Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Tüm arkadaşlara biraz serin ve rüzgarlı bir Bingazi gününden selamlar,
merhabalar inci mercan, hoşbulduk :)

görüşmek üzere
sevgiler

merhaba inci mercan ve tüm herkese,

henüz sirte hatunu olmadım ya, eşim dolayısıyla yarı yarıya sayılırım gerci.o sirte seyhi oldu sayılır artık kasım ortasından beri orada.

bir değişiklik olmazsa inşallah bizde kızımla nisan ortasında oradayız.

Libyana sende tekrar hoşgeldin.Seninle daha once eşim tripoliye çalışmaya gittiğinde konusmustuk forumda.yeni işiniz yeni hayatınız hayırlı olur inşallah.

geri dondu o donem eşim tripoliden iş ortamından hoşnut kalmamıştı. bu sene sirteye gitmek kısmetmiş demek .

gamze sen nerelerdesin ne var ne yok ? alıştınmı sirteye , işine herşeye?

ben ara ara foruma girip vakit oldukça libya hakkında birşeyler daha gormeye ogrenmeye çalışıyorum.

bu arada su ayna belgeselini izleyemedim ben.

nette varmıdır acaba? bilen var mı?

merhaba incim hoşgeldin :1hug: özlettin kendini. umarım herşey yolundadır

evet yaa göz acıp kapayana kadar nasıl geçti bunca zaman anlamadım epey oldu buraya geleli.

ayna programını izleyemedim hiç haberim olmadı o gün, daha sonra da internet sitesine baktım ama sık güncellenmiyor galiba :uhm: mevcut ülkeler arasında libya yoktu. merak ettim inşallah izleyebiliriz bir şekilde. hem ailelerimiz de merak ediyor nasıl bi yer olduğunu

siz tripoliye gidiyodunuz son durumda sanırım. eğer yolun bingaziye düşerse beklerim

sevgilerr Şeniz

merhaba herkese... dün erkek arkadaşımı bingazi'ye uğurladık hala ağlıyorum aklım hep onda... dün akşam arama fırsatı oldu haber vermek için 16 saniye konuştuk sadece çok zormuş ondan ayrı olmak buradaki yazıları okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. ben okuyorum 3.sınıftayım.erkek arkadaşım mezun oldu bu dönem ve hemen iş buldu buna çok sevindim ;ama ondan ayrı kalmak zor .lütfen bana yardımcı olun haberleşme şansımız ne sıklıkta olur inşaat mühendisi kendisi şantiyedeyim dedi bana dün çok kısa konuştuk offf sabahtan beri netteyim belki gelir diye

ıncim çok teşekkür ediyorum tatlısı:)
Evet eşim şuan Al-Bayda'da ev tutulmuş , haftaya en geç 10 gün sonra giderim sanırım..Kardeşim 25inde askere gidecek:_) bu kadar kalmışken ,minik kuzumuzu da yollatayım diyorum ama bakalım hayırlısı inşallah..

Sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?
Küçük adam ne yapıyor anneciğisi , öp okşa bizim için kalbini e mi..

B_Miracle,ıba sizin adınıza çok seviniyorum ,beraber olmanız ve burada da iletişim halinde bulunmanız harika.. :)

Zardem,hoşgeldin ...
Allah kavuştursun diyelim öncelikle..
Neler hissettiğini,yüreğinin nasıl acıdığını tahmin edebiliyorum ,insanın canından can kopuyor sanki her ayrılıkta ..Hele de hakiki sevda ve muhabbet ile süslüyse , ayrılık ciddi bir zelzele sanki..
Ama bazen insanın şööyle bir silkelenmesine,aşkın tazelenmesine ve diriliğine yol açıyor bu derin hasret..
Tatlı anılar olarak yerini alacak bu günler..Kendini çok üzme,sıkma bu sefer sevdiceğin de kötü olur uzaklarda..
(Ben söylüyorum ama gönlün ferman dinlemediğini de çok iyi biliyorum...Teselli babında işte..)

Zahmette rahmet , hüznün sonunda cici bir vuslat bekler daima..

ıletişim konusunda sıkıntın olmasın..

ınternetten konuşabilirsiniz rahatlıkla..

Skype bu durumlarda , süper kurtarıcımız bizim..

Hakkınızda hayırlısı olsun ..

Biz buradayız canın sıkıldıkça, mutlu oldukça , hüzünlendikçe

kısacası her halinle bekleriz..:)

Tripoli:)

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için..

Bu arada Ayna Libya bölümleri kendi sitelerinde yok arkadaşlar henüz güncellenmedi..

Lakin ben netten gördüm indirdim yarısını, bölüm 1-2-3 şeklinde..

Vaktim olunca linki de atarım- bakmam lazım inş.

selamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli ,yukardaki dileklerine bende katılıyorum libyanacım evet ayrılık bzen iyidir, çeken biri olarak bende iyi bilirim sevgiyi pekiştirir zor dur ama sonu tatlıdır inşallah,kızlar bu gün benim doğum günüm :libyanacım pastam senden dimizemuszemus gerçi kutlıycak yaşıda geçtik ama :hulya: yaşlandık bir yaş daha artık rabbim cümlemize ailesinle hayrlı uzun ömür versin içinde banada :Saruboceq: opuyorumnanaktanöptüm canlar..

Son düzenleme:
yasemn34

doğum günün kutlu olsun.inşallah tüm dileklerin olur bu yeni yaşınla beraber çok mutlu olursun inşallah:)

Libyana,
söylediklerin biraz olsun içimi rahatlattı gerçekten. beni anlayan kişilerle konuşmak derdimi paylaşmak anlatılmaz bir duygu çok teşekkür ederim.dün akşam aradı tekrar ama sesi çok kötüydüben hiç iyi değilim çöldeyim iyi değilim dedi.paramparçayım şu an kendimi toparlamaya çalışıyorum;ama pek başarılı olduğum söylenemez...çölde olmak nası bi duygudur nası bir psikoloji içinde düşündükçe kötü oluyorum. internete girme şansı olur mu onu dahi soramadım.kendine hat alınca arayacağını söyledi. başkasından arıyor şu an.uffffff o beni üzmemek için kötü olsa bile kötüyüm demezdikim bilir ne durumda böyle dedi birden:çok üzgünüm:

şu an voipwise uygulamasını araştırıyorum.sitede ücretsiz olduğunu söylüyor ancak doğruluğu hakkında farklı görüşler var.sizler kullanıyor musunuz bunu bilgilendirir misiniz? 300 dakika haftalık bedava diyor.hangi hat hesaplı olur benim aramam için beni yönlendirir misiniz? şimdiden teşekkürler...

zardemcim teşekkür ettim kutladığın için canım üzülme , zor evt benim eşimde ilk ıraka gittğinde onlarda öle bi yerdeydiler üstelik o işçi gibi gitmişti ve çok zorluklar çekti.. bizde burda çocuklarımla anlatamam sana ve çok sıkıntı atlattık iki genç kızın var biri ergenlik döneminde ufak oğlan .. büyük kızmın o dönemi çok zor oldu, babanın olmaması pskoloğa bile götürmek zorunda kaldım ve ufak bir erkek çocuğunu düşün babasıyla büyümek zorundayken o yok.. bu seferde küçük oğlum , eşim bu sefer başka ülkedeydi ,2009 da oğlumun pskolojisi iyice bozulmaya başladı içine kapandı sinirli aniden tepki veriyordu pc de oyunlara bağlandı .bir yere gitsek suratı hiç gülmüyordu birisi babam geldi dese oda koşturuyodu babammı geldi diye veya yanında kimin babası çocuğunu kucağına alsa öle bakıp gizli ağlıyordu birkeresinde eniştem kızını neden onun yanında kucağına aldı beni almadı diye ağladı bana sarıldı..ozaman 5 yaşlaındaydı ve 10 ay babayı göremedik. niye mi anlattım sana canım işte herkesin hikayeleri var bir anlatsa belki .. sana sadece sabır et diyebilirim canım, biz babaya hiç bişey anlatmadık moral bozulmasın diye moral çok önemli canım ona moral ver üzüntünü belli etme destek ol..canım benim

Son düzenleme:
yasemin34., sizin yazdıklarınızı okudukça bir sızı oluştu adeta içimde haklısınız sabretmek gerekli ben sizlerle bunları paylaştıkça birbirimize destek oldukça bu zor dönemlerimi atlatacağıma inanıyorum.çok teşekkür ederim bana böyle moral vermeniz gerçekleri paylaşmanız o kadar mutlu ediyor ki anlatamam... 2 gün oldu gideli ve 2 defa aradı ve hiç üzüntülü halimi belli etmedim dayanmamız gerektiğini söylüyorum sürekli kendime de böyle teselli veriyorum.ailesiyle de konuştuğumuz da sabretmek esas konumuz oluyor biz sadece onu bekliyoruz;ama o ülkesini sevdiklerini ailesini buralarda bırakıp gitti hep bunu düşünüyorum ve bizim geleceğimiz için gitti.benim tek üzüldüğüm şey onun orda farklı ortamda yalnızlık çekmesi istanbul'dan çok farklı bir yere ayak uyduramaması ama alışacak öyle değil mi dua ediyorum her an bu dönemlerini rahat atlatsın diye...hepimizin hakkında hayırlısı olsun lütfen siz de dualarınızla ve düşüncelerinizle yanımda olun görüşme imkanım nasıl olur acaba bir yardımınız olur mu bana çölde olduğundan sanırım net yok.ben de burdan aramak bişiler yapmak istiyorum;ama çok kısa konuşuoruz soramıyorum bunları siz bana yardımcı olur musunuz?

Yaseminim ablam bunlar sizin içinbayanssulusmile

Rabbim iki cihanda saadet nasip eylesin,eşiniz ve dünya ziyneti olan evlatlarınızla nice nice senelere inşallah:)

Son düzenleme:
Zardem,ben şuan avea kullanıyorum..Yurt dışı tarifesi,dakikası iki kontör..Giderken anneme bırakacağım:)

merhaba eşim teklif aldı.libyaya 3 yıllığına gelecek. bende emrkli olup gelmeyi düşünüyorum. atatürk çocuğuyum başımı kapatmam çok zor orada çalışmadan yapabilecek birisi değilim orada yaşam nasıl
emeki olup gelirsem neler yapabilirim bana bigi verebilirseniz mutlu olacağım

libyanacım çok teşekkür ederim sevindim çok benim de hattım avea.aveada çalışan bi arkadaşım var hemen onunla irtibata geçeceğim eğer böyleyse çok iyi olur gerçekten hesaplı.peki sabit hatları aramak da mı 2 knt. beni 218 li bi nodan aradı onu arakende 2 knt olur dimi lütfen öyle olsun :)

Merhaba.
Hayırlı olsun . Dilerim bu kararınız güzelliklere vesile olur..
Başınızı kapatma gibi bir zorunluluğunuz yok , o konuda sıkıntınız olmasın.
Sosyal yaşam konusuna gelince ,Türkiye ile kıyasladığımızda tabi ki çok renkli değil ama sizin bakış açınıza ve nerede yaşayacağınıza da bağlı..
Tripoli / Janzour yahut Regata bölgelerinde kalırsanız hemen tüm imkanlara sahip olur ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Libyalıların -bilhassa hanımların-en büyük eğlencesi ev partileri
Tarihi yapılardan hoşlanıyorsanız,bazı bölgeler tam size görebayanssulusmile

Burada çalışan bayanlarımız fazlaca,gerek kendi alanınızda gerek serbest şekilde ,belli prosedürlere uyarak çalışabilirsiniz..

Onu bilemiyorum canım ya:kedi:
Umarım öyledirbayanssulusmile

Son düzenleme:
libyanacım bunlar benim içinmi çok teşekkür edrim canım mükemmel görünüyolar hemen tarif alalım o güzel dileklerin içinde saol canım hep beraber opuyorumnanaktan inşallah cümlemizle..

zardemcim tabiiki paylaşımlarımız olcak burası kadınların dayanışma yeri deilmi ve herseyden önce insanız deilmi..daha çok gençsiniz ama acılara dayandıkça güçlenir ve öğrenirsiniz bunun başındada sabır gelir rabbim ölüm acısı vermesin canım odaha zor bunlar gelir ve geçer hayatın imtihanları bize, sevmek paylaşmaktır herseyiyle deilmi üzülme mutlaka arayacaktır seni ,bazı yerlerde arama güçlüğü olablir veya net sorunu oda yaşıyarak öğrenecek hayatı kimse doğduğu yerde deil unutma doyduğu yerde ailesi için yaşamı için..sevgiyle kal..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım libyadamı yaşıyorsun?
olumunekankayizsmile

Merhaba hoşgeldiniz.
Bana sorduysanız evet:hulya:
Şuan tatil dolayısı ile Türkiye'deyim 25i gibi döneceğim inşallah

libyanacım bunlar benim içinmi çok teşekkür edrim canım mükemmel görünüyolar hemen tarif alalım o güzel dileklerin içinde saol canım hep beraber opuyorumnanaktan inşallah cümlemizle..

Şeniz
opuyorumnanaktan

libyanacığım benim libya işi sonbahara kaldı eşimin şu an umman işi gündemde oraya ben gidemiyeceğim çok pahalı bir ülke olduğu için,biraz kararsız eşimde, ama libya ya gidecek eylül gibi artık hakkımızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…