Umutkuşum bend eçok isteirm tabi, çok şanslıyız aslında bizler. İletişim çağı daha tripoliye gitmeden arkadaşlar edinmeye başladım ne güzeeel :)))
"Libyana=Tripoli Guide" kaydirigubbakcemile5 Allah razı olsun yaa süper bilgiler bunlar canım beniiim sevgili Libyana : )) bişi sorucam kuaförle ilgili, orda sistem nasıl bilmiyorum ben tesettürlü bir hatunum acep bahsettiğin o güzel kuaför bayanlara özel mi?? gerçi libyayla ilgili duyduğumuz şeyleri göz önüne alırsak orda pek erkek kuaför olması mümkün diilmiş gibi geliyo :)) ben gelmeden saçlarımı kestiricektim eğer öyle güzel bir kuaföre yakınsam gerek yoook kaydirigubbakcemile2
Selam kizlar,
esefem nasilsin canim, geldinmi Libyaya? Belkide suan internetin yoktur. Ilk firsatta yazarsin canim, eger burdaysan temizlik felan cooook kolay gelsin.
Libyanacim merhaba umarim sende iyisindir, senin is ne oldu bu haftami gelecektin yoksa benmi yanlis anladim? Benim kücük prens´ de maalesef su cicegi cikariyor, iki gündür cok rahatsiz. Hani demistim ya cocuk eglence yerine gittik diye, kesin orda bulasdi minigime,ama napalim cocuklar muhakkak bu hastaliklari gecirecekler, tabi annesi olarak kiyamiyor insan. Neyse canlarim yine cok konustum :)
Merhaba cinbiberi..Hayırlı olsun diyelim önce..:kedi:ACIL YARDIM
Bayanlar, umarim hepiniz iyisinizdir ve her sey yolundadir. Cok acil yardiminiza ihtiyacim var. Hamilelik testi yaptirmak istiyorum acilen, ama ben geldim geleli daha hic hastaneye veya klinege gitmedim. Tripoli'de yasiyorum, bizim sirketin tam karsisindada ozel bir klinik var. Oraya gitsem, yaparlar mi? Yani tabi ki yaparlarda ne tur belgeler goturmeliyim? Bilgisi olanlar lutfennn, catlayacagim meraktan :))
tüm libyada yaşayan arkadaşlara iyi günler diliyorum. benim eşim zliten şehrinde bir iş teklifi aldı ben gidemeyeceğim ama orayla ilgili bilgisi olan varmı? birde havalar çok mu sıcak orda. biz antalyadayız şu an bazen burda bile sıcağa dayanılmıyor sizler orda ne yapıyorsunuz anlatırsanız sevinirim.
tekrar merhaba,
libyanacim benim ilk cocugum ama 12 tane yegenim var, gercektende öyleler cok hareketliler ama bi okadarda tatlilar, Allah herkese hayirli evlatlar nasip eylesin.
Evimizin büyük avlusu var, kücük bir havuz almayi bende düsünüyordum zaten, belki birde salincak kurariz.
Ben Yeni Siraj`da kaliyorum, birde eskisi var, hemen al siyahianin yanindayiz, sen bilirsindir güzel bir yer ama burda türk olarak galiba tek biz variz, evimizin önünde Market var ne orda nede sokakta türke rastlamadim. Ama Merkezde Türklere rastliyor insan, Hataylilar agirlikli gibi geldi bana, birde sanslilar cogu arapca biliyor, benim 9 sene birlikte calistigim hatayli bir arkadasim var birgün libyaya gelecegimi bilseydim ondan ögrenirdim arapcayi :))
Selam herkese,
libyanacim ben Tripolinin altini üstüne coktan getirdim, esim sagolsun beni her ikinci gün gezdirdi. Osmanli carsisinada gittim, heryere gitdim ama henüz birsey almadim, kendime iyi bir arkadas bulim ozaman alisverisi onunla birlikte yaparim, bilirsin biz bayanlar herzaman birseyler aliriz.
esefem isterseniz biz bir gün belirleyelim, bize katilmak isteyen herkes buyursun.
zaten fazlalasmamiz biraz zaman alir, bu hafta cumartesi gününe ne dersin? veya size uygun olan herhangi bir gün, yanliz ben iki hafta sonra almanyaya ucuyorum birkac islerimiz var. Gitmeden önce tanismayi cok isterim, tabi sende istersen eger.
Görüsmek üzere......zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?