Libya Paylasim Alani(Tanisma)

tripoli35 eşinden haber alabildin mi?
Ay bütün gece seni ve oradakileri düşündüm. Eşinden haber alınca bize de haber...

tripoli 35 naptın canım, eşinden haber alabildin mi?
bugun bingaziye yarında trıpolıye gemıler varacakmıs. bizimkiler bekliyorlar şimdi limanda. inşallah yarında siz gelebilirsiniz. allah hepimizin yardımcısı olsun.

güzel kardeşim..allah razı olsun..sen o tertemiz yüreğinle duacımızsın ya..hayırlısıyla uyanacağız bu kabustan eminim..

rabbimin izniyle umut ediyorum burada olacak bugün güzel kardeşim inşallah..

miracle hep aklımızdaydınız canım..çok şükür gelebilmişsiniz..inşallah hayırlısıyla eşlerimiz de tez vakitte yuvalarımıza varırlar.oradaki tüm kardeşlerimiz de bu şiddetten daha fazla etkilenmeden hayırlısıyla dönerler vatanımıza inşallah..

hala ulaşamıyorum.ama umudum var o güvende beni merak ediyor.

kadriyem..gönlünü ferah tut..rabbimin izniyle gelecek eşin..ama buraya dönmek konusunda kesinlikle kararlı olun bence..en azından durulana dek..hayırlısıyla hepimiz kavuşalım huzurlu yuvalarımıza dilerim..

hala haber alamadım ama soğuk kanlılığımı yitirmeye başladım.uzun uğraşlardan sonra konsolosluğa ulaştım durumu anlattım.ilgileneceklerini söylediler.eşimi zaten tanıyorlar dükkanı kontrol edecekler inşallah iyi haberler bekliyorum.

5 dakikadır savaş uçları uçmaya başladı.ama başka bir ses duymuyorum.silah sesi yada bomba sesi yok olmazda inşallah.eşim içi çok endişeliyim.burda bunları yazmasam kafayı yerim.

arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun şu an haberleri takip ediyorum feribotlar yolda imiş bazı vatandaşlarımız kara yoluyla mısıra geçiş yapmış sanırım ve eşinden haber alamayanlar varmış umarım kimseye birsey olmadan iyi haberler alırız dualarımız sizinle...

5 dakikadır savaş uçları uçmaya başladı.ama başka bir ses duymuyorum.silah sesi yada bomba sesi yok olmazda inşallah.eşim içi çok endişeliyim.burda bunları yazmasam kafayı yerim.

kardeşim sabırlı olmaya çalışın,inanın bizde türkiyede sizinleyiz...dualarmız,kalbimiz sizinle,Allah hepinizi koruyacaktır inşallah...

Son düzenleme:
Arkadaşlar çaresizliğinizi çok iyi anlıyorum. Sizleri tanımıyorum ama kalbim sizinle birlikte çarpıyor resmen. Nolur umudunuzu kaybetmeyin. Tüm kalbimle yakınlarınızdan biran önce haber almanızı diliyorum.

Babama ulaşamıyoruz :26:

ben dünden beri eşime ve kaynıma ulaşamıyorum.şuan olay yok gibi sesizleşti yine uçaklar geçti gitti.netim olduğu sürece yazarım.dualarınızı esirgemeyin aslında zor durumlarda değiliz ama inşallahta zor duruma düşmeyiz.en kötü şey haber alamamak.

konsolosluğa ulaşmana sevindim. inşallah çok kısa zamanda eşinden haberi alacaksın. akşamdan beri soğukkanlılığına hayrandım yitirmek üzere olmana üzüldüm. biraz daha sabret, en yakın zamanda Türkiyede olacağınıza inanıyorum.

tripoli35 sizi takipdeyiz canım hayırlısıyla ulaşırsınız hepiniz pınarcım rabbime dua ediyoruz üzülme ne olur inşallah sizle birlikte herkes döner sağ salim canım..libyanadanda ses seda yok ..zordurumda olanlarda olabilir bu forumda olan arkadaşlar vardı .libyada umarım herkese birsey olmadan sağ salim dönerler..dua ediyoruz..

burada paylaştıkça dayandım ama gücüm bitiyor sanki endişem artıyor.bu saate kadar gelirdi.gece olaylar var yollar kapalı diye gelmemiştir dedim ama sabah oldu öğlen oldu akşam oluyor hala ses yok.arabayla olmasa yürüme gelir beni yanlız bırakmazdı.hala kendim için bir korkum yok canım eşimden hayatımın aşkında bir ses gelse.iyiyim ama gelemiycem dese ben yine tek başıma günlerce onu beklerim ama yeter ki iyiyim desin.bu arada eltimle görüştüm oda bu şehirde bana gelecekmiş.araba bulursa.gel dedim o korkuyor belli.

kaniyem..ne olur metanetli olalım..tek sorun dışarıya çıkamıyor olmalarıdır allahın izniyle..sokağa çıkma yasağından dolayı belki uyarılmışlardır..ben de sabah 9 gibi eşimle konuştum..hala birşey belli değildi..feribotların da her ikisi bingaziye yönlendirilmiş..tek umudumdu o..şimdi o da yok..uçaklar 1 mart a kadar dolu..rabbim yardımcımız olsun..yüreğimizi bozmayalım hiç...rabbim yardım edecektir..

allah razı olsun yaseminim..inşallah tatlım kimse üzülmez artık..

hepiniz icin o kadar cok endiseleniyorumki sabahtan beri olaylari takip etmekle mesgulum Rabbim bir an evvel kurtarsin sizi oradan bir an evvel sevdiklerinize bagislasin sizleri Amin..

şimdi eltim geldi.galiba sorun var.bugün çalışanımızın sevgilisi ile görüşmüş telefonda.kız ona sevgilisin akşam başka bir numaradan aradığını ve problem olduğunu söylemiş.en son haber bu ben şimdi tekrar tekrar konsolosluğa ulaşmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…