herkese tekrar merhaba,
tripoli verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. henüz net karara varamadık ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur. bu arada umutkusum sizin oturacağınız semte gitme fırsatım oldu geçen gün. genelde yabancıların olduğu buranın en güzel yerlerinden biri diyebilirim. şanslısın :). 15 gün olucak geldiğimden beri gezip gördükçe öyle çokta yaşanılmayacak bi yer değil gibi gözüküyor. sadece bizim kaldığımız bölge biraz sıkıntılı o yüzden ilk geldiğimde bi hayal kırıklığı olmuştu. bi kaçta arkadaş edinirsem sanırım daha iyi hissedeceğim.
umutbay, hayırlı olsun gozunuz aydın kavusmussunuz
ınsallah bekleyen arkadaslar ıcın zaman cok cabuk gecer
lıbyanacım,
sıze ne cok suprız getırdı 2010 :)
trıoplı, derken al beyda, derken gene trıpolı olcak dıyosun
hayırlısı olsun cnm
bızde hersey aynı fecı bı yogunluk var sadece,
cok sukur hersey yolunda saglıgımız, keyfımız.. dılerım sızın de oyledır
allah agız tadı huzur kalbımıze ferahlık nasıp etsın
naptınız yolunuz hıc dusmuyormu bıngazıye, bekleriz her zaman..
bu arada turk okulu soran arkadaslar ıcın bıngazıde de turk okulu var trıpolıdekıne gore daha az ogrencısı var
konsolosluk cıvarında
herkese kocamaan sevgıler Şeniz
Aynen öyle oldu gülüm.
Bu sene böyle yoğun başladı ve aynı hızda devam ediyor..O'nun izni ile olanda daima hayır vardır diyelim. :1hug:
Burada Labraq havaalanını yeniliyoruz,az kaldı bitiyor neredeyse.
Sonrası Allah cc Kerim..
Bingazi Na-Lidco , Tripoli Rec. ve Aşkabat'tan teklif var.
En olumlusu Tripoli'deki iş gibi duruyor şuanda ama bilemeyiz,en güzeli olsun inş hepimiz için..
Aslında Aşkabat'ı da istemiyor değilim,kızımız orada doğdu,çok cici bir şehir,en sevdiğim arkadaşlarım orada,sizden iyi olmasınlar..:kedi:
Tripoli'de de o kadar tatlı arkadaşlar edindim ki ,kulakları çınlasın hepsinin..
Hala görüşüyoruz..
Samimi söylüyorum dost ve muhabbet benim için ekmek gibi , su gibi adeta..
En değer verdiklerim..
Libyalılar da çok iyi oluyor,sizin var mı görüştükleriniz gülün,aile olarak ?
Bingazi'ye gelmeyi düşünmüyor değiliz,eşimin üniversite arkadaşı ve ailesi orada,senelerdir beraberler geçen sene Tripoli'De idik hepimiz bu sene böyle oldu..
Velhasıl onları ziyarete gelmeyi , bi sürpriz yapmayı istiyoruz işler rahatlarsa..
Gelirsek tabi ki görüşmek isterim canım benimolumunekankayizsmile
Hayırlısı olsun Umutbay.
Ne zaman yolculuk?
Rabbim gönlünüze göre versin.
Selam herkeseee
Okudukça diyorum kiii "bende istiyorum bendeeeeee" kaydirigubbakcemile2 bende artık kocamın yanında olmaaaaak, yeni insanlar tanımaaaaaak, yeni deneyimler içinde bulunmaaaaak :))) istiyorum işteee ....
Sayenizde Libya'da yaşamak gözümde problem olmaktan çık hatta eğlenceli bir hal alıyor bile diyebilirim kaydirigubbakcemile3
Evleneli 2 sene oluyo, ıstanbul'da yaşıyodum sevgili eşimin işi nedeniyle Antalya'ya yerleştik, o iki sene kabus gibiydi. Antalya'nın Kadriye ilçesindeydik yani köyden biraz hallice bi yerdi ne komşu ne arkadaş ne akraba ne de iki çift laf edicek biri vardı, şimdi forumu okudukça içimi heyecan kaplıyo :))) inşallah bu iletişimi geldiğimde sizleri tanıyarak daha verimli ve güzel bir hale getirebilirim kaydirigubbakcemile5
Öperim hepinizi .....
Çok teşekkürler davet için..:1hug:Selam tüm arkadaşlara....
Libyana,sağol yorumun ve olumlu yaklaşımın için,bizim üst komşumuzda (ırak lı bir aile)Na_lidco da çalışıyor,çok türk çalışanı var türk ortaklı olunca.Bizde komşudan arapça öğrenip onlara türkçe öğretiyoruz.bçylece dil alışverişi yapıyoruz:))
Cidden aynen dediğin gibi,pikniğin adı değişmeli libya da...Sizde yer değiştirmişsiniz hayırlı olsun diyeyim.Bingazi ye gelirseniz beklerim...
B-miracle,selam sizede....
Pozitif dileklerin için teşekkür ederim,bende daima pozitif olmaya çalışıyorum.Sonuçta kendi ülkesi gibi olmuyor hiçbiryer ama bile isteye geldiysek,kendi tercihlerimizin arkasında durmalıyız değilmi?Benim ev sahibim çok şeker bir bayan.Komşularımda Irak lı ve çok iyi aileler.Ben henüz dışarıya tek çıkmadım yani kızımla hergün acaba çıksakmı diyorum ama trafikten muzdaribim.Dubai caddesi güzel ama trafik çok farklı akıyor bilirsin,çocukla insan cesaret edemiyor.Ben Suriye lokantasına yakınım,kebabı güzel.Ben Türkiye den gelirken peynir ve zeytin getirmiştim yeni bitti şimdi arayışa geçtik suriye li dediğin şarküteriyi eşim duymuş gideceğiz cuma açık olursa.Gerçi ben buranın peynirlerinide sevdim illaa türk peyniri zeytini vs.olsun diyenlerden değilim aslında farklı tatlara açık bir insan olduğum için....
Gçrüşmek üzere ,sevgiyle....
opuyorumnanaktantekrar merhaba arkadaslar,
umutbay: bende senin icin hakkinizda hayirlisi diyorum, insallah en dogru karari verirsiniz.
esefem: merhaba, insallah seninde istediklerin olur yakinda.
ben bugün Türkiyeden Almanyaya uctum tekrar, ama bir iki güne kalmaz libya biletimi alacagim
bir hafta icersinde orda olacagim bakalim hayirlisi.
ha buarada libyana senin icinde herseyin hayirlisi diyorum, arkadaslar Libya hakkinda tüm bilgiler icin tesekkür ederim hepinizi öpüyorum
olumunekankayizsmilebızım sımdıye kadar gorustugumuz lıbyalı aıle olmadı
halbukı bır suru komsumuz var ama daha once de dedıgım gıbı cok soguklar ayrıca karsılastıgımızda da selamsız sabahsız gecıp gıdıyorlar
bılmıyorum burası daha kapalı bı cevre oldugu ıcın yabancılara bakıs acısıyla mı ılgılı bu durrum acaba. benım de cok vaktım olmadı sımdıye kadar aslında
burda turk arkadaslar var aılecek gorustugumuz. daha once de umutkusum sormus sımdı gordum
herkesın kendınce bı cevresı oluyor. cocuklu aıleler de cok. cocuklar yalnız kalmıyor
lıbyanacım umarım sızın ıcın en ıyı olana karar verırsınız
sevgıler opuyorumnanaktan
ınşallah bizleri unutma gülüm.Libyanacığım bu perşembe dönüyoruz malesef.:a015: ınşallah bir daha gelme durumumuz olur sizleri tanıma fırsatı bulurum. herkesin birbiri için iyi dilekler dilediğini okuyorum. Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin. herkesi çok öpüyorum bende. kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar bu arada iki gündür net yoktu bizde,internette mütemadiyen sorun çıkıyor,bağlantıda sıkıntı yaşanıyor..
Neden acaba ? . .
Merhaba Arkadaşlar,
evimize geldik çok şükür. Libyanacığım çok teşekkür ederim. sizleri nasıl unuturum. bir dahaki gelişimizde tanışmak isterim mümkün olursa. Umutkusum sanada teşekkür ediyorum. inşallah hayırlısı olur. Esefem seninle de tanışma fırsatımız olur umarım. Herkes tez zamanda kavuşur inşallah eşine.
bu arada Pinaripekci ne zamandır sesin çıkmıyor merak ettim, iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?