tripoli35 eşinden haber alabildin mi?
Ay bütün gece seni ve oradakileri düşündüm. Eşinden haber alınca bize de haber...
Libya da bulunan ve orada sevdikleri olan arkadaşlarımm dualarımız sizinle.. Libyanam, miracle, glazem, pınarım ve diğer arkadaşlar inşallah sevdiklerinize sağsalim kavuşursunuz.. güzel haberlerinizi bekliyoruz ..
selam arkadaslar olaylarin ilk gunu libyanayla gorustugumde bikac gune kalmaz gecer demisti
ssonrasinda haber alamadim internet telefon gitti
2 gun snra telefonla zar zor ulastim, is yerimizin santiyesinde kaliyoruz simdi iyiz dedi
sonrasinda yine ulasamadim ve
bugun mail gondermis zor durumda olduklarini is yrlerine ait bir otelde kaliyolarpmis yaklasik 130 kisi falan ,belki her an burayi basabilirler demis
sonra beni ev telefonuyla aradi konustuk birazdaha iyiyim herkese ulasmis gorusmusler moralleri yerindeydi turkiyeden haber alinca
en son aldiklari duyuru ordan misira gidip feribotla getircekleri,yarina kadar ulasiriz size demisler
dua edin arkadaslar rabbim onlari korusun ,tam olaylar onlarin kaldigi yerde oldu
yarin sag saglim yurdumuza donsunler
burdaki merak edenlere yazmak istedim
merhaba arkadaşlar,
bildiğiniz gibi ben bingazideydim, bir sürü badireler atlattık artık evımdeyım cok sukur ama eşim orda kaldı. aslında ayın 19una kadar hersey ıyıydı, helikopterler ve çatışma sesleri duyduk sadece hiçbir şeye şahit olmadık ama işler karışacak diye 19 unda sadece bayanlar konsolosluga toplandık, ordan havaalanına gıttık. malesef o gun gıdemedık thy ucagı doldu saat 6 oldu ve sokaga cıkma yasagı basladı diğer ucagı kaldırmadılar. eşlerimiz evde bizler havaalanında kalakaldık. çocuklu kadınlar, yaşlılar, herkes aç susuz..eşimin kaldıgı santıye o gece yagmalandı, tarandı.. gecenin ertesinde biz ilk diplomatik uçakla istanbula geldik, havaalanında çıkarılan onlarca soruna rağmen..şimdi eşim ve arkadaşlarımız hala orda. dün gece bitakım sorunlar olmuş ama bugun aldıgım haberlere gore orda kalanlar artık guvendeler, havaalanının yakınında bir stadyumda sabahlayıp ertesi gün bi şekilde getircekler bizi diyolar. bildiğiniz üzere 2 ferıbot ve (ataturk havalımanından aldıgım bılgıye gore) 10 ucak yarın bıngazıde olacak. buyuk bir kısmı donecek inşallah. işin zor kısmı geçti arkadaşlar, eğer varsa geride kalan eşiniz dostunuz merak etmeyin. biz irtibat kurmaya çalışıyoruz hatlar zaman zaman geliyo, hop oturup hop kalkıyoruz ama cok sukur hem mısır uzerınden hem havadan (hava sahası acılırsa ) hem denızden gelme ıhtımallerı var. allah hepsının yardımcısı olsun.bizlere bekleyenlere sabır versıın. hepımız en yakın zamanda kavusuruz ınsallah. yeni bilgiler alırsam yazarım..
hala ulaşamıyorum.ama umudum var o güvende beni merak ediyor.
tripoli 35 naptın canım, eşinden haber alabildin mi?
bugun bingaziye yarında trıpolıye gemıler varacakmıs. bizimkiler bekliyorlar şimdi limanda. inşallah yarında siz gelebilirsiniz. allah hepimizin yardımcısı olsun.
5 dakikadır savaş uçları uçmaya başladı.ama başka bir ses duymuyorum.silah sesi yada bomba sesi yok olmazda inşallah.eşim içi çok endişeliyim.burda bunları yazmasam kafayı yerim.
Babama ulaşamıyoruz :26:
hala haber alamadım ama soğuk kanlılığımı yitirmeye başladım.uzun uğraşlardan sonra konsolosluğa ulaştım durumu anlattım.ilgileneceklerini söylediler.eşimi zaten tanıyorlar dükkanı kontrol edecekler inşallah iyi haberler bekliyorum.
konsolosluğa ulaşmana sevindim. inşallah çok kısa zamanda eşinden haberi alacaksın. akşamdan beri soğukkanlılığına hayrandım yitirmek üzere olmana üzüldüm. biraz daha sabret, en yakın zamanda Türkiyede olacağınıza inanıyorum.
burada paylaştıkça dayandım ama gücüm bitiyor sanki endişem artıyor.bu saate kadar gelirdi.gece olaylar var yollar kapalı diye gelmemiştir dedim ama sabah oldu öğlen oldu akşam oluyor hala ses yok.arabayla olmasa yürüme gelir beni yanlız bırakmazdı.hala kendim için bir korkum yok canım eşimden hayatımın aşkında bir ses gelse.iyiyim ama gelemiycem dese ben yine tek başıma günlerce onu beklerim ama yeter ki iyiyim desin.bu arada eltimle görüştüm oda bu şehirde bana gelecekmiş.araba bulursa.gel dedim o korkuyor belli.
tripoli35 sizi takipdeyiz canım hayırlısıyla ulaşırsınız hepiniz pınarcım rabbime dua ediyoruz üzülme ne olur inşallah sizle birlikte herkes döner sağ salim canım..libyanadanda ses seda yok ..zordurumda olanlarda olabilir bu forumda olan arkadaşlar vardı .libyada umarım herkese birsey olmadan sağ salim dönerler..dua ediyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?