Libya Paylasim Alani(Tanisma)

canımm çok iyi anlıyorum seni benim nişanlım bingazideydi Allahtan işi bilgisayarla ilgili oldugu için biz görüşebiliyorduk msnden skypeden falan bize turkcellden çok yüksek bir fatura geldi o yüzden turkceli kapattı onu kullanmadı libyada sadece madar hattını kullandı onunla da konusamıyorduk bile doğru düzgün Allah'a çok şükür geldi canım üzülme seni çok iyi anlıorum

Merhabalar minik kuzucum,hosbulduuuuuuuuuk.Sende yeniysen yazılanları not alırsın artık:)).En kısa zamanda minik melegine kavusman dilegiyle.
Hoscakal.

evet notumu aldım, ayrıca iyi dileklerine çoooook ama çoook teşekkür ederim, inşallah hepimizin gönlüne göre, hayırlısı olsun inşallah

askerde gibi safak sayıyorum inanki 47 gun kaldıı herkess az dior bi de ben avunabilsem.simdi cagrı atabilior pek msj atamıor bi cagrsını aldgm zaman ble cok mutlu oluorm ahh bi gelse su 30 aralık bu arada snle tanıstgma da m. oldm :) hataydan selin ben 21 yasndaym destegn içn saol

ben de ank'dan meltem canım rica ederim ne demek biz ik çıkmaya basladıgımızda tripolideydi ve ben ondan 1 hafta haber alamıstım nasıl endişelenmiştim anlatamam bundan 3 sene önce tabi hat filan bulmak da çok zor ilk beni aradıgı zaman seni seviyorum die bagırmıstım oluyor canım benim :)ben diorum zaten bi daha göndermeyi düşünmüorum die al asa'da yazmıssın benimki de gitmişti 1 haftalıgına oraya develerin filan resmini cekip bana göndermişti ama en son bingazideydi ordan da türkiye'ye geldi allah kavustursun canım seni sen hiç üzülme yalnız değilsin her zaman dinlerim seni yardımcı olabilecegim konu olursa da yaz ...

Merhaba nerde...
Sonunda libyada ve tobruktayım.buraları çok beğendim.yardımların için teşekkür ederim.hazır geldim...gelirken birşey getirmedim ama manevi olarak hazırdım:)
gelişim de çok kolay oldu.eşim de işlerini ayarlamış.beni almaya geldi bingaziye.şu anda evimdeyim.evde internet olmadığı için sana mesaj gönderemedim.eşimin vınnı bu gece ele geçirdim.mesaj yazabilme fırsatını yeni yakalayabildim yanii:)))))
bu arada ben özel mesaj gönderemiyormuşum...ama eğer bana mailini atarsan özelden,seni eklerim.interneti buldukça da görüşürüz inşallah...artık tobruktayım ve evimdeyim ama daha evimin çok eksiği var.inşallah eksiklerimi tamamlayınca görüşmek isterim....yardımların için teşekkürler....
,

herkese slmlar.bende yeni evlenip geldim libyaya.biraz zor olsada.3 ayımı doldurdum.sadece herkesin sıkıntısı benim gibi evde oturmak galiba.bayanlara neden iş imkanı yok anlamıyorum.evde oturarak vakit geçiremiyorum.şirketlerde büyük bir kadın erkek ayrımcılığı var.evlenmeden once çalışan biriydim.şimdi evde oturarak vakit geçirmek çok zor geliyor.bide üstune libyada.artık ne iş olsa yapacağım demeye başladım.

vallahi gelsn hayırlısyla bende kesnlkle gondermceem:)zaten dio bnde bi daha gtmeyi dusunmuorm die zaman gecmio işte calısıordm ayrldm smdi baska iş gorsmelerm var evdeym anliyacagn bnde atkı örüorm ona:)hayatmda ilk defa örgü örüyorum kendsi içn

Günaydın bayanlar,
Dilerim sabah sabah tatil günü birileri internete girip cevap verebilir bana.Bugün milli olup:) souq talata markete gideceğiz,birinden saat 17 de açılıyor diye duydum da bana çok geç geldi,market kaçta açılıyor acaba bileniniz var mı?
İyi tatiller.

Galiba marketlerin açılma saatini de deneme yanılma yöntemiyle bulacağım((.Ben bir an önce kendimi sokağa atma derdindeyim ama eşim her yer kapalıdır şimdi diyerekten frenliyor,öf be yav 5 te zaten gün bitmiş oluyor,o saate kadar yapacak birşey yok mudur bu memleketteeeeee!!!!

Hoşgeldin yekamoz...

İyi ya,rahat geldiğine ve eşinin seni alabildiğine çok sevindim.Kaç gündür acaba neyaptın diye merak ettim,hatta eşim bile merak etti:)Bingazi de 3 gün 2 çocukla neyapacaksınız,otelde nasıl kalacaksınız diye endişe ettik...Neyseki evine yerleşmişsin çok sevindim..Kolaymı ev yerleştirmek,topla topla bitmez eksik yekamoz..birde insan gurbette olunca herşey alıp yığmakda istemiyor bende öyle yapıyorum zaruri ihtiyaçları alıyorum sadece.sana özelden mail adresimi yazıyorum yekamoz ..görüşmek dileğiyle...

arkdslar i geceler cok acl sorum olcak size nişanlm yurtdında oldgnu solmeştim de turkcel kullanıo fakat kontoru yoktu cagrı atamıodm baglanamamaktadır diodu 2 taraflı konor gttiği için .ondn libya hattyla gorusuodk bugun kendsne arapca sms gelms kendisinin hç kontoru yok turkcelde ama arayabliorm su an .bu mümkün mu cok mutlu oldm sasrdım da arapca sms geldkten sonra bole oldu bi bilgsi olan varsa cok sevnrm

Selam arkadaslar,
Bir haftadir tekrar Tripolideyim, yazmak icin yeni zaman buldum, buarada Trioliye yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.

Minikkuzucum sende hosgeldin canim, istersen bulusup tanisabiliriz Tripolinin neresinde kaliyorsun?

Selam arkadaslar,
Bir haftadir tekrar Tripolideyim, yazmak icin yeni zaman buldum, buarada Trioliye yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.

Minikkuzucum sende hosgeldin canim, istersen bulusup tanisabiliriz Tripolinin neresinde kaliyorsun?

olur elbette, hatta tripoli'deki tüm arkadaşlara duyurup, katılmak isteyen ya da katılabilen herkesle birlikte de buluşabiliriz :)
bayram da bittiğine göre herkes yavaş yavaş döner herhalde :)
ben tajura tarafında kalıyorum. sen?

Tabi isteyen herkez katilsin, esefemle görüsmüstük insallah bu ayin sonuna gelecek.

Ben yeni siraj´da kaliyorum, senin kaldigin yer bize biraz uzak. Ama gezmek icin alisveris icin falan zaten bu taraflara girgarish´e geliyorsundur.
Arabayla 15-20 dk sürer galiba.
Istersen bulusmak icin bir tarih belirleyelim katilmak isteyen arkadaslarda buyursunlar olmazmi?

tamam o zaman :) bi tarih ve yer belirleyelim, katılmak isteyen de burdan belirtsin. ben gırgaresh'e geliyorum evet, zaten alışverişe falan hep tripoli'ye gidiyorum, dediğin gibi 15-20 dakika sürüyor :)
ben genel olarak müsaitim. tarih bekliyorum :)

Ne diyim simdi, hmm haftaya Pazartesi´ne ne dersin? Benim icin daha erkende olur, tabi ozaman sirf beni tanimis olursun :)
Esefem yanlis hatirlamiyorsam bu cuma gelecek

Esefem msj larimizi okuduysan sende yorum yap canim :) bize katilacagini tahmin ediyorum.

olur, benim için uygun olur pazartesi :)
nerde ve kaçta buluşacağız :)
ben yer bilmiyorum ama öğrenirim

olur, benim için uygun olur pazartesi :)
nerde ve kaçta buluşacağız :)
ben yer bilmiyorum ama öğrenirim

Selam canim Pazartesi iyi olacakti ama esim Pazar ve Pazartesi Bengazide olmasi gerekiyor, bende bu sabah ögrendim.

Bak canim istersen söyle yapalim, henüz baska kimse yazmadigi icin yani bazi arkadaslar daha Türkiyede oldugu icin.
Cuma günü eslerimizle beraber souk talat da bulusmaya ne dersin? Bir dahaki haftayada yeni bir termin yapariz katilmak isteyen tüm bayanlar icin olmazmi?
Istersen e-posta adreslerimizi degiselim daha iyi konusuruz.

tamam eposta adresimi sana özelden gönderiyorum o zaman.
cuma günü için eşimin çalışması olup olmadığını bilmiyorum henüz. duruma göre seni haberdar ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…