öncelikle merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir ben bir sey sormak istiyorum telefon görüsmelerinizi nasıl yapıyorsunuz?zaten bir çok operatöre libya dahil degil bir tek avea tek dünya cazip geldi faturalısı ama ona da güvenemiyorum çünkü çok konusuyorum ben daha önce bahsetmiştiniz bu konudan ama yinede sormak istedim bir öneriniz varmı diye tskler
canım ben de eşimle görüşürken avea kullanıyorum..
araştırdım epeyce en uygunu o..
internetten skype ya da kontör kartı net2phone ile de görüşmeniz mümkün..
hayırlısıyla kavuşsun inşallah siz de,ben de herkeslerde:)..
can yoldasi oluyor oglum sagolsun bana.garyouniste bulunan garyounis village diye bir yer var cok hos oluyor aksamlari plajida guzel insanlar dolup tasiyor ama maalesef denize bikini veya mayo ile girilmiyor yani tripoli gibi daha gelismis degil simdilik ilerde belki olabilir.ama ramazan dolayisiyla burda hayat ece 11 den sonra basliyor.eger musait bir zamanda calismiyor isen gorusmek isterim.simdilik kolay gelsin diyorum...
Hazel merhabalar hoşgeldiniz gülüm.Sizlere de hayırlı ramazanlar olsun.
Yurt dışındaki çoğu şirketin maaş politikası hemen hemen aynı,ismi sayılı ve köklü firmalar dışında maaşlar geç yatar,aylarca içerde kaldığı olur.
Bahsettiğiniz firmayı eşime soracağım,size dönerim inşaAllah,daha önce burda duymadım.
Facebook hesabınız varsa,'Libya'da Yaşayan Türkler' gurubuna katılıp,bu hususlarda istişare edip,bilgi alabilirsiniz.
Ayrıca birkaç blog adresi verebilirim,yardımcı olacağını umuyorum.
Hakkınızda en hayırlısı,en güzeli olsun biiznillah. :)
Muhabbetle
Trbls merhaba,hoşgeldiniz.
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun diyelim.Geçen sene Türk Okulu'nun hemen yanında oturuyorduk.Şuan o evde yine eşiniz gibi Türk Okulu'nda öğretmen olan bir bey ailesi ile birlikte yaşıyor.Evi onlara teslim edip buraya gelidk.Görüşüyoruz mütemadiyen,ki sanırım siz de tanışırsınız gittiğinizde,inşallah..
Kiralar genelde 1000 dinar civarı , fakat eşyasız ev tutarsanız 600-700'e de bulabilirsiniz.Gitmeden ayarlayabilme imkanınız varsa daha kolay olur..
Ev kiraları zaten 6 aylık veya 1 yıllık peşin alınıyor.Eşya düşündüğünüze göre eşyasız ev bakacaksınız sanırım,tabi bunların hepsi göreceli,neleri alacağınıza ve kalitesine bağlı 2 bin , 2 bin 500 gibi bi rakama hemen tüm eşyalarınızı temin edebilirsiniz.Suk-el Juma , Sug'ul Saka bölgelerine bakmanızı öneririm,mobilyalar için. (Çok kaliteli değiller fakat işinizi görürler)
Erzak olayına gelince,ailenizdeki kişi sayısı ve tüketim durumunuza da bağlı bu.Ayda 1500 dinar diyebiliriz ona da.-ortalama-
Bu detayları baz alarak,bütçenizi ayarlayabilirsiniz..
Umarım herşey yolunda gider,mutlu bir yaşam sizi bekler..Kolaylıklar dilerim
Selamlar
Ben Libya'da olmasam bile burda en azından sizin yazışmalarınızı okuyordum ve çok hoş oluyordu ama geçmiş yazışmalarınızda burayı chat yerine benzetmişler o yüzden özel msj kullanıyorlar arkadaslar sanırım öyle bir mesaj okumuştum ben de yine de yazdım Libyana belki cevaplar diye senin cevaplamanı bekliyordumLibyana Jadoo ya da Jaloo hakkında bilgin var mı?Nişanlım şimdi de oraya geçti internete yazıyorum ama inan hiç bir bilgi çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?