Tekrar merhaba arkadaslar,
b_miracle bir sorum olacak, nasil libyada arkadas ortamin varmi?
benim birbucuk yasinda bir oglum var, libyaya geldigimizde umarim arkadas cevremiz olur
oglumun oynayacak arkadaslara ihtiyaci olacak. ismi aklima gelmiyor ama hani konsoloslugun oldugu yer orasi güzelmis dogrumu? Esim ordan ev bakacak cok merak ediyorum acaba nasil olacak hersey.
Cevap bekliyorum, simdiden tesekkür ederim canim.
aramıza hoşgeldin umutkusum
hangi şehre geliceksiniz acaba? eşim iki aydır Bingazi'de ama şimdi Tripoli'ye geçme ihtimali var. benim de 1,5 yaşında bir oğlum var. bizde en geç haziran gibi oraya taşınmış olacağız. tabii hangi şehirde kalacağımız belli olursa o zamana kadar bilmiyorumkismile. umarım tanışma şansımız olur
selam umutbay,
tam belli degil henüz ama büyük ihtimalle Tripoli Gargharish cevresi. Tanismayi bende isterim, bende oglumla Haziranda insallah orda olacagim. Kalacagimiz yer belli oldugunda konusuruz tekrar, görüsmek üzere !
Arkadaşlar herkese merhaba, burayı bulduğuma çok sevindim benimde erkek arkadaşım libyada ve biraz bilgiye ihtiyacım vardı. Özellikle tobrukta olanlar Yasemen senin eşinde tobrukta imiş öyle yazmışsın. ArkadaşıM telefon sıkıntısı yaşıyomusunuz sizde yoksa kandırılıyormuyum :)) .Şu bitemeyen otelde çalışıyo işleri çok yoğun üstüne bide kontür sıkıntısı yaşadığını söylüyor sıkılmaya başladım ben ama .Tobruk nasıl bir yer yaşanılabilirmi fikri olan yaşayan :)
Yasemen teşekkürler :) Evet sanırım aynı oteldir Alma..ra oteli demi teslim ediyolar artık .Profilinde Kayseriyi gördüm . Arkadaşımda kayserili arkadaştırlar belkide :) Eşin nereli bilemiyorum tabide .
herkese merhaba,
sonunda beklenen gün geldi. pazartesi kısa bir süreliğinede olsa eşimin yanına Tripoli'ye gidiyorum. :teytey: benim gibi bekleyen herkesi Allah kavuştursun inşallah arkadaşlar tez zamanda.
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz,
dün gece itibariyle Tripoli nüfusuna dahil olduk oğluşumla beraber. şu ana kadar hiç dışarı çıkma fırsatımız olmadı, akşama inşallah. burada yaşayan arkadaşlar nereye gidilir nasıl gidilir vakit nasıl geçirilir yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. zira bu evde oturma durumu sıkacak bi kaç gün sonra. bende burayla ilgili yorumlarımı eklerim inşallah kısa bir keşiften sonra. herkes tez zaman da kavuşur inşallah eşine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?