merhaba kaniye,nermin ben tobruk tan..Siteye girmeye başladın sanırım,bende buradan tobruk ta olan arkadaşları bulmaya çalışıyorum:)
siz kalabalıksınız yarın sanırım,face tan baktım 10 u bulmuşsunuz,benim yerimede sohbet edin eğlenin..size bol eğlenceler...
ben de yakın zamanda izmir'e gideceğim.bu pazartesi 03.01.2011 tarihinde saat 13:00 de face gruptan arkadaşlarla Türk Kardeşler Restauranta buluşucaz.Tripolide ki tüm bayanlar davetli.sizde gelebilirseniz yüz yüze tanışmış oluruz.grubumuz çok samimi amacımız gurbeti arkadaşlıklarla kolaylaştırmak.
imjuli izmirlimisiniz tatlım?
Pınar hanım nasılsınız.ben ev hanımıyım çoluk çocuk yok henüz.bütün gün evde olunca nette geziyorum.facede sayfa ve grubum var amaç belli arkadaşlıklar kurmak gurbeti kolaylaştırmak.neyi nerde bulabileceğimiz hakkında bilgi alış verişinde bulunuyoruz.libya da en büyük sorunlardan biri ev bulmak.ama imkansız değil sadece sabırla aramak gerekiyor.open sooq libya da çok seçenek var.herkes için her şeyin hayırlısı olsun.
toplantınızdan çok geç haberim oldu, bi dahaki sefere inşallah. teşekkür ederim davetiniz için :)
yok değilim, ankaralıyım . sizler izmirlisiniz sanırım :)
her yerdeyim Nermin abla.buraya daha önceden üyeydim ama şifremi ve adımı unuttuğum için tekrar kayıt oldum.sen söylemesen ama haberim olmazdı burda böyle bir paylaşım olduğundan.yarın yine toplanıyoruz.burdan da davet yazdım her isteyen katıla bilir .03.01.2011 Türk kardeşler restaurant şerra al zawiyah. berit merkezi (merkez postanesi)
Kaniye merhaba :))
Çiğdem ben, sen linki gönderince ben de üye oldum. Burada epeyce şey paylaşılmış. çok güzel :)
bizim kızlardan kim var kim yok :) sanırım Nermin burda, Pınar Hn. grubumuza dün geldi hatırladığım kadarıyla. başka?
görüşmek üzere, sevgilerimle.
:))) hoş geldin Çiğdem.nickin de pek bir güzel olmuş.
kaniye,çiğdem sanırım burasıda tripoli sakinleriyle doluyor:)ben tobruk tan bir arkadaş buldum arkadaşlar.gerçi bayağıdır mailleşiyorduk ama dün görüştük.yekamoz arkadaşla buluştuk,güzel bir sohbet ve paylaşım oldu bizim için.Çocuklarda kaynaştılar azda olsa,benim kızım sanırım yalnızlıktan, biraz bencillik sınırlarını zorladı ama neyseki özge nin çocukları çok iyi yetişmiş ve anlayışlılar.
İnsan yeterki paylaşmak istesin fizan dada olsa dost arkadaş edinebiliyor..umarım libya da,sadece burada zaman geçirmek yerine geleceğe dönük sağlam,uzun ömürlü dostlar ediniriz...
kaniye,çiğdem sanırım burasıda tripoli sakinleriyle doluyor:)ben tobruk tan bir arkadaş buldum arkadaşlar.gerçi bayağıdır mailleşiyorduk ama dün görüştük.yekamoz arkadaşla buluştuk,güzel bir sohbet ve paylaşım oldu bizim için.Çocuklarda kaynaştılar azda olsa,benim kızım sanırım yalnızlıktan, biraz bencillik sınırlarını zorladı ama neyseki özge nin çocukları çok iyi yetişmiş ve anlayışlılar.
İnsan yeterki paylaşmak istesin fizan dada olsa dost arkadaş edinebiliyor..umarım libya da,sadece burada zaman geçirmek yerine geleceğe dönük sağlam,uzun ömürlü dostlar ediniriz...
teşekkürler Kaniye'cim :))
çok sevindim Nermin. özellikle çocuklar adına çok iyi olduğuna eminim.
dostluk konusundaki temennilerine yürekten katılıyorum, dilerim dünyanın başka coğrafyalarında da olsak dostluklarımız hep burada kurduğumuz kadar güzel ve sıcak kalır :)
canım bildiğim kadarıyla libyanam bayda da..sitede çok yoğun olduğu için belki buraya gelemiyor çok..istersen sayfasına bir bak.. CAFE PEPELA sevgiyle tatlım..
nickinde senin kadar tatlı Çiğdem :))) iyi ki sizleri tanıdım.hayatıma renk kattınız.burda en büyük korkum arkadaş bulurken denize düşen yılana sarılır olmaktı.ama boşuna kaygı etmişim hepiniz çok iyisiniz.iyi ki varsınız.
Çiğdem bu arada nick in cidden ne kadar sıcak ve sevimli (misket)..neredeyse unutmuştum ben misket oynadığım zamanları hatırlamış oldum sayende:):81:
teşekkür ederim pınar hanım,bende sayenizde görmüş oldum cafe pepela yı..en son tobruk a geçebiliriz yazmıştı ya acaba geçtimi diye merak ettim bende..sizede allah en kısa zamanda eşinizle kavuşturmayı nasip etsin diyorum...sevgiyle kalın...
Tobruk ve Tripolide birbiriyle tanışıp, arkadaşlık etme fırsatı bulan arkadaşlar, sizleri tebrik ediyorum. Allahın izniyle inşallah dostluklarınız samimi ve kalıcı olur.
Bu arada Bingazide yaşayan hanım arkadaşlar huuuuu nerdesiniz ? Bizlerde yazışalım, görüşelim
Kaniye'cim seni dün gönderdik bak ben de bugün ardından geliyorum :))
tatil dönüşü tripoli'de kaldığımız yerden devam edelim dostluklarımıza, sohbetlerimize ve buluşmalarımıza...
herkese sevgiler.
teşekkürler inş.kalıcı arkadaşlıklar kuruyoruz.umarım sizde anlaşabileceğiniz arkadaşlar bulursunuz.
Çiğdem :)) inş.Libya bir süre beklesin özlesin bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?