11:30 at saray cafe
çok şükür umutkuşum..iyiyiz..izmirdeyiz..işimle meşgul olarak unutmaya çalışıyorum hasreti ama çoğu zaman mümkün olmuyor..orada olmayı nasıl istiyorum bir bilseniz..eşim yılbaşına kadar sabredelim diyor..hayırlısı bakalım..hakkımızda ne hayırlı olacaksa onu nasip etsin rabbim..hepinizi yüreğinizden öpüyorum..rabbime emanet olun..dualarınızda da yoldaşınız olayım..
evet canim herseyin hayirlisi, esin libyada ama dimi? yanlis anlamadiysam?
evet canim herseyin hayirlisi, esin libyada ama dimi? yanlis anlamadiysam?
şans...
buluştuk
evet bitanem..canözüm tripoli de...
ay canim benim yaa Allahim tez zamanda yine kavustursun.
allahtan seninde bir melegin var evde, onunla zamanin gecer yine öyle dimi? oda olmasa ne yapacaktin?
Valla Libya cok sıkıcı benim oglusum olmasa hic zaman gecmez, bugün babamiz bizi sabrata ya götürdü. Sende gitmistin galiba dimi canim? Ben cok begendim simdiye kadar Libyada gördügüm en güzel yer Deniz bi harika zaten.
tatlım benim..allah razı olsun ne güzel bir dua etmişsin bizim için..güzel gönlüne sağlık..evet kuzucuğum olmasa cidden daha zor olurdu ama canın uzaklığı da tahminimden çok daha zor..yine de rabbim başka ayrılık vermesin tabi buna da şükürler olsun..ben sabrata ya gitmedim o fotoları eşim gittiği zaman çekmiş..ben de fikir olsun diye paylaştım..rabbim izin verir de biz de gelirsek sıkılmayız inşallah..bol bol buluşur birbirimizin yaralarına merhem oluruz..derdine derman oluruz rabbimin izniyle..sevgiyle kucaklıyorum..rabbime emanetsiniz..
merhaba arkadaşlar sayfaları biraz atlayarakta olsa okudum bizde libyadaki türkler arasına katılıyoruz allahın izniyle eşim 1 ocakta libyaya gidiyor işi bingazideymiş ve ben türkiyede onun hasretiyle kalıcam eşim oraya alıştıktan ve gerekli ortamı kurduktan sonra ben gelicem ama ne zaman gelirim hiç belli değil bingazideki arkadaşlarla tanışmak konuşmak isterim hoşçakalın
1 Haftadir Net yoktu yaa, sükür bugün yine oluyor :)
Sen gel hele gerisi kolay
burda zamandan bol birsey yok zaten, havalar biraz serinledi en soguk ay ocak ayi oluyormus ama surda ne kaldi onunda gecmesine.
Öpüyorum seni allahima emanet ol
Merhaba ayşekapodokya, öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bende eşimin işi dolayısıyla 4 aydır Bingazideyim. İlk başlarda zorlanılsada zamanla alışılıyor, gözün korkmasın. Geldiğinde belki görüşebilir, tanışabiliriz.
Allaha emanet ol, hoşçakal.
hakkınızda hayırlısı olsun birtanem..kader arkadaşım..benim sevdiceğim de yaklaşık 1.5 yıldır orada biz kuzucukla izmirdeyiz..dilerim vuslata pek yakınız hayırlısıyla..allahın izniyle ayrılığınız uzun sürmesin inşallah..sevenler ayrılığı hiç yudumlamasın..tadı çok acı..
bingazi yi bilmiyorum ama tripoli ile ilgili nacizane izlenimlerimi burada anlattım pinaripekci umarım yardımcı olabilirm.geçmiş sayfaları fırsat buldukça gözden geçir birçok bilgiye ulaşabilirsin..yine de soruların olursa seve seve cevaplarız elimizden geldiğince..rabbime emanet olun..
bu ayrılık beni çok sarsacak herhalde öyle görünüyo şimdiden pasaportu gördükçe gözyaşlarıma hakim olamıyorum ama canı sağolsun allah korusun sadece kendim için değil ordaki herkes için duam allah yardımcımız olsun ayrıca tripoli notlarını da okudum ve çok beğendim eline sağlık öyle güzel anlatmışın ki ''ben huzur bulmaya gittim ve huzur buldum'' sözünüde çok beğendim teşekkürler
hakkınızda hayırlısı olsun birtanem..kader arkadaşım..benim sevdiceğim de yaklaşık 1.5 yıldır orada biz kuzucukla izmirdeyiz..dilerim vuslata pek yakınız hayırlısıyla..allahın izniyle ayrılığınız uzun sürmesin inşallah..sevenler ayrılığı hiç yudumlamasın..tadı çok acı..
bingazi yi bilmiyorum ama tripoli ile ilgili nacizane izlenimlerimi burada anlattım pinaripekci umarım yardımcı olabilirm.geçmiş sayfaları fırsat buldukça gözden geçir birçok bilgiye ulaşabilirsin..yine de soruların olursa seve seve cevaplarız elimizden geldiğince..rabbime emanet olun..
bu ayrılık beni çok sarsacak herhalde öyle görünüyo şimdiden pasaportu gördükçe gözyaşlarıma hakim olamıyorum ama canı sağolsun allah korusun sadece kendim için değil ordaki herkes için duam allah yardımcımız olsun ayrıca tripoli notlarını da okudum ve çok beğendim eline sağlık öyle güzel anlatmışın ki ''ben huzur bulmaya gittim ve huzur buldum'' sözünüde çok beğendim teşekkürler
kıyamam birtnm..rabbim şefkat dolu elini uzatsın size dilerim..ayrılığınız uzun sürmesin ve başka ayrılıklar da nasip etmesin inşallah cümlemize..yazımı beğenmene çok sevindim..o blog benim gönül bahçem..sürekli yazamasam da orada olduğumda çok mutlu oluyorum...dilerim hep huzur buluruz..sevgiyle kalın..
Merhaba arkadaşlar. Eşim inşaat işi nedeniyle Libya Tripoli'ye gidecek. Şu an Trabzon'da yaşıyoruz ve 3 aylık bir bebeğim var. Kendi ailem yok, tek ailem eşim ve oğlum. Türkiye'de yalnız kalmamak için ben de eşimle gitmek istiyorum. Mesela evlerin kiraları ne kadar? Evler nasıl, kışları çok serin olmuyordur herhalde, bütün evler kaloriferli midir? Eşya götürmek imkansız olsa gerek, beyaz eşya, yatak,dolap vs. Oralardan mı almak mantıklı olur? Aldık yeni ev kurduk diyelim sonra bir daha Türkiye ye dönüşte ne olur o eşyalar? Zaten maddi yetersizlikler için böyle bir işe giriyoruz, astarı yüzünden pahalı mı çıkar acaba...
Bu konuda bilgisi, tecrübesi olanlar bana yazabilir mi?
Cevap için teşekkür ederim öncelikle umutkusum. Eşim orada işçi kalfası olarak çalışacak, iki bin konut projesi varmış. İnşaat şirketi de buradan gitme olacak herhalde, kamp vs. mümkün mü bilemiyorum. 1000 dinar çok pahalı geldi bana. Yani 1 milyar kira mı bu şimdi, çok fazla ve abartılı geldi bana. Bi forumda villa tipi evlerin o kadar kiraya sahip olduklarını okumuştum. Ev bulmanın zor olması kötü tabii ama genelde mobilyalı olması güzel. Ana beyaz eşyalar olsa bile yeter tabii. Böyle mütevazi ev yok mudur kiralanacak? Ne bileyim buradaki giriş katlar gibi mesela, biraz da eski ev gibi, 250-300 milyona olan kiralar gibi... Sahil şehri olduğu için biraz turistik galiba ev fiyatları da...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?