Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Yanlız yorum yazamıyorum sana (bloguna) gülüm
Ayarlardan olabilir ?

Hay allah gecen gün pinarcigim da demisti bunu, biraz degisiklik yaptim ama oluyormu bakmam lagzim.
Template i degistirdikten sonra ayarlar tutmaz oldu e birazda acemi olunca böyle oluyor:)))

Begendigine cok sevindim canim, izlemeye aldiginda gördüm hemen.
Biliyorsun ben almanyada dogup büyüdüm genel olarak alman pasta ve kek tariflerini paylasmak istiyorum ama henüz elim kolum bagli, yeni firinimi bekliyorum birde haftaya almanyaya gidiyoruz allahimin izniyle gelirken alisik oldugum malzemelerden getirecegim ve insallah ondan sonra sayfamda yavas yavas büyüyecek :) Seninkisi kadar güzel olmasada birseyler yapmaya calisiyoruz iste:)

şekerim buradaım ben..ama nasıl buradaım bir bilsen..mavisu hasta..annemin beli tutuldu yatıyor ilaçlar da pek fayda etmedi..ayrıca ameliyat kararı verildi bir başka sebepten bakalım pazartesi belli olacak günü..yarın eşimi yolcu ediyorum nasipse tripoliye doğru..gelen giden..herşey üst üste.....rabbim hayırlar nasip etsin..sağlık versin cümlemize inşallah..bugün kuzucuğumun karnesini aldık teyzesi..başarılıymış çok şükür çok sevindim..bu güç beni bugün de sağlam tutar allahın izniyle:)

kocaman öpüyor teyzesi hem prensimizi hem de anneciğini.. rabbime emanet..

Evet,temadan mütevellit yazılmıyor olmalı..
Dediğin gibi yavaş yavaş gülüm.Tadını çıkarmaya bak! :87:
Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.Almanya tam pasta malzemeleri cenneti
Libya'da damla çikolata bile bulamıyoruz düşün.Buna rağmen yemek blogcusu olmak çılgınlık gibi
Ama yine de keyifli..
Blog hususunda yardım edebileceğim bir konu olursa,seve seve.
Sevgi ile

Ay ikisinede büyüüüük gecmis olsun, üzüldüm yaa simdi. Allahim acil sifalar versin annenede, cok iyi anliyorum canim seni. Herzaman hersey üst üste gelir ama önemli olan bir kisinin saglam durmasi oda sensin bitanem. Prensesinin karnesine sevindim allahim basarisini daim eglesin... inan hep düsünüyoruz seni acaba suan neyapiyorsun nasilsin diye, dualarim seninle canim benim :)

Gercekten cok zevkli bir is:)
Yardima ihtiyacim olursa mutlaka yazarim:) Pinarim ve sen olduktan sonra site konusunda sirtim yere gelmez:))))) Henüz bulusup tanisamadik ama cok sicak siniz ikinizide kocaman öpüyorum

libyana sizin blogdan tarif almıştım hatta facede ki sayfamda paylaşmıştım.şu blog işine şimdilik bulaşmama kararı aldım :)))) sizlerin bloglarına bakarım.hatta bir ara takipçi olayım bari :)))

Gercekten cok zevkli bir is:)
Yardima ihtiyacim olursa mutlaka yazarim:) Pinarim ve sen olduktan sonra site konusunda sirtim yere gelmez:))))) Henüz bulusup tanisamadik ama cok sicak siniz ikinizide kocaman öpüyorum

umutkuşum rabbim razı olsun birtanem..mavisu biraz daha iyi düne göre en azından artık ateşi çıkmıyor.annemin de ağrıları hafifledi biraz.pazartesi ameliyat günü alacağız inşallah.histerektomi yapılacak anneme.tez zamanda sağlığına kavuşsun tüm şifa bekleyenler inşallah..

siz de dualarımdasınız biriciğim..miniğimi de kocaman öpüyorum seni de..inşallah bululup tanışmayı da nasip eder rabbim hayırlısıyla..ne zaman istersen yanındayım tatlım:)

Öncelikle herkese merhabalar,
bende eşimin işi nedeniyle 1 hafta içinde tripoliye gidicem. Evin hazır olduğunu söylediler fakat mutfakta hususi eşyalar yokmuş tencere tava çatal kaşık vs. ordanmı alsam yoksa türkiyedenmi götürsem karar veremedim. Fiyatlar orda nasıl? içime sinicek uygun fiyatlarda orda bulabilirmiyim sizce? acil bilgi verebilecek bir arkadaş varmı?

arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun diyelim..nasipse ben de eşimin yanına gideceğim..ve açıkçası buradan eşya götürmek çok mantıklı gelmiyor..orada herşey mevcut..fiyatları da gayet uygundu gözlediğim kadarıyla..sadece birkaç özel gerecin varsa taşıyabileceğin kadar onu alırsın yanına kalanı da oradan allah kerim..tekrar hayırlısı olsun birtanem..rabbim hiçbirimizi pişman etmesin inşallah..

libyana sizin blogdan tarif almıştım hatta facede ki sayfamda paylaşmıştım.şu blog işine şimdilik bulaşmama kararı aldım :)))) sizlerin bloglarına bakarım.hatta bir ara takipçi olayım bari :)))

Merhaba..
Öyle mi? Çok sevindim:) Hangi tarifi aldınız? Umarım beğenmişsinizdir.
Eksik olmayın inşaAllah.
Blog işi gerçekten zaman ve özen istiyor ama inanılmaz keyifli.Siz de başlayın bence! :)
Her konuda el ele verir,hallederiz hepsini..

Pınar çok geçmiş olsun bu arada!
Anneciğinin ellerinden,Mavi Su'nun gözlerinden öpüyorum
Sana bişi yok

pabucum damda zaten bacım...mavişin anneciği olduğumdan beri alıştım ben bu duruma:))(eksikliğini göstermesin rabbim..gayet hoşnutum halimden..bin şükür..)
rabbim razı olsun tatlım..ben ikinizi de öpüyorum kocaman:)

Arzukoc , Pınar arkadaşıma katılıyorum.
Hiç yük olmasın size.Bir tek çaydanlık getirin derim

Canım epeydir takılamıyordum.Yemek bölümünü düzenliyorum birkaç gündür.Az bakayım demiştim,tevafuk oldu :)
Evet aynen öyle! Yakalandık :18:

Sen napıyorsun bakiim bu satte hı de baken bacına

Güzel dileklerin için teşekkür ederim pinar rabbim hayırlısını versin inş. Biz güriş in kampına gidiyoruz. Bilginmi varmı nasıl? ya bide şu halk ayaklanması bizi çok tedirgin ediyor!!! hala devam ediyormu acaba? Allahım yardım etsin orada yaşayan tüm türk vatandaşlarımıza..

Allah kavuştursun canım
Tez zamanda bir daha ayrılmamak üzere bir araya gelin inşaAlalh hayırlısıyla..
Bunu çok istiyorum!

libyana bu küçük bilgi için tşkler:) sanırım bu arap ülkelerinde genel bir sorun alt ve üst demlik diye bir kavram yok. ha bide şekerli çay malum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…