Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Selam esefem,
ben anladim zaten birsey oldugunu, ama hergün bakiyordum yazdinmi diye.
Carsamba benim icin uygun canim. Sence nerede ve saat kacta bulusalim? Ben Girgarish'e gelebilirim mesela, orada bir cafeye gideriz. Merkezdede bulusabiliriz yani anlican benim icin fark etmez.
e-mail adreslerimizi degise bilseydik hersey daha kolay olurdu dimi?
Neyse ilk bulusmadan sonra zaten telefon numaralarimiz olur birbirimizde :)

neyse şimdilik burdan idareedicez:) bana da uyar her yer ama tabi girgarish de olduğumdan ötürü burası daha cazip güzel kafelerde var ama sen nereye daha yakınsın? sana da kolay olsun isterim.

merhaba arkadaşlar benimde eşim inşaat teknikeri libyaya gidecek ben ilk etapta türkiyede kalıcam sonrası için ne olur bilemiyorum aslında maddi nedenlerden dolayı oraya gelecek ordaki iş koşulları maddi olanaklar yerleşim nasıl ben gelsem adapte olabilirmiyim yardımcı olabilirmisiniz

esefem,
istersen söyle yapalim sen bildigin bir yerin ismini söyle bana, yani tam nerede bulusacagiz ben oraya gelirim, birde saat kacta geleyim?

birtaneciklerim....rabbim nasip ederse cumartesi günü tripolideyiz....

şirket biletlerimizi aldı ve nihayet babamıza ve tripoli ye kavuşmak nasip olacak inşallah...

içim içime sığmıyor..

çocuklar gibi hızla çarpıyor kalbim..

hem babamızı çok özledik...

hem hayranım farklı yerler,kültürler keşfetmeye...

velhasıl kelam çok mutluyuz biz..

rabbim herkesi de mutlu etsin inşallah..

miniğim de sabırsız..her gün soruyor ne zaman diye..

az kaldı diyorum

az kaldı..

hepinizle tanışmayı da çok istiyorum..

inşallah rabbim izin verirse görüşür tanışır kaynaşırız..

sevgiyle kucaklıyorum..hayırlı buluşmalar temennisiyle..

nasılsınız canlarım? uzun zamandır aranızda değildim; ama hep aklımdaydınız... en zor günlerimde bana destek olan sizleri hep gülümsemeyle andım :)

pınaripekçi az önce 30 mayısta yazmış olduğun iletiyi okudum ''tripoliye gideceğiz ama umutlanmak istemiyorum yıkılırım diye'' yazmışsın.Şimdi yazdığını okuduğumda ne kadar sevindim anlatamam :) iyi yolculuklar:) sonunda beklediğin gerçekleşti çok güzel bir duygu bu :) rabbim hiç ayırmasın bundan sora sizi sevgiler... :)

bitnm..allah razı olsun..cidden çok mutluyum..rabbim cümlemizin gönlünden huzuru eksik etmesin inşallah..allaha emanet olun.. opuyorumnanaktan

Merhabalar. Ben önümüzdeki hafta iş icabı Libya'ya gidicem. Birkaç gün Tripoli'de, birkaç gün de Benghazi'de kalıcam. Tripoli'de hangi otelde kalabilirim acaba, önerebileceğiniz oteller var mı? Şimdiden çok teşekkürler..

Aysel Bulut merhaba.
Hoşgeldiniz.Tripoli'de otel / konaklama hususunda pek fazla sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.Seçenekler çok fazla, şuradan da bakabilirsiniz.
Geçen sene eşimin renew aşamasında dahil olduğu : - Radisson Blu - Otel Al Mahary 'yi sık sık ziyaret etme,gezme,keşfetme olanağı bulduğum için,nasıl bir mekan olduğunu az çok biliyorum.
Tavsiye ederim hatta ben de birkaç fotoğrafı var,içinin ve odalarının,dilerseniz eklerim. (Gerçi nette de var)
Şuan ne durumda bilemiyorum,fakat netten de bilgi edinebilirsiniz.
Ayrıntı için:Radisson Blu

Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum,umarım rahat ve keyifli geçer yolculuğunuz..

Aysekapadokya,sizin de hakkınızda en güzel,en hayırlısı olsun dilerim.Kafanıza takılan,danışmak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı oluruz.

Pınaripekçi,seninle detaylı bir şekilde görüştük zaten kardeşim,hayırlısı olsun yarın Allah nasip ederse buradasın,ağızlar kulaklara varıyordur şimdi :)

Esefem, umutkusum size de bol keyifli buluşmalar olsun..

Acil yazıyorum,detaylı okuyamadım,uygun vaktimde tekrar bakacağım

Hoşçakalın

Pınaripekçi hayırlı olsuuuuuuuuun canııım çok sevindim yaa gel bakalım sende :)) evinz nerde acep biliyo musun?

Libyana teşekkürler canım biz buluştuk kaynaştık umutkuşum'la çok iyide oldu tekrar görüşücez inşallah olumunekankayizsmile Sizleri de bekliyoruz millet kaydirigubbakcemile2

libyana güzel dileklerin için teşekkür ederim ama benim istediğim senden ve orda yaşayan arkadaşlardan genel olarak yaşam standardı maddi imkanları ve imkansızlıkları para biriktirebilirmiyiz genel halkı benim oraya gelip gelememem sizler nasıl gittiniz eşleriniz ne işlerle ilgileniyo bunları merak ediyorum belki çok soru sordum ama merakımı ve tedirginliğimi anlarsınız diye tahmin ediyorum şimdiden teşekkür ederim

Selam kizlar,

pinaripekci senin adina cok sevindim, nihayet sende esine kavusacaksin. bayadir yazmiyorsun, ama böyle güzel bir haberle tekrar aramizdasin iste :)
kalacaginiz yer belimi? Ben iki aydir nerdeyse tripolideyim, 4 haftaligina tatile gidiyoruz.
döndügümde yazarim istersen tanisabiliriz canim, bu sali esefemle bulustuk bir cafede güzel bir gündü benim icin tabi uzun zaman sonra esim haricinde baskalariyla oturup konusmak bana cok iyi geldi dogrusu. Hani derler ya basladimi arkasi gelir diye, esimin görüstügü sirketlerde de iki bayan var, onlarlada görüsüp tanisacagiz döndügümde. Herkes hayirlisiyla bir iki kafa dengi arkadas bulur insallah, burada cok önemli bence.

Öpüyorum seni ve prensesini...

Merhaba aysekapadokya

Esinin anlastigi bir insaat firmasi varmi, yani calisacagi yer bellimi?
Maddi durumunuz birazda firmayla anlasmaniza bagli canim, yani ev kirasini karsilayacaklarmi? Ev mobilyali degilse tüm bunlar karsilanacakmi?
Ben sukadarini söyleye bilirim, burada yasam maddi yönden türkiyeden farkli degil, ev kiralari biraz yüksek olabilir ama kalacgin yerede bagli. Diger seyler yani alisveris gida falan ayni. Sendemi calismak istiyorsun dogrumu anladim?

Hersey dilediginiz gibi olur insallah, allahim herseyin hayirlisini nasip eylesin......yerimseniben

:kedi:sefiorm çooooook seni:kedi:

bu akşam nasip olurda eşim kontor alırsa arayacağım inşallah bitnm..rabbime emanet olun..

esefem cnm..allah razı olsun..dün öğlen geldik..evimiz türk okuluna yakın..al-hani ya da nofliyin diye geçen bir bölge de..eşim gündüzleri mecburen işiyle melgul olduğu için ben de ev de vakit geçirmeye çalışıyorum..dün gece souk talate ye götürdü sağolsun..biraz da dolaştık ama gündüzleri yalnız kalıyoruz kuzucukla..inşallah görüşebiliriz birtanem sen neredesin?

rabbim içine sindirsin umutkuşum..hayırlarla git gel inşallah..ben 15 gün buradayım nasipse 7 ya da 10 ağustosta geri dönüyorum..hakkımızda hayırlısı..nasip olur da görüşebilirsek çok sevineceğim..rabbime emanet olun...sevgiyle kalın..opuyorumnanaktan

merhabalarr,a.s.
uzun zamandır gıremedım muhtelıf sebeplerden. ozledım hepınızı
bu arada ne guzel gelısmeler olmus. esefem, umutkusum, pınarcım gozunuz aydın hepınızın
nıhayet kavusmussunuz eslerınıze.

esefem ve umutkusum bulusmayı basarıp bır ılke ımza attıgınız ıcın tebrıkler
darısı bızlerın basına..

pınarcım cok sabrettın, acı tatlı bır suru sey yasadın ama nıhayet oradasın. senın adına cook mutluyum..

yettım lıbyanam, sahıden arayı cok actım dımı
oncelıkle blog ıcın tebrıkler cancagızım dokturmussun gene, cok cıcı ve dolu olmus.
nasıl, alısabıldınız mı al bayda 'ya? umarım hersey yolundadır.gelıomusunuz bu taraflara? tatlı kızının yanaklarından op benım ıcın.

angel89, cok gecmıs olsun. Allah şifa versin.
buraya gelmek hıc zor degıl. oturum ıslemlerı bıraz zaman alsa da aşılmayacak gıbı değıl.
sırketın durumuna ve ılgısıne baglı olmakla bırlıkte esının oturumu en gec bır ıkı aya kadar alınır dıye dusunuyorum.
sonra sende onun oturmuyla gelırsın. eger uzarsa bu sure lıbyananında dedıgı gıbı turıst olarak gelır cevreyı tanır evını kurmaya baslarsın,oturum cıkınca oturumlu olarak gelırsın.
sırketlern polıtıkaları farklı bazen tamamın ı baze bellı bır lımıte kadar kırayı karsılayabılıyorlar belkı boyle bır sansınız olur
kıralar cok degısken ama esyalı 3+1 bır ev ortalama 1000 dınar
1+1, 2+1 .. vs, cok cesıtlı secenekler var ama tabı evın bakımlı olup olmamasına temızlıgıne gore de degısıyor.
burda kıralar cok fazla, yabancı olunca lıbyalılara verdıklerı fıyat en az 1.5 kat artıyor. yanısıra ev dosemek turkıyeye gore uygun
yasal zorunluluklar hallolduktan sonra gerısı hakkında kaygınız olmasın. secenek cok. 2.el cok temız esyalar da bulunabılıyor.
dilerim hersey istediginiz gibi olur. hakkınızdan hayırlısı olsun

sımdılık benden bu kadar, bundan sonra daha sık gırmeye calısıcam. bıde son olarak gec mı kaldım bılmıyorum ama ayselbulut otel sormustu. bıngazının en buyuk ıkı otelı tıbestı hotel ve uzo hotel. ayrıca fadeel hotel de guzel oteller arasında,

herkese selamlar sevgıler. kalın saglıcakla opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
mucizem harikasın canım..çok şükür kavuştuk sonunda..mavisu nasıl mutlu anlatamam..çocuğum nasıl da durgunmuş..kırıkmış bir yanı..şimdi anladım...burada tam olarak biz olduk...çekirdek bir aile...daha önce buna hiç fırsatımız olmamıştı..rabbim nasip etti..ne farklı bir duyguymuş...yalnız 3 kişi birşeyler yapabilmek çook güzelmiş..rabbim sevdiklerimizin de yokluğunu göstermesin..ancak hayat böyle de çok tatlı geldi doğrusu...hayırlısını diliyorum cümlemiz için..beklenecek yeni bir menzilimiz var artık:))
yılbaşına kadar bekleyelim dedi sevdiceğim..sonrası allah kerim...adam haklı korkmakta...tutunacak bir dalımız yok...gemileri yakıp buraya gelmek için yeteince güvenmiyor...türkiye de tüm bağlarımızı koparıp buraya gelecek olursak..buradan geri dönüşümüz ancak ırak a olabilir çünkü....bunu da göze alamıyor...rabbim bilir en hayırlısını...bir kuru yaprak gibi rüzgarına bıraktım kendimi rabbim..sen savur doğru yere...

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
rabbime emanet olun...

ayrıca libyanacuğuuumm geliorsunuz deilmi??????
kocaman mujklar size....

Şeniz
Ay ay ay!
Kimleri görüyorum ben kimleri..
Tatlısı,gittin sessizce,haber de etmedin,merak ettik efenim..:gitme:
Seni gördüğüme (görmüş kadar olduğuma:) çok sevindim,sanıyorum hissediliyordur,her hecemde,bu durumkaydirigubbakcemile5
İyi , hoş , sağlıkta/sıhhatte olduğunuzu bilelim yeter..
Biz iyiyiz,bir sıkıntımız yok öyle,şükürler olsun.
Miya da iyi,abla oldu,büyüdükçe tam cimcime oluyor..
Beyda'ya alıştık,bakalım sırada ne var..
Sizde ne var ne yok arkadaşım?
Bingazi'de devam mı ?

Evet Ness'imiz (Esefem) ve Umutkusum,buluşmuşlar,çok sevindim.
Görüyor musun 2 sene Tripoli'de kaldık,kimsecikler yotdu Beyda'ya geldik,böyle olduklava:

kaydirigubbakcemile3

Tçıkbenneyaptımki
Buluşcam ben de buluşuk olcam,olcam da olcamkaydirigubbakcemile3

Şaka bir yana hayırlısı inşaAllah,ben her zaman kalpten kalbe yol olduğuna inanıyorum,hakiki muhabbet için,hissetmek yetiyor da artıyor bile..
Tabi dünya gözüyle görmek de ekstra güzel oluyor..

Blog ziyaretin için ayrıca teşekkür ederim mucizem,gönlü güzelim.
Ness'ime de tabiolumunekankayizsmile

Pınar'cık..
Sen akıllı,sabırlı,mantıklı bir kadınsın..
Ne mutlu ailenize ..
Demek ki sizin hikayenizde de bunları yaşamak ,seneler sonra tebessüm ve şefkatle yad edeceğiniz,yüreğinizi titreteceğiniz anları dokumak varmış..
Derinden anlıyorum şuan neler hissettiğini..Çoook derinden:1hug:
Bazen vuslatın anlam kazanması,huzra gark olması için,ayrılıklar döşeniyor araya.
Sen şimdi hiç işin bu kısmını düşünme,tadını çıkar bol bol,ohh şükürler olsun sizi Kavuşturan'a
Darısı dileyenlerin başına..

Merhabalar eşim 2 haftadır Lİbyada
Aile bütünlüğü adına orada yaşayalım diyor.Nerlerde 3 yaşında çocuk için yuva yada kreş vardır Acil yardım:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…