Tesekkurler Libyanacım,şimdilik aklıma gelen bunlardı.Biber ve domates salçası,turşu,ayçekirdek var mıydı acaba:))))
Maksat canınızla beraber olmak, bişeler kazanabilmek ise problem edicek bişey yok atlayın gelin kaydirigubbakcemile
trablusta yaşayan kızlar, merhaba :)
yaklaşık olarak 10 gündür ben trablustayım, bir görüşme, bulıuşma olursa katılmaktan mutluluk duyarım :)
Tekrar Selam herkese :)
Esefem: ben bayramdan az önce dönüyorum Tripoliye, geldiginde görüsürüz canim haber verirsin
hadi öpüyorum seni.
Tobruk sehrinin adi gecince bende yaziyim dedim. ordan is teklifi aldim acaba nasil bi yerdir neler vardir? Bilgi verirseniz sevinirim
selam kizlar bende 1 aydan beri bingazideyim esim sembol anayurt Jv firmasinin muhasebe sefi.garyounis universitesi insaatlari devam ediyor nasipse 4 sene burdayiz suanda garyouniste sitelerde kalioruz.ama kasim sonu aile kamplarina gecicez.bingazideki Turk arkadaslarimiz ile gorusmek isterim.ayrica 2.5 aylik bir oglumda var :)iyi ki var cunku onsuz zaman gecmiyor burda...gorusmek uzere hanimlar...
Merhaba mcos,
Tobruk yeni gelişen bir şehir,aslında Türkiye ile kıyaslanırsa şehir demek zor bir tabir ama neyi merak ettiğini yazarsan açık açık cevaplamak isterim.Küçük bir şehir,doğal bir liman şehri...Sosyal hiçbir şey yok,ailece gidilebilieceğin bir restaurant dışında.Ama para biriktirmek için iyi bir yer:)Birde geleceğin firma,sana sağlayacakları koşullar çok önemli bunlara çok dikkat etmelisin...Sanırım bekar bir bayansın,çarşı pazar işinde şirket seni ne kadar kollayacak ne kadar sahip çıkacak buda çok önemli.çünkü burda bayanların tek başına çarşıda rahat dolaşabilmeleri neredeyse hayal...
Marketlerde zaruri ihtiyaçlarından her marka olmasada benzeri türk mallarını bulabilirsin.Havası iyi,çok soğukda değil sıcakta değil,fiyatlar türkiye ile aynı neredeyse.! 1 dinar 1.30 tl.civarnda.Türk lere karşı ılımlı bir halkı var...Çook güzel bir sahili var aslında ama denize giremiyor bayanlar((girilen yerler varmış ama bizde oraları keşfetmedik henüz...Mısır a 150 km.yakınlıkta küçük bir şehircik diyeyim...Aklına takılanlar varsa cevaplarım mcos...
Umarım iyi bir sonuç alırsın iş kararında...görüşmek dileğiyle..
Minik kuzucum ikisi de iyi,ben en son St.James'e gittim,bir sıkıntımız olmadı çok şükür..
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
Celine,Allah tamamına erdirsin.Zaten normalde 0.25 lyd bir sms.Ben öyle biliyorum..
Tez zamanda kavuşmanız dileği ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?