Libya Paylasim Alani(Tanisma)

merhabalar yeni, eski tüm arkadaşlara,

çok uzun zamandır aranıza katılamadım. Biraz Bingaziyi keşfettim :)) Bir kaç gündür de eşim rahatsızdı. Gündüz sıcak, akşam serin insan hasta olabiliyor. Dikkat etmek lazım. Libyanacığım Allah kavuştursun, tez zamanda gitsin ve tez zamanda gelsin İnşallah.

b_miraclecığım sende iyisindir umarım.

Zardem merhaba, sanırım hepimiz senin geçtiğin süreçten geçtik. Biz internet araması için voipwise kullanıyoruz. sabit hatları aramak inanılmaz ucuz oluyor ama konuşmak cep telefonun aradığın gibi net ve temiz olmuyor. Buradan hiç cep telefonunu aramadım açıkçası. Bizde ben Türkiyede olduğum süreçte genelde cep tel.den konuşuyoruz. avea tüm dünya tarifesinden. ama bayaa kabarık fatura geliyor. ne olursa olsun yurtdışı konuşuyorsun. ama o hasretle insanın umurunda olmuyor çoğu zaman. gerçi faturayı öderken insanın eli titreyebiliyor:))) bu da işin şakası. Sizi de Allah kavuştursun tez zamanda.

Bingaziden hepinize sevgiler.zemuszemus

ıba'cığım çok teşekkür ederim,amin inşallah..

Size de gemiş olsun ,Libya'da havalar dengesiz , bi sıcak bi serin derken şifayı kapıyoruz..

Bingazi'yi fethediyorsun demek:)

Hadi bakalım iyi keyifler..

Ev - eşya işini hallettiniz mi?

libyana,
yazdıkların moralimi öle yerine getirdiki çok teşekkür ederim canım eşimle uzak olmamız bizi birbirimizden soğuttu sanırım çok zor bi süreç gerçekten.dua et inşallah olurmu.kayseri merkezde kayınvalidemler bende çok beğendim evet düzenli bi şehir.

:))) kontörlü hat almış kendine al madar.ben de internet uygulamasına geçmeye karar verdim en uygunu o olacak sanırım öğrenci olduğumdan araştırmalarım sonucu nette karar kıldım :) onun da internet bağlantısı olursa çok iyi olacak inşallah en kısa zamanda o sorunumuz da hallolur. Raftanof'taymış yerini unutmuştum ya bugün tekrar sordum. sizlerden bahsettim çok sevindi mutlu olmama o mutlu olunca ben de çok mutlu oluyorum. ama bugün bi arkadaşımla konuştum o da yurtdışını düşünüyor mezun oldu ama iş bulamadı burda isteğine göre. beni biraz üzdü diyebilirm söyledikleri sert geldi doğrusu 2 senedir sözlüsüyle zor şartlarda görüşüyorlar 7 aydır sözlüler.sözden sora hemen askere gitti (6 ay) hasretlik falan çok zor oldu umarım dayanırsınız zor deyip durdu ben dayanacağım her gün dua ediyorum sabır gücümü rabbim almasın benden diye inşallah almaz.pozitif düşünen insanlar istiyorum çevremde mutsuz olmak istemiyorum.bugün biraz buruk geçti açıkçası. sonra birden telefonum çaldı tam zamanında aradı o an ondan başkasının sesini duymak istemiyordum.kalbimin sızladığını gerçekten yaşların içime aktığını hissettim.özlem tabiki olacak ama sabretmeliyim dayanmalıyım bizim için... ve şunu düşündüm: ben ilk aşkımı ilkokul aşkımı 10 sene sonra bir anda karşımda buldum aynı haliyle ne eksik ne fazla... bu tesadüf olamaz bu Allahın bize sunduğu bi lütuf diye düşündüm.tam 10 sene sonra üniversitede buluşmamız tesadüf olamazsa eğer ve Allah bu sevgiyi içimize verdiyse eğer sonu muhakkak ki güzel olmalı değil mi... biz bunun için sabretmeliyiz ve edeceğiz inşallah.bunları paylaşmak istedim bugün bana destek olduğunuz için minnettarım size her şey gönlünüzce olsun:)

bugün bir de güzel haberim var : hedeflediğim ortalamayı yaparak onur belgesi aldım bugün. dönem başında sen istersen eğer o belgeyi alırsın demişti sevdiğim bana ve bugün gerçekten istemenin ne denli önemli bir şey olduğunu bir kez daha anladım.inanmak,istemek ve başaracağına inanan mükemmel birinin olması gerçek mutluluk olsa gerek... ben o mutluluğun elini asla bırakmayacağım...

teşekkür ederim bilgileriniz için ve iyi dilekleriniz için tez zamanda kavuşuruz inşallah :) Bingazi desiniz şu an en çok olmak istediğim yer :) ahhhh ahhh :)

selam arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir umarım....mrskılinc kardeşim eşinden ayrılma durumunu belirtmişsin kocanın seni hiç savunamadığını e be yavrum benimki beni 23 yıldır savunamıyora.s sevgi varya bu sevgi büyük bişey işte o sabırla birleştimi hersey yoluna girer ,eşimiz için dayanmalıyız herkesin yapısı farklıdr bazısı sevgisini belli edemez içten sever mesela romantik bile olamaz deilmi, sende eşinin en güzel sevdğin bi özellğini düşün onunla mutlu olmaya sabretmeye çalış aileye takma takarsan işin içinden çıkamazsın canım benim oda üzülür bu duruma ikiarada kalır sessiz ol bekle şöle düşün herseyi rabbimizin rızası için yapmalıyız, onlar bir anne ve baba onların ahını almak bir evlada yakışmaz rabbin de hoşuna gitmez deilmi.. zaten takdir Allahındır... eşinin yanına gideceğin günleri düşün ve onunla kavga etmeden güzelce konuş senin onun yanına gitmesinin daha doğru olacağını anlatmay çalış eğer uzun vadde olacaksa bu bekleyiş gitmen lazım ben bile öle düşünüyorum kızları bırakıp eşimle olma planı yapıyorum ..doğrusu bu zamanı gelince, evlilik sabır işidir kolay yıkılır ama yapılmaz ayrılmak dinimizde pek hoş görülmemiştr,birisi ayrıldığı zaman 7 kat arşı âla sallanırmış canım iyi düşün sabrın sonu selamettir,,,rabbim yar ve yardıncın olsun:Saruboceq:
pozitif olmaya çalış olumluyu çek kendine negatif olursan hersey negatif olur...kaydirigubbakcemile5..

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım doğru sölüosun yıkmak kolay ama bazen insan tahammül edemio şuan aramız çok açık ben düşünmesem bile ayrılmayı o düşünüyordur ailesi baya sorun çıkardı......

Libyanam,

keyfini çıkar tatil günlerinin, memleket havası solu bizim yerimize de
Kardeşine hayırlı tezkereler canım, Allah yardımcısı olsun.
ınşallah ilk vakit bulduğumda ekleyeceğim ama bu gidişle sen gitmiş gormus fotoları eklemiş olcaksın bende bu tembellik varken. ya fotoları tek tek yuklemek epey zaman alıyor. daha kısa bır yolu varmı bunun? yarım kalmasın dıye genıs bı zamanda yapıym dıorum.
yarısmaya baktım ama lıbyadan kımse katılamıycak bılıosun :)) yufkamız yok, aslında yenı acılan bı markette baktat ın yufkaları var ama biraz muşamba gibi kaydirigubbakcemile3

ibacım, sana ozel mesaj gonderdım, gormedın sanırım yerimseniben

tebrıkler zardem,

oyle gercekten, insan birseyi istemeyegorsun, asılamayacak engel yok
hayat sızı araya gıren zamana ragmen bı araya getırmıs, sız 4 elle sarılmıssınız bırbırınıze bunun sonu elbette mutluluk olacak inş
ikiniz de cok sanslısınız. zor kosullar altında bırbırınıze destek olmaktan vazgecmemıssınız
okulunu guzel bır ortalamayla bıtırp sevdıgıne kavustugunda bu basarının mimarı olarak kendınle gurur duyacaksın
buna cok kızıyorum ben. benım anneme "aa, nasıl gonderdın taa lıbyalara" dedıkce ınsanlar kadıncagızın hasretı depresıyor
bırbırıne moral vermek, pozıtıf duygular asılamak varken bam telıne basmanın ne anlamı var
kımsenın dedıgıne bakma sen, zaten hıckımse kolay demıyor evet zor ama ımkansız degıl
farkında olmadan yolumuzu kendımız cızıyoruz aslında, kadere ınanmak lazım muhakkak, alnımıza yazılan neyse o ama basımıza gelenlerı nasıl algıladıgımız cok onemlı
basına gelenlerı kabullenıp "ee, peki bundan sonra?" sorusuna makul cevaplar ureten ınsanlar mutlu oluyor.

bu arada raslanuf dıye bı yer duymustum yazılısları cok degısıyor, orası olabılır
sadece adını bılıyorum bı fıkrım yok nerde olduguna daır. kal saglıcakla..

Son düzenleme:
merhabalar herkese,

B_miraclecığım, özel mesajını sen yazdıktan sonra gördüm, direkt yazışmalara baktığım için farketmedim kusura bakma. sana cevap yazdım ama gitmedi. galiba mesaj sayımla ilgili bir sorun. sadace şunlara mesaj gönderebilirsiniz diye uyarı geldi 4-5 tane tanımadığım isim vardı. sana nasıl cevap verebilirim bilmiyorum ama fikrin çok hoş, çok güzel olabilir. ama sanırım ben bir kaç şubatın son haftası içinde türkiyeye döneceğim. Bu arada söylemeyi unuttuğum bir şey var, ben bebek bekliyorum, şu an 23 haftalık (5,5 ay) ve İstanbulda doğum yapacağım. Şubatın son haftası kontrolüm var ve galiba doğumdan sonraya kadar Bingaziye gelemeyeceğim. Git gel gerçekten zor oluyor. hele uçaktan indikten sonra (İstanbulda) eve ulaşmak bir hayli zaman alıyor. anadolu yakasında oturuyorum :)

Libyanacığım, teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. Eşyaları bulduk ama daha almadık :) bulduk ya şimdi acele etmiyoruz:))))

sevgiler olumunekankayizsmile

ibaaa ohaoldumsmile
inanmıyorummm gercekten cok onemlı bı detayı atlamıssın :))
Allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Haklısın zor olur bu vakıtten sonra gıt gel
Benım de bu konuda senden ogrenecegım cok sey var demekkı :ecrin_bebek:
Eger burada bırılerıne danısmak ıstersen ya da ıhtıyacın olursa bır ıkı tane bıldıgım doktor var
Bı arkadas ıcın arastırmıstım Bıngazı'nın en ıyı doktorlarından bırıymıs, arkadasım memnun kalmıstı. Aklında olsun yerimseniben

:teytey:selam kızlarrrr ne var ne yok bakalım bugün libyanam nerdesin huu rabbim kavuştursun sizi canım kardeşin asker oluyormuşturkbayragi hayırlısınla gider gelir inşaallah canım benim,bu arda ibacım geçmiş olsun ve bebeğin hayırlı olsun canım rabbim bir nefeste kurtarsın eline vakitli almayı nasip etsin inşaallah,:CüvCüv:...b.miracleleciğim sen nasılsın bingazi yi keşifle meşgulsun herhalde bizler gelene kadar sen öğren herseyi geldğimizde bize yol gösterici olursunuz libyanayla ikiniz artık deilmi...zardemcim nerdesin nasıl oldun canımcım inşallah iyisindir başarılarının devamlı olsun:hooray: bitanem mrskilinc nasılsın canım ne diyeyim bilmiyorum rabbim hakkınızda hayırlısını versin dışardan laf herzaman kolaydr sölemek biz içmeselerinizi bilemeyiz onun için bu kararı iki kişi verceksiniz canım iyice düşünün karar verin hayat sizin hayatınız sonuçta bi kız evlenince zaten sadece eşinle evlenmiyor ailesiylede evleniyor ,baştan iyi olmadıysa sona kadar da iyi olmuyor ama eşin seni seviyor sen onu seviyorsan saygı gitmemişse hersey zamanla düzelir ama diyorumya aile içi durumlarınızı bilemeyiz karar sizin hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:herkesi öptüm bu arada pınarı atladım o arda:1rolleyes: giriyor nete sanırım sanada selam canım görüşmek üzreee..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

sağol canım ya ne kadar güzel bi kalbin var eşimi çok seviyorum o da seviyor ayrılmak için bariz bi sebepde yok biraz babasının çenesi düşük elle tutulacak bi sebep yok inş düzelir herşey baya uzak kaldık evlendik bihafta beraber kaldık eşim libyaya gitti zaten biz 6 sene çıktık ve okadar zor evlendik ki tam hikayelik yani..inş bian önce beni yanına alırsa çözülür herşey beraberken hiç sorun yaşamadık çünkü tek sorun uzak olmak evlenince daa da bi zor oluyomuş canım ya inş en kısa zamanda giderim

tamam ozaman mesele halloldu demek mrskilinc çok sevindim bak babasını boş ver bazen bablar bazen kaynanalar konuşur duymıycan canım siz önünüze bakın zor bulmuşsunuz tez ayrılmayın gidince hersey hallolur üzülme sabret yaşlılık halleri bunlar bizler ne olcaz rabbim bilir ne yaparsan ALLAH için yap bunu unutma canım oldumu kaydirigubbakcemile5

:Saruboceq:libyaya sonbahara gitcek 3 4 yıllığına sanırım o yüzden bende o gittikten sonra ufak oğlumla gitmeyi düşünüyorum uzun vadede olduğu için canım.. rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah.:Saruboceq:

Son düzenleme:
inş canım allah eninde gönlüne göre versin kısmet belkide libyada buluşuruz:)

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) bugün araştırdım ve en uygununun internet olduğu kanaatine vardım.voipraider uygulamasını denemeye karar verdim.bir an önce bunları halletmem gerek kafamın rahatlaması gerek ki derslerime yoğunlaşayım...tezimi almak için hocayla görüştüm ancak kafamı toparlayamadığımdan erteliyorum sürekli daha 3.sınıfım ;ama beni yoracak bazı şeylerle uğraşmak istediğimden en iyisi tezi almak diye düşündüm :)

derdimi paylaştığım kişiler arttıkça derdim azalıyor iyi ki siz de yanımdasınız çok teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı olsun.dualarım sizinle...[/QUOTE]

allah yardımcın olsun bitnm..kolay değil işin..ama kolay olsa tatlı olmaz böyle değilmi??varsın böyle zorluk olsun hayatlarımızda bin şükür..rabbim yürek ağrıları nasip etmesin yeter..:Saruboceq:

duan için de allah razı olsun bitnm..cümlemizin hakkında hayırlısı inşallah..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…