Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Hepimiz arka arkaya yazmışız :))

B_miraclecığım çok teşekkürler.

Bu arada hemen atladığım detayları yazıyorum :)
isim olarak Elif Mine düşünüyoruz şimdilik
Bu arada Libyanacığım ve modernstyle çok geçmiş olsun bende yaşamadım ama etrafımda çok taş sorunu yaşayan oldu. İnşallah tekrarlamaz. siteye yükleme yapma konusunda pek bilgim yok. bu konuda yardımcı olamayacağım maaleef.
esefemciğim, bizde voltaj sorunu yaşamadık ama B_miraclecığımın dediği üzere sadece fiş tipi ile ilgili sorun olabiliyor ama bizim evde ikisinde de var mesela.

tekrar sevgilerzemuszemus

merhaba iba'cım
valla bılemıyorum burdakı teknolojı nasıldır ama su bahsettıgın seyı sorayım arkadasıma o bılır
Hadayıq Caddesi'ni bılıyosunuzdur. O cadde uzerınde merkez şorta dedıklerı bır karakol var
o karakolun karsısında "Al-Mustaqbal Clinic" te calısan "Hikmet Bukreyn" idi sana daha önce bahsettiğim doktor. Bir tek bunu denedik, bildiğimiz en iyisi bu.
Eğer bayan doktor olsun dersen "Ayşel Hamdi" diye bi kadın var ama sımdı unuttum hangı hastanede oldugunu, bakarım tekrar,
ayrıca İbn-i Sina hastanesıne de ıyı dıyorlar.
Bir de Dubai Caddesi'ndeki "Marwa Hospital" iyilerden. Ordaki de "Dr.Lengri" ama son tercıhın olsun bu
Madem daha buralardasın, goruselım bi gun vereliniortak

B_miraclecığım çok çok teşekkürler, arkadaşından bilgi alabilrsen sevinirim.
dediğin yerleri biliyorum marwayı biliyorum ötekide sanırım tahmin ettiğim bir yer var orası.
ama bulunur. bu arada buluşma işini gerçekten bir gün ayarlayıp yapalım. şimdilik en az 1 ay daha buradayım :) kışı libyada geçireceğim :)))):dance:

sevgiler:dance:

merhaba herkese,

b_miraclecığım sana bişey soracaktım. bana tavsiye edeceğin bizim ağız tadımıza uygun bir beyaz peynir markası var mı, ya da alabileceğim bir yer? yanımda getirdiğim stoklar tükenmek üzere. bana domty diye bir markayı tavsiye ettiler. senin tavsiyen var mı

sevgilerkaydirigubbakcemile2

merhaba iba,
domty yanlıs hatırlamıyorsam feta cheese markası.
denemıssındır daha once denemedıysen de soyle solıyım. feta cok yumusak neredeyse krema kıvamında
ama paketten cıkarıp dolapta bekletınce bıraz sertlesıyor ama ben alısamadım
bız surıyelı marketten salamura peynır alıyoruz
sadesı, corek otlusu orgu ve hellım cesıtlerı var.
ayrıca yogurt da satılıyor orda 1 kg.lık kaplarda
yerını malesef su an ıcın tarıf edemıycem. ogrenınce yazarım a.s.

merhaba herkese,

arkadaşlar sirtedeki gamze arkadasımıza ulaşmaya çalışıyorum , sanırım klube bakmıyor buaralar cevap yazmadı uzun zamandır bekledim.

nasıl ulaşabilirim, özel mesaj maille de gidiyormuydu gönderilen kişiye?

“Gül sevginin tacıdır,

Her bahar bir gül taçlanır

.O Gül ki Muhammed''i hatırlatır.

O'nu hatırlayana gül koklatılır.”

Rabbim, iki cihan servetini hatırlayıp bizleri gül koklayanlardan eylesin. Mevlid kandilimiz mübarek olsun…

:Saruboceq:hayırlı kandiller inşaallah cümlemizin mubarek olsun..(Alahümme salli alel mustafa bedial cemali ya bahrül vefa veselli aleyhi kema yenbeği essadık muhammed aleyhisselam.):Saruboceq:

Selamlar arkadaslar bu siteyi gorunce hemen kayit olayim dedim.suan esimle beraber 1 yildan beri dubaide yasiyoruz.fakat dun itibari ile libya bingazi sehrinden guzel bir is teklifi aldi sartlarida iyi oldugundan dolayi kabul etti.buyuk bir ihtimalle bingaziye yerlesecegiz.sirket bize aile kampindan bir yer verecek santiye bingazi merkezde olacak.sembol insaaat firmasi.daha once esim zaten sembol insaat ta calisiordu.simdi tekrar nasip olacak.simdi gelelim sorularima 1-bingazide yasam nasil 2-suan 6 aylik hamileyim dogum buyuk ihtimalle turkiye de olacak 3- ben daha sonra gidecegim 4-bir bayan olarak bingazide yasam nasil 5-dubai ile kesinlikle kiyaslama yapmiorum ama aile olarak hayat nasil gecior bana bu konuda yardimci olursaniz cok mutesekkir olacagim.umarim bingazide arkadaslarimizla gorusme imkanim olur.tsk ederiml

Herkese selaaam. Arkadaşlar an itibariylşe eşimi tripoliye uğurladım, hayırlısı artık sıra bende bakalım ne zaman

Merhabalar ben de geldim aranıza kabul ederseniz... Yazılanları okuyunca yalnız olmadığımı gördüm ve mutlu oldum inanın. Önümüzdeki ay eşimin yanında Tripoli de yaşamaya başlayacağım nasipse... Kafamda çok sorular vardı ama okudukça cevaplarını buldum hepinize teşekkür ederim... Görüşmek üzeree

Hoşgeldiniz arkadaşlar..a.s.

Hayırlı paylaşımlar dilerim..

Biz de Allah nasip ederse tatilimizi bitirip,salı günü Libya'ya dönüyoruz.. (bilet bulursak inş.)

Önce Tripoli,daha sonra Al-Bayda..

Hepimizin hakkında en güzeli en cicisi olsun ..

Tatlı cumalar..:asigim:

Önce gönlümüze bir yolculuk yapalım…

Ta derinliklerine yürüyelim…
Gönlümüzü bulursak sahibimizide buluruz.. ınşaAllah

Güzel yolun sevdalıları yolunuz açık ,cumanız mübarek olsun…

ya ben anlamıyorum bilen arkadaşlar cevaplasın lütfen..eşim gideli iki ay oldu kendisine oturum çıkaracak bana vize alcak tekrar bana oturummu çıkcak benim gitmem ne kadar bulur ne zormuş ya anlamıorum ben arkadaşlar bana bilen birisi net bi şekilde açıklasın ltfn artık eşimin yanında olmak istiyorummm((((

Yasemen,

bildiğim kadarı ile sen turist vizesi ile en fazla 3 ay için gidebilirsin eşinin oturum çıkmasını beklemeden. Eşine oturum çıktıktan sonrada sana oturum için başvurulması gerekiyor. Vize artık kalktığı için vize alınma süresini beklemeye gerek yok, yanlışsam doğrusunu bilen varsa sevinirim bende.... sevgilerrr

canım eşim şantiyede kalıo şuan başak bi projeye geçecekler onun başlamasını bekliolar zaten.vize kalkmamış turistler için kalkmış sadece die söledi bana eşim bilen varsa söylesin ltfn off çok sıkıntıdayım yaa

Bende aynı durumdayım eşimin oturum çıkmasını bekliyoruz ama çıktığı zaman ben turist vizesi ile gidip kalacağım bi süre, hangi şehirde eşin ?? Belki bi çıkan olur da aydınlatır bizi umarımmmm

merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 6 aydır bu forumu takip ediyorum. buraya bu yazıyı yazacağım günün geleceğini hiç tahmin etmiyordum ama bakın işte yazıyorum. bende eşimi dün bingaziye uğurladım :a015:. diğer arkadaşlar gibi bizde eşimin bize gel diyeceği günü bekliyoruz 14 aylık oğlumla beraber . Allahtan hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elden. eşinden ayrı olan herkese tez zamanda kavuşmayı diliyorum. şimdilik bukadar herkese sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…