Amovoce çok teşekkür ederim,aklına ne gelirse yaz lütfen,cidden çok faydalı oluyor.Bende evdeki 3 marka sütten hangisi doğal inek sütü,hangisi süt tozu anlamaya çalışıyordum,birini ok.leyebilmiştim,açıklama kısmında çoğunlukla arapça ve diğer dillerde yazıyor,ingilizce açıklama da yok,kalmıştım öyle.Çocuk yoğurtlarında da nasılsa süt tozu kullanmıyorlardır diye bakmadım ve jadeen markadan almışım,siz diyince baktım hakikaten milk powder varmış,bugün 5. bitti,artık danone alırım.İnce bulgur işi benim gibi köfte ve kısır seven biri için kötü oldu,bilsem getirirdim,neyse artık öğrendim.
Teşekkürler,hoşçakalın.
umutkuşum, kusura bakma, özel mesajını alınca farkettim, burası güncellenmemiş bilgisayarımda. maalesef bu cuma çalışma cuması oldu :/
dediğin gibi yapalım, kızlar da tripoli'ye gelip kalabalıklaştıklarında buluşalım, ya da siz ne zaman derseniz. eşli olunca olmadı, maalesef.
Evet canim, bu arada Esefem´de gelmis olmali simdi isleri vardir. Ilk firsatda bize yazacaktir ozaman hep beraber bulusuruz :)
Siz gelmeyince Cuma günü baska bir cift´le bulustuk bize yakinmis evleri, o arkadasda üc aydir buradaymis güzel bir gündü, insallah seninlede yakinda tanisiriz.
Görüsmek üzere
:2:
Rica ederim, ne demek . Faydasi dokunduysa ne mutlu bana. Markette reyonun karsisina gecipte onlarca marka icinden hangisini almam gerektigini dusundugum icimin daraldigi gunler cok da uzak deil bana. Hatta hala yeni bir sey almadan once ayni tedirginligi yasiyorum.
Burada bir market var sabaha kadar acik..hic kapanmiyor 24 saat, size nasil tarif edebilirim bilmiyorum yerini , cunku henuz bu kadar iyi ogrenemedim. Ama soyle soyleyeyim, minareleri hindistandaki tac mahal gibi top top olan bir caminin karsi caprazinda. :d cok acil ihtiyac durumunda kullanilabilir, diger buyuk marketse hani ustunde alisveris merkezi olan cok katli, daha fazla markayi bir arada bulabileceginiz yer.
Ayrica bir arkadasin yazdigi gibi burada evde oturmak cok bunaltici maalesef. Ve kesinlikle erkekler kadinlari hayatin icinde istemiyorlar gibi bir durumlari var. Benim durumumun daha zor olmasinin nedeni esimin libyali olmasi . Maalesef bazi geleneklerinden adetlerinden vazgecemiyor ve tabiiki cevresi de ustune tuz biber ekiyor. Bana gore ne kadar sacma seyler yapiyorlar ve bazen gulesim bazen aglayasim geliyor.
Libyaya gelip te alistim cok guzel begendim diyen arkadasi da hem tebrik ederim hem de imrenerek okudum , belki bir gun ben de ...??
Kendinize iyi bakin
guzel gunler dilerim
eveet kızlar geldim sonunda
umutkuşum'un dediği gibi cuma geldim ama işlerden bakmaya yeni fırsat buldum :)
tabüküü toplaşalım, eşlerinde katılması hoş olur tabii ama eğer akşam eşler çok geç gelmiyosa cuma günü diye zorlamayalım bi akşam buluşup kahvede içebiliriz
Hosgeldin canim, tahmin ettim zaten islerin coktur diye :) sabah aradim seni hosgeldin demek icin ama Prensimin sayesinde fazla caldiramadim aglamaya basladi konusturmaz diye kapadim yine
Valla kizlar ozaman isterseniz biz önce bayanlar arasi bir bulusma yapalim, bende hastalik falan olmadigi sürece hergün müsaitim.
Esefem senin islerin bittimi bu hafta görüselimi? hangi gün olacagina sen karar ver canim, olmazsa birdahaki hafta icin gün ver.
imjuli´de hergün müsait olduguna göre bir sorun yok.
Pinaripekci sen nasilsin buarada? Nerdesin ne yapiyorsun? Umarim iyisindir canim.
Hadi görüsürük:79:
süper plan :) sizlerden haber bekliyorum, çok önemli bi durum olmadıkça müsaitim ben.
hmm piki ozaman yarın müsait misinizyarın uygun bize, umutkuşum hatırlarsan geçen sefer ufaklık zeynebimizde vardı o artık kreşe gidiyo o yüzden bizim en geç 3 gibi evde olmamız lazım küçük hanımın dönüş saati de
imjuli senin oturdugun yer tam olarak nereye yakın bilmiyorum ama bize yakın olmadığını anladımbiz geçen sefer gergaresh de buluşmutuk umutkuşumla eğer saray sana daha yakınsa yeşil meydanda sarayda buluşalım
Selam canim ben müsaitim yarin, saat benim icin hic fark etmez
Kücük Zeynep 3 yasina girdimi ya? Harundan baya büyük ozaman ben 5 ay var saniyordum aralarinda :)
benim icin bulusacagimiz yerde fark etmez ben size uyarim, hep beraber bana gelin dicem ama evimi bilmiyorsunuz henüz :)
ben tajura'da oturuyorum, gırgaresh trafik açısından sıkıntılı olabilir, sarayda buluşalım o zaman :) saat kaçta?
Hosgeldin canim, tahmin ettim zaten islerin coktur diye :) sabah aradim seni hosgeldin demek icin ama Prensimin sayesinde fazla caldiramadim aglamaya basladi konusturmaz diye kapadim yine
Valla kizlar ozaman isterseniz biz önce bayanlar arasi bir bulusma yapalim, bende hastalik falan olmadigi sürece hergün müsaitim.
Esefem senin islerin bittimi bu hafta görüselimi? hangi gün olacagina sen karar ver canim, olmazsa birdahaki hafta icin gün ver.
imjuli´de hergün müsait olduguna göre bir sorun yok.
Pinaripekci sen nasilsin buarada? Nerdesin ne yapiyorsun? Umarim iyisindir canim.
Hadi görüsürük:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?