Merhaba arkadaşlar..
Pıny hoşgeldin :)
Taşındınız demek,yeni eviniz hayra be berekete vesile olsun inşallah..
Allah nasip ederse önümüzdeki ay ,bir aylığına Tripoli'de olacağız:)
Projenin bir kısmı orda tamamlanmalı imiş,çok sevindim bu habere,bize de değişiklik olacak hem arkadaşlarla da görüşeceğiz..
Umarım bir aksilik çıkmaz..
Belki sen de orada olursun aynı vakitte :)
Selam,hoşgeldin angela.s.slm ben bu siteye yeni girdim eşim libya bingaziye gideli 47 gün oldu 2 aylık hamileydim eşim gittikten 1hafta sonra 2aylık bebegimi düşürdüm çok zor günler geçirdim eşime en ihtiyacım oldugu zamanda yanımda yoktu bende eşimin yanına gitmek istiyorum ama nasıl yapacagımızı bilmiyoruz oturum almak orda ev tutmak nasıl yapıcaz eşyalı bi evbulabilecekmiyiz ücretleri nekadar aranızda giden varsa bana bilgi verirmisiniz lütfen!............
senin adına sevindim kuzucuğum..sen oraya epey alışmıştın...rabbim cümlemiz hakkında hayırlı yazılar yazsın inşallah..ayrıca dileğine gönülden katılmamak imkansız..seninle tanışmayı ne çok istiyorum biliyorsun değil mi?kocaman öpoorm sevgiyle kucakloorm bitnm..rabbime emanetsin..opuyorumnanaktan
Allah cc razı olsun .
Amin inşallah..
Sen iyisin inş. herşey yolunda dimi:teselli:
slm ben bu siteye yeni girdim eşim libya bingaziye gideli 47 gün oldu 2 aylık hamileydim eşim gittikten 1hafta sonra 2aylık bebegimi düşürdüm çok zor günler geçirdim eşime en ihtiyacım oldugu zamanda yanımda yoktu bende eşimin yanına gitmek istiyorum ama nasıl yapacagımızı bilmiyoruz oturum almak orda ev tutmak nasıl yapıcaz eşyalı bi evbulabilecekmiyiz ücretleri nekadar aranızda giden varsa bana bilgi verirmisiniz lütfen!............
tüm arkadaşlar merhaba,
uzun bir zamandır yazamadım. pinaripekçi canım eviniz hayırlı uğurlu olsun. angel89 senin için ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten zor bir durum. eşim geliyor pazartesi izinli olarak, bizim durumumuzda netleşecek inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre hakkımızda hayırlı olanı versin.
Selam kızlaaaaaar opuyorumnanaktan
Pınaripekçi hayırlı olsun eviiiin tez zamnda sende libyalı olursun inşallah, angel sanada geçmiş olsun diyorum ve bundan sonrası içinde hakkında hayırlısı diyorum, zira son zamanlarda yaşadığım çok tatsız ve kötü olaylar sonunda beni sevindiricek bi şekilde son buldu rabbime çook şükür diyorum, malum her şerde bi hayır vardır derler öyle imiş gerçekteen... Bu kötü olaylar zincirinin sonucu olaraaaaak rabbim sonunda eşime kavuşmayı nasip etti bana kızlaaaaaarr opuyorumnanaktanzemuszemus
Şafak 8 diyorum çok şüküüüür, haftaya salı kısmetse tripolideyim artık bi evimiz var darısııı tüm bekleyenlerin, eşinden ayrı olan arkadaşlarımızın başına ....
eveettt gideceğimiz yer kesinleşti trablusgarp;
arkadaslar asıl ihtiyacım simdi var size,varmı orada yasayan nasıl biyerdir halkı nasıldır okullar nasıldır evler kiralar arabalar kısacası hersey nasıl biyerdir bana bunlarla ilgili bilgi verirseniz çok mutlu olucam kısa bi süre kaldı gitmemize 2 haftaya ordayız simdiden teşekkür ederim hoşçakalın...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?