Güzel dileklerin için teşekkür ederim pinar rabbim hayırlısını versin inş. Biz güriş in kampına gidiyoruz. Bilginmi varmı nasıl? ya bide şu halk ayaklanması bizi çok tedirgin ediyor!!! hala devam ediyormu acaba? Allahım yardım etsin orada yaşayan tüm türk vatandaşlarımıza..
Allah kavuştursun canım
Tez zamanda bir daha ayrılmamak üzere bir araya gelin inşaAlalh hayırlısıyla..
Bunu çok istiyorum!
Benghazide Çinlilerin yaptığı 20000 konutluk sitelerde de aynı olaylar olduğunu biliyoruz.
Bir duyum,dedikodu belki ama ciddi bir kaç kaynaktan aynı haberi aldık. Marjdaki bir türk şirketinde (ismi belli ama haber gerçekmi bilmediğim için yazmak istemiyorum) işçi kamplarına girilmiş ve yakılmış. 1 kişinin öldüğü söyleniyor. Türk büyükelçisi ve türkiyeden bir dışişleri yetkilisi marja bu kanuda görüşmeye gitti deniyor. pek çok türk firması personelini türkiyeye sevketmeye başlamış.
Buradaki çin firmasında da bir çinlinin öldüğü söyleniyor.
Ayrıca Sirt te dün gece askerler evlere girenleri çıkardı diye bir bilgi var. Fakat Sirt konum itibari ile bambaşka. Orası güvenliğin bankaların devlet merkezinin olduğu yer. Aynısını burada yapmak mümkün değil gibi. Eğer askeri bir müdahale olursa büyük sıkıntı çıkar gibi gözüküyor.
Arzu Hanım rica ederim!
Tripoli'de sıkılacağınızı sanmıyorum inşaAllah,yüreğinizi ferah tutun.
Her şey çok güzel olacak..
Bu tabi ki bakış açısı ve beklentilerinizle alakalı ama her daim hayra ve güzel odaklanmakta fayda olduğuna inanıyorum.Hem kendimiz hem ailemiz için..
Bu arada ayaklanma hususuna gelince,burada çinlilerin yaptığı birkaç site basıldı / Libyalılar yerleşti oralara bir ara.Fakat durum büyümeden halledildi.Askerler olaya müdahele etti - etmiş daha doğrusu.
Ben de eşim vesilesi ile öğrendim bunları.Bizlere hiçbir şekilde olumsuz etkisi olmadı tabi.
Tez zamanda tüm bu sıkıntılar gider de,huzur ve barış gelir yine inşaAllah.
aöf sınavlarımdan sonra yıllık iznmde libyaya gidicem gezip görüp daha sonra orada kalma kararımı vericem.muhtemelen gidicem bende. :81:
arkadaşlarım merhaba..tripoli deki bir arkadaşımız bir melek müjdesi verdi bana..rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip eder inşallah..sizden bir ricam olacak..orada bu deneyimi yaşamış olan ciciler en çok ta sizden rica ediyorum..hekim ve sağlık merkezi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevineceğim..şimdiden teşekkürler ediyorum..sevgilerimle..
Meraba Pınar'cım, hayırlı olsun o arkadaşımıza inşallah ..
Ben 5. ayımı bitirmek üzereyim şu anda, saint james hastahanesinde Dr Hanan Elalaki'ye gidiyorum. Çok şükür bir sıkıntımız yok herşey normal, doktordan memnunum lakin tabi ki Türkiye'deki doktorumla kıyas götürmez. Bir kere daha anladım ülkemizin ne kadar iyi durumda olduğunu :) Yani tavsiye ederim oraya gidebilirGerçi doğumu nerde yapıcak burda mı Türkiye'demi? Ben Türkiye'ye gidicem inşallah, eğer doğumu burda düşünüyorsa orda doğum yaptırılıyo mu bilmiyorum? ona göre araştırma yapmakta faide var.
arkadaşlarım merhaba..tripoli deki bir arkadaşımız bir melek müjdesi verdi bana..rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip eder inşallah..sizden bir ricam olacak..orada bu deneyimi yaşamış olan ciciler en çok ta sizden rica ediyorum..hekim ve sağlık merkezi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevineceğim..şimdiden teşekkürler ediyorum..sevgilerimle..
:81:
Hayırlısı olsun inşaAllah! Çok güzel bir haber bu..
Sağlıkla / mutlulukla kavuşsunlar.
Benim en yakın arkadaşım geçen hafta doğum yaptı Tripoli'de.Minik bir prensesimiz oldu :)
Kontrolleri Saint James'te idi fakat doğum nerde gerçekleşti sormadım.Haberleşince yazarım sana.
minik prensesimize de hayırlı ömürler olsun inşallah sağlıkla mutlulukla,anneciğiyle babacığıyla birlikte..
kız evlat bambaşka Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize inş..Arkadaşlar bişey sorcam libyada keçi sütü ve yoğurtu bulabilirmiyim? ya benim kızımda ineksütü alerjisi çıktı(
slm kızlar nasılsınız bayadır yazamıyorum size ne var ne yok bakem libyana ipek öbür arkadaşlarr herkes iyidir inşaallah ben ufaklıkla uğraşıyorum ilkokul birde bademcik sünnet amelitatı deken yoğun geçiyor eşim bu arada halen ummanda tailde geldi gitti işte , rabbim hrseyden önce can ve vucud sağlığı versin :gerisinin önemi yok aslında da gurbetlik zor işyazgı bizlere yapcak birsey yok rabbimden herseyin hayırlısı herkese içindede bizlere hersey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun kızlar sevdiklerimizle birlikte sizleri öpüyorumm...görüşmek üzre kendinize iyi bakın:80:
kız evlat bambaşka Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize inş..Arkadaşlar bişey sorcam libyada keçi sütü ve yoğurtu bulabilirmiyim? ya benim kızımda ineksütü alerjisi çıktı(
Merhabalar iashar, halk ayaklanması ile ilgili son durum nedir bilgin varmı? Tripoli şuan güvenlik açısından ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?