Merhaba herkeseee;
Hoşgeldiniz, yasemin, iba, nildeniz ve diğer yeni arkadaşlar.. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun.. İnşallah çok çok memnun kalırsınız a.s.
Libyanam, demek işiniz kesinleşti, hayırlı olsun gülüm benim.. Senin adına çok sevindim, gittiğinizde evinizin ve arkadaşlarınızın hazır olmasına özellikle... Yaaa siz böyle anlatınca Libya'nın diğer şehirlerini de görmeyi çok istiyorum. Miraclem de Bingazi 'yi öyle güzel gözlemlemiş ki, eğer tekrar Libya 'ya gitmek nasip olursa görmeden dönmek istemem. Ayna programını 4 gözle izledik ailecek, eşim çok heyecanlıydı izlerken.. dediğin gibi çok detaylı olmadığı kanısında kendisi de. Oradan da farklı yüzünü görmüş olduk..Ama Libya 'da yaşayacak olanlar için gerekli bilgilerin en güzel kaynağı bence sizlersiniz... (ıslık ıslık ıslık )alkisalkisalkis Hadi bakalım Al Bayda senin tarafından fethedilmeyi bekliyor gezgin ruhlu kuşum benim :hooray:
Miraclem merhaba, artık sende Bingazi'nin eskilerinden oldun maşallah:1hug: Bingazi'ye gidecek arkadaşların yardımcısı oldun:asigim:
Türkiye deyim 9 aydır ama hala içimde Yurtdışına tekrar çıkma isteği var. Özellikle sizleri dinleyince tekrar çıkacak mıyız acaba diye heyecanlanıyorum. Biliyorum ki Libya nın neresine gidersem gideyim artık bir arkadaşım olacak:1hug:
Pınarım, sen nasılsın? Bakalım bizlere de nasip olacak mı Tripoli 'yi görmek.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Gamze, tripoli sizlerede selam olsun Sirte hatunları.a.s..Hepiniz Allah a emanet olun..
Merhaba.merhaba eşim teklif aldı.libyaya 3 yıllığına gelecek. bende emrkli olup gelmeyi düşünüyorum. atatürk çocuğuyum başımı kapatmam çok zor orada çalışmadan yapabilecek birisi değilim orada yaşam nasıl
emeki olup gelirsem neler yapabilirim bana bigi verebilirseniz mutlu olacağım
libyanacım çok teşekkür ederim sevindim çok benim de hattım avea.aveada çalışan bi arkadaşım var hemen onunla irtibata geçeceğim eğer böyleyse çok iyi olur gerçekten hesaplı.peki sabit hatları aramak da mı 2 knt. beni 218 li bi nodan aradı onu arakende 2 knt olur dimi lütfen öyle olsun :)
olumunekankayizsmilemerhaba arkadaşım libyadamı yaşıyorsun?
libyanacım bunlar benim içinmi çok teşekkür edrim canım mükemmel görünüyolar hemen tarif alalım o güzel dileklerin içinde saol canım hep beraber opuyorumnanaktan inşallah cümlemizle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?