Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Tesekkurler Libyanacım,şimdilik aklıma gelen bunlardı.Biber ve domates salçası,turşu,ayçekirdek var mıydı acaba:))))

Maksat canınızla beraber olmak, bişeler kazanabilmek ise problem edicek bişey yok atlayın gelin kaydirigubbakcemile

trablusta yaşayan kızlar, merhaba :)
yaklaşık olarak 10 gündür ben trablustayım, bir görüşme, bulıuşma olursa katılmaktan mutluluk duyarım :)

trablusta yaşayan kızlar, merhaba :)
yaklaşık olarak 10 gündür ben trablustayım, bir görüşme, bulıuşma olursa katılmaktan mutluluk duyarım :)

trablus giderek renkleniyor
ben ve umutkuşum henüz dönemedik sanırım o önümüzdeki haftalarda orda olucak ben ise bayramdan sonra aralık başı ordayım inşallah ..

bi ayarlama yapar buluşur görüşürüs innşallaah selamlarrr

Tekrar Selam herkese :)

Esefem: ben bayramdan az önce dönüyorum Tripoliye, geldiginde görüsürüz canim haber verirsin
hadi öpüyorum seni.

canım bende aralıkta geliyorum innnşallah bakalım nasıl bi kış bekliyoru bizi
bende öperim tez zamanda görüşürük umarım

Merhaba tüm arkadaşlara...

Yekamoz ,ne durumdasınız?Ne yaptınız merak ettim...Geldinizmi Tobruk a?...Bir haber çıkmayınca merak etmeye başladım...

Müsait olduğunda haber verirsen iyi olduğunuzu anlarız...görüşmek umuduyla...

Tobruk sehrinin adi gecince bende yaziyim dedim. ordan is teklifi aldim acaba nasil bi yerdir neler vardir? Bilgi verirseniz sevinirim

Tobruk sehrinin adi gecince bende yaziyim dedim. ordan is teklifi aldim acaba nasil bi yerdir neler vardir? Bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba mcos,
Tobruk yeni gelişen bir şehir,aslında Türkiye ile kıyaslanırsa şehir demek zor bir tabir ama neyi merak ettiğini yazarsan açık açık cevaplamak isterim.Küçük bir şehir,doğal bir liman şehri...Sosyal hiçbir şey yok,ailece gidilebilieceğin bir restaurant dışında.Ama para biriktirmek için iyi bir yer:)Birde geleceğin firma,sana sağlayacakları koşullar çok önemli bunlara çok dikkat etmelisin...Sanırım bekar bir bayansın,çarşı pazar işinde şirket seni ne kadar kollayacak ne kadar sahip çıkacak buda çok önemli.çünkü burda bayanların tek başına çarşıda rahat dolaşabilmeleri neredeyse hayal...
Marketlerde zaruri ihtiyaçlarından her marka olmasada benzeri türk mallarını bulabilirsin.Havası iyi,çok soğukda değil sıcakta değil,fiyatlar türkiye ile aynı neredeyse.! 1 dinar 1.30 tl.civarnda.Türk lere karşı ılımlı bir halkı var...Çook güzel bir sahili var aslında ama denize giremiyor bayanlar((girilen yerler varmış ama bizde oraları keşfetmedik henüz...Mısır a 150 km.yakınlıkta küçük bir şehircik diyeyim...Aklına takılanlar varsa cevaplarım mcos...
Umarım iyi bir sonuç alırsın iş kararında...görüşmek dileğiyle..

selam, sizi bulduğuma çok sevindim..

ben de aynı projede çalışmak için teklif aldım, ancak bazı çekincelerim var yardımcı olursanız çok memnun olurum. ben bekar olduğum için kamp alanında tek kişilik odalarda kalacağım. bana kamp alanından (fitness salonu-çim alan-havuz vs. olacağı söylenmişti), çalışma koşullarından, kampın konumundan, bingazi'ye uzaklığından ve orada nasıl zaman geçirildiğinden bahsederseniz çok memnun olurum.

merhabalar,
ben bu forumu libyaya gelmeden onceden beri takip ediyordum. surekli bilgi almak istedim, yazan arkadaslar oldu sagolsunlar. ama bir sey ozellikle belirtmek istiyorum ki , hic bir sey yazildigi gibi kolay ve eglenceli degil. ozellikle tr nin buyuk bir sehrinden kalkip geliyorsaniz.. benim icin her sey cok berbat. 4 bucuk ay zor dayandim, kendimi tr ye zor attim..1 haftadir yine buralardayim. yine SIKICI zor gunler basladi benim icin. ben burayi herseyi varken hic bir seyi olmayan ulke olarak tanimliyorum.
belkide benim icin zor olmasi esimin de libya li olmasi ve gelenekler yuzunden onunda elinin kolunun bagli olmasi olabilir. tabiki akrabalari ve arkadaslari bu geleneklerden taviz vermedigi icin ben iyice daraliyorum. eger isini gucunu ailesini birakip libyaya gelmeyi dusunenler varsa, diyorum ki lutfen paraya kiyip once gelin bir gorun sonra karar verin . benim dahil hic kimsenin lafina gore karar vermeyin. ben biraz fazla dertliyim ama yasayan bilir.
libya da yasayip ta hala mutlu olan arkadaslar, size sesleniyorum.. formulu varmidir yok sa cok mu polyannasiniz ??
hepinize sevgiler
mutlu kalin

Son düzenleme:

evet sosyal olarak fazla bişey olmadığını duymustum orda olan kimseyle konusamadım sadece siz varsınız. Libya için parasal sorunlar oluyor diye duydum sizin firmanızda var mı öyle seyler veya diğer firmalarda? Geleceğim firmanın neler saglayacagını çokta bilmiyorum nelerle karşılacagımıda ilk y.dısı işim olacagı için soruyorum neler sağlanıyor? siz memnun musunuz Tobruktan ordaki firmalardan?? ilginize çok tesekkur ederim bilgileriniz faydalı oluyor.

biraz araştırdım da Libyan British Medical Center ve St. James Hospital var sanırım Tripoli'de. Sizce bu ikisinden hangisi daha güvenilir?

merhaba arkadaşlar.benim erkek kardeşim libya sirte'de üniversite inşaatı için aralık ayının ilk haftası gibi işe başlıcak.açıkcası bende kardeşim adına Sirte 'de yaşayan arkadaşlardan yardım almak istedim.Hava koşulları nedir kıyafetler için?yaşam koşulları ve sosyal olanaklar nelerdir? yanında gelirken olmazsa olmaz ne getirmesi gerekir temel ihtiyaçlar dışında?tek kişilik prefabrik evde kalınacağı söylenmiş ama nasıl bir yer oraları?açıkcası orada yaşayanların ağzından sirte'yi duymak istedik.yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.

herkese i akşamlar forumda yeniym sohbetler cok gusel izninizle size bişey soracagm benm nişanlm bir aydır libya al assa da ilk bir ay libya hattıyla msjlasıodk onda bir msj a 0.005 lyd gdiodu 3 gundur bir msj a 0.25 lyd gtmeye basldı hrkeste bole olmus bu ndenle hç msjlasamıorz çöl gbi bi yerde oldgu içn kmseden bilgi alamıor hattı +218918 die devam ediyor al madar olmalı heralde.yardmlarnz olursa cok mutlu olacagm cunku bole dayanılacak gbi deil şimdiden tsk ederm

Minik kuzucum ikisi de iyi,ben en son St.James'e gittim,bir sıkıntımız olmadı çok şükür..
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
Celine,Allah tamamına erdirsin.Zaten normalde 0.25 lyd bir sms.Ben öyle biliyorum..
Tez zamanda kavuşmanız dileği ile..

tsk ederm ilk bir ay oyleydi sonra boyle olunca cok zor oldu turist vizesi bir ay sanırım 4 ekimde oradaydı en gec ne zaman cıkısını verirler bi bilgnz var mı ablacm bu arada 21 yasndaym bn hızlı cvplarn içn tskler ayrıca

Rica ederim:)
Sorunu pek anlayamadım,yorgunluktan olsa gerek.
Çıkış derken neyi kastettin?
4 Ekimde geldiyse 3 ay sonra vizesi dolunca,çıkış yapıp tekrar döner.

zaten iş için giiti 3 aylık vizesi o vize dolunca turkiye ye donus yapacak tekrar gitmemek uzere tam gelecegi gunu soylemiyor supriz yapmak içn ama bn dayanamıorm yani tam 3 ay 4 ocak ta doluyor ordan ne zaman cıkısını verirler demek istedm tekrar saol:)

libyana ilgine çok teşekkür ederim.
isveç hastanesi de bunlardan biri mi yoksa o başka bir hastane mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…