nasılsınız canlarım? uzun zamandır aranızda değildim; ama hep aklımdaydınız... en zor günlerimde bana destek olan sizleri hep gülümsemeyle andım :)
pınaripekçi az önce 30 mayısta yazmış olduğun iletiyi okudum ''tripoliye gideceğiz ama umutlanmak istemiyorum yıkılırım diye'' yazmışsın.Şimdi yazdığını okuduğumda ne kadar sevindim anlatamam :) iyi yolculuklar:) sonunda beklediğin gerçekleşti çok güzel bir duygu bu :) rabbim hiç ayırmasın bundan sora sizi sevgiler... :)
Merhabalar. Ben önümüzdeki hafta iş icabı Libya'ya gidicem. Birkaç gün Tripoli'de, birkaç gün de Benghazi'de kalıcam. Tripoli'de hangi otelde kalabilirim acaba, önerebileceğiniz oteller var mı? Şimdiden çok teşekkürler..
libyana güzel dileklerin için teşekkür ederim ama benim istediğim senden ve orda yaşayan arkadaşlardan genel olarak yaşam standardı maddi imkanları ve imkansızlıkları para biriktirebilirmiyiz genel halkı benim oraya gelip gelememem sizler nasıl gittiniz eşleriniz ne işlerle ilgileniyo bunları merak ediyorum belki çok soru sordum ama merakımı ve tedirginliğimi anlarsınız diye tahmin ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Aysel Bulut merhaba.
Hoşgeldiniz.Tripoli'de otel / konaklama hususunda pek fazla sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.Seçenekler çok fazla, şuradan da bakabilirsiniz.
Geçen sene eşimin renew aşamasında dahil olduğu : - Radisson Blu - Otel Al Mahary 'yi sık sık ziyaret etme,gezme,keşfetme olanağı bulduğum için,nasıl bir mekan olduğunu az çok biliyorum.
Tavsiye ederim hatta ben de birkaç fotoğrafı var,içinin ve odalarının,dilerseniz eklerim. (Gerçi nette de var)
Şuan ne durumda bilemiyorum,fakat netten de bilgi edinebilirsiniz.
Ayrıntı için:Radisson Blu
Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum,umarım rahat ve keyifli geçer yolculuğunuz..
Aysekapadokya,sizin de hakkınızda en güzel,en hayırlısı olsun dilerim.Kafanıza takılan,danışmak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı oluruz.
Pınaripekçi,seninle detaylı bir şekilde görüştük zaten kardeşim,hayırlısı olsun yarın Allah nasip ederse buradasın,ağızlar kulaklara varıyordur şimdi :)
Esefem, umutkusum size de bol keyifli buluşmalar olsun..
Acil yazıyorum,detaylı okuyamadım,uygun vaktimde tekrar bakacağım
Hoşçakalın
Pınaripekçi hayırlı olsuuuuuuuuun canııım çok sevindim yaa gel bakalım sende :)) evinz nerde acep biliyo musun?
Libyana teşekkürler canım biz buluştuk kaynaştık umutkuşum'la çok iyide oldu tekrar görüşücez inşallah olumunekankayizsmile Sizleri de bekliyoruz millet kaydirigubbakcemile2
Selam kizlar,
pinaripekci senin adina cok sevindim, nihayet sende esine kavusacaksin. bayadir yazmiyorsun, ama böyle güzel bir haberle tekrar aramizdasin iste :)
kalacaginiz yer belimi? Ben iki aydir nerdeyse tripolideyim, 4 haftaligina tatile gidiyoruz.
döndügümde yazarim istersen tanisabiliriz canim, bu sali esefemle bulustuk bir cafede güzel bir gündü benim icin tabi uzun zaman sonra esim haricinde baskalariyla oturup konusmak bana cok iyi geldi dogrusu. Hani derler ya basladimi arkasi gelir diye, esimin görüstügü sirketlerde de iki bayan var, onlarlada görüsüp tanisacagiz döndügümde. Herkes hayirlisiyla bir iki kafa dengi arkadas bulur insallah, burada cok önemli bence.
Öpüyorum seni ve prensesini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?