yerimseniben
Sevda olsun , aşk olsun ceplerimde ..
Ümitle , şefkatla dolup taşsın yüreciğim..
Sağlık olsun..
Sevdiklerim , kıymet verdiklerim iyi olsun yeter ki..
Ailelerimizin arkadaşlarımızın güzel haberleri ile süslensin ruhumuz..
Uzakta da olsak , mutlu oluruz:_)
Ben tek kızım , üniversite ile başladı yurt dışı maceram hala devam ediyor..
Rabbim hakkımızda daima en hayırlısını en güzelini tayin ediyor zaten..
Kahrına da lutfuna da aşığız..
İki yaşında bir kızımız var..
O büyüdükçe belki fikirlerimiz biraz daha değişir , eğitimi ve sosyal şartlarıyla ilgili..
Ben dünyanın her yerine 'varım..'
Tek , yuvalarımıza zeval gelmesin , mutsuzluk uğramasın ..
Beden acısı geçer , zaman unutturur herşeyi..Ama ruh öyle değil..Onun tedavisi daha meşakatli..
Demem o ki sıkıntıyla stresle ne kendimizi ne ailemizi üzmeye gerek yok..
Zahmette rahmet vardır daima..
Belli ki bu imtihanlarımızın ,gurbet maceralarımızın da var bi sebebi..
:*
Tadını çıkarmalı..
amin işallah sözlerine katılıyorum canım yaş olarak daha gençsin sanırım hayatın bize göre daha baharında hersey gönlünce olsun ben san göre biraz abla olduğum için bide 23 yıllık bir evllği olaraktan bişiler yazıyorum işte evt imtihan hayat bir imtihan bütün kullarına bunu anlayıp idrak edebilene tevekküle sahip ola bilene ne mutlu sabır herseyin başı ki kazancımız altın olsun .öle imtihan oluyoruzki bazen çok acı oluyor şu yaşamda rabbim o imtihanlarımızı hafif eylesin ailelerimizle sevdiklerimizle mutlu hayrlı uzun ömür versin ..:Saruboceq:.
'' Sen dost olursan, sayısız dost görürsün''Seni dostundan ayıran sözü dinleme. O sözde ziyan vardır, ziyan!
Can tende var oldukça kulum Kur'an'a
Yol toprağıyımPeygamber-i zişana
Hakkımda bunun zıddına söz etse biri
Vay bu söze vay böyle diyen insana..
Hz. Mevlana :Saruboceq:a.s.
yerimseniben
Sevda olsun , aşk olsun ceplerimde ..
Ümitle , şefkatla dolup taşsın yüreciğim..
Sağlık olsun..
Sevdiklerim , kıymet verdiklerim iyi olsun yeter ki..
Ailelerimizin arkadaşlarımızın güzel haberleri ile süslensin ruhumuz..
Uzakta da olsak , mutlu oluruz:_)
Ben tek kızım , üniversite ile başladı yurt dışı maceram hala devam ediyor..
Rabbim hakkımızda daima en hayırlısını en güzelini tayin ediyor zaten..
Kahrına da lutfuna da aşığız..
ıki yaşında bir kızımız var..
O büyüdükçe belki fikirlerimiz biraz daha değişir , eğitimi ve sosyal şartlarıyla ilgili..
Ben dünyanın her yerine 'varım..'
Tek , yuvalarımıza zeval gelmesin , mutsuzluk uğramasın ..
Beden acısı geçer , zaman unutturur herşeyi..Ama ruh öyle değil..Onun tedavisi daha meşakatli..
Demem o ki sıkıntıyla stresle ne kendimizi ne ailemizi üzmeye gerek yok..
Zahmette rahmet vardır daima..
Belli ki bu imtihanlarımızın ,gurbet maceralarımızın da var bi sebebi..
:*
Tadını çıkarmalı..
amin işallah sözlerine katılıyorum canım yaş olarak daha gençsin sanırım hayatın bize göre daha baharında hersey gönlünce olsun ben san göre biraz abla olduğum için bide 23 yıllık bir evllği olaraktan bişiler yazıyorum işte evt imtihan hayat bir imtihan bütün kullarına bunu anlayıp idrak edebilene tevekküle sahip ola bilene ne mutlu sabır herseyin başı ki kazancımız altın olsun .öle imtihan oluyoruzki bazen çok acı oluyor şu yaşamda rabbim o imtihanlarımızı hafif eylesin ailelerimizle sevdiklerimizle mutlu hayrlı uzun ömür versin ..:Saruboceq:.
'' Sen dost olursan, sayısız dost görürsün''Seni dostundan ayıran sözü dinleme. O sözde ziyan vardır, ziyan!
Can tende var oldukça kulum Kur'an'a
Yol toprağıyımPeygamber-i zişana
Hakkımda bunun zıddına söz etse biri
Vay bu söze vay böyle diyen insana..
Hz. Mevlana :Saruboceq:a.s.
:Saruboceq: Can-ı yürekten amin ..
arz ederim efenim:kedi:
Merhaba arkadaşlar. Benim öğrenmek istediğim bazı seyler var. Lütfen bilgilerinizi benımle paylasırmısınız? Benim nişanlım libya da çalışmayı düşünüyor. Ancak duydugum kadarıyla maaslar ıcerde kalıyormus ilk 2-3 ay ya da düzensiz oluyormus. Evlilik planları yapıyoruz. Planımız su öncelikle nişanlım orda 3-5 ay calısıp, türkiyeye gelıcek ewlenıp libya ya bırlıkte gitmeyı düşünüyoruz. Kendisi inşaat mühendisi. Firmalar açısından seçici olmamız gerekıyor sanırm. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Libyanam, siz naptınız?
Son görüştüğümüzde eşin Al Abraq'a gidiyordu. Umarım beğenmiştir yeni yerini
Herşey dilediğiniz kadar güzel olsun arkadaşım
selam arkadaşlar nasılsınız kisme yokmiiiizemuszemus
Merhaba Nildeniz hoşgeldin..
Her şirketin maaş politikası farklı oluyor,bu konuda keskin yorumlarda bulunmak doğru olmaz..
Lakin tecrübelerimizi de işin içine katarak şunu söylemeliyim,şirket konusunda seçici davranmak ,bu yolda atacağınız en sağlam adım olur..
İsimlerini deşifre etmek istemiyorum fakat bir tanesi bizim epey başımızı ağrıttı.. boshayallersmile
Sigorta + prim + ev (konaklama) gibi kriterleri de mutlaka göz önünde bulundurun derim..
Hakkınızda hayırlısı olsun..kaydirigubbakcemile5
Merhaba herkeseee;
Hoşgeldiniz, yasemin, iba, nildeniz ve diğer yeni arkadaşlar.. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun.. İnşallah çok çok memnun kalırsınız a.s.
Libyanam, demek işiniz kesinleşti, hayırlı olsun gülüm benim.. Senin adına çok sevindim, gittiğinizde evinizin ve arkadaşlarınızın hazır olmasına özellikle... Yaaa siz böyle anlatınca Libya'nın diğer şehirlerini de görmeyi çok istiyorum. Miraclem de Bingazi 'yi öyle güzel gözlemlemiş ki, eğer tekrar Libya 'ya gitmek nasip olursa görmeden dönmek istemem. Ayna programını 4 gözle izledik ailecek, eşim çok heyecanlıydı izlerken.. dediğin gibi çok detaylı olmadığı kanısında kendisi de. Oradan da farklı yüzünü görmüş olduk..Ama Libya 'da yaşayacak olanlar için gerekli bilgilerin en güzel kaynağı bence sizlersiniz... (ıslık ıslık ıslık )alkisalkisalkis Hadi bakalım Al Bayda senin tarafından fethedilmeyi bekliyor gezgin ruhlu kuşum benim :hooray:
Miraclem merhaba, artık sende Bingazi'nin eskilerinden oldun maşallah:1hug: Bingazi'ye gidecek arkadaşların yardımcısı oldun:asigim:
Türkiye deyim 9 aydır ama hala içimde Yurtdışına tekrar çıkma isteği var. Özellikle sizleri dinleyince tekrar çıkacak mıyız acaba diye heyecanlanıyorum. Biliyorum ki Libya nın neresine gidersem gideyim artık bir arkadaşım olacak:1hug:
Pınarım, sen nasılsın? Bakalım bizlere de nasip olacak mı Tripoli 'yi görmek.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Gamze, tripoli sizlerede selam olsun Sirte hatunları.a.s..Hepiniz Allah a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?