slm kleopatracm evt dedğin gbi zor ama allahn izniyle30 aralkta burda olcakms o turkcel ve libya hattı kullanıo ben turkcel hatına bdava msj atıorm ama o madar hattından o da 0.25 gdio ilk bir ay daha uygundu sonra nie arttı bilemiorz bulundugu yerde de nete baglanmıo 15 gunde anck carsya cıkıp yarım saat falan gorusebliorz daha 30 aralga ole cok var gbi gelio ki bana
Merhabalar minik kuzucum,hosbulduuuuuuuuuk.Sende yeniysen yazılanları not alırsın artık:)).En kısa zamanda minik melegine kavusman dilegiyle.
Hoscakal.
canımm çok iyi anlıyorum seni benim nişanlım bingazideydi Allahtan işi bilgisayarla ilgili oldugu için biz görüşebiliyorduk msnden skypeden falan bize turkcellden çok yüksek bir fatura geldi o yüzden turkceli kapattı onu kullanmadı libyada sadece madar hattını kullandı onunla da konusamıyorduk bile doğru düzgün Allah'a çok şükür geldi canım üzülme seni çok iyi anlıorum
askerde gibi safak sayıyorum inanki 47 gun kaldıı herkess az dior bi de ben avunabilsem.simdi cagrı atabilior pek msj atamıor bi cagrsını aldgm zaman ble cok mutlu oluorm ahh bi gelse su 30 aralık bu arada snle tanıstgma da m. oldm :) hataydan selin ben 21 yasndaym destegn içn saol
ben de ank'dan meltem canım rica ederim ne demek biz ik çıkmaya basladıgımızda tripolideydi ve ben ondan 1 hafta haber alamıstım nasıl endişelenmiştim anlatamam bundan 3 sene önce tabi hat filan bulmak da çok zor ilk beni aradıgı zaman seni seviyorum die bagırmıstım oluyor canım benim :)ben diorum zaten bi daha göndermeyi düşünmüorum die al asa'da yazmıssın benimki de gitmişti 1 haftalıgına oraya develerin filan resmini cekip bana göndermişti ama en son bingazideydi ordan da türkiye'ye geldi allah kavustursun canım seni sen hiç üzülme yalnız değilsin her zaman dinlerim seni yardımcı olabilecegim konu olursa da yaz ...
Merhaba nerde...
Sonunda libyada ve tobruktayım.buraları çok beğendim.yardımların için teşekkür ederim.hazır geldim...gelirken birşey getirmedim ama manevi olarak hazırdım:)
gelişim de çok kolay oldu.eşim de işlerini ayarlamış.beni almaya geldi bingaziye.şu anda evimdeyim.evde internet olmadığı için sana mesaj gönderemedim.eşimin vınnı bu gece ele geçirdim.mesaj yazabilme fırsatını yeni yakalayabildim yanii:)))))
bu arada ben özel mesaj gönderemiyormuşum...ama eğer bana mailini atarsan özelden,seni eklerim.interneti buldukça da görüşürüz inşallah...artık tobruktayım ve evimdeyim ama daha evimin çok eksiği var.inşallah eksiklerimi tamamlayınca görüşmek isterim....yardımların için teşekkürler....
,
Selam arkadaslar,
Bir haftadir tekrar Tripolideyim, yazmak icin yeni zaman buldum, buarada Trioliye yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.
Minikkuzucum sende hosgeldin canim, istersen bulusup tanisabiliriz Tripolinin neresinde kaliyorsun?
Tabi isteyen herkez katilsin, esefemle görüsmüstük insallah bu ayin sonuna gelecek.
Ben yeni siraj´da kaliyorum, senin kaldigin yer bize biraz uzak. Ama gezmek icin alisveris icin falan zaten bu taraflara girgarish´e geliyorsundur.
Arabayla 15-20 dk sürer galiba.
Istersen bulusmak icin bir tarih belirleyelim katilmak isteyen arkadaslarda buyursunlar olmazmi?
Ne diyim simdi, hmm haftaya Pazartesi´ne ne dersin? Benim icin daha erkende olur, tabi ozaman sirf beni tanimis olursun :)
Esefem yanlis hatirlamiyorsam bu cuma gelecek
Esefem msj larimizi okuduysan sende yorum yap canim :) bize katilacagini tahmin ediyorum.
olur, benim için uygun olur pazartesi :)
nerde ve kaçta buluşacağız :)
ben yer bilmiyorum ama öğrenirim
Selam canim Pazartesi iyi olacakti ama esim Pazar ve Pazartesi Bengazide olmasi gerekiyor, bende bu sabah ögrendim.
Bak canim istersen söyle yapalim, henüz baska kimse yazmadigi icin yani bazi arkadaslar daha Türkiyede oldugu icin.
Cuma günü eslerimizle beraber souk talat da bulusmaya ne dersin? Bir dahaki haftayada yeni bir termin yapariz katilmak isteyen tüm bayanlar icin olmazmi?
Istersen e-posta adreslerimizi degiselim daha iyi konusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?