Libya Paylasim Alani(Tanisma)

herkese merhaba arkadaşlar,

bizde 22 gündür ayrıyız eşimle, işleri netleşmeden bizide yanına almak istemiyor. ayrılık gerçekten zor oluyor hele bir de yavrunuz varsa daha da zor. Allahım herkese güç versin. oturum gerçekten 3-4 ayda anca çıkıyormuş. zaten 3 aylık turist vizesiyle gidiliyor eşim ev işini ayarlasa ben oturum falan beklemeyi düşünmüyorum açıkçası nasıl olsa 3 ayda bir Türkiye'ye gelir giderim diyorum. bakalım hayırlısı olur umarım hepimiz için. herkese sabır diliyorum.

libyana bu arada yeni taşındığın yerde hayatın umarım eskisinden de güzel olur.

merhaba umutbay,
ugramayalı cok oldu anca sımdı gordum yazdıklarını
esını bıngazıye gondermıssın. ınsallah ıslerınız yolunda gıder cabucak gelırsın, nufusumuz bır daha artar
yardımcı olabılecegım bır konu olursa buralardayım
sevgıler

Ben hala eşimin oturum çıkmasını bekliyorum , ne zor oluyomuş yaa

canlarm..ben de geçen yıl nisanda yolladım eşimi tripoli ye..sizi çooook iyi anlıyorum..rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi sevdiklerine inşallah..opuyorumnanaktan

ahh bi tnm nasıl da tanıdık bana anlattıkların..bir yıl oldu hala netleşemedik..çok yoruldum ama..

mrhaba.ben yeni aranıza katıldım.Benimde esim 1 ay sonra Bengaziye gidiyor yazıları okudum ve cok üzüldüm. bu kadar gecmi oturum alınıyor? Allah hepimizin yardımcısı olsun insaalah cok zor nasıl dayanıcam bilmiyorum.

tekrar merhaba

b_miracle teşekkür ederim güzel dileklerin için. bişey öğrenmek istiyorum eşimin öğrendiği kadarıyla kiralar 650-750 dinar civarındaymış, birde 6 aylık peşin alıyorlarmış bu bilgiler doğru mudur?

pinaripekci uzun zamandır ayrısın galiba eşinden sende en kısa zamanda kavuşursun umarım eşine.

mguler sende hoşgeldin aramıza. hepimiz bir umutla bekliyoruz bakalım. Allah hepimize sabır versin güç versin.

ahh bi tnm nasıl da tanıdık bana anlattıkların..bir yıl oldu hala netleşemedik..çok yoruldum ama..

gerçekten miii??? ben siz gittiniz ordasınız zannediyorum, allah tez zamanda kavuştursun çok zor gerçekten birde çocuk olunca iyice zorlaşır, allah yardımcımız olsun yaa

merhabalar hepınıze, yenı arkadaslar aramıza hos geldınız.
umutbay kıralar cok degısıyor ama genel olarak soyle dıyebılırım.
ortalama buyuklukte 3+1 evler esyasız 650-750, esyalı 800-900 civarında.
bır de sırket adına kıralandı ıse eger daha yuksek fıyat soyluyorlar. ve evet 6 aylık odenıyor genelde.

lıbyanacım sen nasılsın?
nasıl gıdıyo hayat? alıstınızmı?

kalın saglıcakla.. sevgıler

tekrar merhaba

pinaripekci uzun zamandır ayrısın galiba eşinden sende en kısa zamanda kavuşursun umarım eşine.

hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla inşallah canımcım..eşim geçen yıl nisanda gitti 3 ayda bir 12 gün buraya geldi..zor oluyor bu şekilde ama mecburen..kızım 4 yaşında ve ikinci meleğimiz de yolda hayırlısıyla onları libyada büyütmek nasip olur inşallah..

gerçekten miii??? ben siz gittiniz ordasınız zannediyorum, allah tez zamanda kavuştursun çok zor gerçekten birde çocuk olunca iyice zorlaşır, allah yardımcımız olsun yaa

yok bitnm gitmedim..oturum sorunu değil de şirket aileyi getirmek için ikinci işin alınması şartını koşmuştu..libya da işlerin yavaş ilerleyişinden iş alınalı belkş 6 ay olacak ama hala net birşeyler yok ortada bende onu bekliyorum işte..cümlemiz için hayırlar hayırlılar nasip etsin rabbim..

sensın zulme uĞrayanların dayanaĞı.

sensın mahzun kalplerın sıĞınaĞı.

senın adaletındır sıĞındıĞım.

senın mızanındır gÜvendıĞım.

adaletı emreder, kÖtÜlÜĞÜ nehyedersın.

yetıme ıyılık ıster, sapmaktan men edersın.

nefsıme zulmetmekten koru benı.

adaletıne razı eyle nefsımı.

eĞrılmekten koru kalbımı.

rızana gÖre ÖlÇÜlendır benı.

mızanında gÜzel eyle akıbetımı.

kolay eyle sorgu sualımı

hesap verme ıncelıĞıyle yaŞat benı.

zulmetmekten uzak eyle benı.

zulme uĞramaktan koru benı.

herkese merhaba,

b_miracle teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. gelişimiz belli olduğunda daha çok sorum olacaktır eminim bilmiyorumkismile

pinaripekci Allah bağışlasın yavrularını. inşallah babalarıyla beraber büyürler.

meleğimiz bize veda etti bitanem....geçtiğimiz hafta yitirdim küçüğümü..

merhaba arkadaslar,

ben bu Foruma yeni katildim, bizde esimle birkac sene icin libyaya gidecegiz.
Haziranda gidecegiz. Esim daha önce üc hafta kalmisti Libyada.

Orda kalan arkadaslar, nasil memnun musunuz? istediginiz herseyi bulabiliyormusunuz?
Yani yiyecekler falan, sonucta baska bir ülke.

sm arkadaşlar bayadr giremedim foruma nasılsınız iyimisiniz yeni arkadaşlar hoş gelmiş pınarcım bebeğine çok üzüldüm rabbim şefaatine nail eylesin kalanlara uzun ömür versin ..zor bu olaylar rabbim sabır versin ..inşallah bir daha olur üzülme.... libyana nasılsın canım umarım iyisindir oralarda... öpüyorum herkesi selam ve dua ile kendinize iyi bakın..:Saruboceq:

allah razı olsun bitnm..rabbimden gelende hayır var..inancımız sonsuz..bir de bin şükür bir evladımız var..rabbim kimselere yaşatmasın..yaşayanların da cümlesine sabırlar versin...:Saruboceq:

Tekrar merhaba arkadaslar,

b_miracle bir sorum olacak, nasil libyada arkadas ortamin varmi?

benim birbucuk yasinda bir oglum var, libyaya geldigimizde umarim arkadas cevremiz olur

oglumun oynayacak arkadaslara ihtiyaci olacak. ismi aklima gelmiyor ama hani konsoloslugun oldugu yer orasi güzelmis dogrumu? Esim ordan ev bakacak cok merak ediyorum acaba nasil olacak hersey.

Cevap bekliyorum, simdiden tesekkür ederim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…