selam arkadaslar olaylarin ilk gunu libyanayla gorustugumde bikac gune kalmaz gecer demisti
ssonrasinda haber alamadim internet telefon gitti
2 gun snra telefonla zar zor ulastim, is yerimizin santiyesinde kaliyoruz simdi iyiz dedi
sonrasinda yine ulasamadim ve
bugun mail gondermis zor durumda olduklarini is yrlerine ait bir otelde kaliyolarpmis yaklasik 130 kisi falan ,belki her an burayi basabilirler demis
sonra beni ev telefonuyla aradi konustuk birazdaha iyiyim herkese ulasmis gorusmusler moralleri yerindeydi turkiyeden haber alinca
en son aldiklari duyuru ordan misira gidip feribotla getircekleri,yarina kadar ulasiriz size demisler
dua edin arkadaslar rabbim onlari korusun ,tam olaylar onlarin kaldigi yerde oldu
yarin sag saglim yurdumuza donsunler
burdaki merak edenlere yazmak istedim
Teşekkürler arkadaşlar burdan aldığımız haberlerle bir nebze de olsun rahatlıyoruz.Rabbim yar ve yardımcıları olsun İnşallah........
bekliyoruz.ne olacağını bilmeden bekliyoruz.ara sıra uzaktan sesler geliyor.az önce tripoliden bir abla aradı onlar ailecek tr ye dönüyorlarmış.benim eşim gelmiyecek onu nasıl bırakıp giderim.her dakika olaylar büyüyor gibi bunları yazarken bile sesler yaklaşıyor.ev sahibim üst katta bi roraya bir buraya gidiyor.ışıkları kapatmalımıyım bilemiyorum.eşim evden sabah çıktı o saaten beri haberini almıyorum.az önce eltim aradı bomba patlatılmış diyor.off ya ne bu ne zaman bitecek.hala korkmuyorum ama endişe etmeye başladım kendim için değil endişem yollarda ki türkler için.ve tabiki sabahtan beri haberini alamadığım herşeyim canım kocam için.ama o iyidir belki dükkandan çıkamıyodur.evet öyledir o iyidir kesin iyidir.
canımm benimm sen olumlu düşün olumlu olsun herşey Libyanın bu kadar karısacagını hiç tahmin etmezdim buraya yazan arkadaslar ne kadar güzel şeyler yazıyorlardı şimdi bunları okudukça biz tr'de olarak acaba ne kadar zamana kadar güvendeyiz onu düşünüorum Allah yardımcınız olsun canımm ama dönmeniz gerekiyorsa da dönün gelin tr'ye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?