herkese merhaba arkadaşlar,
bizde 22 gündür ayrıyız eşimle, işleri netleşmeden bizide yanına almak istemiyor. ayrılık gerçekten zor oluyor hele bir de yavrunuz varsa daha da zor. Allahım herkese güç versin. oturum gerçekten 3-4 ayda anca çıkıyormuş. zaten 3 aylık turist vizesiyle gidiliyor eşim ev işini ayarlasa ben oturum falan beklemeyi düşünmüyorum açıkçası nasıl olsa 3 ayda bir Türkiye'ye gelir giderim diyorum. bakalım hayırlısı olur umarım hepimiz için. herkese sabır diliyorum.
libyana bu arada yeni taşındığın yerde hayatın umarım eskisinden de güzel olur.
Ben hala eşimin oturum çıkmasını bekliyorum , ne zor oluyomuş yaa
meraba yasemen,
bende eşimi 3 gün önce yolcu ettim tripoliye anlıyorum seni çok zor bir durum, allah hepimzin yardımcısı olsun. Ben 6 ayı gözden çıkardım açıkcası, çünkü anladığım kadarıyla Libya'da işler hem çok yavaş yürüyo. Bir de şu var, eşimde orda yeni bir düzene girdi, yabancı insanlar yeni iş arkadaşlar, yeni bir iklim, oda adapte olup anca kendine gelicek ve lojman yada ev için koşturucak. Beyler içnde kolay diil bunlar, gider gitmez olmuyo zaman alıcak işler o yüzden burda eşlerinden haber bekleyen hanımlar olarak onlara bol bol dua edip sabretmekten başka bişe yapamıyoruz. Canım bence sende birkaç ay daha gözden çıkar ve oluruna bırak çünkü kendini sıktıkça sıkarsın ve günler hatta saatler geçmek bilmez, allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin bizleri de bir an önce eşlerimize kavuştursun...
ahh bi tnm nasıl da tanıdık bana anlattıkların..bir yıl oldu hala netleşemedik..çok yoruldum ama..
tekrar merhaba
pinaripekci uzun zamandır ayrısın galiba eşinden sende en kısa zamanda kavuşursun umarım eşine.
gerçekten miii??? ben siz gittiniz ordasınız zannediyorum, allah tez zamanda kavuştursun çok zor gerçekten birde çocuk olunca iyice zorlaşır, allah yardımcımız olsun yaa
herkese merhaba,
b_miracle teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. gelişimiz belli olduğunda daha çok sorum olacaktır eminim bilmiyorumkismile
pinaripekci Allah bağışlasın yavrularını. inşallah babalarıyla beraber büyürler.
meleğimiz bize veda etti bitanem....geçtiğimiz hafta yitirdim küçüğümü..
sm arkadaşlar bayadr giremedim foruma nasılsınız iyimisiniz yeni arkadaşlar hoş gelmiş pınarcım bebeğine çok üzüldüm rabbim şefaatine nail eylesin kalanlara uzun ömür versin ..zor bu olaylar rabbim sabır versin ..inşallah bir daha olur üzülme.... libyana nasılsın canım umarım iyisindir oralarda... öpüyorum herkesi selam ve dua ile kendinize iyi bakın..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?