zardemcim merhaba, sevindim senin adına , bak gördünmü boşuna üzdün kendini sana demiştik,şimdi rahat ol inşallahkaydirigubbakcemile5
zardemciim tatlıcım..sevindim rahatlamış olmana..bitnm oradaki arkadaşlarm muhakkak ki daha iyi bilirler ancak birçok arap ülkesi ve hatta libyaya komşu mısırda dahi vodafone olmasına rağmen libya da yok..bu nedenle tripoli deki eşim ve ben avea tüm dünya paketi ile konuşuoruz...çok ekonomik olduğunu söyleyemem..yaklaşık 250-300 civarında oluyor faturalarımız ama bağlantı anlamında sorunsuz..bingazinin çölünde bile şantiye ye varana kadar rahatça görüşebiliyorduk..bence güzelce araştır sende..hem ekonomik hem bağlantı problemi olmayan bir yol seç..en uygun olanının yine internetten yapılan görüşmeler olacağı kanaatindeyim..hakkınızda hayırlısı olsun meleğim..en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle..opuyorumnanaktan[/QUO
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) bugün araştırdım ve en uygununun internet olduğu kanaatine vardım.voipraider uygulamasını denemeye karar verdim.bir an önce bunları halletmem gerek kafamın rahatlaması gerek ki derslerime yoğunlaşayım...tezimi almak için hocayla görüştüm ancak kafamı toparlayamadığımdan erteliyorum sürekli daha 3.sınıfım ;ama beni yoracak bazı şeylerle uğraşmak istediğimden en iyisi tezi almak diye düşündüm :)
derdimi paylaştığım kişiler arttıkça derdim azalıyor iyi ki siz de yanımdasınız çok teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı olsun.dualarım sizinle...
merhaba zardem,
cok sevındım için biraz olsun rahatlamış. bundan sonra daha cok gorusebılırsınız umarım. dun yanlıs yazmısım 218 lıbyanın uluslararası kodu +21861.. ile baslayanlar sabit hat, +21891...(al madar) veya +21892...(libyana) ile baslayanlar cep telefonu. Türkiye'de son zamanlarda ne oldu ne bitti bilemiyorum, muhakkak yurtdısı kampanyaları vardır, Pınarcıgımın dedıgı de makul bı cozum. Libya hatlarından Türkiye'yi aramanın dakikası 0,85 dinar. Türkiye'den burayı aramak ise dakikası 15 kontor. İnternet tabi ki en cazibi ama artık kıyaslarsınız kendinize en cok hangısı uyuyorsa. voıp raıderdan lıbyayı ya da herhangı bır ulkeyı sabıt hat cep telefonu farketmeksızın arayabılıyor olmanız lazım, oyle bılıyorum. sadece ucretlendırme farklı olabılır belkı. Lıbya numarasına cagrı bıraktıgınızda kontorunuz gıtmez normalde ama sık sık yasanan baglantı sorunları nedenıyle bazen olabılıyor. ayrıca farklı numara da dusebılıyor. karsınıza bı Lıbyalının cıkması an meselesı :)) bır de Türkiyede iken beni sık sık arapca konusan ınsanlar arardı. ne dıye arıyosun bızı dıye hesap sormaya sanırım :))
merhabalar yeni, eski tüm arkadaşlara,
çok uzun zamandır aranıza katılamadım. Biraz Bingaziyi keşfettim :)) Bir kaç gündür de eşim rahatsızdı. Gündüz sıcak, akşam serin insan hasta olabiliyor. Dikkat etmek lazım. Libyanacığım Allah kavuştursun, tez zamanda gitsin ve tez zamanda gelsin İnşallah.
b_miraclecığım sende iyisindir umarım.
Zardem merhaba, sanırım hepimiz senin geçtiğin süreçten geçtik. Biz internet araması için voipwise kullanıyoruz. sabit hatları aramak inanılmaz ucuz oluyor ama konuşmak cep telefonun aradığın gibi net ve temiz olmuyor. Buradan hiç cep telefonunu aramadım açıkçası. Bizde ben Türkiyede olduğum süreçte genelde cep tel.den konuşuyoruz. avea tüm dünya tarifesinden. ama bayaa kabarık fatura geliyor. ne olursa olsun yurtdışı konuşuyorsun. ama o hasretle insanın umurunda olmuyor çoğu zaman. gerçi faturayı öderken insanın eli titreyebiliyor:))) bu da işin şakası. Sizi de Allah kavuştursun tez zamanda.
Bingaziden hepinize sevgiler.zemuszemus
selam arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir umarım....mrskılinc kardeşim eşinden ayrılma durumunu belirtmişsin kocanın seni hiç savunamadığını e be yavrum benimki beni 23 yıldır savunamıyora.s sevgi varya bu sevgi büyük bişey işte o sabırla birleştimi hersey yoluna girer ,eşimiz için dayanmalıyız herkesin yapısı farklıdr bazısı sevgisini belli edemez içten sever mesela romantik bile olamaz deilmi, sende eşinin en güzel sevdğin bi özellğini düşün onunla mutlu olmaya sabretmeye çalış aileye takma takarsan işin içinden çıkamazsın canım benim oda üzülür bu duruma ikiarada kalır sessiz ol bekle şöle düşün herseyi rabbimizin rızası için yapmalıyız, onlar bir anne ve baba onların ahını almak bir evlada yakışmaz rabbin de hoşuna gitmez deilmi.. zaten takdir Allahındır... eşinin yanına gideceğin günleri düşün ve onunla kavga etmeden güzelce konuş senin onun yanına gitmesinin daha doğru olacağını anlatmay çalış eğer uzun vadde olacaksa bu bekleyiş gitmen lazım ben bile öle düşünüyorum kızları bırakıp eşimle olma planı yapıyorum ..doğrusu bu zamanı gelince, evlilik sabır işidir kolay yıkılır ama yapılmaz ayrılmak dinimizde pek hoş görülmemiştr,birisi ayrıldığı zaman 7 kat arşı âla sallanırmış canım iyi düşün sabrın sonu selamettir,,,rabbim yar ve yardıncın olsun:Saruboceq:
pozitif olmaya çalış olumluyu çek kendine negatif olursan hersey negatif olur...kaydirigubbakcemile5..
merhabalar herkese,
B_miraclecığım, özel mesajını sen yazdıktan sonra gördüm, direkt yazışmalara baktığım için farketmedim kusura bakma. sana cevap yazdım ama gitmedi. galiba mesaj sayımla ilgili bir sorun. sadace şunlara mesaj gönderebilirsiniz diye uyarı geldi 4-5 tane tanımadığım isim vardı. sana nasıl cevap verebilirim bilmiyorum ama fikrin çok hoş, çok güzel olabilir. ama sanırım ben bir kaç şubatın son haftası içinde türkiyeye döneceğim. Bu arada söylemeyi unuttuğum bir şey var, ben bebek bekliyorum, şu an 23 haftalık (5,5 ay) ve İstanbulda doğum yapacağım. Şubatın son haftası kontrolüm var ve galiba doğumdan sonraya kadar Bingaziye gelemeyeceğim. Git gel gerçekten zor oluyor. hele uçaktan indikten sonra (İstanbulda) eve ulaşmak bir hayli zaman alıyor. anadolu yakasında oturuyorum :)
Libyanacığım, teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. Eşyaları bulduk ama daha almadık :) bulduk ya şimdi acele etmiyoruz:))))
sevgiler olumunekankayizsmile
:teytey:selam kızlarrrr ne var ne yok bakalım bugün libyanam nerdesin huu rabbim kavuştursun sizi canım kardeşin asker oluyormuş hayırlısınla gider gelir inşaallah canım benim,bu arda ibacım geçmiş olsun ve bebeğin hayırlı olsun canım rabbim bir nefeste kurtarsın eline vakitli almayı nasip etsin inşaallah,b.miracleleciğim sen nasılsın bingazi yi keşiflemeşgulsun herhalde bizler gelene kadar sen öğren herseyi geldğimizde bize yol gösterici olursunuz libyanayla ikiniz artık deilmi...zardemcim nerdesin nasıl oldun canımcım inşallah iyisindir başarılarının devamlı olsun bitanem mrskilinc nasılsın canım ne diyeyim bilmiyorum rabbim hakkınızda hayırlısını versin dışardan laf herzaman kolaydr sölemek biz içmeselerinizi bilemeyiz onun için bu kararı iki kişi verceksiniz canım iyice düşünün karar verin hayat sizin hayatınız sonuçta bi kız evlenince zaten sadece eşinle evlenmiyor ailesiylede baştan iyi olmadıysa sona kadar da iyi olmuyor ama eşin seni seviyor sen onu seviyorsan saygı gitmemişse hersey zamanla düzelir ama diyorumya aile içi durumlarınızı bilemeyiz karar sizin hayırlısı neyse o olsun herkesi öptüm bu arada pınarı atladım o arda giriyor nete sanırım sanada selam canım görüşmek üzreee..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?