hala ailemin haberi yok durumdan onların içine su serpmek için biz iyiyiz diyorum sorun yok türklere bir şey yapmıyorlar diyorum ama nerde benim aşk böceğim herşeyim canım kocam nerde.nasıl hala sabır edebiliyorum.hala nasıl delirmedim.Rabbim aklımı koruyor.belki bazılarınız madem o kadar kötüsün neden hala burda yazıyorsun diye bilir.kendimi yazarak ifade ediyorum içimdekileri dökünce ateşime odun atmamış oluyorum.kös kös otursam çoktan duvarları yıkardım.
şimdi öğrendiğim bir şey daha tripolide çok az polis kalmış.bingaziden savaş için gelecekler diye tüm yollar kapatılmış.bingazi ve tripoli arasında ki yerleşimlerde türkler rehin kalmış durumda.öyle küfürler geliyor ki dilimin ucuna ama sürekli ALLAH ım yardım et derken o küfürleri söyleyemiyorum.şimdi arap kanalları açık.yaralanları gösteriyorlar.
şimdi öğrendiğim bir şey daha tripolide çok az polis kalmış.bingaziden savaş için gelecekler diye tüm yollar kapatılmış.bingazi ve tripoli arasında ki yerleşimlerde türkler rehin kalmış durumda.öyle küfürler geliyor ki dilimin ucuna ama sürekli ALLAH ım yardım et derken o küfürleri söyleyemiyorum.şimdi arap kanalları açık.yaralanları gösteriyorlar.
elimizde bir numara var eşimin yanında ki elemanın sevgilisini arayıp sorun var dediği telefon numarası çalıyor ama açan yok.eltim arapça msj yazıyor.belki bir haber çıkar diye.
tripoli ne diyeceğimi bilemiyorum .
en son ne zaman görüştünüz tam olarak ve sana ne dedi eşin..
ALLAH sana dayanma kudreti versin.
annem ağlıyo evde haberleri izledim tripoli bombalanıyormus dedi .. allahım sen koru yarabbim. babamın olduğu bölge cok yoğun sekilde...cok korkuyorum((
amin. beni sevdiğini söyledi her telefonda der zaten bende ekmek su al dedim.tamam dedi.bunları diyeli 30 saati geçti.daha haberim yok gece yanında ki elemanı sevgilisi aramış farklı bir numaradan problem var demiş.daha sı yok.aklıma bin türlü şey geliyor.buralar karıştığından beri soyguncular türemiş acaba telefonları ve arabayı çaldırdılar mı ama öyle olsa bile yürüyerek gelirdi kaç saat oldu.eve gelmese dükkana gider ordan bana ulaşırdı.sabır için her an dua ediyorum.bir haberi gelse iyi dense duysam sesini görsem yüzünü o benim değerlim herşeyim.eminim oda şimdi çıldırmıştır hiç gelemez beklemeye hele ben burda yanlızken.2 saat önce falan eltim yanıma geldi.onun olduğu yerde olaylar varmış akşam olaylar çıkmadan yanıma geldi.şimdi birlikte delirmemek için sabrediyoruz.içimde bir ateş yanıyor ki tarifi imkansız.ama biliyorum o iyi iyi iyi sadece bu durumdan dolayı sinirlidir.
annem ağlıyo evde haberleri izledim tripoli bombalanıyormus dedi .. allahım sen koru yarabbim. babamın olduğu bölge cok yoğun sekilde...cok korkuyorum((
mesaim bitti kızlar ben eve gidiyorum.evdende bilgi alırsam haber veririm size
türk tanıdıları aradım.onlarda eşime ulaşamıyor güvenli olmadı içinde çıkıp aranamıyor.zaten nerde arıyacagız ki.koskoca bir muammatripoli orada başka tanıdığınız Türkler var mı? Onlarla görüşseniz belki onlardan bi haber alırsınız.
Sokağa çıkma yasağı çıktı galiba bu durumda gelmesi mümkün değil di mi?
Restaurantta yok diyorsun bu demek oluyor ki hepsi bir arada toplandı.restaurantta dediğin gibi soygın vs olurdu belki zarar görebilirdi.
o mesajı nasıl yazmış acaba o çalışanınız ne demek sorun var detayda vermemiş.
içim daraldı yemin ederim.
kendimi hep senin yerine koyuyorum.
dua edelim sen en kısa zamanda güzel haberi alacaksın ama sakın sakın yalnız kalma.
eşin bence iyi durum da o da senin için telaşlanıyor kadını yalnız bıraktım diye.
çok güçlüsün kardeşim biraz daha sabır biraz daha
Arkadaslar Libya halki Türkleri sever
onlara bir zarar kimse vermez
yagmalanan santiyeler büyük firmalarin
onlarda kaddafiye bagli oldugundan belki malzemelere
zarar vermis veya almislardir bir kisinin dahi
burnunu kanatmaz onlar hele türklerin
kaddafinin taraftarlarida türklere karisamazlar
kaddafinin kendisi psikopattir ama türklerin neler yapacaginida bilir o
o yüzden icinizi rahat tutun arkadaslar insallah eslerimorda olan birkac
gün icinde geldiklerinide buraya yazarsiniz
sizde dua edin bizlerde dua ediyoruz
selam ve dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?