenmiş olursun ben gelene kadar. Ben yazın bitimine doru gelicem muhtemelen. ee bana öğretirsin oraları artık dimiiiiiii???? Benim nişanlım şu anda askerde ankarada ŞAFAK 29 .İşte böle şafak sayarken iş ayarladı bir tanıdıgı libyadan. ben daha askerliğin bitmek üzere olduguna sevinemden yenı bır ayrılık haberı aldım. Bilmıyorum iyi mi oldu kötü mü oldu. Bakalım zamanla görecegiz. İnsallah en hayırlısı böyledir.Tanıstıgıma memnun oldum. Balçova dan sevgiler..kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

merhaba tulin35 :)
süper çok sevindim..
hayırlı olsun.
Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin, çünkü benim buraya gelmeden önce sorabileceğim pek kimse olmadı..
Lütfen çok endişelenme ve çok umutlanma :)
sevgiler,
gamze.

canım cevabın için çok teşekkür ederim. sanırım aynı üniversite şantiyesinden bahsediyoruz. doğuş grubunun işi, biz yüklenici elektrik firmasının çalışanıyız eşimle.daha 1 yıllık evliyiz.Sizin firmanız hangisi?
Orada yaşamınız nasıl ilerliyor çok merak ediyorum. Kalacak yer bulmak libyanın diğer şehirlerinde oldukça zormuş anlatılanlara bakılırsa ya Sirte'de nasıl? Hava sıcaklığı orada nasıl yani kış yaşıyormusunuz_?

gamze bu arada sana ziyaretçi mesjından msn adresimi yazdım.oradan daha çabuk iletişim kurabiliriz sanırım.

hayırlısı bakalım cnm..allah bilir artık kim kimden öğrenir..ama allahın izniyle önce ben gidecek olursam seve seve paylaşırm tüm deneyimlerimi tatlm..sevdiceğinde sende rabbime emanet olun.. opuyorumnanaktan

hayırlısı bakalım cnm..allah bilir artık kim kimden öğrenir..ama allahın izniyle önce ben gidecek olursam seve seve paylaşırm tüm deneyimlerimi tatlm..sevdiceğinde sende rabbime emanet olun.. opuyorumnanaktan

Teşekkürler cnm. Amin .. İnşallah seninde en yakın zamanda eşine kavuşman dileğiyle....k.i.b görüsürüzzz....

Herkese merhaba..
Aramıza yeni katılan arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum ve gidecekleri şehirlerde aileleriyle sağlıklı güzel günler diliyoruma.s.
Ne güzel ya Libyanın hemen hemen her şehrinde yaşayan (yaşayacak) arkadaşlarımız var, görünen o ki kimse yalnız kalmayacak:1hug:
Bende Türkiyede doğumumun olmasını bekliyorum ve Allah nasip ederse yaklaşık 3 ay sonra Tripolideyim. Allaha çok şükür ki çoğumuz belkide hepimiz geçici olarak Libyadayız, farklı insanlar, farklı kültür ve orada kardeşimiz kadar seveceğimiz Türk arkadaşlarımız...Hepsi çevremize ve ileride çocuklarımıza anlatacağımız güzel anılar ve fotograf kareleri olacak inşallah. Hatta Türkiye 'de devam ettirilen dostluklar....

Hepinize hayırlı olmasını diliyorum... Sağlık ve mutlulukla kalın...yerimseniben

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim:
:asigim:
:asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:​

merhaba herkese,

gamze nasılsın sirteden ne haber?

biz bebegimizin altı aylık olmasını beklemeye karar verdik sirteye gelmek için.

ben ve bebek istanbuldayız, eşim sirtede.

Mart ayı sonunda 6 ayı dolacak kızımızın.

Gamze sizin orada epey bir cocuklu aileler var mı , bir de otel inşaatıyla sizin saha yakın mı?

Gorusme olanagımız kolay olur mu, bizim şantiyede cocuklu aile yok gibi birşey su an.

Selamlar.

merhaba tripoli,

hastaydım birkaç gündür, şükür şimdi iyiyim..

pardon adın nedir? ben böyle tripoli naber filan alışamadım, malum başkent adı olduğu için :))

Eşinin çalıştığı firmayı biliyorum, orada çalışan bir bayan ile tanışmıştık yakın zamanda. Onun da bir kız çocuğu vardı. Onunla bir görüş istersen..

demek Martta geliyorsunuz,Hayırlısı olsun..

Burada 5 aile var çocuklu.

Otel inşaatı ile mesafesi 15 dk kadar arabayla.

Fırsat oldukça tabii ki görüşebiliriz...

iyi seneler..

-------------:asigim: :asigim: :asigim:------------------------- :asigim: :asigim: :asigim:--------------
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: -------- :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim::asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim:​

Merhaba herkese ve gamzeye,

Bende bir kaç gundur bogazımdan rahatsızım, kış gunu hasta olmamak zor, hasta olan herkese gecmiş olsun. bebek ve hastalıkla ancak cevap yazabildim.

Gecen sene uye olurken baska bişe gelmemşti aklıma tripoli yazdım gitti ,rumuz gibi oldu .

Donup dolaşıp tripoli değil de sirteye gideceğimiz aklıma gelmezdi.

Cocuklu bayanı biliyorum santiyede su an tek o var, bir tane daha gelecek bu ay sonu cocuk sanırım.

Bu arada sizlere şeyi sorayım, oraya gelirken getirmek gereken birşeyler var mı, orada bulunmayan?

İyi seneler herkese.

herkese selam,
libyaya merhaba demeye sadece bir günüm kaldı.umarım ben ve benim gibi gidecek olan herkesin yolu açık olur..tabii gitmiş olanlarında:0)
sağlık sıhhat dolu günler dileği ile..

çok geçmiş olsun....
bebek bezi burada pahalıymış buradaki çocuklu bayanlar söylüyorlar. bebeğin ile ilgili olan şeyleri yüklen getir sen en iyisi..

kolonya yok burada :)

merhaba arkadaşlar dün iş için Tripolideydim ama kimseye haber veremedim, bir daha ki sefere Tripoli'ye gitmeden önce haberleşip görüşmek istiyorum
olumunekankayizsmile

bingaziden herkese selam
geleli bir hafta oldu ..bingazi olsun hava olsun dil olsun yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.burada forumda yazanlar gibi evet halk hayatı akşam yaşıyor.geldiğimden beri dubai caddesinde olsun yemek yemeğe gittiğim italyan lokantası olsun yada caminin yanındaki büyük alışveriş yeri olsun bayanlar her yerde..açık da kapalıda çarşaflıda her türden giyimden bayan var..bayanlara karşı daha ilk hava alaında inişte gösterilen öncelik her yerde var ..ee bu da güzel tabi..havasına alıştım ve fakat ben daha sıcak bekliyordum açıkçası..sabahları bayağı serin olmakla birlikte öğlene doğru montları atıyoruz.her ne kadar bulunduğumuz ortamlar klimalı olsada yine de bir an önce hava sıcak olsun diye bekliyorum..öğlen sıcağında kemiklerim ısınıyor hani yani..şu an sahadayım..hazır masada iken foruma girip bikaç satır yazayım dedim..kimbilir önümüzdeki günlerde aylarda yeni gelen arkadaşlar olabilir..ben fırsat ve zaman buldukça yazmaya çalışacağım..ilerleyen günlerde foto da ekleme çalışacağım..malum burada bulunma amacımız iş olduğu için sadece şantiye fotoları çekiyorum.şimdilik herkese selamlar..
gününüz mutlu ve kolay geçsin..bye

boshayallersmile

allah yardımcın olsun cnm..dilerim kolaylıklar nasip etsin rabbim..bingazi fotolarını bekliyoruz..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…