Libya Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba kaniye,
kaç gündür girmiyorum kk ya..face tede senden ses çıkmayınca korkmuştuk dün..ordan arkadaşlar yengene ulaşmışlar sizin iyi olduğunuzu duyunca sevinmiştim..
eşin için üzülme,mutlaka haber çıkacaktır,metanetli ol biraz daha...Sanırım küçük çaplı gözetimler olmuşlar tripoli de,sokağa çıkma yasağı da var..bir yerlerde bekletiliyordur ve akşama döner canım..sen içini ferah tut..
Eşin gelincede mutlaka dönün türkiye ye..olaylar yatışana kadar türkiye de bekleyin..sen kalıcam dedikçe ben sana kızıyordum içimden ama allah sabrının karşılığını verecek canım..içini ferah tut..

Son yazdıklarınızı bir solukta okudum. Dualarımız sizinle, inşallah tüm kardeşlerimiz Türkiyeye sağ salim gelecekler. Sizleri çok merak ediyoruz, lütfen habersiz bırakmayın.

Daha önce yazmıştım, gene yazmak istedim. Allah yardımcınız olsun. Sabır ve kolaylık diliyorum. Umarım iyi haberler alırsınız çok yakında.

delircem galiba konsolosluğun umrunda değil yine aradım.bekle diyor sabret benim içime ateş düşmüş diyorum 3 kişi kayıp diyorum.restauranta gitmemişler.nerde oldukları belli değil en son problem var diye aramışlar başka numaradan.aileme hiç birşey diyemiyorum bilseler bu haldeyim çok kötü olurlar.dualarınızı esirgemeyin.

kaniye eşinden haber aşdınmı??bence sen hazırlan eşin gelincede hemen çıkın...c.tesi sevkiyatına yetişin canım..konsolosluklardan önce,bir libya lı tanıdığınız yokmu o koştursun eşini arasın..olağanüstü hal ilan edilmiş canım bugün libya da öyle söyleniyor..bir yerlere takılmış çıkamıyordur..akşam evine döner bence..dualarımız seninle kaniye...ve tüm ordan gelmeye çalışan arkadaşlar için dua ediyorz..allah tez zamanda huzurla türkiye ye gelirsiniz..

tripoli Allah yardimcin olsun canim evet cok zor bir durumdur bilinmezlik ama inna Rabbim hep yaninizdadir.dualrimiz tum ictenligi ile sizinle.

nermin abla hala haber yok.nerede oldulaklarını başlarına bir şey geldimi hiç bilmiyorum ama restauranta değiler.kimsenin kılı kıpırdamıyor.telefonla arıyormuş konsolosluk ulaşamıyoruz diyor sanki dalga geçiyor ben aramadım mı bende arıyorum yoklar işte yaklaşık 30 saatir 3 kişi kayıp.
tripoli Allah yardimcin olsun canim evet cok zor bir durumdur bilinmezlik ama inna Rabbim hep yaninizdadir.dualrimiz tum ictenligi ile sizinle.

herkese duaları için teşekkürler.

şimdi eşimle görüşebildim nihayet..elçiliğe gitmişler..feribotların trablus a gelemediğini ancak yarın thy nin tarifeli 2 uçağından başka 3 ek uçak daha geleceğini bu uçaklarla tahliyenin mümkün olabileceğini belirtmişler..eşim dışarıya çıktığı için kızdım..ancak eşimin söylediğine göre sadece çapulcular varmış onlarda kimsenin canına kast etmiyor sadece malları yağmalıyorlarmış..bin şükür..bununla kalmış olsun inşallah..çöldeki şantiye de mahsur kalan işçilerini de tahliye etmeye başlamışlar.onları şirket kendi kiraladığı gemilerle tahliye edecekmiş..rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin..kaniyeciğim inşallah sen de hayırlı haberler almışsındır birtanem..

hala ailemin haberi yok durumdan onların içine su serpmek için biz iyiyiz diyorum sorun yok türklere bir şey yapmıyorlar diyorum ama nerde benim aşk böceğim herşeyim canım kocam nerde.nasıl hala sabır edebiliyorum.hala nasıl delirmedim.Rabbim aklımı koruyor.belki bazılarınız madem o kadar kötüsün neden hala burda yazıyorsun diye bilir.kendimi yazarak ifade ediyorum içimdekileri dökünce ateşime odun atmamış oluyorum.kös kös otursam çoktan duvarları yıkardım.

allah yardımcınız olsun inş yakın zmanda türkiyeye dönersiniz hepiniz
ucak inemiyormuş sanırım gemiler vardı mı acaba ?

cnm allah sabır versin inş eşinde gelir evine ailen türkiyede sanırım onlara söylersen daha cok panik yaparlar ben sen kadar sabırlı olamazdım sanırım

cnm allah sabır versin inş eşinde gelir evine ailen türkiyede sanırım onlara söylersen daha cok panik yaparlar ben sen kadar sabırlı olamazdım sanırım
ben bile kendime şaşırıyorum.son zamanlarda o kadar çok şey yaşadım.kendimi korkak bilirdim değilmişim sabırsız bilirdim değilmişim.ama kocamı ne kadar çok sevdiğimi bir daha anladım.ah şimdi yanımda olsa elini tutsam gözüne baksam dünya isterse yıkılsın bize bir şey olmaz.ama yokkkk

allah hepinize yardım etsin arkadaslar sevdiklerinize bir an önce kavusun ve işi fln dusunmeden bir an önce turkiyeye dönun

birtanem ne olur sükunetini ve metanetini koru..elbette buraya yazacaksın..biz kardeşiz..yoldaşız biz kime yazacaksın başka?ben burada yazdığım çoğu şeyi annemle konuşamıyorum..ama şunu bil ki zerre kadar kötü birşey doğmuyor yüreğime..allahın izniyle gelecek eşin..sarılıp unutturacak şu anlarını allahın izniyle..inan bana böyle hissediyorum..her ikimiz için de..

şimdi öğrendiğim bir şey daha tripolide çok az polis kalmış.bingaziden savaş için gelecekler diye tüm yollar kapatılmış.bingazi ve tripoli arasında ki yerleşimlerde türkler rehin kalmış durumda.öyle küfürler geliyor ki dilimin ucuna ama sürekli ALLAH ım yardım et derken o küfürleri söyleyemiyorum.şimdi arap kanalları açık.yaralanları gösteriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…