Libya Paylasim Alani(Tanisma)

her yerdeyim Nermin abla.buraya daha önceden üyeydim ama şifremi ve adımı unuttuğum için tekrar kayıt oldum.sen söylemesen ama haberim olmazdı burda böyle bir paylaşım olduğundan.yarın yine toplanıyoruz.burdan da davet yazdım her isteyen katıla bilir .03.01.2011 Türk kardeşler restaurant şerra al zawiyah. berit merkezi (merkez postanesi)

Pınar hanım nasılsınız.ben ev hanımıyım çoluk çocuk yok henüz.bütün gün evde olunca nette geziyorum.facede sayfa ve grubum var amaç belli arkadaşlıklar kurmak gurbeti kolaylaştırmak.neyi nerde bulabileceğimiz hakkında bilgi alış verişinde bulunuyoruz.libya da en büyük sorunlardan biri ev bulmak.ama imkansız değil sadece sabırla aramak gerekiyor.open sooq libya da çok seçenek var.herkes için her şeyin hayırlısı olsun.

toplantınızdan çok geç haberim oldu, bi dahaki sefere inşallah. teşekkür ederim davetiniz için :)

imjuli izmirlimisiniz tatlım?

yok değilim, ankaralıyım . sizler izmirlisiniz sanırım :)

teşekkür ediyorum tatlım..allaha çok şükür iyiyim..sizler de iyisiniz inşallah..face deki sayfanızı buldum ve katıldım..emeğinize sağlık..çok iyi düşünmüşsünüz..güzel paylaşımlar dileğiyle..sevgiyle..

toplantınızdan çok geç haberim oldu, bi dahaki sefere inşallah. teşekkür ederim davetiniz için :)

yok değilim, ankaralıyım . sizler izmirlisiniz sanırım :)

evet imjuli ben izmirliyim..inşallah pek yakında tripoli li olacaız ama:))

Kaniye merhaba :))
Çiğdem ben, sen linki gönderince ben de üye oldum. Burada epeyce şey paylaşılmış. çok güzel :)

bizim kızlardan kim var kim yok :) sanırım Nermin burda, Pınar Hn. grubumuza dün geldi hatırladığım kadarıyla. başka?

görüşmek üzere, sevgilerimle.

:))) hoş geldin Çiğdem.nickin de pek bir güzel olmuş.

kaniye,çiğdem sanırım burasıda tripoli sakinleriyle doluyor:)ben tobruk tan bir arkadaş buldum arkadaşlar.gerçi bayağıdır mailleşiyorduk ama dün görüştük.yekamoz arkadaşla buluştuk,güzel bir sohbet ve paylaşım oldu bizim için.Çocuklarda kaynaştılar azda olsa,benim kızım sanırım yalnızlıktan, biraz bencillik sınırlarını zorladı ama neyseki özge nin çocukları çok iyi yetişmiş ve anlayışlılar.
İnsan yeterki paylaşmak istesin fizan dada olsa dost arkadaş edinebiliyor..umarım libya da,sadece burada zaman geçirmek yerine geleceğe dönük sağlam,uzun ömürlü dostlar ediniriz...

:))) hoş geldin Çiğdem.nickin de pek bir güzel olmuş.

teşekkürler Kaniye'cim :))

çok sevindim Nermin. özellikle çocuklar adına çok iyi olduğuna eminim.

dostluk konusundaki temennilerine yürekten katılıyorum, dilerim dünyanın başka coğrafyalarında da olsak dostluklarımız hep burada kurduğumuz kadar güzel ve sıcak kalır :)

sizin ve prensesiniz adına çok sevindim.biz tripoli'de birbirimizi bulduk.arkadaşlığa başladık.ben de umuyorum ki kalıcı olur.

nickinde senin kadar tatlı Çiğdem :))) iyi ki sizleri tanıdım.hayatıma renk kattınız.burda en büyük korkum arkadaş bulurken denize düşen yılana sarılır olmaktı.ama boşuna kaygı etmişim hepiniz çok iyisiniz.iyi ki varsınız.

canım bildiğim kadarıyla libyanam bayda da..sitede çok yoğun olduğu için belki buraya gelemiyor çok..istersen sayfasına bir bak.. CAFE PEPELA sevgiyle tatlım..

teşekkür ederim pınar hanım,bende sayenizde görmüş oldum cafe pepela yı..en son tobruk a geçebiliriz yazmıştı ya acaba geçtimi diye merak ettim bende..sizede allah en kısa zamanda eşinizle kavuşturmayı nasip etsin diyorum...sevgiyle kalın...

çok sevindim Nermin. özellikle çocuklar adına çok iyi olduğuna eminim.

dostluk konusundaki temennilerine yürekten katılıyorum, dilerim dünyanın başka coğrafyalarında da olsak dostluklarımız hep burada kurduğumuz kadar güzel ve sıcak kalır :)[/QUOTE]

teşekkür ederim Çiğdem ,maaleseff çocuklara istediğimiz kadar arkadaş olmaya çalışsakta bizler yetmiyoruz..kendi doğaları gereği akranları,arkadaşları olmalı.Biz yetişkinler bile arkadaş dost arıyoruz,çocuklar ne yapsın bu kadar güçlü hayal dünyaları ve enerjileri varken...üzülüyorum çocuklar için libya da olmaları konusunda
Bir ülkenin insanı olmaktan çıktık,dünya insanı olmak durumundayız..rengi ırkı ne olursa olsun arkadaşlık dostluk en büyük hediyemiz olsunda heybemizde güzel paylaşımlar kalsın bencede:)iletişim ,paylaşım,vefa bunlar cidden güzel şeyler...
sevgiyle kal Çiğdem...

Çiğdem bu arada nick in cidden ne kadar sıcak ve sevimli (misket)..neredeyse unutmuştum ben misket oynadığım zamanları hatırlamış oldum sayende:):81:

senin kalbin güzel Kaniye'cim, hayat hepimizin karşısına her zaman doğru olanı çıkarsın dilerim :)
sen de iyi ki varsın, iyi ki bizleri bir araya topladın

Çiğdem bu arada nick in cidden ne kadar sıcak ve sevimli (misket)..neredeyse unutmuştum ben misket oynadığım zamanları hatırlamış oldum sayende:):81:

muhabbet kuşumun adı aynı zamanda teşekkür ederim çok.

dün yazmış libyanam derne ye gitmişler kısa bir tatil için..ondan uzak kalmış biraz cancağzım..ama geri dönmüşler..pepela ya gelince bağımlılık yapacaktır eminim çünkü paylaşımları gerçekten çok güzel biricik kardeşimin..rabbime emanetsiniz canım..güzel duana gönülden amin diyorum..rabbim hepimize yüreğinden geçirdiklerini hayırlısıyla versin inşallah..​

Tobruk ve Tripolide birbiriyle tanışıp, arkadaşlık etme fırsatı bulan arkadaşlar, sizleri tebrik ediyorum. Allahın izniyle inşallah dostluklarınız samimi ve kalıcı olur.

Bu arada Bingazide yaşayan hanım arkadaşlar huuuuu nerdesiniz ? Bizlerde yazışalım, görüşelim

Kaniye'cim seni dün gönderdik bak ben de bugün ardından geliyorum :))

tatil dönüşü tripoli'de kaldığımız yerden devam edelim dostluklarımıza, sohbetlerimize ve buluşmalarımıza...

herkese sevgiler.

uzun bir aradan sonra herkese cümleten selamlar..mesafelere karşın muhabbetlerin bu denli sıcak olması ne güzel.geriye dönüp baktığımda farklı bi coğrafyada bir sene geçirmek hem sosyal hem iş anlamında bana farklı bir deneyim kazanmama neden oldu.buraya gelirken endişesiz iyi yada kötü nötr bi düşünce içinde geldim.iyiki de böyle yapmışım.hayal kırıklığına uğramadım hiç değilse.bingazide yaşayıp marjı,tripoliyi,misuratayı görmek hiç de fena olmadı hani yani..zaman kısa olsada değişiklik her zaman iyi oldu.fırsat buldukça bilenler bilir biz bayanların en iyi bildiği şey hatta tutkusu olan alışveriş modunda dolanmak,favorim italyan restautantda sıcasık dumanı üstünde tüten bi fajita yemek ya da uzuun bir aradan sonra suriye restaurntda tıkınmak günün verdiği stresden kurtulmanın en iyi yolu oluyor.bu arada çalışmakta olduğum şantiyede işimiz bir iki aya kadar bitiyor.onca zaman snra karşısına geçip nerden nereye diye düşündüğünüz onca sıkıntı ve stresini çektiğiniz işin bitmesi gerçekten kucağınıza aldığınız bi mink yawru gibi.(çok mu fazla abarttım bilemiyorum:)tabii yeni işler de yolda..bakalım libya maceramız nerede nasıl nihayet bulacak.umuyor ve diliyorum burada acı tatlı farklı düşünce ve deneyimlerini paylaşan yediden yetmişe herkesin yoluda bahtıda açık olur.sevgi ve muhabbetle sağlıklı günler diliyorum.başka bir günde yeniden görüşürüz..

teşekkürler inş.kalıcı arkadaşlıklar kuruyoruz.umarım sizde anlaşabileceğiniz arkadaşlar bulursunuz.

Çiğdem :)) inş.Libya bir süre beklesin özlesin bizi.

iyi günler arkadaşlar ben ılkkez bu sıteye giriyorum ben 11 aylık evliyim eşim bır ay oldu libya bingaziye iş için gitti turkıyede alıcagı paranın ıkı katı oldugu için ve çok borcumuz oldugu için gitmek zorunda kaldı ama yapamıyorum bende gıdıcem kapalıyım ama eşim dışarı çıkamazsın dıyor alışveriş yerı yok dıyor ev tutucaz eşya falan nerden alıcaz gerçekten orası kadına kısıtlımı tv çekermi turk kanalları
lütfen benım aklıma gelen bukadar lütfen bılgılendırın allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…