canım eşim şantiyede kalıo şuan başak bi projeye geçecekler onun başlamasını bekliolar zaten.vize kalkmamış turistler için kalkmış sadece die söledi bana eşim bilen varsa söylesin ltfn off çok sıkıntıdayım yaa
meraba yasemen,
bende eşimi 3 gün önce yolcu ettim tripoliye anlıyorum seni çok zor bir durum, allah hepimzin yardımcısı olsun. Ben 6 ayı gözden çıkardım açıkcası, çünkü anladığım kadarıyla Libya'da işler hem çok yavaş yürüyo. Bir de şu var, eşimde orda yeni bir düzene girdi, yabancı insanlar yeni iş arkadaşlar, yeni bir iklim, oda adapte olup anca kendine gelicek ve lojman yada ev için koşturucak. Beyler içnde kolay diil bunlar, gider gitmez olmuyo zaman alıcak işler o yüzden burda eşlerinden haber bekleyen hanımlar olarak onlara bol bol dua edip sabretmekten başka bişe yapamıyoruz. Canım bence sende birkaç ay daha gözden çıkar ve oluruna bırak çünkü kendini sıktıkça sıkarsın ve günler hatta saatler geçmek bilmez, allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin bizleri de bir an önce eşlerimize kavuştursun...
merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 6 aydır bu forumu takip ediyorum. buraya bu yazıyı yazacağım günün geleceğini hiç tahmin etmiyordum ama bakın işte yazıyorum. bende eşimi dün bingaziye uğurladım :a015:. diğer arkadaşlar gibi bizde eşimin bize gel diyeceği günü bekliyoruz 14 aylık oğlumla beraber. Allahtan hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elden. eşinden ayrı olan herkese tez zamanda kavuşmayı diliyorum. şimdilik bukadar herkese sevgiler.
Güle güle git libyana bizden de selam götür oralara
Yasemenciğim zaten böyle paylaşmazsak duygularımızı, birbirimize destek olmazsak geçmek bitmek bilmez bugünlerrr. Geçicek herşey bizde libyana gibi gidiyoruz diye yazıcaz buraya en kısa zamanda merak etme zemuszemus
Libyana artık Tripolide değilsin demek ... Umarım tanışmak nasip olur yine de ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?