Libya Paylasim Alani(Tanisma)

şimdi kısa bir süre için müsadenizi istiyorum..eve gidip hemen yeniden yanınızda olacağım allahın izniyle..

dünden beri yorum yapmamak için tutuyorm kendimi içimden de dua ediyorum.
sen burada neden yazıyorsun diyebilen bir aptalın çıkacağını sanmam.
kocandan haber alamıyorsun kimse yok yanında sana buradakiler destek olacak ne olacak başka.
lütfen kendine çok iyi bak.
eşin sana ulaşamıyor eminim ben buna iyi,en kısa zamanda haber gelir inşallah.
dualarım seninle ve diğer tüm türkerle Allah sizi korusun arkadaşım.
sen içinden geldiğince yaz buraya ve lütfen eşinle konuştuğun anda yaz buraya

canım bence eşin şuanda bir yerde kaldı belkide kötu bişi yasamamak için çıkamıyor ama içime kötu bişi dogmuyor inan sende cok metanetlisin allah sana daha cok sabır versin orda yakınında kimse yokmu sen suan yalnızmısın

tripoli ne diyeceğimi bilemiyorum .
en son ne zaman görüştünüz tam olarak ve sana ne dedi eşin..
ALLAH sana dayanma kudreti versin.

elimizde bir numara var eşimin yanında ki elemanın sevgilisini arayıp sorun var dediği telefon numarası çalıyor ama açan yok.eltim arapça msj yazıyor.belki bir haber çıkar diye.

elimizde bir numara var eşimin yanında ki elemanın sevgilisini arayıp sorun var dediği telefon numarası çalıyor ama açan yok.eltim arapça msj yazıyor.belki bir haber çıkar diye.

sadece sorun varmı demiş baska bir bilgi yokmu yani sorun var dediyse çıkamıyoruz demek istemiş olabilir canım sen yalnız kalma eltin fln gelsin birileri gelsin yanına

annem ağlıyo evde haberleri izledim tripoli bombalanıyormus dedi .. allahım sen koru yarabbim. babamın olduğu bölge cok yoğun sekilde...cok korkuyorum ((

tripoli ne diyeceğimi bilemiyorum .
en son ne zaman görüştünüz tam olarak ve sana ne dedi eşin..
ALLAH sana dayanma kudreti versin.

amin. beni sevdiğini söyledi her telefonda der zaten bende ekmek su al dedim.tamam dedi.bunları diyeli 30 saati geçti.daha haberim yok gece yanında ki elemanı sevgilisi aramış farklı bir numaradan problem var demiş.daha sı yok.aklıma bin türlü şey geliyor.buralar karıştığından beri soyguncular türemiş acaba telefonları ve arabayı çaldırdılar mı ama öyle olsa bile yürüyerek gelirdi kaç saat oldu.eve gelmese dükkana gider ordan bana ulaşırdı.sabır için her an dua ediyorum.bir haberi gelse iyi dense duysam sesini görsem yüzünü o benim değerlim herşeyim.eminim oda şimdi çıldırmıştır hiç gelemez beklemeye hele ben burda yanlızken.2 saat önce falan eltim yanıma geldi.onun olduğu yerde olaylar varmış akşam olaylar çıkmadan yanıma geldi.şimdi birlikte delirmemek için sabrediyoruz.içimde bir ateş yanıyor ki tarifi imkansız.ama biliyorum o iyi iyi iyi sadece bu durumdan dolayı sinirlidir.

annem ağlıyo evde haberleri izledim tripoli bombalanıyormus dedi .. allahım sen koru yarabbim. babamın olduğu bölge cok yoğun sekilde...cok korkuyorum ((

Kıyamam ya..
Güzel kardeşim bütün türkleri bir araya güvenli bir yere toplamışlardır ya..
öyle düşünüyorum öyle demiyorlar mıydı haberlerde.
lütfen sakin olun dua edin.
off

kızlar bende dısardaki turkleri guvenli bir stada toplamıslar diye duydum

Sokağa çıkma yasağı çıktı galiba bu durumda gelmesi mümkün değil di mi?
Restaurantta yok diyorsun bu demek oluyor ki hepsi bir arada toplandı.restaurantta dediğin gibi soygın vs olurdu belki zarar görebilirdi.
o mesajı nasıl yazmış acaba o çalışanınız ne demek sorun var detayda vermemiş.
içim daraldı yemin ederim.
kendimi hep senin yerine koyuyorum.
dua edelim sen en kısa zamanda güzel haberi alacaksın ama sakın sakın yalnız kalma.
eşin bence iyi durum da o da senin için telaşlanıyor kadını yalnız bıraktım diye.
çok güçlüsün kardeşim biraz daha sabır biraz daha

tripoli orada başka tanıdığınız Türkler var mı? Onlarla görüşseniz belki onlardan bi haber alırsınız.

Arkadaslar Libya halki Türkleri sever
onlara bir zarar kimse vermez
yagmalanan santiyeler büyük firmalarin
onlarda kaddafiye bagli oldugundan belki malzemelere
zarar vermis veya almislardir bir kisinin dahi
burnunu kanatmaz onlar hele türklerin

kaddafinin taraftarlarida türklere karisamazlar
kaddafinin kendisi psikopattir ama türklerin neler yapacaginida bilir o

o yüzden icinizi rahat tutun arkadaslar insallah eslerimorda olan birkac
gün icinde geldiklerinide buraya yazarsiniz

sizde dua edin bizlerde dua ediyoruz
selam ve dua ile...

baban tripolini ne tarafında biliyormusun.içine su serpmek için değil gerçekleri söylüyorum ben bomba sesi duymuyorum.silah seside yok polis yok gibi zaten.az önce yazdım ya bingaziden gelicekler diye yollara barikat kurmuşlar bekliyorlar.iyi düşünün ne olur.

tripoli orada başka tanıdığınız Türkler var mı? Onlarla görüşseniz belki onlardan bi haber alırsınız.
türk tanıdıları aradım.onlarda eşime ulaşamıyor güvenli olmadı içinde çıkıp aranamıyor.zaten nerde arıyacagız ki.koskoca bir muamma

kısmen yasak var.deseki eşim evde yanlız gitmelim bırakırlar zaten.konu başka sanki ama ne bilemiyorum.konsolosluktan ses çıkmıyor.sabret diyor tabi demesi kolay acaba o böyle bir ortamda eşinden haber alamasa ne yapardı.gücüm tükeniyor galiba ara ara gözlerime bulutlar çöküyor ama kendimi bırakırsam toparlanamam hem eltimin yanında güçlü olmalıyım yüzüme bakıyor.

evet bir zamanlar öyleydi hatta geçen gün eşimin yolu kesilip nerelisi diye sorulmuştu türkiye denince özür dileyip izin vermişlerdi.ama ne yazık ki şuan durum farklı tehlikeli olan şu ki liderin oğlunun yaptığı açıklamada türklerinde suçu var diyince herşey bitti.Allaha emanetiz burda.eğer haberiniz yoksa söylenenlerden gazeteye yada tv ye bakmanız yeterli.türkleri suçlu durumuna düşüren konuşmalar var.

işler kötüye gidiyor.az önce alçak uçuşla helikopterler geçti camlar titredi benim bulutlar artık dayanamıycak sanırım.eltime diyorum sakın ağlama sen ağlarsan bende ağlarım.zor tutuyorum göz yaşlarımı kirpiklerime geldiler.iyi düşünmek istyorum iyi olsun istiyorum.az önce tripoliye yakın bir kasabayı gördüm arap kanallarında gece olay çıkmış çatışma olmuş.tajura da.Allah bizi korur demekten başka hiç birşey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…