şimdi eltim geldi.galiba sorun var.bugün çalışanımızın sevgilisi ile görüşmüş telefonda.kız ona sevgilisin akşam başka bir numaradan aradığını ve problem olduğunu söylemiş.en son haber bu ben şimdi tekrar tekrar konsolosluğa ulaşmaya çalışıyorum.
nermin abla hala haber yok.nerede oldulaklarını başlarına bir şey geldimi hiç bilmiyorum ama restauranta değiler.kimsenin kılı kıpırdamıyor.telefonla arıyormuş konsolosluk ulaşamıyoruz diyor sanki dalga geçiyor ben aramadım mı bende arıyorum yoklar işte yaklaşık 30 saatir 3 kişi kayıp.kaniye eşinden haber aşdınmı??bence sen hazırlan eşin gelincede hemen çıkın...c.tesi sevkiyatına yetişin canım..konsolosluklardan önce,bir libya lı tanıdığınız yokmu o koştursun eşini arasın..olağanüstü hal ilan edilmiş canım bugün libya da öyle söyleniyor..bir yerlere takılmış çıkamıyordur..akşam evine döner bence..dualarımız seninle kaniye...ve tüm ordan gelmeye çalışan arkadaşlar için dua ediyorz..allah tez zamanda huzurla türkiye ye gelirsiniz..
tripoli Allah yardimcin olsun canim evet cok zor bir durumdur bilinmezlik ama inna Rabbim hep yaninizdadir.dualrimiz tum ictenligi ile sizinle.
hala ailemin haberi yok durumdan onların içine su serpmek için biz iyiyiz diyorum sorun yok türklere bir şey yapmıyorlar diyorum ama nerde benim aşk böceğim herşeyim canım kocam nerde.nasıl hala sabır edebiliyorum.hala nasıl delirmedim.Rabbim aklımı koruyor.belki bazılarınız madem o kadar kötüsün neden hala burda yazıyorsun diye bilir.kendimi yazarak ifade ediyorum içimdekileri dökünce ateşime odun atmamış oluyorum.kös kös otursam çoktan duvarları yıkardım.
ben bile kendime şaşırıyorum.son zamanlarda o kadar çok şey yaşadım.kendimi korkak bilirdim değilmişim sabırsız bilirdim değilmişim.ama kocamı ne kadar çok sevdiğimi bir daha anladım.ah şimdi yanımda olsa elini tutsam gözüne baksam dünya isterse yıkılsın bize bir şey olmaz.ama yokkkkcnm allah sabır versin inş eşinde gelir evine ailen türkiyede sanırım onlara söylersen daha cok panik yaparlar ben sen kadar sabırlı olamazdım sanırım
hala ailemin haberi yok durumdan onların içine su serpmek için biz iyiyiz diyorum sorun yok türklere bir şey yapmıyorlar diyorum ama nerde benim aşk böceğim herşeyim canım kocam nerde.nasıl hala sabır edebiliyorum.hala nasıl delirmedim.Rabbim aklımı koruyor.belki bazılarınız madem o kadar kötüsün neden hala burda yazıyorsun diye bilir.kendimi yazarak ifade ediyorum içimdekileri dökünce ateşime odun atmamış oluyorum.kös kös otursam çoktan duvarları yıkardım.
ben bile kendime şaşırıyorum.son zamanlarda o kadar çok şey yaşadım.kendimi korkak bilirdim değilmişim sabırsız bilirdim değilmişim.ama kocamı ne kadar çok sevdiğimi bir daha anladım.ah şimdi yanımda olsa elini tutsam gözüne baksam dünya isterse yıkılsın bize bir şey olmaz.ama yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?