Şeniz
Ay ay ay!
Kimleri görüyorum ben kimleri..
Tatlısı,gittin sessizce,haber de etmedin,merak ettik efenim..:gitme:
Seni gördüğüme (görmüş kadar olduğuma:) çok sevindim,sanıyorum hissediliyordur,her hecemde,bu durumkaydirigubbakcemile5
İyi , hoş , sağlıkta/sıhhatte olduğunuzu bilelim yeter..
Biz iyiyiz,bir sıkıntımız yok öyle,şükürler olsun.
Miya da iyi,abla oldu,büyüdükçe tam cimcime oluyor..
Beyda'ya alıştık,bakalım sırada ne var..
Sizde ne var ne yok arkadaşım?
Bingazi'de devam mı ?
Evet Ness'imiz (Esefem) ve Umutkusum,buluşmuşlar,çok sevindim.
Görüyor musun 2 sene Tripoli'de kaldık,kimsecikler yotdu Beyda'ya geldik,böyle olduklava:
kaydirigubbakcemile3
Tçıkbenneyaptımki
Buluşcam ben de buluşuk olcam,olcam da olcamkaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana hayırlısı inşaAllah,ben her zaman kalpten kalbe yol olduğuna inanıyorum,hakiki muhabbet için,hissetmek yetiyor da artıyor bile..
Tabi dünya gözüyle görmek de ekstra güzel oluyor..
Blog ziyaretin için ayrıca teşekkür ederim mucizem,gönlü güzelim.
Ness'ime de tabiolumunekankayizsmile
Pınar'cık..
Sen akıllı,sabırlı,mantıklı bir kadınsın..
Ne mutlu ailenize ..
Demek ki sizin hikayenizde de bunları yaşamak ,seneler sonra tebessüm ve şefkatle yad edeceğiniz,yüreğinizi titreteceğiniz anları dokumak varmış..
Derinden anlıyorum şuan neler hissettiğini..Çoook derinden:1hug:
Bazen vuslatın anlam kazanması,huzra gark olması için,ayrılıklar döşeniyor araya.
Sen şimdi hiç işin bu kısmını düşünme,tadını çıkar bol bol,ohh şükürler olsun sizi Kavuşturan'a
Darısı dileyenlerin başına..
selam arkadaşlar bende uzun zamandır giremiyorum nete nasılsınız iyimisiniz bu aralarda yoğunluk çok eşimde yolcu cuma günü libya derken umman oldu hayırlısı buymuş bakalım hakkımızda ama çok pahalı ve sıcak bir ülke olduğu için biz burdayız gitmeyi düşünmüyoruz işin zoru benim küçük oğlum baba geçen yıl tunustayken pskolojisi bayağı bozulmuştu ne yapacağız bakalım okulada başlıycak bu sene meşguliyetimiz çok hayırlısı bakalım ya sabır çekeceğiz anlaşılan herkese selamlar kendinize iyibakınnnn...:çok üzgünüm:
Selam kizlar,
Umarim herkes iyidir, biz allaha sükür cok iyiyiz hala stuttgart dayim günler cok güzel geciyor. ayin 15. de istanbula ucacagiz 7, 8 gün de orada kalacagiz.
23. de tekrar tripolide olacagiz bakalim hayirlisi.
esefem, libyana, pinaripekci yani kisacasi hepinizi cooooook öpüyorum
görüsmek dilekleriyle......kaydirigubbakcemile3
Merhaba tüm arkadaşlara yeniden...
6 ay Bingazi de kaldıktan sonra şuan Tobruk ta yaşamaya başladık,Tobru ğa geçince anladım arkadaşlar Bingazi nin ne kadar gelişmiş bir şehir olduğunu Libya standartlarına göre tabi:)Tobruk küçük bir il ve neredeyse semtlerinde asfalt yol yok bile diyebilirim.Alıştımmı sorusuna evet diyorum yinede,allahtan türk komşum var sıkılmıyorum.Şirketin paylaşımlı villasında kalıyoruz,komşular ,temizlik,yemek vs.derken gün nasıl geçiyor bilmiyorum aslında,yani alışmışım...
Tobruk dada küçük bir çarşı, orta derecede hastane vs.herşey var ama sosyal yaşam sıfır denecek durumda... Bingazi ile kıyaslamak bile istemiyorum ama sonuçta eşim ve kızımla olduktan sonra heryer katlanılır geliyor...
Buarada şuan Tobruk ta olan varmı onu merak ettim...
Herkeze sevgiler...
öncelikle herkese merhabalar gerçekten libya ile ilgili her türlü deneyiminizi basınızdan geçenleri çok güzel bir şekilde paylaşmışsınız internette libya ile ilgili arastırma yaparken tesadüf eseri sizin yazılarınızı okudum ve basınızdan gecenleri çok samimi bir dille anlatmıssınız özellikle (libyana,yasemin ve pınar ipekçi) bütün yazılarınızı okudum ve gitmesem de en azından libya ile ilgili kafamda bir takım fikirler gelişti benim de nişanlım bingazi'de ve evlendikten sonra libya'da yasayacagız bir süre çok saolun yazdıklarınız için hihoyyyta.s.
iyi günler hayırlı ramazanlar öncelikle herkese. sormak istediğim bir soru var sizlere. nişanlım nasip olursa libyaya çalışmaya gelecek elektrik ustası olarak.. duyduklarımıza göre bazı firmalar maaşları çok geç veriyorlarmış. firma adı vermek ne kadar doğru bilemiyorum ancak internetten arastırmaya calıştım bir türlü bulamadım.. Orhan Naslı İnşaat hakkında bilgisi olan var mı. Maaşların ödenmesi falan nasıl oluyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bi yardım etsin.. şimdiden çok teşekkürler.
merhabalar, hayırlı ramazanlar,
sassygirl hosgeldın.. ben de bingazi'deyim. daha once yazılanları okuduysan epey anlatmaya calısmıstım.
bır ara herkes trıpolıye gıdıyordu. nıhayet bıngazı nufusu da artmaya basladı :) dilerim herşey güzel olur
hazel, o şirketle ilgili bilgim yok ama burda genelde maaşlar geç yatar
düzenli yatar ama bir iki ay geriden takip eder. tabii gene de firmanın büyüklüğüne ve politikalarına göre değişir.
yakut, allah bağışlasın bebeğini. haklısın,can yoldaşı oluyorlar değil mi?
ihtiyaç duyarsan daha önce birşeyler yazmıştım bingazi ile ilgili ama artık eskisi gibi değil
aileler çok olduğu için muhakkak sizin de çevrenizde vardır tecrübeli, yardımcı olup şehri tanıtacak aileler. garyounis tarafı güzel. plaj varmış bi de oralarda. hiç gittiniz mi?
libyanacımmmmm, ben de özledim çok hem de
her şey yolunda canım, nolsun hayat telaşı işte, su gibi akıp geçiyor zaman..
bingazideyiz evet enaz bir kaç sene daha sonrası allah kerim :)
kocaman sevgilerimle canım..
merhabalar, hayırlı ramazanlar,
sassygirl hosgeldın.. ben de bingazi'deyim. daha once yazılanları okuduysan epey anlatmaya calısmıstım.
bır ara herkes trıpolıye gıdıyordu. nıhayet bıngazı nufusu da artmaya basladı :) dilerim herşey güzel olur
hazel, o şirketle ilgili bilgim yok ama burda genelde maaşlar geç yatar
düzenli yatar ama bir iki ay geriden takip eder. tabii gene de firmanın büyüklüğüne ve politikalarına göre değişir.
yakut, allah bağışlasın bebeğini. haklısın,can yoldaşı oluyorlar değil mi?
ihtiyaç duyarsan daha önce birşeyler yazmıştım bingazi ile ilgili ama artık eskisi gibi değil
aileler çok olduğu için muhakkak sizin de çevrenizde vardır tecrübeli, yardımcı olup şehri tanıtacak aileler. garyounis tarafı güzel. plaj varmış bi de oralarda. hiç gittiniz mi?
libyanacımmmmm, ben de özledim çok hem de
her şey yolunda canım, nolsun hayat telaşı işte, su gibi akıp geçiyor zaman..
bingazideyiz evet enaz bir kaç sene daha sonrası allah kerim :)
kocaman sevgilerimle canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?