arkadaşlar bizde iş teklifi aldık libyadan ama nasıl bir yer bilmiyorum.gitmeyi düşünüyoruz ama bazı kaygılarım var.iki yaşında bir oğlum var .orada ona bakıcı bulma şansım varmı.bend e çalışmak zorunda olduğum için onu güvenli bir yere bırakabilirmyimi.yaşam şartalrı nasıl?yoksa önce eşim gidip orada kalmalımı.ben sonradanmı gitmeliyim.tek dedrdim işe başladığımda oğlumu bırakabileceğim türk okulu yada kreş bakıcı vs... lütfen bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.özellikle yaşayan gören insanlardan yorum bekliyorum.ilginize teşekkür ederimmm
arkadaslar benimde babam orada calışıyor ve benide yanına almak istiyor.ileridede bende nişanlımı çağırırım ve orada hayat süreriz diye düşünüyorum..ailecek yerleşmeyi mgöze alacak gibi bir yer mi ?? zorluk sıkıntı iyi kötü ne yorum varsa yazın bakalım bizde fikir olusturalım kafamızda
lise ve üniversite açısından sorun var mı peki ? bir de 5 6 sene rahat yaşanır demişsin cnm yani fazlasını önermezsin anlaşılan.. kardeşlerim okuyor ve lise ünv eğitimlerine orada baslasalar nasıl olur ? sınav vs üniversite yerleşmeleri nasıldır.. bölüm sıkıntısı varmıdır.hiiç bir sey bilmiyorum olumunekankayizsmile
Merhabalar.Öncelikle hoşgeldiniz.Ben Bingazi / Bayda'da yaşıyorum (Bey Dağı)
Tripoli'deki arkadaşlar ben bir hafta daha buradayım inşaAllah,görüşmek üzere..
Muhabbetle
Merhabalar,
Bayağı bir zaman önce yine buralarda yazışmıştık.Kısmetse 1 ay içerisinde bizde Tripolide olacağız,ama sanırım ilk aşamada turist vizesi ile geleceğiz,eşim yerleşti oralara ama hala çalışma vizesi çıkmadı.Sizlere sormak istediğim yakın zamanda turist vizesi ile Libya'ya gideniniz varsa,pasaportun arapçaya çevrilmesi vs. işlemler için ne kadar ücret ödediniz?Pek birşey tutmuyorsa şirketin bunu halletmesini beklemeden kendim halledeyim, son dakikaya kalmasın istiyorum.Geliş tarihimiz kesinleşince sizlere daha pek çok konuda çok şey danışacağım,sakın bir yerlere kaçmayın:)).
Hoşçakalın.
kafam karıştı önemli bir karar :)
Selamlar herkeseeeee
Libyanacım ben 3 haftadır türkiyedeyim, biz umutkuşumla buluşmuştuk maalesef oda türkiye-almanya hattında şu anda, keşke denk gelseydi...
Aslında denk gelmiş bende anadolu ateşini izlemeye gelmiştim o gece maalesef daha yeni okudum formu, orda tanışabilirdik :sinifsinif:
Size bir haberim daha var trablus bereketli geldi artık tam bir aile olucaz kısmetse ben canım kocacım ve bebişimiz
Ayrıca yeni gelicek arkadaşlara kendi izlenimi kısaca aktarıyım :))
Eğer istanbul'dan geliyosanız buraya sizi hiç bi şekilde kesmez ama beklentilerinizi yüksek tutmayın, ne öyle gözünüzü korkutucak korkunç biyer ne de çok güzel bi şehir tripoli ...
Çarşısı, pazarı, sağlığı ihtiyaçlarınızı karşılıycak düzeyde ama İstanbul'un çeşitliliği ile kıyaslanamaz tabi ki
Maksat canınızla beraber olmak, bişeler kazanabilmek ise problem edicek bişey yok atlayın gelin kaydirigubbakcemile
sevindim canim.
Ness`imiz bebek bekliyorya onada cok sevindim ya.
Zaten kendiside cok sicak bir insan onu cok sevdim.
Insallah seninlede tanisma firsatimiz olur birgün
sevindim canim.
Ness`imiz bebek bekliyorya onada cok sevindim ya.
Zaten kendiside cok sicak bir insan onu cok sevdim.
Insallah seninlede tanisma firsatimiz olur birgün
ben de perşembe libya yolcusuyum :)
eşim gideli 3 hafta oluyor, tripolide kalacakmışız.
daha önce qatar'da ve ürdün'de kaldım, sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum ama yine de yazdıklarınızdan, paylaştıklarınızdan çok şey öğrendim :)
teşkkürler bu paylaşımlar için.
Canııım çok saol o senin güzelliğiiiiin sende benden farkı diilsin kehkehkeh opuyorumnanaktan
Eveeeet türkiyedeyim kısmetse bayramda eşimde gelicek buraya, bayramdan sonra beraberce dönücez tripoliye inşallaaaaaah görüşürüs döner dönmez
Libyanacım artık kısmet bidahaki rönesans etkinliğineSanada çoook teşekkürler tüm iyi dileklerin için olumunekankayizsmile
Merhaba nerde:))
eşim dolayısıyla yaklaşık olarak 15 güne kadar libyaya geliyorum.oturacağım yer.tobruk.okuduğum kadarıyla tobruk küçük bir yer ve sanırım sen de orada oturuyorsun.senden öğrenmek istediğim bazı şeyler var bana yardımcı olabilir misin?ayrıca eğer aynı yerde oturacağımızı zannediyorum.benim de iki çocuğum var.onların da arkadaşa ihtiyacı olacak.iyi arkadaş olabilirler diye düşünüyorum.ayrıca,sen de eşin dolayısıyla orada bulunuyorsun sanırım.eşinin çalıştığı şirket hangisi? Belki de aynı şirkette çalışıyor olacak olabiilirler diye düşünüyorum.bu arada ben de muhasebeciyim:)))) senden haber bekliyorum.görüşmek üzere!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?